Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

#17

#526

2012-11-25 11:56

Jak jste mohli tak rychle zapomenout jaké to tady bylo před rokem 1989? Je mi špatně když si uvědomím ,jak velká je díky takovým idiotům jako jste vy pravděpodobnost,že se taková hrozná doba může vrátit.... Kvůli takový jako jste vy,nemůžeme v klidu spát.... Vzpamatujte se lidi,prosím

Nepřihlášený uživatel

#527

2012-11-25 11:59

Nerespektováním výsledku voleb bychom porušili základní princip demokracie.
Sára

#528 Re:

2012-11-25 12:34

#525: - nevím proč bychom neměli říct svůj názor, že se nám nelíbí tato stalinistka v čele školství. Navíc radní zodpovídá za školství po všech stránkách - i v obsazování škol řediteli, poplatnými socanům a komunistům.

 

taky učitel

#529 Re: Re:

2012-11-25 12:34

#524: Sára - Re:

Paní Baborová byla občany Jihočeského kraje zvolena do Zastupitelstva Jihočeského kraje. V rámci povolebních vyjednávání vítězných stran (ČSSD, KSČM) byla komunistickou stranou navržena na post radní pro školství a následně  zastupitelstvem ZVOLENA.  Zimola ji nikam nejmenoval a nemůže ji tedy ani odvolávat, jak se někteří mylně domnívají.

Může se nám to líbit či nelíbit, ale to je realita. Spíš mě překvapuje, že někteří lidé hledají příčiny všude jinde než tam, kde ve skutečnosti jsou. Proč levice tak posiluje? Krajské volby byly tak trochu "referendem" o naší vládě, která ztratila důvěru většiny obyvatel.


Nepřihlášený uživatel

#530

2012-11-25 12:38

Souhlasím s pecicí. Nechutný odpor proti paní Baborové považuji za podobnou manipulaci jako byla "Kubicova zpráva", vajíčkové útoky na ČSSD a pod.
Mirek

#531 Re: vraattte se prosim na zem

2012-11-25 12:40

#526: #17 -

nebo se snad domnivate, ze se tady opet vybuduje StB, ze budou poloprazdne obchody, ... ale coz treba bylo + ze budou levne energie, PHM, nebude nezamestnanost, lidi budou mit jistoty.... apod.  Vy jste tak  zmasirovany propagandou a vyhrozovanim komunisty, ze verite tomu, ze kdyby tu vladli, tak tady budou zase nejake procesy padesatych let, ze se oprasi LM atd.   Vzdyt to je totalni nesmysl ...Uprostred EU si rozhodne nebudou komunisti budovat svuj ostruvek svobody, ostatne oni ani nemaji nikde v programech, nejaky tridni boj, nebo znarodnovani atd. oni uz ziji taky jinym zpusobem, podnikaji a jsou zarazeni v teto spolecnosti uz jinak nez to bylo pred listopadem 89 ,,,  je treba upozornit treba na to, ze napriklad na Kypru je prezident komunista, ve Svycarsku je, nebo byl primatorem Zenevy taky komunista a vidite nekde nejaky problem, ze by se tam neco menilo?

Mirek

#532 Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 12:47

#528: Sára - Re:

vase oznaceni stalinistka, se neslucuje s tim, co o ni pisi a rikaji lide i studenti kteri ji skutecne znaji ... napopak studenti, ktere ucila ssdelovali, ze nikdy nepadala na hodinach nejaka slova o politice nebo snad propagace nejake strany... naopak nyni se dopousti pan ucitel Rosocha i studenti toho, ze se politika resi na pude skol coz ani uciteli ani studentum neprislusi. ano behejte si venku na namesti a diskutujte mate-li o cem ale vy malicherne chcete aby se odvolal clovek, ktereho neznate a ktery je profesne na vysoke urovni....

taky učitel

#533 Re: Re:

2012-11-25 12:56

#528: Sára - Re:

Zjistěte si prosím, jaké pravomoci má krajská radní pro školství. O tom, kdo bude či nebude ředitelem, nerozhoduje. Na místa ředitelů škol jsou vypisovány konkursy, o vítězi rozhoduje komise.

Dost mě překvapuje, že učitele a studenty z jižních Čech tak moc "zneklidňuje" jedna krajská radní. Spíše by se měli zajímat o neutěšený stav celého našeho školství. Na státních maturitách se již pracuje asi 14 let, bylo utraceno 1,4 miliardy a nakonec dopadly neslavně. V několika posledních letech do základního školství šlo 0 75% méně peněz (kromě mezd) než v letech předešlých. Jsou ohroženy obrovské peníze z evropských fondů (vinou ministerstva školství),.....

A to ani nepíši o snižující se úrovni vzdělanosti, jak ukazují různé průzkumy.

Amnabe

#534 Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 12:59

#532: Mirek - Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate 

 Nesouhlasím s tím, když někdo hodnotí někoho, koho nezná. Nehodnotím paní Baborovou jako člověka, ale vadí mi, za jakou politickou stranou (a její historií) stojí. Vy zase neznáte pana Rosochu, kterého já znám a můžu Vám říct, že nepropaguje žádnou stranu. A jako učitel je profesně velmi oblíbený a inteligentní.

kulišák

#535 Re: 526

2012-11-25 13:01

#526: #17 - .... A to se přitom vzpamatovávání máme nechat donekonečna okrádat "chytráky" z "demokratických" stran, jejich kamarády spekulanty, lobbisty a tuneláře ????????????

 

Mirek

#536 Re: Re: Vojta

2012-11-25 13:03

#55: - Re: Vojta

for Vojta -53//    kdyby jste sledoval Vojto co k tomuhle rikal pan Zimola, tak vite, ze CSSD jednala i s ostatnimi stranami, to ze se nedomluvila je jen otazkou rozdilnosti politickych programu. Prave proto vznikla koalice s komunisty, protoze maji nejblizsi levicove programy. Kdyby az tak moc staly ostatni strany o spolupraci s CSSD na krajske  urovni, tak by sly na kompromis, ale jak je videt tak to proste neudelali, takze ted nevzdychejte, ze je radni komunistka - odhlasovala ji vetsina, nejspis podle nejakych dohod. Ale jestli je to odbornice a dobra ucitelka tak je prece na odboru skolstvi a kultury na svem miste.  Ale ono tam jde nejspis o neco jinebo. Tohle antikomunisticke jančení je jen zastiracim manevrem. Sleduji tuto diskusi uz od sameho pocatku a vim o tom, ze pan ucitel Rosocha ma obavu hlavne o svoje zamestnani. V kazdem rozhovoru se zminuje o tom, ze sefka odboru by mohla urcovat reditele skol a dosazovat si sve lidi a ti by mohli potom vyhazovat ucitele....   nebo  dalsi jeho vyrok .. pani Baborova mela rici, ze by bylo vhodne posilit ucnovske skolstvi (coz se ostatne nekde uz deje a to bez pritomnosti komunistu se slucuji gymnazie s ucnovskymi skolami) tim, z e by nahradila gymnazium.   takze panu ucitelovi jde o misto z toho ma obavu a vyuzil k tomu oblibeny nastroj protikomunisticke vypady .. no a ze se studentum libi medialni pozornost neni nic mimoradneho .. kdo se tak casto dostava na obrazovky ze?  v podstate ani ti komunisti tam nejsou tak casto jako v posledni dobe petice studentu trebonskeho gymnazia....

Sára

#537 Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 13:04

#532: Mirek - Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate : jojo nepadla žádná politická slova, až na to že před rokem 89 úkoly, které zadávala byly v podtextu politické, že. Odpovídám, že si opravdu myslím, že budou zavírat, vyhazovat z práce, zakládat STB a špiclovat, pronásledovat pro odlišný názor. Což důkazem je tato lžipetice. Opravdu si myslím, že zase bude znárodňování a vyvlastňování - KSČM to má v programu a nedovedu si představit, že by soudružka Baborová vystoupila demokraticky na podporu pronásledovaných a nepohodlných. Neumím si jí představit, že by našla odvahu zastat se někoho proti své straně. Myslím si, že zastrašování již nastalo. Vyhrožuje policií, i když se jí nic neděje. Jen se holt někomu nelíbí, což musí vydržet, pokud chce toto místo zastávat.

 

Monika

#538 Re: Re: Re:

2012-11-25 13:06

#533: taky učitel - Re: Re: ale pane takyučiteli, já dobře znám, jak probíhaly letos konkurzy na ředitele v tomto kraji. Krejsová poručila a komise vyhověla. Ona určila pořadí, a tak to taky dopadlo, ona rozhodla o vhodnosti uchazeče. Takové byly konkurzy...

 

Jura

#539 Re: Re: Re: Jasl

2012-11-25 13:54

#522: ivan - Re: Re: Jasl

Nebudu se vyjadřovat k ničemu jinému než tomuto: "ale majetky zůstaly v českých rukou na české půdě". Hlavní nerostné bohatství, které jsme měli, a sice uran, byl během 50. let - za dozoru sovětských dohlížitelů - odvezen do SSSR. Kdybychom v té době byli svobodná země, tak nám toto bohatství umožňuje se dostat na úroveň Švýcarska. A pokud máte tou změnou vlastnictví po r. 89 míněny to, že se dostali jiní vlastnící, tak se tak dělo hlavně proto, že většina našich továren, pokud šlo o zařízení, byl šrotem. Vyznám se trochu v průmyslu tiskařském: střízlivý odhad je, že 85 % výrobních technologií bylo v roce 1990 na odpis. NDR byla v roce 1990 na hraně státního bankrotu, takže ani jiné řešení než spojení s NSR neexistovalo. ČSSR bylo jen několik kroků "pozadu". Tenhle stát už pro komunisty nebyl provozuschopný, proto mohou být vlastně rádi, že to takto dopadlo a že teď mají možnost být jakoby ti, co nic nezpůsobili.

jara

#540 Re:

2012-11-25 13:58

Jan

#541 Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 14:02

#537: Sára - Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

No to jsou kecy.Kdo Vám takhle vymyl mozek proboha?To co uvádíte jsou přesně praktiky současné trojkoaliční vlády!!Víte slečno,já žil v těch "zlých" časech,kdy jsme nezakopávali na ulici o bezdomovce,neviděl jsem jedinýho žebráka,nezaměstnanýho,ona práce byla povinná totiž a příživnictví se trestalo,což se pochopitelně flákačům,opilcům,máničkám,chartistům,disidentům a jim podobným nelíbilo.A kdo,kde a jak zakládal STB?Mohla by jste mě na to odpovědět?Pokud to nevíte,tak se jednalo o Státní Bezpečnost a ne nějaký sdružení dobrovolných hasičů!!Máte to milá trochu popletený v hlavě.Zeptejte se raději starších,než něco napíšete.Jinak o volbách demokraticky rozhodli violiči,takže můžete proti tomu protestovat v Třeboni se zmanipulovanými žáky,ale to je tak všechno.Máte vskutku podivnou představu o demokracii.Asi se moc díváte na provládní ČT a moc posloucháte provládní ČR.Nevěřte všemu,co Vám vtloukají modrokomunisti do hlavy v zájmu jejich udržení se u moci a v zájmu jejich koryt.

Zdeněk

#542 Studenti

2012-11-25 14:04

Mají možnost v příštích volbách vyjádřít svoji vůli,zřejmě jí tentokrát nevyužili-protesty tohoto typu jsou volbách v demokracii úsměvné.
Jan

#543 Re: Re: Re: Re: Jasl

2012-11-25 14:10

#539: Jura - Re: Re: Re: Jasl

Bože!!!To jsou tlachy.Kdyby modrokomunisti nerozkradli a nezplundrovali zem po roce 1990,tak jsme možná opravdu byli na úrovni Švýcarska!!Máte to trochu popletený v hlavě VY POPLETO!!2 000 000 000 000Kč bude brzy výše státního dluhu a kde jsou biliony za rozkradený státní majetek po roce 1989?Tím mám na mysli především zpackanou kupónovou privatizaci a zpackané,podvodné (záměrně) privatizace významných podniků,které by nám dnes vynášely obrovské peníze!!

Gottlieb

#544 Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 14:17

#541: Jan - Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate 

 Ano, Jane, máte pravdu, práce byla "povinná". Těsně předtím, než se tak stalo, pokud mne pamět neklame, dokonce práce, podle jiných, osvobozovala... ale o tom mluvit nechci. Právě tato povinnost je tím nejzrůdnějším nástrojem všech koruptivních ideologů: zavádějí povinnosti pro ostatní, nikdy ne pro sebe. Povinnost nabyde postupně závažnosti pravidla či zákona, čímž se naprosto omezí možnosti těch, kterým tyto povinnosti z nějakého důvodu nevyhovují - a zde začíná bludný kruh totality. Je mi líto lidí, kteří nemeli takové štěstí jako já a například ztratili domov či práci, ale na druhou stranu je mi víc líto lidí, kteří volali ve "starých dobrých časech" po revizi oněch povinností, jimiž pár vyvolených drželo v šachu plebs, a jejichž volání nebylo v lepším případě vyslyšeno, v horším pak skončilo jejich perzekucí. To, že Vy, já nebo ostatní můžeme volat, ať už to má jakýkoliv efekt, patří k demokracii. KSČ(M) nikdy demokratickou stranou nebyla a nikdy demokratickou stranou nebude. Aspoň nepodle svého programu a vystupování na veřejnosti.

Jura

#545 Re: Re: Re: Re: Re: Jasl

2012-11-25 14:19

#543: Jan - Re: Re: Re: Re: Jasl

"privatizace významných podniků,které by nám dnes vynášely obrovské peníze!!" A kdo by to, prosím vás, koupil, když technologická zaostalost těchto podniků byla v roce 1990 sto let za opicemi? A co se v těchto podnicích dalo bez masivní investice (privatizace) vůbec vyrobit? Chlubit se tím, že Československo vyrobí nejvyšší množství kilogramu surové oceli na hlavu, už jaksi přestávalo být argumentem.

sendy

#546 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jasl

2012-11-25 14:26

#545: Jura - Re: Re: Re: Re: Re: Jasl 

 a pánové ze Světové banky,kteří tady v květnu 1990 dělali revizi po bolševikovi asi podle tebe teda taky byli bolševici ne ? Vy jste vymytý  jak ani svazáčci nebyli.Doporučuji si přečíst co Československu doporučovala Světová banka a jak ho hodnotila v roce 1990.Ono že potom Tuneldědek Perokrad udělal něco jiného , je něco jiného.....

Bart

#547 Re:

2012-11-25 14:38

#3: dolfik -

Prosím Vás, co to tu vedete za bláboly? V jakém století a v jaké době žijete? Současná KSČM se k myšlenkám a činům Stalina rozhodně nehlásí!

Jan

#548 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jasl

2012-11-25 14:40

#545: Jura - Re: Re: Re: Re: Re: Jasl

Já se nechci opakovat.Když už tedy,tak proč se rozbily ty obchodní  a významné trhy,které se zde budovaly dlouhá léta? Měli jsme vynikající vztahy s Čínou,se Sovětským Svazem, s Indií,s Vietnamem,SÝrií,Iránem,..já nevím,kde jste žil tenkrát,jestli vůbec,ale naši schopní dělníci a odborníci byli žádaní po celém světě a také budovali po celém světě nemálo našich zařízení.Elektrárny,cukrovary,plynovody atd..Anebo,kde se u nás vzali všechny ty elektrárny,přehrady,teplárny,textilky,jednotná zemědělská družstva,cukrovary,strojírenské podniky,zbrojní výroba,hutě,sklárny,oděvní,obuvní průmysl,železnice,kterou nám mohli závidět na celém světě a dnes nejsou peníze ani na její provoz,dálnice,komunikace,tzv. králikárny,které jsou dnes zdrojem velkobyznysu,Vy si oprvdu myslíte,že to postavili kapitalisti,anebo snad marťani???Nemluvě o likvidaci všehoschopného,likvidaci zdravotnictví,školství,školek,sociálních jistot a všech těch sociálních ústavů!!Dnes ani nejsou peníze na jejich proivoz,anebo objevujeme ameriku po 23 letech a zavádí se to,co zde dávno úspěščně fungovalo před převratem.Vůbec nemáte představu o tom,jak se naši předci nadřeli po válce!Ještě jediný štěstí, že se toho dnešního bordelu nedožili!!

kdemohkrad

#549 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-11-25 14:43

#514: Josef - Re: Re: Re: Re: Re:

vazeny pane josefe, vy budete urcite, podle vasi erudice ve vsech slohovych cvicenich, ktera zde presentujete, zaniceny krestan s vytribenym smyslem pro spravedlnost. ti bolsevici vam ale lezi v zaludku, vidte? Jestlipak vam take lezi v zaludku katolicky klerus, který po bitve na bile hore nechal vyvrazdit ceskou nekatolickou slechtu a ukradl jeji majetek? byl jste nekdy na staromestskem namesti a vsiml jste si tech krizu ve dlazbe? kdyz zemrel v te dobe a i  davno před tim nejvestsi vesnický statkar, prisel pan farar od umirajiciho aby oznamil selce, ze jeji manzel zemrel bez hrichu a veskery majetek ze odkazal katolicke cirkvi. Katolicka cirkev se pak o ni velkoryse postarala a nechala ji dozit v obecni pastousce, jejiz provoz hradila obec. Budete jiste velikym vykladacem dila  t.g. masaryka a jiste znate zpameti basen - to kalne rano - (6.zari) jaroslava seiferta, kdyz nas prvni president zemrel. Jeho nazory na katolicky klerus budou pro vas zrejme "unbekannte stern". tak si zde laskave neplacejte jatra zhovadilostmi, vzpomente na j.a.komenskeho, obet katolicke zvule, slezte se semika a jdete si vybirat do zakristie blechy z podvlekacek.

taky učitel

#550 Re: Studenti

2012-11-25 14:44

#542: Zdeněk - Studenti

Zdenku, ona většina z nich ještě volební právo nemá, vždyť na víceletých gymnáziích jsou 11-19 letí.  Pokud se rozumný člověk zamyslí nad tím, jaké požadavky a ultimata dávají tito - náctiletí hejtmanovi (stávková pohotovost), musí se pousmát nebo je spíše politovat.

A co říkáte jejich transparentům : ZIMOLO,TY PITOMČE, MY NECHCEME KOMANČE! nebo CHCI SE UČIT PRAVDU!!!!!!




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...