Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#401 Re:

2015-06-01 15:14

#397: Robko -  

 Souhlas, je to zločinecká organizace, která slouži na okupování cizích států. Takové já nechci být členem!!

Svarun
Nepřihlášený uživatel

#402 Re: Re:

2015-06-03 07:07

#23: Frosteye - Re:  

 Ty ekonome nedostudovanej, nikdy jsi neslyšel o Evropském sdružení volného obchodu (EFTA), kam patří i země jako Švýcarsko, Norsko, Island či Lichtenštejnsko, které nejsou v EU? Je rozhodně lepší z EU vystoupit a vstoupit do EFTA, tenhle směr vidím do budoucna jako jediný možný. Volný obchod zboží a osob zajišťují separátní smlouvy a to Schengenská a smlouva o Evropském hospodářském prostoru. My jsme tyto smlouvy přijali zároveň se vstupem do EU, a proto si spousta lidí mylně myslí, že musíme být v EU, abychom využívali těchhle výhod. Ale zmíněná čtyřka tyto smlouvy využívá, ale členy EU nejsou. Díky členství v EU naši občané ročně přichází o nějakých 200 miliard. Je sice hezký, že nám nějaký drobný pošlou na projekty, které si rozkradou velkopodnikatelé, ale co si budeme nalhávat, všechno platí pracující Čech!

Svarun

#403 Re: Re:

2015-06-03 07:14

#398: Suzinka - Re: 

 Sdílím tenhle názor. Až EU odsouhlasí kvóty a budou nám sem hrnout tisíce muslimáčů ročně, ještě budem v dobrým vzpomínat i na totáče. Škoda, že to zdejším lidem nedochází, nevidí v jakých sračkách je díky nekontrolovatelnému přísunu imigrantů celá vyspělá Evropa, kolik bezpečnotního rizika, kriminality, nemocí, potenciálního terorismu s nimi přichází. Bohužel dnešní zdegenrovaní blbečci vidí vše jen v penězích, na úpadek kultury, bezpečnosti nehledí. A n to tvrdě dojedeme.


Nepřihlášený uživatel

#404

2015-06-03 08:33

Pryč z EU

Nepřihlášený uživatel

#405 Re: Re:

2015-06-03 08:37

#401: - Re:  

 Naprosto s Vámi souhlasím, EU jepěkně hnusná podrazárna na lidi. Doufám že to půjde všechno do kopru a pokud možno co nejdříve.


Nepřihlášený uživatel

#406 Re: Re:

2015-06-04 04:18

#23: Frosteye - Re:  

 No nalili Ti to do hlavičky dokonale. Kdybychom nebyli v EU, mohli bychom na takové státy, co nám dají na naše zboží clo, dát také clo jako protiopatření. TO BY NAOPAK VELMI POZVEDLO NAŠÍ PRODUKCI. Jste mladý a věříte tomu co vás učí. EU je nástroj USA jak ovládat Evropu. V poslední době rozhoduje Europarlament pro Evropu přímo likvidačně. Kdyby se Evropa mohla rozvíjet na národních základech, už by dnes byla ekonomicky mnohem dál. To ale USA nechtějí připustit. Navíc to má i politický aspekt: prostřednictvím kašpárkovské Evropské komise si USA prosadí cokoliv i proti vůli milionů obyvatel Evropy. To je bohužel to, co vás neučí.


Nepřihlášený uživatel

#407 Re: Re: Re:

2015-06-04 08:46

#406: - Re: Re:  

 Takoví už zkrátka studenti bývají, plní elánu změnit svět, ale naprosto naivní, poddajní, lehce ovlivnitelní; plní pofidérních tendenčních informací, leč bez potřebných zkušeností. A pak to tak dopadá.


Nepřihlášený uživatel

#408 Nazvěte to pravým jménem: Petice za vstup do Rusákova zadku!

2015-06-06 05:57

Napište to, Putinoprdi, jednou už konečně jasně a jednoznačně, aby i vaši dementní stoupenci bez mozků měli hned jasno a mohli masově podepisovat! Třeba takto:

Vstupme do Rusákovy řitě! Tam je naše místo!

A máte jasnou petici. A podpisy se jen pohrnou.


Nepřihlášený uživatel

#409 STOP TTIP, STOP EU, STOP NATO!

2015-06-09 08:21

Zastavme TTIP (Transatlantické obchodní a investiční partnerství)! Této doslova koloniální a otrocké smlouvě s USA je potřeba zabránit jakýmikoliv prostředky!!


Nepřihlášený uživatel

#410 rad podepisu USA JE AGRESOR NE RUSKO ZAS USA ZVEDA SANKCE ABY VYVOLAL KONFLIKT

2015-06-14 10:27

A JE TO VENKU AGRESOR JE USA A RUSKO SI JEN CHRANI ZAJMY JAK BY TO DELAL KAZDY STAT

Je to sice víc jak nepravděpodobné, jenže i kdyby se tak stalo, všichni ti vypatlaní politici, jako Langšádlová, Ženíšek, Laudát, Kalousek a další, co těmto možnostem tak fandí, by šli do kopru dřív, než by si vůbec uvědomili, že válka začala. Protože na rozdíl od těch, co o válku usilují a chtějí ji vyprovokovat, tedy ti v té Americe, by možná vzato hypoteticky, přesto s velkou nepravděpodobnosti třeba přežili, ale oni by zůstali v Česku, kde by „otrčili kopyta“. Ovšem dost možná by, kromě jim dnes nepředstavitelného lidského utrpení a bolestí, umírali s vědomím, za předpokladu, že na to budou mít čas, že umírají pro dobrou věc. Už je vidím, jak se nad touto možností rozplývají!

     Nabízí se ovšem ještě jedna možnost, že výše jmenovaní, resp. všichni, kteří o potřebě či možnosti války s Ruskem z dnešního pohledu ne jiné, než jaderné, mluví či usilují, to používají jako politickou taktiku pravicové opozice,, čímž naplňují jistá politická zadání západu a sami žijí nadějí, že k ničemu takovému nedojde. Pak je to jen hra nervů, provokace, vyvolávání napětí, strachu a vyhrožování, aby byly důvody k větším rozpočtům na vyzbrojování armády NATO, což je vlastně především byznis pro zbrojařské firmy.

ODKAZ-Ukrajinský Nostradamus kontra český generál

CO NAM ČT NEUKÁŽE!!!!!

ODKAZ-Šokující odpověď Putina na otázku reportéra BBC


Nepřihlášený uživatel

#411

2015-06-14 10:30

Hlavní váleční štváči – TOP09

Poslankyně za TOP09 Helena Langšádlová pronesla historickou větu, že jaderná válka proti Rusku by byla naší povinností a bojem i za naši svobodu [2]. Předseda Vojenského výboru NATO generál Pavel sdělil, že by měl západ budovat vojenské základny v Pobaltí pro případ, kdyby je Rusko chtělo napadnout. Nikde přitom nejsou ani náznaky, že by se Rusko chystalo země v Pobaltí či kdekoli jinde obsadit. Seznam všech amerických vojenských základen ve světě je uveden v obrazové příloze.

ODKAZ-Langšádlová: Jaderná válka s Ruskem by byla bojem za svobodu! O válce a lidech, o zbraních a humanitárním vraždění v novém tisíciletí


Nepřihlášený uživatel

#412

2015-06-14 10:32

INFO S UKRAJINY!!!!!

Ukrajina začala povolávat i nezletilé ročníky ve věku 17 roků a 3 měsíců kvůli akutnímu nedostatku branců a vysokému počtu dezercí v UA. Stejná situace se dá očekávat i v ČR v případě vypuknutí války s Ruskem

Pátá neúspěšná vlna mobilizace na Ukrajině. Armáda bude ze zoufalství rozdávat povolávací rozkazy dokonce i účastníkům Gay Pride!

Západní oblasti Ukrajiny nesplnily nařízený plán generálního štábu povolání branců. Informoval o tom v ukrajinské televizi vojenský komisař Lvovské oblasti Nikolaj Sadovskij. Pátá vlna mobilizace na Ukrajině bude ukončena 8. června 2015, ale jak tvrdí Sadovskij, západní region dodal méně než polovinu schopných odvodu. V centrálních oblastech Ukrajiny se k odvodu údajně hlásí mnohem více branců. Na rozeslané povolávací rozkazy na západě Ukrajiny reagovala pouze třetina občanů. Problémy s odvody na Ukrajině vznikaly i dříve. Příkaz k náborů branců, který letos v lednu podepsal prezident Porošenko, však vedl k dalšímu masovému útěku mužů ze země. Ti, kterým se utéct nepodařilo, se snažili úřady podplatit nebo se branné povinnosti vzdát odkazem na náboženskou víru

 

ODKAZ-Pátá neúspěšná vlna mobilizace na Ukrajině. Armáda bude ze zoufalství rozdávat povolávací rozkazy dokonce i účastníkům Gay Pride!


Nepřihlášený uživatel

#413 EU PRIZNALA PROVOKACI RUSKA K VALCE PLUS AJ KONFLIKT NA UKRAJINE ZA KTERY MUZE EU A USA

2015-06-14 10:36


Nepřihlášený uživatel

#414 USA CHCE V ČR ROZMISTIT HLAVICE K PROVOKACI RUSKA A VYPUKNUTI JADERNE VALKY

2015-06-14 10:38

Pentagon chce v Evropě rozmístit balistické rakety proti Rusku! Dočkáme se éry nových Pershingů? Kdy vyjdou nad Českem dvě slunce?

Schyluje se k válce. Varovali jsme na AE News veřejnost už před téměř rokem a netrvalo dlouho, politické špičky v USA už si řekli, že není důvod nic tajit, stejně by se to provalilo, tak to vytáhneme na světlo rovnou a ještě na tom vytřískáme politický kapitál. Stalo se, čeho jsme se báli. Mysleli jsme si, že odzbrojovací dohody mezi USA a SSSR, které byly postupně uzavírány od poloviny 60. let až do sklonku 80. let, natrvalo zbavily náš svět nebezpečí nukleární války. Tehdy, z pohledu občanů ČSSR, na naší zemi mířily ze sousedního NSR balistické rakety středního doletu MGM-31 Pershing [1] v několika variantách, ve verzi 1A, později 1B a naposledy ve verzi II.

Americké Pershingy byly zacílené v 80. letech minulého století na celkem tři úseky, kde NATO předpokládalo rozvinutí pozemních sil nepřítele, tedy Varšavské smlouvy, před zahájením útoku na západní Evropu. První oblast zaměření raket bylo území české kotliny. Zaměřena byla města Mělník, Plzeň, České Budějovice, Pardubice. V těchto oblastech NATO předpokládalo rozvinutí tankových svazů ČSLA a dalších armád Varšavské smlouvy. Druhá oblast zacílení raket Pershing bylo území NDR a třetím bylo území Polska, kde NATO předpokládalo týlové zabezpečení Varšavské smlouvy.

ODKAZ-Pentagon chce v Evropě rozmístit balistické rakety proti Rusku! Dočkáme se éry nových Pershingů? Kdy vyjdou nad Českem dvě slunce?


Nepřihlášený uživatel

#415

2015-06-14 10:41

odvolejte TOP09 ze se podili na ohrozeni ČR a občanu česka atd a bude klid nebo jdite do ulic a agresivne je vypiskejte štvače!!!!oni nas tahaj do valky co nechcem a agresor je jasny je to USA plus nacisticka Ukrajina kde misto Ruskych vojaku zabijej civilisty a na Ukrajine sou USA vojaci to jste si mohli simnout vcera v TV v ČT jak mluvil spinavou ukrajinštinou amik zk...... ODSTUPME Z NATO A EU

CO ČT NEUKAZUJE ANI DALŠÍ NAŠE MASMEDIA

ODKAZ-Proč Ukrajinci bombardují Ukrajince? K čemu jsou tak těžké životní zkoušky?

ODKAZ-Oběti bombardování Kondrašovky ze 6.7.2014 nechápou, proč Ukrajinská armáda zabíjí obyčejné lidi

ODKAZ-Ukraine Pravý sektor Neo Nacisti na Ukrajině 20141


Nepřihlášený uživatel

#416 JE NA NAS ABYCHOM TAKY UDELALY TO SAME CO NASI SK BRATRI

2015-06-14 10:48

Slovensko povstává proti bruselské tyranii. Petice proti kvótám, obvinění slovenských europoslanců z vlastizrady

V Bratislavě se připravuje masový protest proti islamizaci Evropy. Vyvolalo ho hlavně nařízení Evropského parlamentu o kvótách, podle kterých by byli uprchlíci z Afriky a Blízkého Východu přidělováni členským zemím EU. Na Slovensku už několik dní probíhá podpisová akce Stop islamizaci Evropy – občanský protest, kterou organizuje Lidová strana Naše Slovensko. LSNS zároveň vyzvala slovenské europoslance, kteří hlasovali pro kvóty, aby se vzdali svého mandátu v Europarlamentu, protože jejich konání považuje za vlastizradu. Sběr podpisů probíhá v mnoha slovenských městech [1].

ODKAZ-Slovensko povstává proti bruselské tyranii. Petice proti kvótám, obvinění slovenských europoslanců z vlastizrady


Nepřihlášený uživatel

#417 Hrob Ivo Stejskala, českého dobrovolníka na straně povstalců, který padl v boji s ukrajinskými fašis

2015-06-14 10:52

Ivo Stejskal, učitel z Brna, který vloni odjel na Donbas a přidal se na stranu povstalců, byl zavražděn ukrajinskou tajnou službou [1]. Podle jiných zpráv a TV Nova však Ivo Stejskal zahynul v přímém boji s ukrajinskou armádou [2]. Video, které se teď objevilo na YouTube, ukazuje jeho hrob na úbočí slavné a památné mohyly Savur v Donbasu [2], spolu s dalšími hroby padlých hrdinů v boji proti ukrajinským fašistickým oddílům. Ve videu Jurije Kotěnka vidíme jednoduché sypané hroby s pravoslavnými kříži. Je nepochybné, že jednoho dne se Ivo Stejskal dočká nejvyšších státních vyznamenání České republiky za protifašistický boj na Ukrajině, za statečnost a chrabrost, ale na to si ještě budeme muset chvíli počkat, než dojde k pádu loutkového režimu, nejen v ČR, ale v celé tzv. západní Evropě reprezentované Bruselem

ODKAZ-Video: Hrob Ivo Stejskala, českého dobrovolníka na straně povstalců, který padl v boji s ukrajinskými fašisty


Nepřihlášený uživatel

#418 USA ZAS PROVOKUJE A S NOU POROSENKO A EU

2015-06-14 10:59

CO VAM MEDIA NEUKAZI

K videu s Pjakinem stojí za pozornost tyto další zprávy:

1) Obama právě přišel s novými anti ruskými sankcemi, dohodnutými na jednáních G7 (zde). Evropský parlament vyhlásil boj ruské propagandě (zde) a předložil k Mezinárodnímu trestnímu soudu v Haagu žádost o šetření ruské okupace Krymu a Doněcka a Luhanska (zde).

2) Zatímco boje v Doněcku a v Podněstří gradují, Porošenko se vyjádřil, že „Moskva se bude snažit destabilizovat vnitřní situaci na Ukrajině. Uvedl, že na Ukrajině není žádná občanská válka, ale obrana před agresí zvenčí. Obranyschopnost země se podle něj značně zvýšila, armáda je efektivní (pozn.: tak efektivní, že mobilizace probíhá i v autobusech), a Rusko proto mění taktiku. Místo přímé války bude prý Rusko vyvolávat vnitřní konflikty na Ukrajině, zejména ve městech, kde dlouhodobě panuje neklid. Jedním z nich jeOděsa, kde v noci explodovaly dvě nálože, nikdo nebyl zraněn. V Charkově asi 40 lidí v kuklách a s noži zaútočilo na tamní studenty. Devět z nich museli ošetřit v nemocnici, dva jordánští studenti jsou v kritickém stavu“ (více).

Zatímco Západ na Rusko tlačí přes další sankce, Soud v Haagu a dokonce i fotbal, Porošenko nepřímo obviňuje Rusko z masakru v Charkově (po napadení ruské ambasády), stejně jako z explozí v Oděse. Z následujících videí je možné posoudit jak onen masakr, tak roli Oděsy, ve které Porošenko učinil gubernátorem bývalého gruzínského prezidenta Saakašviliho:

Charkov, masakr 12.6.2015:

ODKAZ-Putin v Den Ruska: „Nikomu se nikdy nepodaří přetvořit ruský národ“. Útok na ruskou ambasádu a masakr v Charkově. Pjakin: „Válka je naplánována na léto“. Obamovy nové sankce a Porošenkovo varování


Nepřihlášený uživatel

#419

2015-06-14 17:54

Pryč z EU která je jenom nástroj pro Ameriku a škodí všem státům v EU... Žádná budoucnost pro mladý, žádná naděje pro nikoho.

Nepřihlášený uživatel

#420 TU VIDITE KDO JE AGRESOR USA CHYSTA JADERNOU VAlKU

2015-06-16 15:25

Američané podepisují petici k jadernému útoku na Rusko

potvrzuje to, co ukázaly výsledky amerického Centra pro výzkum Pew Research Center. Její specialisté provedly průzkum v osmi zemích NATO: USA, Kanadě, Velké Británii, Španělsku, Německu, Francii, Itálii a Polsku a ptali se občanů, zda jsou pro užití vojenské síly v případě ruského útoku na spojence NATO.

Ukázalo se, že pouze ve dvou zemích, ve Spojených státech a v Kanadě, je „pro“ více než polovina respondentů – 56 a 53%. V Německu hlasovalo 58% respondentů „proti“, ve Francii to bylo 53% a v Itálii 51%. V Polsku bylo 48% respondentů ve prospěch vojenského konfliktu s Ruskem, zatímco 38% bylo proti.

Pokud jde o Polsko, kam se právě přemísťují vojska NATO (viz článek), byl zdrženlivým postojem Evropanů velmi pobouřen místopředseda vlády a ministr národní obrany Tomasz Semonyak , kterému se v novinářské hantýrce v Polsku říká šéf „oddělení války“ (zdroj).

odkaz-Američané podepisují petici k jadernému útoku na Rusko


Nepřihlášený uživatel

#421 USA TU NEMA CO DELAT ANI ZAKLADNY V CR

2015-06-16 15:26

TU VIDITE KDO JE AGRESOR ZE RUSKO NENI ((ALE USA ANO AGRESOR JE))

USA rozmístí v Pobaltí a Východní Evropě těžké zbraně a 5000 vojáků. Odkaz Dragounské jízdy se naplňuje. Bude v létě válka proti Rusku?

Podle článku v New York Times [1] ze dne 14. června 2015 se USA chystají rozmístit těžké zbraně v zemích Pobaltí a dalších zemích Východní Evropy. Půjde zejména o tanky, bojová vozidla a další zbraně. Rovněž zde rozmístí nejméně 5000 vojáků. Jak mnozí z nás předpokládali, březnová Dragounská jízda napříč východní a střední Evropou, operace Atlantické odhodlání, bude mít brzké pokračování. Tehdy probíhala na území Pobaltí a Polska rozsáhlá cvičení NATO a Dragounská jízda byla návratem amerických vojsk přes naše území na základny v Německu.

Žádný normální člověk nechce válku s Ruskem

Tentokrát půjde opět o zastrašování Ruska i nás. Kdo soudný by chtěl na svém výsostném území po zuby ozbrojenou cizí armádu? USA a NATO chce, podle slov bývalého velitele NATO Jamese G. Stavridise, rozmístěním dalších zbraní v Evropě varovat Rusko před útokem na Pobaltí a další země, ke kterému se Rusko nikdy nechystalo. Čeká se na formální souhlas amerického prezidenta Obamy a ministra obrany USA Ashtona Cartera.

ODKAZ-USA rozmístí v Pobaltí a Východní Evropě těžké zbraně a 5000 vojáků. Odkaz Dragounské jízdy se naplňuje. Bude v létě válka proti Rusku?


Nepřihlášený uživatel

#422 SI NECHATE LIBIT OSTUDA POVSTANME JAKO SLOVACI POVSTALY!!!!!

2015-06-16 20:32

Takže já osobně se nebojím kvót, ale bojím se českého salámu. Té metody pomalého ukrajování ze svobod, které máme, ale dobrovolně si pomalu a polehoučku necháváme někým nahoře tyto svobody odebírat a odkrajovat, pomalu, abychom se nebouřili, ve jménu našeho „dobra“ nebo pomoci uprchlíkům. Pamatujte ale na známé přísloví, že cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly. A my po té cestě nejdeme, my přímo zběsile utíkáme vstříc zkáze a vlastnímu zničení naší země (válka s Ruskem) a naší kultury (imigrace běženců a demografické překreslení našeho území). Vláda udělá, co jí elity v Bruselu nakážou. Notičky jsou rozeslány, není na co čekat. Občané se nebudou stačit ani divit, jak rychle nám do země naše vláda nasune desítky a posléze stovky tisíc islámistů. Už je dávno rozhodnuto. Demonstrace jsou fajn, ale nic neřeší o věcech, které elity rozhodly za nás bez nás.


Nepřihlášený uživatel

#423 STOP DULEŽITÉ!!!ČESKA VLADA ((PORUSILA USTAVU)) VLASTIZRADA K NARODU!!!!

2015-06-16 23:28

Národní odpor sílí! Hrubou demonstraci síly doprovází porušování ústavy. Přidejte se k sobotnímu pochodu „Zastavme americké okupanty“

AE News přináší výzvu Národní Demokracie, kterou nám tato strana zaslala do naší redakce. Je to další z protestních akcí proti Dragounské jízdě americké armády.

Česká vláda ohnula ústavu, když schválila vstup amerických vojenských konvojů na české území. Podle ústavního zákona č. 300/2000 Sb. nejde o přesun, nýbrž o pobyt vojsk, protože se na našem území budou zdržovat déle než 48 hodin. Americké vojenské konvoje budou na našem území po dobu čtyř dnů, ve dnech 29. března až 1. dubna. Pobyt vojsk proto musí odsouhlasit nadpoloviční většina členů obou komor, což se v tomto případě nestalo, a došlo tím k závažnému porušení Ústavy České republiky.

Vláda samotná má právo rozhodnout o pobytu ozbrojených sil jiných států na našem území – a to nejdéle na dobu 60 dnů – pouze v případě, že by se jednalo o „plnění závazků mezinárodních smluv o společné obraně proti napadení“. O tento případ jednoznačně nejde, neboť Česká republika není nikým napadena a není ji tedy třeba bránit cizími vojsky. Tentokrát máme co do činění nikoli s prostým přesunem techniky, který mohl a měl (tak jako vždy) proběhnout po železnici do 48 hodin, ale s tupou demonstrací síly, s testováním „pružnosti“ českého právního řádu a trpělivosti našich občanů.

Zapomíná se i na to, že nad nimi pozemními jednotkami poletí vzdušný „ochranný“ doprovod v počtu několika desítek bojových helikoptér. Američtí soudruzi si z našich dálnic hodlají prostě udělat testovací polygon. Rozhodnutí vlády o povolení přesunu amerických konvojů je nezákonné, a tudíž neplatné. Bude se jednat o prachsprostý průnik cizích vojsk na naše území. Čeští občané proto mohou tento fakt chápat jako akt agrese a adekvátně na něj reagovat.

ODKAZ-Národní odpor sílí! Hrubou demonstraci síly doprovází porušování ústavy. Přidejte se k sobotnímu pochodu „Zastavme americké okupanty“


Nepřihlášený uživatel

#424 Vstup do NATO bez souhlasu občanů ČR byl zločin!

2015-06-17 07:25

Český národ se ptá, kde vzal Havel se svojí polistopadovou vládou tu drzost, klidně nás začlenit do agresivního vojenského paktu NATO, aniž se s národem vůbec bavil. Cožpak nám nesliboval, že po vystoupení z Varšavské slouvy už se do žádného podobného pochybného spolku zařazovat nebudeme a zůstaneme neutrální?


Nepřihlášený uživatel

#425 Re: Vstup do NATO bez souhlasu občanů ČR byl zločin!

2015-06-17 10:21

#424: - Vstup do NATO bez souhlasu občanů ČR byl zločin! 

 ti to reknu podvodem!!!!se o tom nehlasovalo ani o pridruzeni k NATO vse je obchuzka zakonu prav!!!

to mas jak TOP09  taky porusila ustavu kera neumoznuje aby v naši zemi byla jina armada!!!tim se dopustila tresneho činu proti narodu!!!a ohrozeni naši země!!!podvodne si obešla ustavu!!!tim padem ma lid pravo je nechat zavrit nebo odvolat z funkcí!!!((ty štváče!!!s TOP09 šecky))VLASTIZRADCI!!!HNUS!! 

plus napomahaj k nerorizmu v našim státě!!!!KVOTY!!