Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

/ #918

2016-01-11 08:48

Hackeři uveřejnili další emaily Bohuslava Sobotky, tentokrát došlo i na tajné dokumenty. Vláda chce sledovat weby, provozovatele, anonymní sítě i koncové návštěvníky „závadových“ webů!

Boj hackerů ze skupiny White Media s českou vládou se rozhořel naplno. Hackeři dnes v podvečer na svém webu zveřejnili další várku emailů (balík č. 3) a tentokrát už to není žádná legrace. Trofejní kolekce emailů ze schránky Bohuslava Sobotky totiž obsahuje i tajné materiály tzv. Protiteroristických opatření, které by měly být v ČR přijaty. V dokumentu je však odhaleno, že jde de facto o kopii německého zákonaNationale Sicherheitsgesetzz poloviny loňského roku. V dokumentu se totiž uvádí stejné hrozby, které v Německu ošetřuje nový zákon ohledně národní bezpečnosti. Vláda chce sledovat provozovatele webů, kteří jsou „původcové závadových stránek“, což je doslova okopírovaný termín právě z německého Nationale Sicherheitsgesetz, který lze implementovat na jakoukoliv webovou stránku, která je jenom trochu v rozporu s principy a tezemi III. systémového kroku nasunování NWO v zemi.

Vláda dále chce ustanovit retenci dat mobilním operátorům, zachytávání IP adres a portů nejen odchozího zařízení, ale i cílového příjemce. A to je opět okopírované z německého zákona. Jde o to, že policie tak může stíhat nejen provozovatele „závadové“ stránky, ale i veškeré návštěvníky. Čistě teoreticky, pokud by tyto úpravy zákona vstoupily v platnost, tak navštívení stránek White Media by bylo stejným trestným činem, jako provozování těchto stránek.

Dále se v dokumentu navrhuje, aby provozovatelé portálů jako třeba Seznam.cz nebo Centrum.cz měli stejnou povinnost uchovávat nejen „queries“ (dotazy), ale i celou datovou komunikaci, tedy dotazy uživatele vkládané přes klávesnici a celý metadatový seznam pohybu na portálu, jako mají tuto povinnost soukromí podnikatelé v komunikacích v ČR. To znamená povinnost 100% logování a 100% retence dat na vstupu po dobu 6 měsíců, v některých případech až 12 měsíců. Toto nemá nic společného s terorismem, protože teroristé určitě nebudou na Seznamu.cz hledat plán na výrobu plastické trhaviny, zbraně nebo stingery.

BALIČEK.Č.3

Screeny č. 4 až 11 : Do soukromé schránky si 19.11. přeposlal dokument Min. vnitra podléhající utajení.

Screeny č. 8 až 11 : Vláda chce, stejně jako v Německu, pod hlavičkou "protiterorist. opatření" posílit omezování a sledování internetu. Místo imigrantů budou pronásledováni nacionalisté, budou mazány proti-imigrační komentáře, poroste cenzura.
Screeny č. 2, 14 .. : Protlačování svých lidí do dozorčích rad veřejnoprávních médií

VZKAZ ZRÁDCŮM NÁRODA : Pokud bude někdo z nás zatčen, nebo zařídíte zrušení našeho webu, dostanou se na veřejnost kompletní obsahy Email schránek Sobotky a dalších členů jeho gangu. Navíc by vám pak hackeři vyhlásili totální válku. Nacionální revoluci nezastavíte a za každé pronásledování nacionalistů přijde radikální odveta.

VICE-Hackeři uveřejnili další emaily Bohuslava Sobotky, tentokrát došlo i na tajné dokumenty. Vláda chce sledovat weby, provozovatele, anonymní sítě i koncové návštěvníky „závadových“ webů!