Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Gottlieb

#544 Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 14:17

#541: Jan - Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate 

 Ano, Jane, máte pravdu, práce byla "povinná". Těsně předtím, než se tak stalo, pokud mne pamět neklame, dokonce práce, podle jiných, osvobozovala... ale o tom mluvit nechci. Právě tato povinnost je tím nejzrůdnějším nástrojem všech koruptivních ideologů: zavádějí povinnosti pro ostatní, nikdy ne pro sebe. Povinnost nabyde postupně závažnosti pravidla či zákona, čímž se naprosto omezí možnosti těch, kterým tyto povinnosti z nějakého důvodu nevyhovují - a zde začíná bludný kruh totality. Je mi líto lidí, kteří nemeli takové štěstí jako já a například ztratili domov či práci, ale na druhou stranu je mi víc líto lidí, kteří volali ve "starých dobrých časech" po revizi oněch povinností, jimiž pár vyvolených drželo v šachu plebs, a jejichž volání nebylo v lepším případě vyslyšeno, v horším pak skončilo jejich perzekucí. To, že Vy, já nebo ostatní můžeme volat, ať už to má jakýkoliv efekt, patří k demokracii. KSČ(M) nikdy demokratickou stranou nebyla a nikdy demokratickou stranou nebude. Aspoň nepodle svého programu a vystupování na veřejnosti.

Odpovědi

kdemohkrad

#564 Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 15:43:07

#544: Gottlieb - Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

vazeny pane gottliebe, jinak se citite normalne?nepomocujete se pri spani??? o zrudnosti prace jako takove, jak o ni zasvecene ve vasem blabolu pisete, znam jeden vtip ze stare dobre anglie: v klubu pri odpolednim caji  a particce karet povida lord novak spoluhracum, ze lady diana z nudy provozuje prostituci. Lord kucera s opovrzenim konstatoval, ze je to neslychane, ze poskvrnila na veky povest slechtickeho rodu protoze pracuje...

prace, jak rikali bolsevici "matka pokroku" je pro vas a vase souverce nejhruznejsim nastrojem koruptivnich ideologu. nebo i jinak, prace v te opravdove, ryzi demokracii, jejimz jste oddanym vlajkonosem je urcena pouze pro tu spinavou spodinu a ne pro svobodne obcany. uz to tu jedenou bylo, ve starem rime...demokracie, ale ne pro vsechny, to je bolsevicka zrudnost vidte?




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...