Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

/ #901

2016-01-01 10:25

Další ostuda pro Českou republiku: Země nemá peníze na obědy pro školáky z chudých rodin. Víčka od PET lahví na nemocné děti byly jen začátek. Miliardář Tykač dělá sbírku na obědy pro děti ve státních školách!

Netrvalo to dlouho. Kapitalismus na český způsob si začal vybírat daň už i v oblasti, o které Miloslav Šimek a Jiří Grossmann psali v 60. letech humorné povídky a někomu to připadalo jako bizarní výlet do dávné minulosti, která se už nikdy nebude opakovat. Jenže, nikdy neříkej nikdy. Už před mnoha lety se ukázalo, že systém kapitalismu v ČR se nepovedl. Zdravotní péče hrazená státem byla v roce 1990 nahrazena systémem veřejného zdravotního pojištění, které přivedlo k bankrotu v 90. letech desítky nemocnic v celé republice, stovky ambulancí a způsobilo to zhoršení dostupnosti lékařské péče pro obyčejné lidi.

Dnes si kvalitní lékařskou péči může dovolit jen movitý člověk, který si může dovolit podstoupit náročný zákrok na soukromé klinice. Plebs se musí spokojit se standardem a doplatkem. U starých lidí je předepisování generik natolik neoblíbené, že většinu peněz z důchodu utratí důchodci za plně hrazené léky, protože generika nemají takovou účinnost, jako značková léčiva. Je to poznat především u těch léků, které obsahují dodatečné aktivní složky, které třeba tlumí některé vedlejší příznaky, které generika úplně ignorují.

Nový systém zdravotnictví po roce 1989 zavedl novou sortu pacientů s označením PTP (Pacient s trvalou péčí). Jakmile je osoba zařazena do této skupiny, začíná pro ní hotové peklo. Pojišťovna začne od pacienta dávat ruce pryč a rodina v zoufalství musí jít buď žebrat do TV Nova, nebo za Dobrým Andělem, nebo jít sbírat víčka od PET lahví. Systém zdravotnictví v českém kapitalismu na trvale nemocné pacienty zapomněl. Postarej se sám, občane, když je teď ta demokracie.

VICE-Další ostuda pro Českou republiku: Země nemá peníze na obědy pro školáky z chudých rodin. Víčka od PET lahví na nemocné děti byly jen začátek. Miliardář Tykač dělá sbírku na obědy pro děti ve státních školách!

NA ZBROJENI NACISTU NA UKRAJINE PRACHY SOU NA ZBROJENI IS V SYRII PRACHY SOU ALE PRO NAŠE DĚTI!!!!!TO NEJSOU

 fašisti na Ukrajine, banderovci, pravý sektor, obrázky ktoré vám média neukážu, pogromy na rusky hovoriacich ludí na Ukrajine.

VICE-fašisti na Ukrajine

VICE 75 % UKRAJINCU NECHTELO VALKU TU SI MUŽETE SIMNOUT USA ARMY VOJAKU AJI-Ukraine Crisis: Death and destruction continues in Eastern Ukraine (Dokument, Anglické titulky)