Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#326 Re: Re: Re: Re:

2015-03-19 09:45

 

abcdef



Nepřihlášený uživatel

#327 Re: Re: Re: Re:

2015-03-19 09:48

#317: Duch pravdy - Re: Re: Re:  

 Je to tak. Demokracie je pouhou iluzí, ve skutečnosti nikdy nebyla. Nastal čas sundat růžové brýle a podívat sen svět vlastníma očima, nastal čas konečně se odpojit od matrixu.

 

Thereseee

#328

2015-03-19 12:30

Nikdy jsem nebyla pro vstup do EU a proto jsem pro jeho výstup z EU. EU považuji za diktátora. Aby jsme museli respektovat její mnohá nesmyslná nařízení se mi příčí. Chci také , aby ČR vystoupila z NATO a zejména po útocích USA a EU proti Rusku v souvislosti s krizí na Ukrajině. Nechci, aby naše země se stala rukojmí USA proti Rusku a naši vojáci NATO museli bojovat proti našim přátelům a nebo proti jiným zemím jen proto, že USA to vyhovuje k dosažení svých ekonomických a vojenských cílú.


Nepřihlášený uživatel

#329 Jsem pro vystoupení ČR z EU a NATO!

2015-03-19 14:20

Nebuďme otroky naší bezohledné vlády. Nepřihlížejme sociálnímu a morálnímu úpadku na úkor špatného vládnutí tzv. demokratických politiků. Vezměme osud do svých rukou...

Igor

#330 Re: Re: Re: Re:

2015-03-19 16:11

#317: Duch pravdy - Re: Re: Re:  

 Lidi mají pořád plnou hubu svobody, ale že dřeme za otrocký peníze, důchod máme pomalu až v 70, čehož se půlka obyvatelstva nedožije, jaksi všem uniká. K tomu je všechno rozkradané, průmysl jaký tadybyl nefunguje, zemědělství v tahu, jsm už jenom hostama vevlstní zemi, řídí nás cizáci přes nadnárodní koncerny či neziskovky, eu nám nařizuje tuny nesmyslných směrnic a kvót na všechno, zahrnuje nás tady imigrantama, se ktrýma si sami nevěděj rad, protěžují tady pozitivní diskriminaci cikánů, kteří tady mají víc práv než my, celý život se válí naprdeli, bydlení zdarma a přesto mají větší důchody než čloěk co celý život dřel. a stejně děvky z bruselu kvičí, jak je doměle diskriminuje, pro tohle opravdu žádnej Čech klíčema necinkal!

 

Igor

#331 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-19 16:21

#319: - Re: Re: Re: Re:  

 Svou slabouduchou reakcí jsi jenom potvrdil, že jsi přesně ten případ hloupé nemyslící trosky, jako uved Duch.

 


Nepřihlášený uživatel

#333 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-20 02:40


Nepřihlášený uživatel

#334 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-20 02:44

#330: Igor - Re: Re: Re: Re:  

Ty vole, fakt si to po sobě alespoň třikrát přečti. Když už napíšeš takovou snůšku debilit, tak to zkus alespoň česky.

František

#335 Kdo jsou asi autoři podobných výzev?

2015-03-20 22:00

Podobné petice jsou dílem normalizační lůzy. Kdysi s pomocí ruských hlavní zničila tuto zemi a dnes neomaleně zvedají všichni Hájkové, Vyvadilové atd. hlavy. 

Jejich sen: v Rusku za rok zemře násilnou smrtí přibližně stejný počet jaký představují civliní oběti Islámského stávu, většina obyvatelstva žije za mzdu nižší než je minimální mzda v ČR, v neofeudálním ruském systému vyhlásil Putin zdarma léky a léčbu pro státní byrokracii a politické reprezentace, přičemž běžní Rusové (cca 130 milionů) nemají šanci léčby, 70% léčby provádějí v Rusku věďmy a lčitelé. 40% ruského HDP jde na zbrojení. Jen za první tři měsíce se reálné mzdy snžily o 10%, neofeudání systém Putinova režimu není schopen zajistit elementární exitenci občanů. Vše je denně dostupné na ruských indormačnch zdrojích.

Kdysi , po roce 1969, se lumpenproletariát v Československu dostal k moci, zničil, co mohl: vědu, litaraturu, důvěru mezi obyvateli. Dnes opět vystrkuje hlavičky ... A SE SVÝMI ZAPÁCHAJÍCÍMI ÚSTY.

Zdá se, že se jedná o silně narušené osobnosti, pro které je nezbytné být součástí  násilného davu.

Igor

#336 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-20 22:07

#334: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Mně mrdá jenom klávesnice, ale tobě mrdá v hlavě a to je mnohem horší demente. Ani jsem neočekával, že by bezmozek tvého ražení dokázal sesmolit alespoň jeden jediný argument, takže jsi nepřekvapil.


Nepřihlášený uživatel

#337 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-20 23:04

#336: Igor - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Na tu snusku volovin se da reagovat? 

Igor
Nepřihlášený uživatel

#338 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 19:37

#337: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak si rovnou přiznej, že jsi jen hlupá ovce, bez vlastního názoru, kterou denně krmí média kupami sraček a myslí si, jak je celá EU děsně fajn a přehlíží, jak náš národ ze dne na den pomalu mizí před očima.

Svarun

#339 Re: Re:

2015-03-21 23:18

#312: - Re:  

 Já jen dodám, že kdyby se do toho nepletli Američani, nerozdmýchali na Ukrajině nacionalistické vášně a nevyprovokovali majdan, Ukrajina by vstoupila do Euroasijského svazu a žádná válka by nebyla. Plně chápu obavy Ruska o svůj mocenský prostor a jeho angažovanost na Krymu a v Donbasu. Bodejť by Rusko nemělo strach a nezvyšovalo svoje výdaje na zbrojení, když kolem něj NATO každým dnem utahuje smyčku. Porušilo dohodu o nerozrůstání se dál na východ a hle, už je u Ruských hranic a medvěda ještě provokuje vojenským cvičením v Pobaltí. Na Ukrajině se jede podle stejnýho scénáře „barevných“ revolucí jako při arabským jaru či v Sýrii, kde se to krapet protáhlo. Oranžová revoluce se jim vymkla z rukou, leč majdan sklízí svoje dílčí úspěchy. Vojenská základna na Krymu sice nebude, ale i tak je úspěch vytrhnout Ukrajinu ze spárů Euroasijského svazu. Chytře to načasovali na dobu olympijských her, na kterých si Putin dával tak záležet. Už se jedná dokonce s Gruzií, už chybí jen zatvrzelé Bělorusko. Každým dnem se sužuje Ruský prostor, proto se zcela logicky brání, jako by se bránil každý jiný, což našim chronickým kolaborantům zajisté nejde do hlavy. My bysme za to NATu ještě poděkovali. Je třeba pochopit mentalitu ruskýho medvěda, ten se nikdy nevzdá. Ve světle toho všeho je zcela logickým vyústěním, že se Rusko angažuje na Ukrajině. Ale nemůže si dovolit jako agresor USA a NATO vtrhnout kdy chce kam chce a klidně i bez požehnání Rady bezpečnosti. Pokud by Rusko konalo dle zvyků US army, už by dávno vjelo do Kyjeva a svrhlo pučistickou vládu během několika hodin. Ale nejedná. Asi tolik stručně k otázce Ruska a Ukrajiny.


Nepřihlášený uživatel

#340 Re: Re: Re:

2015-03-22 04:23

#339: Svarun - Re: Re:  

 Porusilo hlavne ze nebude zasahovat na Ukrajine a prepisovat hranice,vcetne Krymu a to se bavime o Evrope. Rusko- Ukrajinska Valka oligarchu o moc na Ukrajine, z nejakeho duvodu od pocatku za asistence ruskych dovolenkaru, tu ci tam a hlavne profesionalne vycvicene a moderni technikou zasobene,pry ukrajinske vlastence...) Kde tu techniku vzali,kdo je vycvicil? Kreml nic nepriznava,tak jiny z Ruska pochazejici neoficialni zdroj?...to tam je takovy bordel ze Putin nevi co se tam deje? Panenko skakava....

Proti nim je UA s technikou z dob SSSR.

Podnetem utlacovani obyvatel Rusu...opravdu? Mam jine zkusenosti,pravda pred lety....

Nicmene uz me nebavi jak vsichni obhajuji to slaboucke,do kouta zahnane Rusko,ktere se citi ublizeno. Zatracene vzdyt porusilo a porusuje vsechny mozne dohody ke kterym se kdy zavazalo.Pokud to tak neni,mel by Putin rozkryt karty a nekryt ty,co za tim stoji,to ale neudelal.

Ja neverim ze je nekomu mimo zemi byvaleho SSSR bloku opravdu nebezpecne,zda se to vice jako  hra Putina oblbnout vlastni lidi, pripravit je na nouzi a dale zbrojit a strasit,to zabira. Hlavne to posiluje antiamerikanismus a odpor jako k Zapadu takovemu...vsechno se deje z nejakeho duvodu. Otazka je jak dlouho necha Putin Rusko hladovet,jak dlouho vydrzi obyvatelstvo sankce. Jeste ze ma aspon ty penize za plyn....a tady chapu zvysujici se proruskou propagandu....vetsina z nas je socialne zalozena a nikdo z nas nechce valky....a tady se cili....a proc bojovat za krachujici USA? Opravdu, za krachujici USA? O tom nam SSSR a Rusko povida uz po cele generace..a porad to zabira..)

A zaciname EU a NATO odsuzovat....ne toho Putina,ale jen Obamu a EU. ON prece take to nebo ono,tak proc ne Rusko. Pujde jeste Putin dale...a kde je bod kdy uzna ze jej obranne stity neohrozuji?Pokud ale on neustale tvrdi ze za nic nemuze,nikde RF nezasahuje a presto na Ukrajine jsou sily z Ruska,tak pak je v Rusku pate kolo u vozu a rozhoduji jini.


Nepřihlášený uživatel

#341 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-22 09:59

#336: Igor - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Snůška debilit. To snad stačí, ne? Pokud tedy nestačí, tak přidám, snůška demgogických lží, které nemají naprosto žádný reálný podklad. To je pro komouše ovšem typické. Hrozí spálenou zemí, ale v životě se tak dobře neměli.

PS: Akorát je blbý, že ten línej bolševickej dobytek dneska někdo nutí pracovat.


Nepřihlášený uživatel

#342 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-22 10:03

#338: Igor - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Neberte si laskavě do tý svý drzý, nevymáchaný, bolševický držky slovo národ. Vám z toho totiž vždycky vyleze jenom třídní nepřítel.


Nepřihlášený uživatel

#343 Přijďte i Vy říci svoje ne US army!

2015-03-25 14:58

V sobotu 28.3 od 15 h demonstrace před budovou vyslanectví USA v Praze na Malé Straně  ulice Tržiště.

Adam Sekerák

#344 Re: Re:

2015-03-25 17:43

#231: - Re:  

 Sborník si nastrkej do té své rudé tlamy !Václav Havel byl nejlepší president Československa i České republiky!Kdyby to dovoloval zákon,byl by jim až do konce svého života!Pán Bůh mu zaplať!Těch zborníku ty hovado komunistické ti do konce života nebude stačit!

Václav Zábran

#345 Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army!

2015-03-25 17:46

#343: - Přijďte i Vy říci svoje ne US army! 

 Přijdu ti tam dát po tlamě rudochu pomýlený!


Nepřihlášený uživatel

#346 Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army!

2015-03-25 18:49

#343: - Přijďte i Vy říci svoje ne US army! 

  aktivisto,demonstraci jste prelozili. Bez si na svou ambasadu pro info.

Blín

#347 Re:

2015-03-28 11:22

#2: -  

 Už abys táhnul pryč, nejlíp do S Koreje 


Nepřihlášený uživatel

#348

2015-03-29 16:33

Dost bylo USA, největších štváčů, kteří šíří prostřednictvím svých nohsledů z NATO po světě jen zmar, utrpení a podporují islámský terorismus! Dost bylo našich baziliščích "spojenců" Dost bylo zpropadené EU, jejíž bezbřehý humanismus bude posledním hřebíčkem Evropě do rakve!!! Já ani jedno v naší zemi nechcu!!

Piešťan

#349 Petice na Jednej.cz

2015-03-29 20:14

Vážení spoluobčané,

 

podobná petice se žádostí o vystoupení ze zločinného NATO je i na adrese

http://jednej.parlamentnilisty.cz/petition.php?id=2503

 

Prosím, přispějte tam svým podpisem. Děkuji.

Ivo Piešťan


Nepřihlášený uživatel

#350 Re: Petice na Jednej.cz

2015-03-29 20:22

#349: Piešťan - Petice na Jednej.cz 

 Hele, ty chachare bolševickej. Dneska dobrý,ne?