Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Pepa

#426 Re:

2015-06-17 14:24

#5: -  

 Tato petice si bude žít vlastním internetovým životem jako tisíce dalších jí podobných. V této podobě (internetové) nemá žádnou právní váhu - a nebude se jí tedy nikdo (ze zákonodárců) zabývat. 


Nepřihlášený uživatel

#427 Re: Re:

2015-06-17 15:31

#426: Pepa - Re:  

 TAK PROC SE ZABYVAJ PETICI PROTI ZEMANU HM!!!!!KAZDA PETICE MA VAHU A NEBO VUCI PREZIDENTU ZEMANU JE TO Z VLASTIZRADY HM ZE SE TIM ZABEJVAJ HLAVNI ŠTVÁČI VALEČNI TOP09 CELA JEJICH SEBRANKA HM


Nepřihlášený uživatel

#428 NATO MUŽE ZA KVOTY!!!!

2015-06-17 15:52

Kdo v Evropě chce tisíce migrantů

Za všemi byrokratickými vysvětleními se skrývá jedna prostá věc. Migranty, a ještě v takovém množství, nikdo v Evropě nechce. A jen letos jich už přicestovalo do Itálie 170 000. Vloni bylo číslo podobné. Hlavním místem, odkud běženci do Evropy míří, je Libye, která se stala přístavem, odkud do Evropy vyplouvají běženci z celého afrického kontinentu.

Cílové země muslimských migrantů

„Chtěl bych jet za svým bratrem do Německa. Nebo do Norska, například, to by taky nemuselo být špatné“, přiznává migrant z Etiopie Džamala Ibrahim. „Já bych chtěl jet do Dánska, abych změnil svůj život k lepšímu“, říká další nelegální migrant.

Evropské modely řešení

Jak zastavit tento příval, na to neexistuje řešení. V Evropské unii nabízejí různé modely, od povinných kvót pro členské země až po ničení lodí u libyjského pobřeží, aby se migranti neměli na čem plavit. Jenže současný výsledek je, že strážní lodě jsou nuceny zachraňovat ty, kteří na moři riskují smrt a dopravovat je na břeh. Všichni se bojí, aby se neopakovala tragédie, kdy v potopené lodi zahynulo 800 běženců. Na břehu však nové sousedy nevidí rádi.

ODKAZ-Sjednocená Evropa se začíná rozpadat. Státy začínají bojovat samy za sebe a proti sobě. Důsledky vraždy Muammara Kaddáfího s podílem vojsk NATO

BIBLE NOVY ZAKON!!!

MATOUŠ 24 KAPITOLA-Povstane totiž národ proti národu a království proti království a budou hlady, mory a zemětřesení na různých místech.

Pepa

#429 Re: Re: Re:

2015-06-17 17:05

#427: - Re: Re:  

 Petice proti prezidentu Zemanovi má i papírovou podobu, kterou s více než 11 tisíci podpisů organizátoři už odevzdali do Senátu. Hlavu státu nemůžete obvinit z vlastizrady, ale z velezrady. 


Nepřihlášený uživatel

#430 Re: Re: Re: Re:

2015-06-17 17:56

#429: Pepa - Re: Re: Re:  

 Ja to myslel na TOP09 NE NA ZEMANA!!!ZEMAN VALKU NECHCE!!!

sak aj tyhle petice se daj papirove udelat PDF


Nepřihlášený uživatel

#431 USA NAS CHCE ZAS OKUPOVAT JAK ZA 2SV!!!!!

2015-06-17 18:10

Zdroj z ČT: Nesmíme ani hlesnout o okupaci z 15. března 1939, dostali jsme generální zákaz seshora. Americká ambasáda chce ovlivňovat policii a státní zastupitelství v ČR skrze nový grant pro české neziskovky!

 

Redakce AE News přináší dvě bleskové zprávy. Kontaktoval nás zaměstnanec České Televize, aby nás informoval o poměrech, které teď vládnou na Kavčích Horách. V souvislosti s přesunem americké armády přes české území dostalo vedení České Televize již 3. března příkaz, aby nezařazovalo do vysílání historické filmové pásmo k výročí okupace českých zemí z 15. března 1939. Nežádoucí konotace by prý mohly ohrozit hladký průběh přesunu amerických vojsk plánovaný na konec tohoto měsíce. Příkaz pochází z Úřadu Vlády ČR. A druhá zpráva je ještě horší, která potvrzuje naše dřívější články, a je to doslova jobovka. Americká ambasáda totiž oznámila grant pro české neziskovky, aby ovlivňovaly státní zastupitelství a policii!

 

ODKAZ-Zdroj z ČT: Nesmíme ani hlesnout o okupaci z 15. března 1939, dostali jsme generální zákaz seshora. Americká ambasáda chce ovlivňovat policii a státní zastupitelství v ČR skrze nový grant pro české neziskovky!


Nepřihlášený uživatel

#432

2015-06-17 18:57

ODHALENO ZE USA LŽE NA UKRAJINE NENI ANI JEDEN RUSKY VOJAK!!!STRILEJ CIVILISTY A BOMBARDUJOU UKRAJINSTI NACISTE!!!!USA NA NAS CHCE UDELAT SANKCE A V MESOVAT SE NAM DO RODIN A TV A ZAKONA

ODKAZ-Česko a Slovensko se vydává maďarskou cestou. Reálpolitik na český způsob?

 CO MEDIA NEUKAZALA NA ČT H...

ODKAZ-Putin ohledne ruskych vojsk na Ukrajine: „Mate nejaky dukaz?


Nepřihlášený uživatel

#433

2015-06-18 10:43

Nechci diktat Bruselu.Mame svuj rozum....nejsme dementi

Nepřihlášený uživatel

#434 SLYŠ LIDE VAROVANÍ!!!

2015-06-18 12:28

soužení začne 29.brzna 2016 az 1.dubna 2016 vydejte se na utek v tych dnech a sobotu ctite jako stvoreni zeme nasim stvořitelem!!!nastalo to jak sem rikal drive nikdo neveril 

ODKAZ-Sjednocená Evropa se začíná rozpadat. Státy začínají bojovat samy za sebe a proti sobě. Důsledky vraždy Muammara Kaddáfího s podílem vojsk NATO

BIBLE NOVY ZAKON!!!

čti Matoušovo evangelium tam mas vse co se bude dit ty dny 29.Březen-1.Duben.2016

MATOUŠ 24 KAPITOLA-Povstane totiž národ proti národu a království proti království a budou hlady, mory a zemětřesení na různých místech.

Plus na Papeže spadne Kometa znici celou Jižní Evropu tam bude hlad,mor,zemetreseni,a dalši pohromy!!!KE ZNICENI ZEME NEDOJDE JAK PRAVIL PAPEŽ!!!!DOJDE K TRESTU JEHO!!!

Brzy dojde k odplate ktera naleži Papežu ze se vydava za Otce a ze zmenil Desatero bez svoleni našeho Pana Stvoritele!!!

ČINTE POKANÍ!!!!A ODPROSTE SE OD CHYB ALE NEMLUVTE U TOHO JAK TO DELAJ BOHANE JEJICH PROZBY NEJSOU VYSLYSENI!!!

JAK SEM RIKAL PREDTIM DEJE SE TO!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#435

2015-06-18 16:45

Už aby to bylo

Nepřihlášený uživatel

#436

2015-06-18 17:48

Libye: zákonné právo na bydlení i na lékařskou péči. Největší demonstrace v historii. Evropa mlčela, když USA popravovaly Kaddáfího, svět mlčel, když byl likvidován Chávez. Putin je dalším „diktátorem“ v pořadí a svět opět mlčí. Nestačí Evropě migranti, čeká na válku?

Země, které vlastní uhlíkové zdroje či jsou strategické pro jejich tranzit, mají smůlu – v jejich čele jsou vždy „diktátoři“. „ Naštěstí“ existují  USA, které  ve svém „bohulibém“ vnášení „svobody a demokracie“ takové země „osvobozují“.  A osvobozují je tak dlouho, dokud nedojde ke svržení „diktátora“ a dokud „diktátoři“ nejsou nahrazeni vládou natolik uvědomělou, aby pochopila, že veškeré přírodní zdroje na zeměkouli patří do vlastnictví USA a mohou být obchodovány pouze za americké dolary (jako například vrcholně „demokratická“  vláda Saudské Arábie, jediné země, kde např. dosud ženy nemají právo řídit auto). Přes Ukrajinu (tranzitní země plynu) je Rusko tlačeno do války a Putin označován za v pořadí dalšího „diktátora“ jen proto, že chce ruské zdroje využít pro ruský národ.Všechno stejný scénář, jako přes kopírák, ale Evropané se probouzejí, až s vlnou migrantů, a to nejen z Afriky, ale i z Ukrajiny, ač v dobách, kdy dění mohli ovlivnit, přitakávali a přitakávají zájmům USA a jejich služebníkovi EU a oslavují vojska NATO. Výsledkem akcí NATO v Africe jsou naštěstí jen migranti, ruský „diktátor“ Putin však není totéž, co Kaddáfí, Rusko se stejným snahám může postavit.  Což znamená, že tentokrát výsledkem nemusí být jen migranti, ale válka.

ODKAZ-Libye: zákonné právo na bydlení i na lékařskou péči. Největší demonstrace v historii. Evropa mlčela, když USA popravovaly Kaddáfího, svět mlčel, když byl likvidován Chávez. Putin je dalším „diktátorem“ v pořadí a svět opět mlčí. Nestačí Evropě migranti, čeká na válku?


Nepřihlášený uživatel

#437

2015-06-18 19:54

Pryč s EU co nejdřív Marie Šimkova

Nepřihlášený uživatel

#438

2015-06-18 20:37

Nechci Unii, jen nám nařizujou a rujnujou, dělaj z nás svoje poskoky a otroky...

Nepřihlášený uživatel

#439

2015-06-18 21:25

EU je velký nesmysl od začátku proto jsem pro vystoupení z EU

Nepřihlášený uživatel

#440

2015-06-19 08:47

Myslel jsem, že podepisuji tuto petici dobrovolně, tak nechápu proč bych ji měl platit, to mi hlava nebere !!! Jestli je placení nutné, tak od podpisu odstupuji

Nepřihlášený uživatel

#441 Re:

2015-06-19 11:26

#440: -  

Se neboj petice se neplati!!!ja to taky podepsal a taky nehodlam platit nic na to nemaj pravo tohle je verejna petice jak ostatni a lid ma pravo podepsat to co si mysli a ma duvod na to jednat kdyz vlada zradila lid ČR hlavně hlavní akteři s TOP09 celá jejich elita nas zatahuje do valky kde agresor je USA ne Rusko sem pro odstoupeni z EU a NATO a plus sem pro odvolani TOP09 s vlady!!!!a za odvolani z vlastizrady k narodu!!!!a za porušení ustavy!!!


Nepřihlášený uživatel

#442

2015-06-19 15:46

Proč se všichni tak bojí Jade Helm? V USA se schyluje k monstróznímu cvičení nebo k falešné vlajce a vojenskému puči? Vypukne v zemi hybridní válka?

Možné scénáře

Téměř všechna pozorování „z terénu“ končí otázkou, co se skutečně chystá nebo co bude výsledkem Jade Helm. Existují teorie, které říkají, že Jade Helm je prováděn za účelem nastolení stanného práva nebo minimálně přípravy na něj. Více méně všechny tyto teorie se opírají důkazy z výše uvedených pozorování, některé jsou opodstatněné více či méně. Zde nabízím dvě.

Jedna tvrdí [19], že souběžně s Jade Helm bude „sehrán“ nějaký konflikt (false flag), který způsobí, že cvičení se přehoupne v reálný zásah vůči obyvatelům. Výsledkem má být využití FEMA kempů, do nichž bude na převýchovu přemístěna nepohodlná část povstalců. Nepokoje, které má toto počínání vyvolat budou ospravedlněním pro rozmístění vojáků po celém území USA a uvedení stanného práva, které bude doprovázeno řízenými výpadky elektřiny, internetu apod. A konfiskací zbraní.

Druhá teorie [20] je trochu konkrétnější a říká, že onen konflikt, který má způsobit nepokoje či chaos bude zinscenován využitím imigrantů z Mexika a Jižní Ameriky. Ti v posledních měsících do USA proudí mnohem více než kdy jindy, a to vše za státního dozoru [21]. Podle této teorie budou imigranti v konfliktu organizováni (explicitně se neříká kým) a dostanou za svou práci jednorázovou odměnu 4000 USD. Výsledkem mají být masové nepokoje a lidové konflikty, při kterých mají být Američané vyprovokováni k vzájemnému zabíjení, což potrvá tři roky. Průběžně má být ustanoveno stanné právo a zadržování povstalců. Teorie pokračuje a tvrdí, že proti obyvatelům bude použito nespecifikovaných frekvenčních a laserových zbraní, a také otrávená voda a potraviny. To vše za účelem masivního snížení populace. Prostředkem k dosažení těchto cílů je právě Jade Helm, který je vnímán jako počátek a test „všeho“.

ODKAZ-Proč se všichni tak bojí Jade Helm? V USA se schyluje k monstróznímu cvičení nebo k falešné vlajce a vojenskému puči? Vypukne v zemi hybridní válka?


Nepřihlášený uživatel

#443 Výzva pro všechny chlapy - konec Evropské civilizace?

2015-06-20 11:17


Nepřihlášený uživatel

#444 EU PRIZNALA ZE MUZOU ZA MIGRANTY DO EVROPY

2015-06-20 11:22

EU PRIZNALA ZE MUZOU ZA MIGRANTY DO EVROPY

ODKAZ-NIGEL FARAGE ZA NÁPOR UTEČENCOV EU PRIZNALA ŽE MUŽOU ZA MIGRANTY


Nepřihlášený uživatel

#445 Kotleba r.2007 - imigranti - multikultúra - strata identity - stačilo, nastal čas!

2015-06-20 12:26


Nepřihlášený uživatel

#446 BRATISLAVA DEMONSTRACE PROTI KVOTAM A ISLAMU 20.6.2015 A MEDIA MLČÍ

2015-06-20 18:15

BRATISLAVA DEMONSTRACE PROTI KVOTAM A ISLAMU 20.6.2015 A MEDIA MLČÍ

ODKAZ-Co MEDIA NEUKÁŽÍ-Bratislava Demonstrace proti Islamu 20.6.2015


Nepřihlášený uživatel

#447 JAK JE TO S MIGRANTY!!!CO JE NAM UTAJENO JIM ZADNA SMRT NEHROZI ALE NAM OD NICH ANO

2015-06-20 19:31

ODKAZ-Demonštrácia klamárov a podvodníkov-Bratislava 27.Mája 2015

JAK KRACHUJOU SYSTEMY TAK SI VLADY POTREBUJOU NAHRABAT A ZA KAZDEHO MIGRANTA MAJ DOST PENEZ TAK PROTO JE POSILAJ TAM A TAM ABY SI TY CO TO ODSOUHLASILY HARBALI  JAKO CELA TOP09 A ČSSD A DALŠÍ VLASTIZRADCOVÉ NAŠI ČR!!!K.....


Nepřihlášený uživatel

#448 MIGRACE A JAK TO JE

2015-06-20 19:58

Migrace jako poslední tečka „Světové marxistické revoluce“ a finále globalizace? Co také zaznělo v „Občane, máte slovo“. Stalinismus překazil marxismus! Nejlepší opozice je vlastní opozice?

Od doby, kdy se objevilo volání Karla Janečka k zopakování listopadu v roce 2012 a jeho slova „Když to správně zmanažujeme, tak ta vláda padne a budou nové  volby“,  jsem byla přesvědčená, že ODS a Nečas skončí, což se stalo, dokonce včetně těch nových voleb. Psala jsem o tom v článku, kde jsem nemohla nevložit i video z přátelského posezení u piva Zavadila s Kalouskem. Také jsem tam tehdy nemohla nevložit zdravici knížete Karla Schwarzenberga na kongresu ODS, ve které řekl to hlavní, o co novým listopadem mělo jít: o konec dělení politiků na levicové a pravicové. Přesněji tím řekl to, o čem je celá politika Evropské unie – že na pravici už se totiž nehraje, protože jde jen a jen o levici! V nových volbách zvítězila levicová ČSSD (což byl trend v celé Evropě) a s ní Hnutí ANO (slovy Janečka: „V nových volbách půjde o to, aby bylo do čela vyneseno co nejvíce schopných lidí“).

Že Nečas si nad sebou vynesl ortel i svým příklonem k Rusku, to nyní nehraje roli, protože to podstatné, o co pádem vlády a novými volbami mělo jít, byl 1) nástup levice a 2) nástup člověka oligarchického typu. Podobný proces je dlouho patrný ve všem zemích Evropy a výsledkem jsou levicové vlády s výraznou, ekonomicky úspěšnou dominantní osobností. Ty společným dílem naplňují základní směrování Evropské unie – nový socialismus, který bude mít centrum v Bruselu a bude veden těmi „nejschopnějšími“. Ne náhodou má EU na vlajce pěticípou hvězdu a znak srpu a kladiva jako dominantní.

ODKAZ-Migrace jako poslední tečka „Světové marxistické revoluce“ a finále globalizace? Co také zaznělo v „Občane, máte slovo“. Stalinismus překazil marxismus! Nejlepší opozice je vlastní opozice?


Nepřihlášený uživatel

#449

2015-06-20 23:46

Jsem poslední milicionář který věrně stráží místo,kde nám vzali flintičky!Vilém Kalavský,Ostrava NHKG

Nepřihlášený uživatel

#450

2015-06-21 08:47

Poroučet co máme a nemáme vyrábět tak jako třeba Olomoucké syrečky a podobně!!!!!!!!No proboha každý stát a ve státě region má svá specifická jídla!!!A to je jen 1% toho co si vymyslí Ó Bóže můj ty to vidíš a nic neuděláš!!!!!!!!!!!!!!!!! :(