PETICE ZA VYSTOUPENÍ ČESKÉ REPUBLIKY Z NATO A EVROPSKÉ UNIE.

Quoted post


Anonymous

#9

2014-05-22 15:44

Uvědomte si, až nás např. Rusko,Čína atd. napadnou a nebudeme v NATO.. Co budeme dělat? Naších 15 starších stíhaček opravdu stačit nebude.

Odpovědi


#10 Re:

2014-05-24 15:26:21

#9: - TWL až nás někdo napadne tak nám nepomůže ani svěcená voda!!!Pryč s EU i s NATO

 

Ens

#20 Re:

2014-05-29 00:20:36

#9: -

Proč by nás mělo napadnout Rusko a Čína?? Tohle je přesně uměle vytvořená obava, kterou dlouhá léta spřádá USA, které pod záminkou "pomoci" okupuje a devastuje jiné země a nám to podává, jako správnou věc. My to...a to vážně nechápu...tolerujeme s tím, že i tak za všechno zlo může přece Rusko. Hodně krátkozraké. Navíc, kdyby nás napadlo Rusko a Čína, tak se na nás celé NATO vy*ere, jelikož utkání se s takovou armádou by znamenalo rozdrcení NATO :P Nejlepší by bylo, kdyby jsme se drželi bratrů slovanů. Ti nás nejdnou zachránili...aniž by museli.


Nepřihlášený uživatel

#30 Re:

2014-06-18 23:08:04

#9: - Uvědomte si, až nás např. Rusko,Čína atd. napadnou a nebudeme v NATO.. Co budeme dělat? Naších 15 starších stíhaček opravdu stačit nebude.

Viděl jste prosím někdy mapu? Víte kde ležíme? Spočítejte si přes kolik zemí by musela mašírovat čínská armáda než by se dopachtila k nám... A nevidím jediný důvod proč by nás mělo napadnout Rusko.. nehledě na to že by to taky muselo vzít přes pár jiných států :D logika...

Jeny

#33 Re: Proč ven z NATO a EU

2014-07-24 12:23:44

0000

To nás dříve napadne NATO, že nechceme nastavit krk pro zájmy těžařských firem. Nechci aby peníze z mých daní sloužily k napadání jiných zemí a krveprolití jejich obyvatelstva. V Iráku je NATO na straně rebelů, Ukrajina- EU/ceský soudruh FULE  komisařem pro přidružování zemí k EU / je spoluodpovědný za sadistické vytlačení legitimně zvolené vlády lidmi na Ukrajině . A dosazením lidmi jako Jacenuk kterýnedávno prohlásil, že lidé z východu jsou podlidé. Ano, pod bolševickonacistickou  nadvládou politiků v EU se cítíme být podlidmi, nebot před vstupem do EU jsme byli průmyslově vyspělou zemí. Nyní máme ministra obrany herce z bolševických detektivek, který potají vyprovází naše syny do zemí, kde jsou zabíjeni a oprávněně považováni za vetřelce.Ze žoldáci? Ne!Jen pitomý kluci, kteří z hecu vstoupili do US ARMY a vystoupit nemohou, protože by museli vracet peníze za výcvik a žold. Tento dluh by spláceli doma celý život. Proto zůstali . Nezaměstnanost  mladých vzdělaných lidí je vysoká a rodiče je musí živit. Důchodci přemýšlí zda zaplatit účty za nehorázné služby, nebo za rohlík. Jsem zvědavá za čas, z čeho bude žít důchodce, který nebude mít odpracováno své. Na eurožebračenky se nespoléhejme, nebot každá studna může vyschnout.A co potom? Není to tím, žepracovat a podnikat neumíme, nemůžeme, ale že máme zakázáno!!! Diktují kolik, kde a jak máme čeho vyprodukovat, kde máme prodat. Nadnárodní  dceřinné společnosti vydělávají tady na nás, odsud přesouvají zisky do svých mateřských zemí. Nač kontroly? Vždyt příkladem jde VEOLIA /monopolní dodavatel vody/. Ceská vláda uzákonila, že v případě firemního domu musí majitel zaplatit srážkovou vodu vypočítanou z objemu ročních srážek a plochy střechy. Zjednodušeně řečeno:kolik naprší na střechu domu našemu podnikateli, tolik nateče peněz do kapes VEOLIA/Francie/V minulém roce jsem šetřila a měla fakturaci vodného jen ve výši 5000Kč. ale stočné  už mnohem vyšší: 17000Kč. Tato částka je nákladová položka, tudíž odečítá se od základu daně a ze zbytku /zisku/se odvádí  dan. Za to, co podle zákona musím  odvest do  kapsy soukromé VEOLIA uznáte, že bych měla na plat dalšího zaměstnance, kterého si nyní nemohu dovolit.Toto nazývají sociální politikou. Nenasycené trhy vidím v současném Rusku. Ačkoliv Zemana nemám za svého prezidenta, možná i věřím, že  není vlastizrádcem narozdíl od jiných,  pokud dokázal  prohlásit, že by bylo dobré s Ruskem zrušit víza a obnovit spolupráci. Dobře chápe situaci, ale  kdo ho  poslouchá? CHápejme, že bez omezení z EU to nepůjde a proto je vystoupení nutné.