Otevřený dopis kardinálu Dukovi OP

Quoted post

Jirka

#51 Re: Římský katolík s Otevřeným dopisem Dukovi OP nesouhlasí

2015-11-23 07:22

#45: Ostrý nesouhlas s touto peticí proti kardinálu Dukovi !!! - Římský katolík s Otevřeným dopisem Dukovi OP nesouhlasí 

Slušně a věcně napsaná petice, která svobodně panu kardinálovi, připomíná, že se bohužel často chová, jako obyčejný oportunista (a když se nad ní objektivně zamyslím, autoři mají pravdu, byť obecně si pana Duky spíše vážím). Bohužel i tady se vyrojí spousta rádoby statečných anonymních "nepřihlášených", kteří umí jenom nadávat a pomlouvat. Označování někoho jako "sluníčkář" a "pražská kavárna" mi přijde tak ubohé.
Na jedné podobné diskusi se objevil nátor, že na "sluníčkářské studenty" měli nechat napochodovat národovce... To opravdu chceme směrovat tímto směrem?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64 Re: Re: Římský katolík s Otevřeným dopisem Dukovi OP nesouhlasí

2015-11-23 11:30:34

#51: Jirka - Re: Římský katolík s Otevřeným dopisem Dukovi OP nesouhlasí 

 to bylo asi na diskuzi sluníčkářů, ne? Protože právě policie se různé skupiny spolu nesouhlasící snažila oddělit, za což zklidila ostrou kritiku, nikoliv národovců, ale právě sluníčkářů..

KVZ

#71 Re: Re: Římský katolík s Otevřeným dopisem Dukovi OP nesouhlasí

2015-11-23 12:40:46

#51: Jirka - Re: Římský katolík s Otevřeným dopisem Dukovi OP nesouhlasí 

 Pokud vím, tak národovci nejsou ti, kteří apriori provokují a vyvolávají konflitky. Vždy když nahlásí nějakou demonstraci, automaticky se na ně nabalí se svou kontrademonstrací sluníčkáři a provokují, jak jen to jde, ať už přehlušením řečníků hlasitou hudbou či píšťalkama, nebo sabotováním zvukotechniky, nebo leháním si do cesty předem nahlášeným pochodům. 17. listopadu bylo národoveckých akcí hned několik, a tak nenávistí se zalykající sluníčkáři museli naplánovat trasu pochodu "proti nenávisti" právě tak, aby všechny obrazili, všechny vyprovokovali a pak si před kamerami stěžovali, jak je ta zlá policie nechtěla do kontaktu s druhým táborem pustit. Takže ten, kdo hrotí situaci, jsou právě sluníčkoví extrémisté. Na ty se tedy obracejte se svým apelem.

Realista

#131 Re: Re: Římský katolík s Otevřeným dopisem Dukovi OP nesouhlasí

2015-11-24 14:16:39

#51: Jirka - Re: Římský katolík s Otevřeným dopisem Dukovi OP nesouhlasí 

 A máme snad směřovat raději tímto směrem?

 

Tohle má neomarxistická HateFree iniciativa Proti projevům nenávisti na facebooku https://www.facebook.com/protinenavisti/ už od 5. listopadu. David Hála samozřejmě odkazuje na prezidenta České republiky v souvislosti s oznámením, že prezident přednese projev k občanům u příležitosti 17.11. Zajímavé, že o podobných případech se v tomhle edávném článku na novinkách nezmínili: "Pravdoláskařská plesnivá špindíro - nenávistné komentáře necílí jen na menšiny Snaží se nám namluvit, že tahle nenávist je pouze jednostranná, leč není tomu tak. Takže zase sluníčková propaganda. Stačí, aby pár sluníčkářských provokatérů (naoko) poslalo pár vyblitků několika dalším sluníčkářům a je tu vyšitá propaganda antixenofobní, antiislamofobní a antiextrémistická. Chytnou se toho média (možná je to vůbec celé objednané médií) a múže začít ve jménu ochrany svobod, demokracie a boje s xenofóbií, rasismem a fašismem TEROR A PRONÁSLEDOVÁNÍ! Ano pánové a dámy, takhle u nás funguje ta demokracie.