Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#1126 Re: Fischer nevadí?

2012-12-17 15:54

#12: Petr - Fischer nevadí?

Fischer a mnohé další převlečené zrůdy ...............

lenka

#1127 Re: Fischer nevadí?

2012-12-17 15:56

#12: Petr - Fischer nevadí?

a mnohé další převlečené - nyní pravičácké zrůdy ...............

BACHANAKK

#1128

2012-12-17 16:12

S fašisty a komunisty se nemluví!Na ty se musí dávat pozor! L i d é   b d ě t e ! ! !


Nepřihlášený uživatel

#1129 Ostudná angažovanost ČT a Českého rozhlasu ....

2012-12-17 16:24

...naše "nezávislá" a "svobodná" média poskytují plnou asistenci a prostor skupině mladých, kteří se rozhodli nerespektovat výsledky svobodných voleb a prosazovat pravicovou totalitu ... Alespoň každý ví, jakou objektivitu může od těchto médií očekávat v nadcházejících předvolebních obdobích ...
Adei

#1130

2012-12-17 17:52

Nemám nic proti Mgr. Vítězslavě Baborové, věřím i tomu, že může být géniem, co se týče školství, ale v případě, že chce zůstat ve svém postu ať opustí stranu. Pokud je tak geniální, jak může zůstávat u strany s takovou historií? V případě, že odstoupí jsem ochotná jí nechat být.
KSČM-JEJÍ ČLENOVÉ-, by neměla mít možnost dostat se k dětem- budoucím generacím. Souhlasím s výsledkem voleb, že by měl zůstat jak je, ale snad nemůže být takový problém, dosadit na tento post někoho jiného?

Nepřihlášený uživatel

#1131 Re:

2012-12-17 18:51

#1130: Adei -

A historie stran, pod jejichž vedením byla rozkradena a zplundrována tato zem a spoustu lidí udělala nešťastnými vám nevadí? Zajímavé!

lenka

#1132

2012-12-17 19:01

Tak ať nežerou. Je to jejich věc a jejich BMI to jen prospěje. Stejně si myslím, že se doma večer nacpou. Kdyžtak p. Baborová, držte taky hladovku na protest proti protestujícím.

Nepřihlášený uživatel

#1133

2012-12-17 19:17

Obeti komunismu byly stovky za 40 let, obeti kapitalismu jsou desetitisice za 23 let.

Nepřihlášený uživatel

#1134

2012-12-17 20:28

svobodné volby platí i když vyhrály strany které se protestujícím studentům nelíbí !!
Stanislav

#1135 Podporuji paní Baborovou

2012-12-17 20:49

Studenti jsou jenom loutkami v rukou šílenců, jak jinak lze nazvat lidi, kteří nesouhlasí s výsledky demokratických voleb!!!
Karlos

#1136 Major Zeman

2012-12-17 20:57

Tak nás mediální maséři masírovali prolhaností seriálu 30.případů majora Zemana. Dnes na základě řádění partičky mladých ničeho se naštítících budižničemů, si dokáži přesně představit tu štvanici,které byli vystaveni ti, kteří nepřevlékli tehdy včas kabáty. Ano, historie se opakuje. Tenkrát šlo o zájmy sudeťáků, statkářů, továrníků a západu. Dnes jde zase o zájmy podnikatelských státních pijavic! Pozor na ně !
Michal

#1137 Stydím se za autory této petice

2012-12-17 20:58

Stydím se za autory této petice a vyjadřuji svou podporu jihočeským studentům!
Někdo z komentátorů dříve prohlásil, že počínání studentů je trapná štvanice a facka demokracii .. Fackou demokracii - ale bohužel i nechtěným potvrzením toho, že demokracii tady už skutečně máme - je skutečnost, že paní Baborová a jí podobní držitelé rudých knížek, v sobě vůbec našli tu neskutečnou drzost a kandidovali. Ta nulová míra sebereflexe je alarmující, ale ještě více alarmující, je to, že to bohužel není o sebereflexi, ale o jejich cílené cestě zpět do minulosti. Ti co argumentují demokratičností voleb by si měli uvědomit, že volby v roce 1946 byly také demokratické - a na dlouhou dobu poslední demokratické.
Mám děti školou povinné a rozhodně si nepřeji, aby o školství (a v podstatě vůbec o něčem) rozhodovali následovníci těch, které lze bez sebemenších problémů označit za masové vrahy, zrádce národa, likvidátory inteligence a členy zločinecké organizace.
m158

#1138

2012-12-17 21:01

Pravičák, levičák, Stalin, Merkelová, Obama,Rusko, ESUO, východ, západ - už dávno je mi jedno, kdo z té naší české kolonie profituje a vyžírá peněženky jejich obyvatel. Vrcholem všeho ale, když někdo řve, že chce svobodu a současně nad rámec pravidel činí nátlak na voliči řádně zvoleného zástupce. Vona hold ani ta svoboda našeho slavného a směrem k "západu" servilního Vaška asi nebyla míněna pro každého. Tím ovšem nevyjadřuji podporu zvěrstvům, která se děla před 1989. Jen je potřeba si uvědomi, že to není v pol. stranách, ale v lidech, bez ohledu na to, jestli slouží pravému či levému. Posledních 23 let ukázalo, že politiky třeba strkat do jednoho pytle - jsou to "Čecháčci", jako my všichni. Nemáme-li funkci - nadáváme. V okamžiku, kdy se nám jí podaří získat, rychle zapomínáme, začínáme se starat o čistě vlastní prospěch a prudíme ostatní všelijakými úředními nesmysly. Dle mého máme tedy přesně to, co si zasloužíme.
Karlos

#1139 Re: Stydím se za autory této petice

2012-12-17 21:04

#1137: Michal - Stydím se za autory této petice

Díky takovým jako jste vy , jsme dnes tam kde jsme. Naštěstí váš názor začíná být menšinový a věci se začínají nazývat správnými jmény.


Nepřihlášený uživatel

#1140 Re:

2012-12-17 21:10

#1: Komenského národ -

Tak jako vymazávali hlavy a lhali i komunisti.Lžou dnes i ty stvůry,které vládnou poslední roky tomuto státu.Ti vypatlaní študáci by si měli zjišťovat více informací a né jen co jim narvali do palic Havel,Klaus a spol.To jen komunisti manipulovali s národem ŽE?

Co je na tom pravdy pane Nečasi ?

Od: Nápravník Vladimír, Liberec
Datum: 10. 12. 2012
Tuto zprávu vydala -
Hana Jakobová - pracuje v Europadomstolens domar i mål mot utomnordiska länder ve společnosti Utrikesdepartementet - Švédské království, studovala na škole Právnická fakulta UK Bydlí ve městě Kungsholmen, Stockholms Län, Sweden

Švédský král a vláda odmítli decentně návštěvu totalitní vlády ODS a TOP09.

Švédská vláda nechce připustit, aby slavnost pošpinila Česká vláda,
která prosazuje politiku otrokářství a která provozuje lichvářské exekuce proti vlastním obyvatelům - občanům České republiky.

Švédsko je právním demokratickým státem a pohrdá návštěvou Klause, Nečase a Kalouska i Schwarzenberga.

Česká republika je v rámci EU jediným neprávním státem, kde zločin a korupce proniká od vlády přes policii a soudy až do médií.

Švédsko se distancuje od současné české vlády až do její demise a vyšetření zpronevěry 500 miliard, které ODS a TOP09 rozkradly z dotací z EU do ČR.

Česká reprezentace má zákaz vstoupit na území Švédska! FCB dnes


S pozdravem
Nápravník Vladimír
Liberec



Zatím bez odpovědi…
m158

#1141 Re: Stydím se za autory této petice

2012-12-17 21:18

No, Michale, já neříkám tak, ani tak. Ale máme tady situaci, kdy si voliči demokraticky, dle platných zákonů zvolili. Jakou metodou chceš bránit jejich vůli? Bude takové bránění demokratické? To po každých demokratických volbách bude následovat kádrový soud konaný těmi "nejukřičenějšími" a mediálně podporovanými, kteří budou mít právo veta? To bude demokratické??? Myslím, že né pro každého. Jojo, ta relativita pravdy :-).


Nepřihlášený uživatel

#1142 Re: Re:

2012-12-17 21:19

#1140: - Re:

A ještě k tomu přidám:              Asi to stálo za poslech a pak ať něco říkají o svobodném přístupu k informacím
Ke včerjší a dnešní zprávě na FCB ohledně pozvání do Norska dodatek z dnešního večera,
(Na příkaz Václava Klause média nesměla překládat projev švédského krále při udílení ceny míru EU v přímém přenosu na ČT24.)
-------- Původní zpráva --------

FCB dnes : Hana Jakobová Sweden
Prezident EU Barroso řekl při zahájení předávání Nobelových cen v Norském Oslo toto..
"Ani tady nebudou představitelé Česka - politici s kriminálním pozadím nesmí sedět v sále s ostatními reprezentanty a královskými rodinami"... — v Kungsholmen-Stockholm
A Česká média opět mlčí !!!

Slušný člověk,který chce demisi vlády

#1143 Re:

2012-12-17 21:48

#1132: lenka -

Ti  chcípáčkové s prominutím by nepřežili ani půl dne bez jídla.Moc by jim prospěla základní vojenská služba v délce dvou let,když si tak chtějí hrát na hladovkáře..Tam by poznali co je skutečný hlad.V sedmedesátých letech jsem sloužil u dělostřeleckého a raketového vojska a v prvním půlroce jsme si při odchodu z jídelny cpali do kapes suchý chleba,aby jsme měli co do huby do té doby, než se šlo znovu na oběd,anebo na večeři do jídelny.První šli mazáci,takže oni dojedli,zaveleli dojíst a vstyk a tak  jsme ani nestačili jídlo dojíst.Takovýhle by potřebovali školení ti zcela jistě protekční spratkové a je jenom škoda,že se ZVS zrušila.I když je jasný,že by už vojna nebyla taková jako dřív.Frackové nemají dnes žádnou kázeň a vidíte to jistě sama,co si dnes dovolují nejenom vůči učitelskému sboru a to hlavně díky pitomým zákonům.Za nás by šel spratek klečet do kouta jenom proto,že přišel pozdě na hodinu.Ale to bylo na počátku šedesátých let.Dnešní chování dnešních študentíků by bylo naprosto nepředstavitelné v té době.A to jsme chodili do školy ještě v sobotu.Co by si proboha dnes počali,když mají prázdniny a ředitelský volna v jednom kuse.Je to hrůza, vždyť většina těch děcek nemá slušné chování,anebo vychování.Kdybych já nepozdravil staršího jako kluk,tak by mě táta dal co proto.A kdybych zlobil ve škole,tak bych to schytal taky ještě doma.Ty děcka jsou zcela jasně zneužitý a nemusíme hádat kým,když známe výsledky krajských voleb a do par. voleb je rok a půl zhruba.Člověku se dělá zle, nedobře z toho,co a kdo nám vládne po dobu těch 23 let,potom, kam republiku dovedli pravicové vlády a když lidé z toho důvodu volí levici a ti lidé,kteří s komunisty neměli nic společnýho za dob ČSSR,tak ti lidé dnes volí KSČM,protože jednoduše už mají dost těch zlodějen,podvodů,korupce,šikany a buzerace ze strany mocipánů,když ty Havla světlé zítřky stále nepřicházejín a když nám bylo v roce 1989 a 1990,že si utáhneme opasky  na pár let a dostaneme se na úroveň SRN,anebo Rakouska,tak namísto toho si ty opasky utahujeme 23 let v kuse a to čím dál tím více!Vždyť to je hnus,co s námi provádí pravice!Nikdy jsem komunisty nevolil,ale díky vládě Toplánka a Nečase je budu volit a nikoho jiného.Hůř už skutečně nemůže být jak za pravice a život je příliš krátký,aby jsme si ho nechali řídit,ničit,ovládat nějakými několika lumpy z ODS,TOP a LIDEM!!Proč ty děcka nedemonstrují proti pravicové vládě?No protože jsou zcela jistě zmanipulovaní pravicí,anebo to jsou děcka pravičáků a kapitalistů a mají oprávněně strach z toho,že by jim mohla vládnout levice,která by zcela jistě podobný bordel,který je nastolen v republice nedovolila.Proto taky ta antikomunistická propaganda v ČT a v ČRO,což jsou prý veřejnoprávní média????????Kolikrát bych nejraději vyhodil televizi z balkónu,když slyším bláboly DRtinové,Klepetka,Borka,Dolanského,Takáče,Písařovicové,Železného,Zíky,Václavka a dalších modrých moderátorů,kteří dělají slouhy pravice a vůbec jim to nepřijde divné ve veřejnoprávní televizi,Kde je objektivita,nestarnnost,jasnost,spolehlivost?Vždyť to je ODS ČT televize vedená Nečasovým poskokem Dvořákem.Snad po nových volbách se dočkám opět normální a sledovatelné ČT, na jakou jsem byl zvyklý do té doby,než se dostala k moci Toplánkova a Nečasova vláda,která zaprodala a zradila národ díky odsouhlasení církevních restitucí a navíc v době,kdy nejsou na nic peníze a díky pravici v zemi nic nefunguje!!!

Slušný člověk,který chce demisi vlády

#1144 Re:

2012-12-17 22:19

#1138: m158 -

Jaké zvěrstva máte na mysli před rokem 1989?Že jste musel mít devizový příslib do Jugoslávie,anebo že na banány se stála fronta?Anebo snad to,že práce byla povinná?Co by za to dnes lidé dali člověče.Kolik Vám je let,že mluvíte o nějakých zvěrstvech?To mě opravdu hlava nebere.

mísa

#1145 Re. Podporuji p. Baborovou

2012-12-17 22:40

Rozhodnutí padlo ve volbách, tak proč ustupovat pár floutkům, kterým ještě teče mléko po bradě.
Ale vážně, demokracie je přece respektovat výsledek voleb!!!
jjavor

#1146 Podpora KSČM

2012-12-17 22:54

Nelíbí se mi hon na čarodějnice, z historie by jsme se měli poučit a to špatné neopakovat. Nyní je tisíc nových hrozeb, proti kterým je třeba bojovat a nikoliv bojovat proti vlastní minulosti.
Michal

#1147 Re: Re: Stydím se za autory této petice

2012-12-17 23:13

#1141: m158 - Re: Stydím se za autory této petice 

Je bohužel smutnou pravdou, že jsme se 23 let po listopadu 1989 dostali do této situace. Bohužel neznám demokratickou metodu, jak bránit vůli těchto voličů, jestli tedy lze tuto skupinu specificky sociologicky, demograficky a intelektuálně determinovaných jedinců nazvat voliči. Rozhodně se také nechci dočkat kádrování - toho jsme si právě díky soudruhům soudružky Baborové užili dost. Jen cítím velkou dávku znechucení a obav o budoucnost svých dětí, když vidím, že se tyto osoby opět nenápadně - a mnohdy i nápadně - ocitají opět tam, odkud jsme je již jednou poslali, tam kam patří - do zapomnění. A je opět smutnou pravdou, že se  - právě díky demokracii. na kterou nyní hází špínu - na ně nezapomnělo a oni naopak dostali možnost škodit i nadále. Je mi z toho smutno a zároveň jsem připraven učinit maximum, aby se moje děti nemusely opět učit Píseň práce či Internacionálu.    

      

Michal

#1148 Re: Re:

2012-12-17 23:23

#1144: Slušný člověk,který chce demisi vlády - Re:  

To mě opravdu nepřekvapuje, že Vám to hlava nebere. Ona Vám toho nebere asi víc, pokud jste se schopen toto napsat. Nicméně, Vaše reakce je zcela symptomatická pro podporavatele soudruhů, pravděpododobně Vašich spolustraníků, což lze usuzovat z Vašeho působení u "rakeťáků", kde obvykle sloužili jen velmi dobře prověření. Mohu Vám pouze doporučit zapomenout na PŠM a zajít do knihovny (některý z těch protestujících fracků Vám určitě poradí, kde to je - vy to pravděpodobně netušíte), pro některou z knih objektivně popisujících relativně nedávné dějiny.     


Nepřihlášený uživatel

#1149

2012-12-17 23:35

Vše mohli studenti i jejich rodiče vyjádřit ve volbách. Pokud tak neudělali, tak nemají právo kritizovat.

Nepřihlášený uživatel

#1150

2012-12-17 23:43

Děti se mají ve škole učit.Aby alespoň byly schopny při dnešním způsobu vzdělávání napsat správně českou větu.Zatahování dětí politických hrátek je hanebné.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...