Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#951

2016-02-09 14:21

PROAMERICKE LŽI NOVINEK Asadova ofenzíva může k Turecku vyhnat desítky tisíc Syřanů, varuje Ankara

Budou-li boje na severozápadě Sýrie stejně tvrdé jako dosud, mohlo by k turecké hranici dorazit až 70 000 Syřanů, řekl v úterý turecký premiér Ahmet Davutoğlu. Zdůraznil, že Turecko uprchlíky úplně odmítat nebude, i když jeho země zavřela hranice.

VICE-NOVINKY ZASE MLŽI TO NEUTIKAJI CIVILISTE ALE ISLAMISTE DO TURECKA

FAKTA

Obyvatelé měst na severu provincie Aleppo si pomalu zvykají na mírový život po čtyřech letech obléhání bojovníky ze skupiny Fronta an-Nusra (v Rusku zakázaná).

„Během blokády jsme neměli dostatek jídla ani vody. Byli jsme bez elektřiny a chyběly nám plynové bomby. Takhle jsme žili. Příchod vojsk byl pro nás ulehčením", řekla obyvatelka města Nubel.

Syrští vojáci už dřív odřízli hlavní trasy zásobování teroristů na severu provincie Aleppo vedoucí z Turecka. Potom se vojskům za podpory domobrany, ruských vzdušných a kosmických sil a syrského vojenského letectva podařilo prolomit blokádu měst Nubel a az-Zahra, kde se nacházelo asi 70 tisíc obyvatel.

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU


Nepřihlášený uživatel

#952

2016-02-09 19:09

Západ podporuje zásah Saúdské Arábie do syrského konfliktu, dokonce i když to upevní pozice teroristů, jelikož se soustředí na zesílení ruského vlivu v oblasti, píší Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

Saúdská Arábie oznámila, že je připravena vyslat pozemní vojska do Sýrie. Její spojenec, USA, to schválil — není to tak dávno, kdy Washington sám kritizoval země Perského zálivu za nedostatečnou účast v boji proti IS. Ve skutečnosti se Saúdové chystají do Sýrie s opačným cílem: jelikož jejich hlavním cílem je svržení Asadova režimu, budou aktivně podporovat povstalecké skupiny, i když se ukáže, že jsou teroristické, píše vydání.

Spojené státy vědí o reálných plánech Saúdů, ale neprojevují velké znepokojení. Bílý dům je v poslední době nejvíce znepokojen úspěchem ruské operace, a teď to vypadá, že USA jsou ochotny použít všemožné prostředky, aby zabránily Rusku hrát klíčovou roli v regionu, píše autor článku

Více: USA SE SNAŽI VYPROVOKOVAT RUSKO V SYRII K VALCE


Nepřihlášený uživatel

#953

2016-02-09 21:04

POSLEDNÍ DNY A ROKY SE BLÍŽÍ

(MATOUŠ 24-25-4-5-6-10-11)-(ZJEVENI JANOVO 19-20-13-12-14-15-16-5-6-8)

Rusko je nenahraditelnou složkou světového řádu, s kterou mají USA spolupracovat, píše bývalý ministr zahraničí USA Henry Kissinger ve svém článku pro The National Interest, v kterém se dělí o svůj názor na americko-ruské vztahy.

Podle bývalého hlavy Ministerstva zahraničí USA, posuzoval v šedesátých a sedmdesátých letech mezinárodní vztahy z pozic soupeření mezi USA a SSSR. Avšak od té doby se svět kardinálně změnil.

„V rodícím se vícepolárním světě má být Rusko vnímáno především jako neoddělitelná součást každé nové světové rovnováhy sil a nikoli jako hrozba pro USA," píše.

Kissinger přiznal, že v poslední době zažívají americko-ruské vztahy úpadek.

„Není třeba mluvit o tom, že naše vztahy jsou dnes mnohem horší než před deseti lety. Ve skutečnosti snad nebyly od posledních stadií studené války v tak bídném stavu," míní Kissinger.

VICE-Hypotetická Třetí světová válka od BBC: Rusko začíná jaderný útok, USA odpovídají. VIDEO

Za symbolický okamžik, který znamenal zhoršení vztahů mezi dvěma státy, považuje obrat speciálu tehdejšího vládního předsedy Ruska Jevgenije Primakova nad Atlantikem v roce 1999. Premiér letěl na státní návštěvu USA, avšak rozhodl vrátit se zpátky do Moskvy na znamení protestu proti zahájení bombardování Jugoslávie sílami NATO.

Více: Rusko je nenahraditelnou složkou světového řádu, s kterou mají USA spolupracovat, píše bývalý ministr zahraničí USA Henry Kissinger ve svém článku pro The National Interest,

DUVOD PROČ SE TO VŠE DĚJE NENI VYMYSEL ALE PRAVDA TA SE PISE AJI V BIBLI PROTO CHCOU PODMANIT SI SVĚT PADLY A JEHO PODDANI!!!SMLOUVA JE PRAVÁ!!!!

VICE-Tajná smlouva


Nepřihlášený uživatel

#954

2016-02-09 21:18

NATO plánuje schválení zvýšení počtu svých vojsk na východním území, informuje The Wall Street Journal s odkazem na zástupce aliance a USA.

Podle údajů vydání právě takové rozhodnutí bude nejspíše přijato ministry obrany zemí NATO během jejich setkání příští týden. Přitom přesný počet vojsk a to, kolik vojáků konkrétně poskytne každá země, bude určeno později v tomto roce.

Tento krok se dotkne Litvy, Lotyšska a Estonska, a také Polska, upřesňuje WSJ. Agentura Reuters informuje, že aliance se nechystá umísťovat své stálé vojenské základny, nehledě na prosby.

Více: NATO HODLA DO ARMADY BRAT CIVILISTY SE ZEMI NATO


Nepřihlášený uživatel

#955

2016-02-10 04:34

POZOR NARODE ZACNE BRZY DOTALITA CIPU POD KUŽI ZASTERKA ZE JDE O ZDRAVI

BIBLE-(ZJEVENI JANOVO 13)

POZOR OBČANÉ ČR VLADA VAS CHCE NECHAT OCIPOVAT A PREDEM TO UDELA TAKTIKOU ZE JDE O ZDRAVOTNICTVI ABY SE NEPROVALILO ZE VAS BUDOU VSUDE ŠMIROVAT KAM SE HNETE PODLE GPS A SATELITU A DRUZIC PAK V JEDNANI ZANELO OHLEDNE PRAV A SVOBOD A PLUS DOST O HECKINGU PANA SOBOTKY FURT NARAZELI NA OCHRANU OBČANU ČR PRITOM DIKY HECKERUM VIME ZE JIM O NAŠI OCHRANU NEJDE VŮBEC VLADA NÁMA JAKO OBČANAMA ČR POHRDÁ 

VICE-ZAZNAM Z JEDNANI VLADY 9.2.016

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

Omezení pohybu

Cílem NWO je izolace jednotlivých území a jeho obyvatelstva. To je nezbytné na snížení spotřeby planetárních zdrojů a paliv. Cílem NWO je upoutání člověka do jednoho místa, ale aby se necítil vězněm. To znamená, že zábava přijde za ním do bytu (3D televize, MD televize, zábava v mobilu, v tabletu, všude). Přijde za ním jídlo (online objednávky, donášky), hypotéky a úvěry (člověk nebude moci nejen cestovat, ale ani se stěhovat, protože hypotéky a půjčky bude splácet jako nevolník do konce života). Zadrátování hranic, ale tak, aby občané proti tomu neprotestovali, viz. strach z uprchlíků, konec Schengenu, vysoké ploty na hranici.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

BIBLE-(MATOUŠ 24-25-4-5-6-10-11)-(ZJEVENI JANOVO 19-20-13-12-14-15-16-5-6-8)


Nepřihlášený uživatel

#956

2016-02-12 12:39

Vstupem do EU jsme ztratili vše hlavně svobodu.

Nepřihlášený uživatel

#957

2016-02-13 21:07

nechci být v NATO ani EU

Nepřihlášený uživatel

#958

2016-02-13 21:11

nic dobreho nam EU neprinesla,jen zlo a nenavist!!!!
okamurovec putinovec islámofob

#959 Re: usa manipuluje veřejným míněním po celém světě

2016-02-14 09:50

evropska unie je vytvorem usa 

 evropska unie bila vytvořena proto abi si usa z evropy vytvořila svou vlastni zemi  spojene staty evropske  proto tu mame imigranty abi zničily naše tradični hodnoty svobodu a naše zakoni evropska unie je ovladana bruselem a brusel ovlada washington evropska unie je protažena ruka dabla  to usa ovlada evropu proto jsou naše zakoni proti nam a vice chrani cizi islámske vetřelce a proto nemame svou armadu protože jsme členy nato a poslouchame rozkazi nato tedy usa 


Nepřihlášený uživatel

#960

2016-02-16 10:21

MANIPULACE VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ OD ČT S 15.2.2016

OHLEDNĚ DEMONSTRACÍ 6.2.2016

ZAS Z NARODA A S WEBU CO PIŠÍ FAKTA UDELALI RUSÁKY TO AJI S LIDI VĚDĚJ PRAVDU JAK S NARODEM VYORAVAJ TED SE VÁM SNAŽÍ VNUTIT ŽE VYSÍLAJ FAKTA PRITOM VÁS SPROSTE OBELHAVAJ A DO MĚST A OBCI DÁVAJ UPRCHLIKY CO CTI ISLAM JAK DLOUHO SI NECHATE MAZAT MED KOLEM HUBY NARODE ČT ONI VĚDÍ KDO STÁL POD MASKOVÁNÍM PRED MINISTERSTVEM VNITRA ONI ANI PO TYCH LIDECH NEPÁTRAJÍ JAK VÁM BYLO LHÁNO VEŘEJNĚ!!!!MY JSME JIM UKRADNUTÍ V ČT 15.2.2016 TO VZALI DO RUK ZNÁMÍ MANIPULÁTOŘI CO TO VŠE ODVRÁTILI A SNAŽI SE VEHNAT LIDEM POTREBU PO POLICII ČR KTERA JELA V TE KOMEDII SNAD JIM NEVĚŘÍTE NARODE MY SI ZEMI OCHRANIME SAMI S POMOCI DOMOBRAN A VOJAKU V ZALOZE AJI HRANICE O TO JIM JDE ABY POLICIE MELA KONTROLU NAD OBČANY JAK TO JE VE FRANCII A POLSKU VE FRANCII S PODVRHEM ZVANEJ CHARLIE HEBDO UTOK NA ČASOPIS CHARLIE HEBDO!!!

VICE FR-Teroristický podvrh vo Francúzsku

VICE-PODLE NOTIČEK BRUSELU MANIPULACE MINENI ZVANÁ REPORTÉŘI ČT TAKTIKA OBELHANI NARODU TIPEM MY VYSÍLÁME PRAVDU

CO ČT PŘED VÁMI UTAJILA

Vlevo na fotografii v černobílé bundě s černou kapucí je David Havlík z České televize.

VICE-VÝZVA: Kukláči ze sobotní demonstrace bez maskování! Kdo je zná? Ozvěte se nám!


Nepřihlášený uživatel

#961

2016-02-18 15:18

PROPAGANDA NOVINKY PROAMERICKÉ SR.... VEŘEJNÁ MANIPULACE MÍNĚNÍ Mluvčí Kremlu: Obvinění z útoku na syrské nemocnice kategoricky odmítáme

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov „kategoricky odmítl” nařčení, že za pondělním útokem na nemocnice a školu v Sýrii stálo ruské letectvo. Zemřelo přes pět desítek lidí, desítky dalších byly zraněny. Moskvu z útoku na jednu z nemocnic podezírá organizace Lékaři bez hranic. S přímým obviněním pak přišlo Turecko.

BEZ DUKAZU-PROAMERICKÉ SR.... VEŘEJNÁ MANIPULACE MÍNĚNÍMluvčí Kremlu: Obvinění z útoku na syrské nemocnice kategoricky odmítáme

 

FAKTA S DUKAZY MEDIA ZAMLČUJÍ-Portál WikiLeaks založený Julianem Assangem za účelem zveřejňování tajných dokumentů a politických usvědčení informuje, že vypsal odměnu 50 tisíc dolarů za video a audiomateriály z ostřelování nemocnice mezinárodní organizace Lékaři bez hranic v Kunduzu.

„Rozhodli jsme se zvýšit odměnu na 50 tisíc dolarů, abychom získali záběry a audiozáznamy z kabiny pilota, zprávu o vyšetřování a další materiály tohoto druhu, takové jako pravidla používání zbraní, platná v této době", píše portál.

Kromě toho zdůrazňuje, že na nemocnici střílely letouny USA AC-130, které zaznamenávají útoky na kamery s vysokým rozlišením. V souladu s vojenskou procedurou musí být dané materiály doplněny audiozáznamem z kabiny pilota.

Více: ODHALENO USA NIČI NEMOCNICE V SYRII

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU

JAK TAK SE MĚ ZDÁ ŽE USA DĚLÁ FURT PROPAGANDU A RUSKO NEDĚLÁ NIC A CHRÁNÍ EVROPU PROTI ROSPADU A ISLAMU TU VIDITE JASNÝ DUKAZ ZE PRO AMERICKÁ PROPAGANDA OVLÁDÁ NAŠE MEDIA JA NEVĚŘÍM UŽ ANI SLOVO O RUSKU A B.ASADU NJN NECHTEJ ABY SE UKAZALO ZE ZA VSE MUZE USA CO ZNIČILO TOLIK ZEMI 


Nepřihlášený uživatel

#962

2016-02-18 18:40

VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!

Před několika dny odvysílala Česká televize ve svém pořadu Reportéři ČT reportáž o demonstraci z 6. února 2016 v Praze, konkrétně o události z Malé strany, kde došlo ke střetu mezi tzv. maskovanými nácky a průvodem Antify a pro-migračních podporovatelů nadnárodní organizace „Uprchlíci, vítejte!“ a několika dalších neziskovek. Reportáž má za úkol minimalizovat škody, které způsobilo provalení informací o koordinaci policejní provokace proti odpůrcům migrace. Na alternativní české scéně se totiž objevil dostatek důkazů a informaci o tom, že skupinka tzv. neonacistů, která byla poslušně nachystána v zázemí budovy v majetku ministerstva vnitra, jsou převlečení policisté, resp. příslušníci některých útvarů ministerstva vnitra. O kauze jsem psali zde. A také jsme psali výzvu, že tváře kukláčů byly zachyceny nemaskované, ale nikdo se zatím neodvážil jejich identity odhalit. Policie mlčí, mainstreamová média mlčí.

VICE-VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!


Nepřihlášený uživatel

#963 Vážení, také už vás štve, že Česká Televize, médium které si musíme všichni platit, neustále lže

2016-02-20 11:33

Vážení, také už vás štve, že Česká Televize, médium které si musíme všichni platit, neustále lže a manipuluje? Že už toho máte dost?! Já také. A proto si vás dovoluji pozvat na protest proti lživému vysílání ČT. 5.3.2016 ve 14:00, před budovou ČT. DOST BYLO LŽÍ A MANIPULACÍ ZA PENÍZE KONCESIONÁŘŮ!!!A USA!!!! 

VICE-VRAŤTE NÁM TELEVIZI! - Demonstrace proti lživému vysílání ČT 5.3.2016


Nepřihlášený uživatel

#964 BEZ CENZURY NEŽ TO ČT ZAS S CENZURUJE A ZAS BUDE LHAT NARODU!!!!!

2016-02-23 17:47

BEZ CENZURY NEŽ TO ČT ZAS S CENZURUJE A ZAS BUDE LHAT NARODU!!!!!

Video: Neodkladné prohlášení V.V. Putina celému světu – 22.02.2016 Titulky CZ

Vladimír Putin: „Právě jsem ukončil telefonický rozhovor s prezidentem Spojených států Barackem Obamou. Iniciativa provést tento rozhovor vycházela z ruské strany. Zájem na něm však beze sporu měly obě strany. V průběhu rozhovoru jsme se dohodli na společném prohlášení Ruska a USA jako spolupředsedů mezinárodní skupiny na podporu Sýrie o ukončení bojových akcí v tomto státu“.

VICE-Video: Neodkladné prohlášení V.V. Putina celému světu – 22.02.2016 Titulky CZ


Nepřihlášený uživatel

#965

2016-02-25 18:06

Organizace NATO je v podstatě podpůrná organizace americké armády. Armády státu, který stojí za většinou neospradlnitelných porušení mezinárodního práva. EU je pak jen jeho nohsledem, který beze zbytku a dnes již nepokrytě plní jeho přání.

Nepřihlášený uživatel

#966

2016-02-28 22:17

EU nechrání své hranice,takže neplní svoji základní funkci.Finance,které z EU přicházejí na nesmyslné projekty,také nepomáhají lidem naší země.Opět nám Německo diktuje,co máme dělat!!!Jsme jen levnou pracovní silou a konzumentem nekvalitních výrobků,které by Němci nejedli.

Nepřihlášený uživatel

#967

2016-02-28 22:31

V NATO zůstat. EU nakopat.


Nepřihlášený uživatel

#968 Re:

2016-03-13 12:02

#10: -  

 Stačí EU.  To museli vymyslet papaláši od Titaniku.


Nepřihlášený uživatel

#969 Re:

2016-03-14 08:35

#2: -  

 uz se chystej, do Ruska


Anonymous

#970

2016-03-26 23:33

vystoupení z EU souhlasím ovlivňují celý náš národ,jen s odstoupením z NATO nesouhlasím,platit o hodně větší daně jen kvulí tomu aby jsme meli letectvo a cely zbytek armády který nam poskytuje NATO,tak velký daně nikdo z nás rozhodmě nechce.

agnostik

#971 usa a islám světové zlo

2016-03-31 16:18

#970: -  3 světová válka s islámem se bliži 

 nato všude vytvaři války a chaos to bys měl vědět pomatenče jsem pro zrušeni nato jugoslavie irak sýrie libye afrika imigrantska krize a islámizace evropy islám je horši než středověk 


Nepřihlášený uživatel

#972 Re: Kam?

2016-04-05 07:56

#2: -  Marně přemýšlím, kam odejít.

 

agnostik

#973 Re: Re: Kam?

2016-04-05 11:14

#972: - Re: Kam? nelze nikam utikat musiš bojovat proti nwo

 dnes už nemaš kam odejit celej svět je globalizovanej  usa bude brzi zemi koncentračnich taboru rusko indie jsou chude země a jsou tam nepokoje v africe nebo v muslimskych zemi by tě zabily brzi po cele evropě bude válka korea ma take sve problemy diky kim čong unovy možna jedina šance je japonsko a čina nebo nějake ostrovy co nejdal od problemu tam nebudeš myt problemy s muslimy ale novému světovému řádu se nevyhne nikdo proto je dobre za svou svobodu bojovat nemužem od všech problemu utikat protože pak nebudeš myt svuj domov nikde ja radši umřu za vlast ve válce nemam co stratit a nějakych muslimejšu se nebojim vic se bojim nového světového řádu protože pokud nový světový řád bude všude uplatněn po světě bude to konec všech rodin a budem žit ve věčnem otroctvi bez naděje na lepši život 


Nepřihlášený uživatel

#974

2016-04-07 17:14

PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

Celý dokument ke stažení zde.

Není k tomu co dodat. USA nejen věděly, co se stane, že vznikne ISIL a Islámský stát, ale v dokumentu natvrdo přiznávají, že to je přesně to, co západní mocnosti a USA chtějí. A občan v EU je teď za co? Za vola? Debila? Je třeba opět vyjít do ulic, před americkou ambasádu a znovu demonstrovat. Možná by ale nebylo od věci tento dokument omlátit některým českým politikům o tváře, protože ten „západ“ v dokumentu, to jsme i my a mnozí čeští politici, kteří se tak moc přimlouvali v roce 2012 za vyzbrojení syrské „umírněné“ opozice.

A především by dokument měl být ukázán těm, kteří pořád opakují cosi o hrozbě Ruska a o tom, jak Američané pomáhají chránit mír ve světě. A zatím Američané za našimi zády v klidu destabilizují celý Blízký východ a sever Afriky, v důsledku čehož potom prchají statisíce běženců do Evropy. A co Američané rozdmýchají, to musí potom hasit Evropa, kapsy evropských daňových „soumarníků“ a musí se zavádět kvóty na přijímání běženců. Tohle je bezpečnostní riziko pro Evropu a celý svět. Čím dříve si to politici v EU uvědomí, tím lépe.

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!


Nepřihlášený uživatel

#975

2016-04-08 17:07

VIDEO: „USA nikdy nedopustí spojení Německa a Ruska“. Ukrajina jako prostředek a Holandsko jako velitel, který v referendu Ukrajinu právě odepsal. A papež s vlajkou Ukrajiny

Ke vložení úvodního videa z roku 2015, které jsem kdysi vložila do článku zde, mě motivoval článek s názvem „Expert: Vlivné lobby v USA vráží klín mezi Evropu a Rusko“, který se v překladu právě objevil zdea z nějž cituji:

„Jak řekl francouzský generál a odborník v oblasti geopolitiky Jean-Bernard Pinatel v rozhovoru pro list Atlantico, aby si Spojené státy udržely světové prvenství, tyto lobby brání Rusku a Evropě k vytvoření strategického partnerství. Za tímto účelem provedly převrat na Ukrajině a „dostaly na kolena“ Francii a Německo, uvedl expert pro Atlantico.“

Podle Pinatela, je prvořadým cílem americké zahraniční politiky zabránit vzniku Eurasie, tj. zřízení unie nebo strategického partnerství mezi Evropou a Ruskem, a tento úkol je v zájmu všech lobby. Psal o tom i Zbigniew Brzezinski ve své knize „Velká šachovnice“:„Ztráta Ukrajiny byla geopoliticky důležitá kvůli značnému omezení geostrategického výběru Ruska … Nicméně, bez na Ukrajiny a jeho 52 miliony slovanské populace, by jakýkoli pokus ze strany Moskvy znovu vytvořit euroasijskou říši, přispěl k tomu, zdá se, že by se izolované Rusko zapletlo do vleklých konfliktů při obraně svých národních a náboženských zájmů s neslovanskými národy.

VICE-VIDEO: „USA nikdy nedopustí spojení Německa a Ruska“. Ukrajina jako prostředek a Holandsko jako velitel, který v referendu Ukrajinu právě odepsal. A papež s vlajkou Ukrajiny