Protipetice na zrušení rally!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Protipetice na zrušení rally!

marrrqui

#251 Re: Re:

2013-01-04 22:01

#224: bob - Re:

Snobská zábava? Většina lidí těžce šetří, aby si mohli dovolit párkrát za rok jet. Když jsou dobrý, tak se hold někdo rozhodne táhnout je vejš. Ano, jsou tam i podnikatelé, ale celkově tyhle závody nejsou ryze snobský. Jeď na ně někdy a pak se teprv rozhoduj, jestli to chceš rušit. A nauč se aspoň správně napsat, rely, pcha. Mě zase vadí drogi a alkochol a párti a merichuana.

marrrqui

#252 Re: Re: pozitivní dopad

2013-01-04 22:05

#61: Tlumičovi - Re: pozitivní dopad

Tvoje i moje a číkoli děti s mnohem větší pravděpodobností zemřou pod koli nějakýho ožralýho idiota nebo namachrovanýho zbohatlíka, kterej má větší ego než zkušenosti s vlastnim autem. A víš, jakej v tom bude rozdíl? Že v tu chvíli je nikdo neupozorní, že k tý silnici nemají chodit. Nebude tam žádná cedule ani pořadatel, kterej by je vyhnal, než se ten magor přiřítí. Nebudou vědět, že v tu chvíli jim hrozí nebezpečí. Chápeš ten rozdíl?????!!!!!

Pleskanec

#253

2013-01-05 15:19

marrrqui: Děkuji za pomoc při vysvětlování těm zabedněncům, že rally není špatná. Mě už to tam pomalu přestává bavit. On tam ty kraviny píše pořád dokola jeden a ten samej člověk, akorát pokaždé pod jinou přezdívkou, aby to vypadalo, že má rally tolik odpůrců.
marqui

#254 Re:

2013-01-09 16:53

#253: Pleskanec -

To s tím počtem odpůrců si bohužel myslím není pravda. Je plno idiotů, kteří o tom  neví nic (kontrolní otázka: od čeho je v autě spolujezdec?) a perou se za zrušení jako psi. Je to kupa omezenců, který se s rally setkali jenom v novinách a televizi, protože, cituji jednoho z nich ,,na rally bych v životě nejel." Špatný jsou lidi, kteří odmítají nést zodpovědnost za vlastní život. Jak jsem už někomu psala, stoupli by si i do zakázaný zóny se svojí malou ségrou, a pak by si ještě stěžovali, že to do nich vlítne. Ne že oni udělali chybu. Je to jenom o tom. Bohužel média jsou podplacená a teď to vypadá, že i ČT je v prdeli, a to jsem si myslela, že když dělají pořady o rally, tak by i v hlavní relaci a na ČT24 přes den mohli říkat objektivní názory, ale to jsem se bohužel sekla.

Taky mě to už nebaví, jen nechci nechat poslední a většinou hloupý a úplně bezcenný slovo nějakýmu idiotovi, kterej odpoví na můj příspěvek :). Tim nemyslim tebe! :) Díkybohu držíme linii i přesto, že jsme fandové, rozumných názorů.

WTF

#255

2013-01-18 19:12

jo ok,
ať se rally nejezdí ve městech nebo na vesnicích, ale jestli petice proti rally tak řekněte kde se má rally jezdit!!!
c0169

#256

2014-08-21 19:31

Tragédie se nejvíce stávají na silnicích! Zrušením rally se ničeho rozumného nedosáhne!!