Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#926

2016-01-21 08:00

VIDEO: Prezident Miloš Zeman uvedl, že integrace Muslimů v Evropě je prakticky nemožná! Nepokoje kvůli migrantům otřásají už i Holandskem [CZ Titulky]

Situace s migranty začíná zasahovat i Holandsko v plné síle. Místní starostové a městská zastupitelstva, v rozporu  a bez ohledu na postoje obyvatel měst a občanů, nabízejí holandské vládě za úplatu ubytovací prostory a centra pro uprchlíky. Potají, na zapřenou. Obvykle se centra budují v noci, když lidé spí. To platí i o příjezdech autobusů s migranty do těchto center. Ve městě Heesch došlo k extrému, kdy starosta města, na vlastní pěst, bez souhlasu městské rady, podepsal dekret s holandskou polostátní neziskovkou a pronajal jí ubytovací prostory uprostřed města pro až 500 migrantů. Ve městě propukly nepokoje, policie nasadila všechno, co měla a demonstraci asi tisícovky lidí rozprášila.

Opět se ukazuje, že systém NWO jde na násilnou integraci a nasunování „mloků“ do evropských měst za pomocí nástroje, který vždy fungoval, za pomoci peněz. Města mají nahnuté rozpočty a vybudování uprchlického centra, podpořeného finanční dotací pro město od státu a EU, je velkým lákadlem. Demonstrace tak potom přicházejí ke slovu až ex-post, kdy už je hotovo a vymalováno a nejde s tím nic dělat.

VICE-VIDEO: Prezident Miloš Zeman uvedl, že integrace Muslimů v Evropě je prakticky nemožná! Nepokoje kvůli migrantům otřásají už i Holandskem [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#927

2016-01-22 10:08

Litviněnko před smrtí konvertoval k islámu a chtěl být pohřben v Čečensku. Video

Alexander Litviněnko, bývalý dvojnásobný agent a pozdější ruský disident, který získal v Británii politický ayzl a který v Británii zemřel, měl zemřít na otravu poloniem, ale především na objednávku Kremlu a Putina. Výsledky vyšetřování, které trvalo deset let (!), dnes Británie konečně zveřejnila. Nepřekvapuje, že vyznívají v neprospěch Ruska, stejně tak nepřekvapuje, že západní média jsou této zprávy plná a už vůbec nepřekvapuje, že VB a USA v reakci na výsledek chystají proti Rusku další sankce (zde, zde).

Stejně tak nepřekvapuje, že ČT odvysílala celou obsáhlou řeč britské ministryně vnitra zde. Nebudu se detailně vyjadřovat k osobě Alexandra Litviněnka ani k okolnostem jeho úmrtí, protože jsem tento případ nikdy příliš nesledovala. Co ale v té přehršli zpráv je podivné,  je, že žádná nezmiňuje fakt, že Alexandr Litviněnko těsně před smrtí konvertoval k islámu, jak to potvrdila i jeho manželka:

Čečensko – předvoj IS?

Podívejme se na Čečensko na mapě, resp. na jeho polohu v souvislosti s jižní hranicí Ruska, na které je zjevné, že podobná situace se později zopakovala přes Osetii, ale především – jak se mezitím dění posunulo, tak je stále více zjevné, že jak na severní hranici (Pobaltské země), tak na jižní hranici (Čečensko, Gruzie, ale dnes už i Arménie a Turecko) Rusko prostě nemá mít klid. A že pokud V. Pjakin opakovaně hovoří o tom, že IS by jednou tak či tak dorazil do Ruska a opakovaně přitom zdůrazňuje Putinova slova: „Jestli draka neizbežna, nado biť pervým“ – „Jestli je bitva nevyhnutelná, udeř jako první“, tak zřejmě je řeč právě o jižní hranici Ruska a o významu IS (a v současnosti již o roli Turecka a Saúdské Arábie a USA, hlavními sponzory IS).

VICE-Litviněnko před smrtí konvertoval k islámu a chtěl být pohřben v Čečensku. Video


Nepřihlášený uživatel

#928

2016-01-23 09:13

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 11.1.2016

00:00 — O silvestrovských událostech v Kolíně nad Rýdnem

06:50 — Dojde ke spojení Česka a Slovenska?

07:25 — Severní Korea a její role ve světě

11:20 — Vyhrocení vztahů mezí Íránem a Saudskou Arábií

22:15 — Americká raketa na Kubě

24:20 — Izraelské velvyslanectví v Bělorusku

26:35 — Dodávky plynu do Geničeska

30:40 — Budoucnost Ukrajiny a role Janukovyče

32:10 — Kyjevská banda a vliv USA

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 11.1.2016

 

00.00 – Návštěva V. Nulandové v Kaliningradu

11:23 – O prohlášeních Hermana Grefa k ekonomické situaci Ruska (pozn.: ředitel Sberbank na Gajdarském fóru „Rusko – poražená země“, více a video zde ), ve stejné době se Nulandová setkala se Surkovem. Připravují USA v Rusku rok 1991 a je Herman Gref nový Gorbačov?

15:23 – Erdogan a jeho prohlášení o hitlerovském systému vlády

32:40 – Za jakým účelem Západ prohlašuje, že Rusko bombarduje civilisty

39:50 – Írán a jeho vztah k USA

41:40 – Návštěva ruského diplomata v Kyjevě

43:20 – Čína a burza cenných papírů

46:20 – Proč si GP nedokáže poradit s ekologickou situací v Číně a v celém světě?

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 18.1.2016


Nepřihlášený uživatel

#929

2016-01-23 09:16

Video: „Putin, muž moci.“ Dokument německé ZDF plný „objektivity“ a s falešným důkazem

Německá veřejně-právní televize ZDF (ta, která měla skandál, že neodvysílala události silvestrovské noci v Německu), odvysílala v prosinci propagandistický dokument o Vladimíru Putinovi, pro který si m.j. vyrobila i falešné důkazy na Ukrajině. O dokumentu jsem na těchto stránkách psala v článku zde a s překladem jen úvodních několika minut, nyní se však dokument objevil celý s českými titulky, tak jej vkládám. Je ukázkou „poctivé, morální a objektivní“ práce západních médií a z takové dávky atiruské propagandy se dělalo špatně i mnoha německým občanům.

Zdroj videa zde

VICE-Video: „Putin, muž moci.“ Dokument německé ZDF plný „objektivity“ a s falešným důkazem


Nepřihlášený uživatel

#930

2016-01-23 09:26

Video: O systému vlády GP, o globalizaci, o zlaté miliardě lidstva, o Koncepci sociální bezpečnosti (KSB)

Ti, kteří poslouchají pravidelná vystoupení Valerije Pjakina v jeho „Otázkách a odpovědích“, slyší v jejich každém závěru Pjakinovo doporučení ve smyslu: Čtěte a studujte KSB (a další).  Vkládám video na toto téma, které popisuje původ koncepce řízení světa až k závěrečné globalizaci a který pochází z Egypta (v čase 2:33 je na krátkou chvíli ukázáno zatmění Slunce, používané znalými kněžími jako mocenský prostředek k udržování otroků v poslušnosti).

VICE-Video: O systému vlády GP, o globalizaci, o zlaté miliardě lidstva, o Koncepci sociální bezpečnosti (KSB)


Nepřihlášený uživatel

#931

2016-01-23 09:55

„Zajímá nás pravda. Právě proto jsme chtěli přijet a vše uvidět na vlastní oči. To se nám podařilo,“ říká o své návštěvě na východě Ukrajiny poslanec za KSČM Stanislav Mackovík v exkluzivním rozhovoru pro Sputnik.

Co vás přimělo navštívit Donbas?

Mackovík: Chtěli jsme se dozvědět, jaká je na Donbasu situace. Chtěli jsme se dozvědět, co je pravda a co jsou pouze insinuace některých politiků a novinářů. V Evropě média píší, že ukrajinská strana dodržuje příměří, že nestřílí. My jsme se sami přesvědčili, jak to ve skutečnosti je.

Zajímá nás pravda. Právě proto jsme chtěli přijet a vše uvidět na vlastní oči. To se nám podařilo.

Setkali jste se s obyvateli regionu a bývalými válečnými zajatci. Jaký dojem na vás udělali?

Udělali na nás velmi silný dojem. Protože jsme se dozvěděli, že se lidská práva ne vždy dodržovala. Setkali jsme se s lidmi, kteří žijí v centru Doněcka i na jeho okrajích, hovořili jsme s lidmi, kteří byli v zajetí.

Od zajatců jsme mohli slyšet, jak se k nim chovali ukrajinské silové struktury a žoldáci. A to bylo hrozné. Obdrželi jsme od nich dokumenty o jejich utrpení a jaké ranění utrpěli. To vše chceme po příjezdu do Česka předat novinářům, aby se všichni lidé dozvěděli, jaké je situace a co se na Donbasu stalo.

Více: ČEŠTÍ POSLANCI CHTĚJ NABRAT HLASE K VOLBAM NENECHTE SE ZMAST TO ZE NASLY PRAVDU JAK JE TO NA UKRAJINE

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod.
Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů
Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigrací
Screeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče
Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program
Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus
Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany
Screen č. 36 : Doručené emaily 2013
Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě
Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů


Nepřihlášený uživatel

#932

2016-01-23 13:46

JAK VAM TV SERE NA HLAVY VY OVCE-Brutální sněhová bouře v USA ŽADNEJ SNIH PODLE ULHANICH MEDII FUJ FUJ ANI PO KOTNIKY TAM NENI SNEHU !!!!F...... OF TV MANIPULACION 


Nepřihlášený uživatel

#933

2016-01-23 15:56

Viceprezident USA Joe Biden prohlásil, že jsou připraveni k vojenskému řešení konfliktu v Sýrii, pokud politické řešení nebude možné, informuje agentura Reuters.

"Nevíme, jestli bude lepší, když dosáhneme politického řešení, ale jsme připraveni, pokud politické řešení nebude možné, najít vojenské řešení této operace a postavit se na odpor proti Islámskému státu", cituje agentura Bidena, vystupujícího s tímto prohlášením na společné tiskové konferenci o výsledcích setkání s premiérem Turecka Achmetem Davutoglu v Istambulu.

Více: USA A TURCI JEDOU SPOLECNE ROZKRATNOUT SYRII A ROZVRATIT KVULI ROPE

USA A TURCI BEZ SVOLENI ASADA JDOU DO SYRIE OKUPACE PORUSENI MEZINARODNICH PRAV


Nepřihlášený uživatel

#934

2016-01-23 16:29

Video: Americké, britské, kanadské, norské a korejské velvyslanectví očistí Česko od korupce

Velvyslanci USA, Velké Británie, Kanady, Norska a Jižní Koreje vysvětlují, proč jejich ambasády usilují o transparentní prostředí v České republice. Toto video je součástí protikorupční kampaně, kterou můžete sledovat na Twitteru, Facebooku. Děkujeme! Více informací – americká ambasáda v Praze [1].

Kdyby něco podobného v Česku spustila ruská ambasáda, to by bylo povyku….!

A že účastníkem je i velvyslanectví Norska, které „transparentnost“ předvádí v případech odebírání dětí, tak to už je na pováženou!

VICE-Video: Americké, britské, kanadské, norské a korejské velvyslanectví očistí Česko od korupce


Nepřihlášený uživatel

#935

2016-01-23 21:33

Evropská vlastenecká asociace, Pegida a BPI žádají Stop islamizaci EU! - Britové se postavili diktátu Evropské unie a už jsou jednou nohou z toho bordelu venku! - MAĎARSKO: IMIGRANTI VTRHLI V NOCI DO NECHRÁNĚNÝCH DOMŮ S DOMÁCÍMI OBYVATELI - VELKÝ PROTEST PROTI ISLÁMU V KOLÍNĚ ROZEHNALA NĚMECKÁ POLICIE VODNÍM DĚLEM - ODJINUD: záběry z demonstrace, vyjádření jiných států EU, projev Róberta Fico - Konec europropagandy v Polsku. Polský prezident podepsal mediální zákon - Viktor Orbán: Maďarsko nepodpoří případné sankce EU vůči Polsku.

VICE-Studio REPORT 11.1.2016

Objevilo se první video zachycující sexuální útoky v Kolíně nad Rýnem. Podle mnoha svědectví byly napadány a osahávány ženy velkými skupinami lidí. Ženské oběti neměly šanci se skupinám mužů ubránit nebo utéct. A právě takové jednání je zachyceno na videu, které poslal blíže neidentifikovaný odesílatel do redakce tn.cz.

VICE-Sexuální útoky na ženy v Kolíně na Rýnem natočila kamera!


Nepřihlášený uživatel

#936

2016-01-26 14:36

SOBOTKA MÁ NEJAKÉ DĚTI JA MYSLEL ŽE LIZAČ PRD..... AMIKUM NEMÁ ŽADNÉ KDYŽ CHCE NECHAT VYZABIJET VLASTENCE A NECHAT JIM POZNASILNOVAT JEJICH CERY A ŽENY 

VLASTIZRADCE Sobotka: Zeman děsí moje děti, rodinu a přátele

Česko je podle premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) jedinou zemí v civilizovaném světě, kde prezident veřejně vyzývá k zabití předsedy vlády. Těmito slovy Sobotka v úterý reagoval na pondělní výrok prezidenta Miloše Zemana o tom, že premiéra se lze nedemokraticky zbavit kalašnikovem.

VICE-VLASTIZRADCE.Sobotka: Zeman děsí moje děti, rodinu a přátele

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod.
Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů
Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigrací
Screeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče
Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program
Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus
Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany
Screen č. 36 : Doručené emaily 2013
Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě
Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů


Nepřihlášený uživatel

#937

2016-01-26 18:53

Video: „Scénář evropského kalifátu“

Video je z listopadu 2015 a V.V.Pjakin v něm popisuje účel vzniku evropského kalifátu. Hovoří o cíli GP ukončit americký styl života, který je nadále pro planetu neudržitelný, hovoří o roli Íránu a o tom, jak jsou k tomuto účelu zneužity národy dvou náboženství: křesťané a muslimové.

Jak popisuje zdroj videa: „Vyústenie bez vojny medzi západnou žido-kresťanskou/sionistickou a islamskou civilizáciou – V.V. Pjakin“, který dodává: „Súčasný biblický projekt/koncept globalizácie globálneho prediktora“ zde a „Niečo o Koráne, pôvodnom Koránickom Islame a súčasnom pseudo-„islame“ zde

VICE-Video: „Scénář evropského kalifátu“

Analýza kompletního procesu destrukce českého školství. Určeno především učitelům a profesorům zodpovědným za výchovu našich dětí!

Navazuji zde na článek publikovaný na Aeronetu pod názvem „Co předcházelo imigračnímu Armagedonu?“, kde se jeden z diskutujících pozastavoval nad tím, jak je možné, že se i u nás v ČR nachází tolik jednotlivců (skupin), kteří přijímají rozhodnutí, která jsou nejen v rozporu s našimi zájmy, ale jsou v rozporu i s veškerým zdravým rozumem. Na to mohu odpovědět pouze tak, že pokud v původním článku jmenovaní penězokazci mají k dispozici tiskárnu peněz, tak mohou kdykoli kohokoli uplácet a verbovat.

Jan Ámos Komenský se musí v hrobě obracet, co se dnes děje v českých školách na všech úrovních…

V článku jsem se pokusil dát do souvislostí veškeré nejpodstatnější stavební kameny té jejich hry. Vše ostatní, co se děje nelogického v naší Evropské civilizaci, jsou jen dalšími kamínky celkové mozaiky jejich hybridní války za ovládnutí celého světa, která trvá minimálně již 300 let. Článek o kterém píši naleznete v trochu uhlazenější podobě, doplněný několika důležitými odkazy i zde.

Část z toho, jak falešnou hru a jak dlouho s námi západní oligarchie hraje, dobře popisuje například toto video, ve kterém ale například nejsou zveřejněna fakta o genocidě Číňanů před, za a po opiových válkách. Celkový počet obětí Čínského lidu byl přitom srovnatelný s oběťmi 1. i 2. světové války! Za vším tehdy opět stála chamtivost několika obchodních klanů, které své zájmy povýšily na zájmy vlastních států.

VICE-Analýza kompletního procesu destrukce českého školství. Určeno především učitelům a profesorům zodpovědným za výchovu našich dětí!


Nepřihlášený uživatel

#938

2016-01-26 18:54

VIDEO: „Putin je zkorumpovaný a okrádá vlastní zemi!“, prohlásil Adam Szubin z amerického ministerstva financí. Osobní útoky proti Putinovi nabírají na síle, něco se děje! [CZ Titulky]

Za poslední týden se doslova spustila lavina osobních útoků proti prezidentu Putinovi ze strany západu. Minulý čtvrtek to bylo obvinění, které zorchestrovalo londýnské křídlo NWO v podobě blábolivého vyšetřovacího pamfletu s obviněním, že Vladimir Putin dal přímý souhlas k vraždě bývalého ruského špiona v Londýně Alexandra Litviněnka. Teď ovšem přichází úplně jiný a mnohem vyšší level přimo zpoza Atlantiku. Nové obvinění totiž přišlo přímo z nejvyšší chazarsko-židovské lóže amerického ministerstva financí.

Adam Szubin, ředitel Úřadu ministerstva financí USA pro kontrolu zahraničních aktiv, v pořadu Panorama na britské BBC uvedl, že Vladimir Putin je zkorumpovaný a okrádá vlastní zemi. Kreml obvinění rázně odmítl. Nicméně je dobré si všimnout, že západní klika NWO změnila taktiku. Nepřítelem už není celé Rusko, ale pouze Putin. Co se to děje, co ta změna?

VICE-VIDEO: „Putin je zkorumpovaný a okrádá vlastní zemi!“, prohlásil Adam Szubin z amerického ministerstva financí. Osobní útoky proti Putinovi nabírají na síle, něco se děje! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#939

2016-02-03 09:47

Francie odvysílala dokument o Majdanu, Ukrajina marně usilovala o jeho zákaz. Opět ruská propaganda? A Turecko v roli Ukrajiny?

Ukrajina byla jen „lehká viróza“, co bude s Tureckem?

Už to, že dokument odvysílán byl, říká mnohé. Především to dle mého je potvrzením, že propagandistické tažení proti Rusku nyní probíhá přes zcela jiné území a tím územím už několik týdnů je Turecko! To už ale je na jiné téma a k tomu dodám jen tolik, že dokud Rusko nevstoupilo do Sýrie, vztahy Turecka s Ruskem byly nadstandardní.  Ale  jakmile Rusko do Sýrie vstoupilo, tzn. že vstoupilo do hry o „Velký Blízký východ“ na způsob „Jestli je boj nevyhnutelný, udeř jako první“, nestalo se nic jiného, než že Turecko začalo naplno plnit stejnou roli, jakou do nedávna plnila Ukrajina. Jestli z toho i Turecko vyjde jen na způsob „lehké virózy“, je těžké říct, každopádně – když už tak nečiní politici a média – mělo by Turecko Ukrajinu vnímat jako varování. A především jeho vůdcové, kteří kradenou ropou ve spolupráci s USA a SA snižují její ceny tak, aby to poškodilo nejen Rusko, ale také Írán a snaží se tak udržet hegemonii dolaru, by se měli nad dokumentem francouzského novináře zamyslet. USA jsou odepsány, příštím vůdcem světa bude Čína. Ale i ona musí počítat se světovou rolí Ruska, jak to možná potvrzují i izraelská média : „Příštím vůdcem Blízkého východu bude Rusko“.

VICE-Francie odvysílala dokument o Majdanu, Ukrajina marně usilovala o jeho zákaz. Opět ruská propaganda? A Turecko v roli Ukrajiny?


Nepřihlášený uživatel

#940

2016-02-07 16:44

VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

Redakce AE News přináší zásadní video ze sobotní demonstrace Antify v Praze, což byla truc-demonstrace proti demonstracím na odpor vůči islámu. Průvod ultralevicových anarchistů s transparenty „Uprchlíci, vítejte!“ se střetl s bizarní a koordinovanou skupinkou „nácků“, které koordinoval muž v hnědé bundě a současně ten samý muž v podstatě koordinoval i uniformované policisty na druhé straně pomyslné barikády. Zajímavé bylo i místo, kde se maskovaní náckové nacházeli a z jaké budovy vycházeli. Z budovy v majetku ministerstva vnitra. Zapálení sociálního centra v Praze tak dozajista nemají na svědomí občané, ale právě někdo z těchto provokatérů.

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#941

2016-02-07 17:33

Armádním činitelům DLR se dostaly do rukou tajné dokumenty ukrajinských ozbrojených sil (OS) se strategií šíření propagandy prostřednictvím ukrajinských médií, oznámil zástupce velitele štábu domobrany Doněcké lidové republiky Eduard Basurin.

„Do rukou se nám dostala řada tajných dokumentů podepsaných náčelníkem generálního štábu ukrajinských ozbrojených sil Viktorem Muženkem a náčelníkem hlavní správy rozvědky ukrajinského ministerstva obrany Valerijem Kondraťukem, které se týkají přípravy a pořádání speciálních akcí v informačním prostoru proti DLR a LLR…Hovoří se v nich o přípravě psychologických diverzí s využitím ukrajinských médií a jimi kontrolovaných internetových zdrojů", řekl Basurin.

Více: Armádním činitelům DLR se dostaly do rukou tajné dokumenty ukrajinských ozbrojených sil (OS) se strategií šíření propagandy prostřednictvím ukrajinských médií,


Nepřihlášený uživatel

#942

2016-02-08 13:44

AMERICKÉ HOVADA NAM CHTEJ ROZVRACET NASI ZEM A NEVYHOVUJE JIM FICO A ZEMAN ZE NECHTEJ UPRCHLIKY A 5 ČECHU V CIZINE LIBANONU BYLA DALSI HRA NA NAROD ČR MANIPULACE VEREJNEHO MINENI

VICE-KAROL POLÁK: AMERIČANOM NEVYHOVUJE FICO ANI ZEMAN


Nepřihlášený uživatel

#943

2016-02-08 14:07

Policejní provokace nebo blamáž konspirátorů?

Během demonstrací 6.2.2016 v Praze proti islámu a na podporu uprchlíků došlo k řadě incidentů. Žádný z nich ale tak nezasáhl české internetové prostředí, jako krátká srážka v Thunovské ulici. Facebooková stránka We are here at home zveřejnila video, ve kterém se snaží dokázat, že skupina neonacistů ve skutečnosti byla skupinou policejních provokatérů. My jsme mezi nimi však našli notoricky známé slávistické chuligány a neonacisty.

Hlavní argument je v podstatě jeden – nemaskovaný človek v hnědé bundě, který během celého střetu s chuligány komunikuje. Podle We are at home here je to jasný důkaz toho, že jde o policejního velitele, který celou akci diriguje. Jako podpůrné argumenty se pak objevují ještě dvě tvrzení. Zaprvé, několik chuligánů chodí tam a zpátky do dveří domu v Thunovské ulici, který patří Ministerstvu vnitra (MVČR). Pokud by zakuklenci nebyli ve skutečnosti od policie, nemohli by do domu údajně jen tak vcházet. Je tedy prý zřejmé, že jde o provokaci. A konečně, posledním a nejčastěji zmiňovaným argumentem je, že na videu je vidět chuligán, který při zasažení dlažební kostkou do nohy ani nemrkne, což prý není možné. Údajně je tím pádem jasné, že kostka byla gumová a je to další důkaz toho, že jde o nahranou záležitost.

VICE-Policejní provokace nebo blamáž konspirátorů?

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#944

2016-02-08 14:25

Hosťom v najnovšom vydaní diskusnej relácie Extra téma bol Genmjr v. v. Emil Vestenický, člen prípravného výboru strany Práca slovenského národa. Moderátor Radovan Kondrlík položil otázky dotýkajúce sa vojenského cvičenia NATO v Maďarsku, ale aj iniciatívy rôznych skupín proti politike Severoatlantickej aliancie. Hovorili aj o rozširovaní hraníc Aliancie až k Rusku, či o ponuke Andreja Kisku pre NATO na vytvorenie základní NATO na území SR. Nechýbala ani téma migrantov a konfliktu na Ukrajine či na Blízkom východe.

VICE-SVET POD DOZOROM USA A TERORISTOV

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů


Nepřihlášený uživatel

#945

2016-02-08 16:13

FAKTY X: Usáma bin Ládin neskončil v oceáne!

Zatĺkať, zatĺkať...

Samozrejme k zverejneným e-mailom serveru WikiLeaks sa agentúra Stratfor vyjadrila veľmi nepresvedčivo, a to tak, že „môžu byť falošné“. Vedenie agentúry Stratfor nakoniec usúdilo, že sa nebude zaoberať preverovaním publikovaných správ serveru WikiLeaks, a nebude ich ani vysvetľovať. Podarilo sa serveru WikiLeaks šliapnuť na kurie oko americkej vlády? Ako to vlastne bolo so smrťou Usámu bin Ládina, a čo sa vlastne Američania snažia utajiť?

Kontroverznou sa nepochybne stala aj posmrtná fotografia zabitého teroristu, ktorá bola zverejnená 2. mája roku 2011. Experti jej pravosť jednoznačne spochybnili. Ak si totiž porovnáte posmrtnú a známu portrétovú fotku bin Ládina, väčšina rysov tváre sa zhoduje. Podľa expertov to vyzerá tak, ako by niekto dal dohromady fotku bin Ládina s obrázkom nejakej mŕtvoly, a potom všetko rozostril. Veď ústa, zuby a dokonca aj fúzy sa dokonale podobajú. Neskôr sa dokonca ukázalo, že rovnaká fotka usmrteného bin Ládina sa objavila na internete už v roku 2009! Média napriek všetkému tvrdili, že fotku získali z vojenských kruhov.

Ako to teda s posmrtnou fotkou bin Ládina vlastne bolo? Snažil sa niekto z vojenských kruhov podstrčiť fotku mŕtveho bin Ládina  alebo si ju zhotovili samotné médiá, ktoré sa za každú cenu snažia každý deň priniesť čo najšokujúcejšie „zaručené“ správy?
A je vôbec Usáma bin Ládin mŕtvy? Prečo Al-Kajdá jeho smrť poprela? Kto tu koho ťahá za nos, a kto v tejto podivnej hre určuje pravidlá? Je zverejnenie správy o smrti Usámu bin Ládina tesne pred začiatkom volebnej kampane amerického prezidenta Baracka Obamu len úplnou náhodou?

VICE-FAKTY X: Usáma bin Ládin neskončil v oceáne!


Nepřihlášený uživatel

#946

2016-02-08 17:40

NOVINKY PODPORA ISLAMU A fašizmu policie proti demonstrantum proti islamu pritom DEMONSTRANTI PROTI ISLAMU S TOU FRAŠKOU NIC NEMELY SPOLEČNE ALE SLUNIČKAŘI ANO

Při sobotních demonstracích selhala policie, míní Pelikán. Čeká padání hlav

Policie při sobotních demonstracích selhala, prohlásil v pondělí ministr spravedlnosti Robert Pelikán (ANO). Očekává, že kvůli celé věci bude vyvozena odpovědnost vůči velitelům zásahu.

VICE-NOVINKY PODVOD VEŘEJNE MINENI A NA NAROD ČR

Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!

V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu.

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#947

2016-02-08 18:05

Žádnou potyčku policie nevyprovokovala, odmítá pražské vedení kritiku

Pražská policie se ohradila proti kritice související se sobotními demonstracemi. Kategoricky odmítla například spekulace ze sociálních sítí, že údajně vyprovokovala potyčku s levicovými demonstranty na Malé Straně. Další kritika se týká napadení přenosového vozu Českého rozhlasu, při kterém prý policisté nechtěli pomoct redaktorům. Vedení pražské policie nechá opatření zkontrolovat. Výsledky budou známy do dvou týdnů. Na webu to uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

VICE-NOVINKY KREJI FASIZMUS POLICIE ČR PROTI SLUNIČKAŘUM POLITICI MLŽI A LŽOU NARODU

VICE-Policejní provokace nebo blamáž konspirátorů?

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#948

2016-02-08 20:59

DLUH USA 

Podle údajů Federální rezervní banky (FRB) St. Louisu, k červenci 2015 poměr státního dluhu USA k HDP dosáhl 100,5 %. Na začátku roku 2016 dluh USA tvořil řádově 18,9 bilionů dolarů. Kongres povolil zvednutí stropu dluhu na finanční rok 2016 až na 19,3 bilionů dolarů. Podle údajů rozpočtového výboru při kongresu může dluh USA v roce 2040 vyrůst do poměru 120 % HDP.


Nepřihlášený uživatel

#949

2016-02-08 21:07

ANO USA VYTVOŘILO ISLAMISKY STAT ZASE DUKAZ

Kerry a Gentiloni uspořádali v úterý v Římě poradu v rámci tak zvané malé skupiny mezinárodní koalice pro boj s Daiš. Schůzky se zúčastnili zástupci 23 zemí a EU. Schůzku ukončila společná tisková konference italského a amerického diplomata. Po tom, co beseda s tiskem skončila, zamířili oba ministři k východu. V tom okamžiku vstala novinářka sedící v první řadě a vykřikla: „To vy jste vytvořili Islámský stát!"

Ženu okamžitě obklopili karabiníci. Podle slov přítomných v sále měla italská novinářka na hlavě šátek.

Více: V tom okamžiku vstala novinářka sedící v první řadě a vykřikla: „To vy jste vytvořili Islámský stát!"


Nepřihlášený uživatel

#950

2016-02-08 22:29

PROMIŇTE, ŽE TADY TAK SPAMUJI.

Jsem jen pičus co nemá co jiného na práci. Tak čus!