Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Mirek

#532 Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 12:47

#528: Sára - Re:

vase oznaceni stalinistka, se neslucuje s tim, co o ni pisi a rikaji lide i studenti kteri ji skutecne znaji ... napopak studenti, ktere ucila ssdelovali, ze nikdy nepadala na hodinach nejaka slova o politice nebo snad propagace nejake strany... naopak nyni se dopousti pan ucitel Rosocha i studenti toho, ze se politika resi na pude skol coz ani uciteli ani studentum neprislusi. ano behejte si venku na namesti a diskutujte mate-li o cem ale vy malicherne chcete aby se odvolal clovek, ktereho neznate a ktery je profesne na vysoke urovni....

Odpovědi

Amnabe

#534 Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 12:59:09

#532: Mirek - Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate 

 Nesouhlasím s tím, když někdo hodnotí někoho, koho nezná. Nehodnotím paní Baborovou jako člověka, ale vadí mi, za jakou politickou stranou (a její historií) stojí. Vy zase neznáte pana Rosochu, kterého já znám a můžu Vám říct, že nepropaguje žádnou stranu. A jako učitel je profesně velmi oblíbený a inteligentní.

Sára

#537 Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 13:04:02

#532: Mirek - Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate : jojo nepadla žádná politická slova, až na to že před rokem 89 úkoly, které zadávala byly v podtextu politické, že. Odpovídám, že si opravdu myslím, že budou zavírat, vyhazovat z práce, zakládat STB a špiclovat, pronásledovat pro odlišný názor. Což důkazem je tato lžipetice. Opravdu si myslím, že zase bude znárodňování a vyvlastňování - KSČM to má v programu a nedovedu si představit, že by soudružka Baborová vystoupila demokraticky na podporu pronásledovaných a nepohodlných. Neumím si jí představit, že by našla odvahu zastat se někoho proti své straně. Myslím si, že zastrašování již nastalo. Vyhrožuje policií, i když se jí nic neděje. Jen se holt někomu nelíbí, což musí vydržet, pokud chce toto místo zastávat.

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...