Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#476 Vláda nectí naší ÚSTAVU. Říká se tomu zneužití pravomocí.

2015-06-30 13:31

JAK PODAT ŽALOBU ZA VLASTIZRADU 

Vláda nectí naší ÚSTAVU. Říká se tomu zneužití pravomocí.

ODKAZ-Vláda nectí naší ÚSTAVU. Říká se tomu zneužití pravomocí.


Nepřihlášený uživatel

#477

2015-07-02 13:26

Co na to americký dolar?

Všechno dohromady to pro americký dolar jsou špatné zprávy. Jsem přesvědčená, že Euro vzniklo jako náhrada za krachující americký dolar (resp. za jeho řízený krach, až budou USA hozeny přes palubu) a jako měna, sloužící k propojení Evropy s Euroázií.  Nepřestanu opakovat důležitost zprávy ze začátku krize 2008 po pádu Lehman Brothers, kdy tato byla ihned druhý den odkoupena britskou bankou Barcleys – více  a kdy zanedlouho na to Rotshild a Rockefeler ohlásili své spojení – více a učinili tak přes francouzskou Societe Generale. Nebylo to snad obojí opouštěním dolaru a přechodem na evropské měny?

Řecko zřejmě je čárou přes rozpočet, neboť Euro je součástí vyšších plánů, ale – nemůže to nakonec být i tak, že Řecko je řízenou rozbuškou k opuštění dolaru a k přechodu na jinou světovou měnu? Bez ohledu na dění v Řecku Evropa přece intenzivně jedná s Čínou a Evropská banka stejně jako MMF se hlásí k AIIB… Myslím si ale, že Řecko bude opět před bankrotem zachráněno, neboť je to více politický než hospodářský projekt. (A také tam mocní mají, podobně jako v Kosovu, své ekonomické zájmy, jako např. rodina Clintonových zde)

Kdo je v celém dění globálním a kdo regionálním hráčem, to ukáže čas. Nic to nemění na situaci, že Evropa se dnes diví, co se to s ní děje – na jedné straně imigranti, na druhé hrozba krachu Eura a celého projektu EU. A co stojí obzvláště za pozornost – nediví se jen obyčejný lid, diví se i ti, co se nechali vodit jako loutky v přesvědčení, že slouží Evropě.  Napadají mě dávná slova z diskuse na jednom „konspiračním“ serveru: „Lidi, vy nevíte, kdo proti vám stojí – jsou to banky a média. A tady pomůže jen osobnost typu Krista anebo Putina“. Evropo, dobré ráno!

ODKAZ-Čína, Rusko a Indie v hlavní roli – AIIB zahájila činnost, Evropa chce spolupráci. V Bruselu probíhá summit EU a Číny. Bankrotem Řecka ZTRATÍ NĚMECKO 80 miliard Euro. Kolik vším ztratí dolar?

Svarun

#478 V souvislosti s uprchlickou krizí je stále jasnější, že uzrál čas vystoupit z EU

2015-07-02 19:29

Vše potřebné nám zajišťuje Evropské sdružení volného obchodu (EFTA), kam patří i země jako Švýcarsko, Norsko, Island či Lichtenštejnsko, které nejsou v EU. Je rozhodně lepší z EU vystoupit a vstoupit do EFTA, tenhle směr vidím do budoucna jako jediný možný. Volný obchod zboží a osob zajišťují separátní smlouvy a to Schengenská a smlouva o Evropském hospodářském prostoru. My jsme tyto smlouvy přijali zároveň se vstupem do EU, a proto si spousta lidí mylně myslí, že musíme být v EU, abychom využívali těchhle výhod. Ale zmíněná čtyřka tyto smlouvy využívá, ale členy EU nejsou. Takže bezcelní zóna by byla a pasové kontroly nejsou až takový problém, to je na hranicích minimální zdržení a je to velmi nízká daň za bezpečnost naší země. Víza by byly potřeba jen z/do rizikových zemí. Lepší ochrana vnějších hranic se měla zařídit už když se zřizoval Schengen. Mimoto hraniční země Schengenu mají povinnost zajistit hranice proti nelegálnímu vniknutí cizích osob. Ve Varšavě sídlí k tomu zřízený jakýsi výbor EU. Pokud ty země tak nečiní, ba naopak, ty osoby aktivně do svých zemí přivážejí, je to výhradně jejich problém. A pokud nám ty imigranty budou vnucovat, nezbyde nám nic jiného, než si naše hranice hlídat sami. Kvůli pár Rusům na motorkách se dělal takový tyjátr a tady připlouvají tisíce nebezpečných běženců týdně a EU dělá, jako by se vlastně nic nedělo. To je na hlavu uhozené. Evropa není nafukovací.


Nepřihlášený uživatel

#479

2015-07-03 10:07

Generál Petr Pavel se ujal funkce předsedy vojenského výboru Aliance, nejvyššího vojenského orgánu NATO

Severoatlantická aliance opět nezklamala. Do svých horních pater si dosazuje lidi militantního ražení, kteří jsou nejen myšlením naprosto podřízení Spojeným státům. Určitě si vzpomínáme na to, co Petr Pavel prohlásil na nedávno konané bezpečnostní konferenci v Praze. Generál Petr Pavel na této konferenci oznámil, že alianční blok použije jaderné zbraně proti Rusku. Samozřejmě se snažil zmírnit tuto hrozbu typickými výmluvami o tom, že jaderný útok by byl pouze „taktický“ a pouze tehdy, když dojde k „nepřátelské agresi“.

Generál Petr Pavel v posledních týdnech či měsících neustále používá ostrá slova na adresu Ruska. De facto Petr Pavel schvaluje to, jaké válečné tendence má USA a NATO vůči Ruské federaci, která brání jen své národní zájmy a to na své půdě! Vojenské myšlení Petr Pavla,  předsedy vojenského výboru Aliance, je podobné myšlení a výroků amerického senátora Johna McCaina na adresu Ruska.

ODKAZ-Generál Petr Pavel se ujal funkce předsedy vojenského výboru Aliance, nejvyššího vojenského orgánu NATO


Nepřihlášený uživatel

#480

2015-07-07 17:45

Řecko, Írán, ropa. Devalvace Eura i Rublu? Kdo potřebuje bankrot Řecka a jeho odchod z EU? AKTUALIZACE: Gazprom zmrazil investice do Turkish Stream

Řecko uzavřelo dohodu s Ruskem přes nesouhlas USA

V červnu však přes důrazná varování USA a přes jejich nesouhlas podepsalo Řecko s Ruskem dohodu o výstavbě plynovodu Turkish Stream.  Ten byl dojednán v dubnu, když Vladimír Putin využil příležitosti vzniklé evropskou neschopností řešit řeckou krizi. Rusko nabídlo dodávku 47 miliard krychlových metrů plynu, což by pro řeckou vládu znamenalo tolik potřebné výnosy, vytvořilo 2 000 pracovních míst a změnilo zemi v energetickou křižovatku. Také to mohlo přinést 3 – 5 miliard eur na platbách předem, což by Syrize velmi pomohlo v rozpočtových potížích a snaze vyhnout se bankrotu. Smlouva měla být podepsána již v dubnu, ale Washington způsobil zdržení, což Rusy velmi rozčílilo. USA se chystaly vyslat do Řecka delegaci z ministerstva energetiky, mezitím se premiér Tsipras sešel v Athénách s výkonným ředitelem Gazpromu (zdroj). A v červnu, na ekonomickém fóru v Petrohradu,  došlo k podpisu dohody Turkish Stream, navíc s tím, že Řecku na něj půjčí ruská banka (zdroj).

Od té doby další dohody EU s Řeckem váznou.  Referendum bylo, slovy Pjakina, vyhlášeno co by „oddechový čas“

.ODKAZ-Řecko, Írán, ropa. Devalvace Eura i Rublu? Kdo potřebuje bankrot Řecka a jeho odchod z EU? AKTUALIZACE: Gazprom zmrazil investice do Turkish Stream


Nepřihlášený uživatel

#481

2015-07-08 14:37

Osa Berlín-Moskva: Páteř nové Evropy

     Představitelé politické strany Národní demokracie, kolem níž se v posledních dnech strhla bouře kvůli demonstraci proti imigraci a za vystoupení z Evropské unie, kterou 1. července zorganizovali, se tři dny nato vydali do Krakova, kam byli pozváni polskými vlastenci z organizace Falanga (s níž strana uzavřela partnerství) a internetového magazínu Xportal.pl. Společně uspořádali demonstraci před konzulátem USA proti americkému imperialismu a také konferenci s názvem „Střední Evropa v perspektivě polského a českého nacionalismu“. Místopředseda ND Ladislav Zemánek na ní přehledně vyložil geopolitické a zahraničněpolitické postoje své strany, které se už začínají bát i nejvyšší představitelé českého státu. V tomto článku vám přinášíme Zemánkovo vystoupení.

     Hlavními pilíři, na kterých stojí program v lednu 2014 založené Národní demokracie, jsou požadavky na vystoupení České republiky z Evropské unie (respektive její úplná likvidace) a na vystoupení z NATO, boj za tradiční křesťanské hodnoty, za Evropu svobodných národů a úsilí o co nejužší spolupráci s Ruskem. V tomto ohledu je pozice naší strany na české politické scéně nezastupitelná. Existují sice subjekty, které se nám v řadě ohledů podobají či blíží (a v poslední době jich vzniká čím dál víc v souvislosti se vzrůstající popularitou tzv. euroskepticismu mezi českými občany), nikdo kromě nás ale nepřichází s kombinací právě uvedených principů, jejichž realizace je nezbytná pro ozdravení české společnosti, pro záchranu českého národa.

ODKAZ-Osa Berlín-Moskva: Páteř nové Evropy


Nepřihlášený uživatel

#482

2015-07-08 18:17

Naše země přichází o svoji suverenitu. Tento proces se urychlil zejména přijetím Lisabonské smlouvy. Připomínám, že Lisabonskou smlouvu podpořily české politické strany. Tyto strany jsou falešné, nedbají na politický program a lžou voličům. Včera hlásali multikulturu a dnes opatrně odmítají kvóty nutící nás k přijeti cizích imigrantů. Prosazujeme referendum o vystoupení ČR z EU, aby mohli občané závazně vyjádřit svůj postoj k současné vlně imigrantů a dalším problémům spojených s EU.


Nepřihlášený uživatel

#483 Re:

2015-07-08 18:25

#480: -  

 Pokud chce Řecko posílit ekonomické styky s Ruskem, má mu do toho co kafrat EU, jejíž je členem, ale určitě ne USA! Dost bylo vměšování se těch zaoceánských šejdířů do suverénní Evropy!!


Nepřihlášený uživatel

#484 Jak zabít civilizaci

2015-07-09 07:19

Evropská Unie právě zahájila postupnou imigraci 56 milionů severoafrických muslimů, v onom slavném „společném řízení migračních toků a tlaků“ nastoleném Lisabonskou smlouvou. Projekt se jmenuje „Euro-Mediterranean Partnership“ (též „barcelonský proces“ a „Unie pro Středomoří“) a v byrokratických útrobách EU se s vyloučením veřejnosti připravuje už patnáct let. V hlavních evropských médiích se poprvé objevil 11. října 2008 ve zprávě britského deníku The Daily Express.

Číslici 56 milionů Express vyštrachal ve zprávě statistického úřadu EU zvaného Eurostat, která ji uvedla jako odhad počtu imigrantů potřebných na vyrovnání demografického úbytku v celé Evropě mezi roky 2010 a 2050. Aby bylo z čeho živit rostoucí počty evropských důchodců.

Takovýto odhad však vychází z předpokladu, že všichni imigranti budou pracovat a platit daně. Ten je už dnes mírně řečeno teoretický, protože v některých evropských zemích imigrace přestala být čistým ekonomickým přínosem a stala se zátěží, jak nezaměstnanost v imigrantských komunitách několikanásobně převýšila míru nezaměstnanosti domorodců. Následkem krize a růstu nezaměstnanosti se pak trochu ztlumila rétorika propagátorů projektu. Mezi ty nejhlasitější patří francouzský prezident Sarkozy, který s nástupem francouzského prezidenství v červenci 2008 prohlásil: „Ze Středozemí uděláme oblast míru a vybudujeme ji tak, jak jsme vybudovali EU.“ Krize a růst nezaměstnanosti v témže roce však Sarkozymu znemožnily projekt dát do chodu už do konce 2008, jak zamýšlel. Jednu chvíli dokonce kolovaly dohady, že se od projektu upustilo.

A pak najednou uprostřed roku 2009 zjistili Dánové, že projekt běží na plnou páru, se spoluprací dánské vlády, tajně, bez informování veřejnosti, s absolutním mlčením médií. Že na to z celé Evropy přišli zrovna (a jen) Dánové, bylo díky několika jejich aktivním občanským organizacím, jednou z nichž je SIOE (Stop Islamisation Of Europe). Ta koncem května uspořádala o Euro-středomořském projektu v budově parlamentu konferenci, která s použitím oficiálních internetových dokumentů EU předložila důkazy, že „Euro-Med“ pokročil k vytváření nové „Velké-EU“ v hranicích podobných Římskému impériu. Vedle sedmadvaceti zemí Evropských zahrnuje i šestnáct severoafrických a blízkovýchodních. Má dva společné prezidenty, jednoho „severního“ druhého „jižního“. V době květnové konference SIOE jimi byli Sarkozi a Mubarak.

Promítané dokumenty EU na konferenci SIEO potvrzovaly, že už od letošního roku, ale naplno v roce 2012 má v "Euro-Medu" fungovat volný pohyb zboží a osob. Jiné dokumenty počítaly s oněmi citovanými 56 miliony muslimů a tím praktickou islamizací Evropy. Pozvání na konferenci nepřijal nikdo z vládních politiků ani šéfredaktorů, kterým konference chtěla položit otázku, proč tyto informace veřejnosti zamlčují. Dánský premiér odmítl odpovědět na dva dopisy žádající vysvětlení, proč vláda občanům třináct let existenci projektu zamlčuje. Několik nevládních poslanců, kteří přišli, o projektu "Euro-Med" také zjevně nic nevěděli a zažili na konferenci informační šok. Pozvaný americký islamolog profesor Bill Warner přednesl historické důkazy, že islám se nikdy nevzdává a nepřizpůsobuje, nýbrž vždy usiluje o nadvládu. A že tudíž "Euro-Med" směřuje k definitivnímu konci západní civilizace v Evropě během jedné generace.

Jednou z nejdůležitějších a nejaktivnějších institucí "Euro-Medu" je vzdělávací nadace Anna Lindh Foundation, kterou v roce 2005 společně založily Arabská liga, EU a UNESCO. Její kulturní politikou, jak ji vysvětlil tehdejší šéf Traugott Schoeffhalter, je "útočit na stereotypy, předsudky a ignoranci a měnit každodenní žurnalistiku" tak, aby prosazovala "mezikulturní porozumění". Rozvíjet "mezikulturní dovednosti novinářů, školáků a umělců, řídit výstavy a kulturní produkce a školit učitele, aby jejich učení bylo multikulturní." Ovlivňovat školní osnovy, aby se staly multikulturní přepracováním učebnic a vzdělávacích pomůcek". K tomuto účelu EU uzavřelo smlouvu o spolupráci s islámskou vzdělávací, vědeckou a kulturní organizací ISESCO, jejímž vyhlášeným programem je šířit islámské myšlení a životní styl v celém světě. V Dánsku v roce 2006 uspořádala šestitýdenní islámský festival.

Nelze této kampani upřít úspěch: jen Itálie odhaduje, že na islám v uplynulém desetiletí konvertovalo nejméně čtvrt (podle některých pramenů až půl) milionu mladých Italů. Žádná reciproční propagace křesťanské kultury v islámských zemích ze zdrojů EU neprobíhá, je to tažení jednosměrné.


Nepřihlášený uživatel

#485

2015-07-10 12:46

Dluhy Řecka, panika v Číně, dohody s Íránem, summit BRICS.  A optimismus Goldman Sachs: „Není to ještě bublina“

Na úvod budu citovat:

„Skutečnost, že 61% řeckých občanů hlasovalo pro odmítnutí plateb za nezodpovědné chyby bankovních úředníků naznačuje, že většina obyčejných lidí v této zemi uznává trestně právní povahu západního bankovního systému. Faktem je, že řecký národ nyní ví, že jeho občané nejsou právně zodpovědní za dluhy, které vznikly mafiánským bankéřským gamblérům, a proto je zcela samozřejmě nebudou platit. Řecká platební neschopnost je jen první domino, po němž bude následovat Španělsko, Portugalsko, Irsko, Itálie, Francie, Německo a pak Spojené státy.

MMF vydal zprávu, vyzývající k 20-ti letému prodloužení řeckých splátek dluhu, protože v případě, že zpráva Mezinárodního měnového fondu uvádí své půjčky Řecku jako špatné, bude muset také přiznat, že oni sami jsou v platební neschopnosti. Hlavní světové věřitelské země jako jsou Čína a další asijské země už odmítají půjčovat více peněz do Mezinárodního měnového fondu, protože tento fond zůstává pořád de facto nástrojem zločinců z Washingtonu DC, kteří vládnou této institucí právem veta. Washingtonská klika nemůže zachraňovat Mezinárodní měnový fond nebo Evropskou centrální banku, protože oni sami jsou v bankrotu. Čína jejich dluh držela ve zmrazeném stavu na 18.112 bilionech dolarů od chvíle, kdy vynechali platbu splatnou 15. března.

ODKAZ-Dluhy Řecka, panika v Číně, dohody s Íránem, summit BRICS. A optimismus Goldman Sachs: „Není to ještě bublina“


Nepřihlášený uživatel

#486 DULEŽITÉÉÉ

2015-07-10 16:27

Video: Jak Kalousek prosadil českou pomoc Řecku. „Hrdý“ Sobotka hlasoval „Pro“. Otevřený dopis maďarského ekonoma zemím eurozóny. Paul C. Roberts: „Řecko bude zachráněno“. Petr Mach v EP.

Vložené video je z června 2012. Je z doby, kdy se představitelé EU a čeští pravdoláskaři nemohli dočkat, až Klaus opustí prezidentský úřad a Česká republika tak přestane být brzdou dalších integračních procesů projektu „EU“. V té době už se tento projekt blížil do finále – v prosinci byla ustavena ECB (pod nátlakem za Česko podepsal Nečas), ještě předtím však všechny země  schvalovaly tzv. ESM – Evropský stabilizační mechanismus, lidově euroval.  Jde o záchranný fond finanční pomoci pro země platící eurem.

Začátek platnosti Evropského stabilizačního mechanismu byl stanoven na dobu, kdy jej ratifikují členské země reprezentující 90 % závazného kapitálu. To se stalo v září 2012, kdy ke smlouvě přistoupilo i Německo a ESM začal fungovat k 15. říjnu 2012. ESM může půjčovat až 500 miliard eur a může přímo rekapitalizovat banky v potížích. Posledním státem, který ESM ratifikoval, byla Česká republika, která tak učinila podpisem Zemana na Pražském hradě 3. dubna 2013 za přítomnosti Barossy –  Česká republika tedy podepsala až poté, kdy nesouhlasící Klaus skončil. Obě komory parlamentu však s ESM vyjádřily souhlas již předtím a nyní je vhodné si připomenout, že se tak dělo ve večerních hodinách poté, co byli poslanci plně zaměstnáni kauzou Rath, navíc, jak je z videa zřejmé, Kalousek ani nevěděl, k čemu a v jaké výši  Česko zavazuje.

ODKAZ-Video: Jak Kalousek prosadil českou pomoc Řecku. „Hrdý“ Sobotka hlasoval „Pro“. Otevřený dopis maďarského ekonoma zemím eurozóny. Paul C. Roberts: „Řecko bude zachráněno“. Petr Mach v EP.


Nepřihlášený uživatel

#487

2015-07-10 20:48

K čemu mají evropské státy armádu? Když ani nedokáží ubránit svoje hranice... Mají hubu plnou Ruska a zde ustupují před voraři?? Má-li mít Čech nějakou solidaritu, tak jedině s lidmi, kteří vlastním tělem brání své domovy před bandou ilegál. loupežníků!


Nepřihlášený uživatel

#488

2015-07-11 14:05

Ze závěrečného komuniké zemí BRICS

Jsme  stále hluboce zklamáni porušováním ze strany Spojených států ratifikace reforem MMF 2010, které pokračuje v podkopávání důvěryhodnosti, legitimity a účinnosti MMF.“

„Na BRICS připadá více než 17 procent světového obchodu, 13 procent na trhu globálních služeb a 45 procent světové zemědělské produkce v roce 2014.  V souhrnu HDP pěti zemí BRICS země činilo 10,000,000,000,000 dolarů v roce 2001 na 32,500,000,000,000 dolarů v roce 2014″.

„Nová rozvojová banka“ (NDB) bude sloužit jako mocný nástroj pro financování investic do infrastruktury a projektů udržitelného rozvoje v zemích BRICS a v jiných rozvojových zemích a v rozvíjejících se tržních ekonomikách.“

„BRICS Banka bude schvalovat inaugurační investiční projekty v prvním čtvrtletí roku 2016 a bude úzce spolupracovat s Čínou, která vede AIIB. Všech pět zemí BRICS jsou členy AIIB.“

ODKAZ-BRICS a ŠOS ukázaly, že Rusko má spoustu přátel

A ještě Putin na Summitu 10.7. : „Americký hospodářský dluh je hrozbou pro ekonomiku celého světa“:


Nepřihlášený uživatel

#489

2015-07-12 11:40

Za vše mohou mimozemšťané! Americká armáda se chystá na Texas, Merkelová a Cameron mají odhalit tajné dokumenty. Zavření americké banky. A video: V.V.Pjakin z 6.7.2015

Začátkem července přinesl Washington Post zprávu, že největší tréninkové cvičení v historii USA – Jade Helm – považují občané Texasu za útok americké armády. V jeho rámci má dojít ke spiknutí, špehování a zavedení stanného práva právě v jednom z nejvíce hrdého a konzervativního amerického státu. Vrchní představitel města Bastrop,  Albert Ellison, popsal, že Texasané nedůvěřují americké vládě a Obamovi, zatímco jiný úředník se snažil lidem vysvětlit, že cvičení Jade Helm 15 nepředstavuje pro nikoho žádnou hrozbu. Na veřejném slyšení na jaře letošního roku vojenský mluvčí podplukovník Mark Lastoria lidem vysvětloval, že Jade Helm je určen k simulaci americké speciální jednotky, která má pomáhat k obnovení demokracie v imaginární zemi. Lastoria trpělivě odpovídal na otázky skoro tři hodiny. „Všichni účastníci cvičení budou podporovat a bránit Ústavu Spojených států a položíme životy k obhajobě této přísahy,“ řekl, vysvětlení ale nepomohlo uklidnit strach lidí, a to ani uváděním hrozeb, na které musí být Spojené státy připraveny, tedy na Rusko, Írán, Islámský stát či přistěhovalectví na jihu USA (více).

ODKAZ-Za vše mohou mimozemšťané! Americká armáda se chystá na Texas, Merkelová a Cameron mají odhalit tajné dokumenty. Zavření americké banky. A video: V.V.Pjakin z 6.7.2015


Nepřihlášený uživatel

#490

2015-07-12 19:16

Video: Bojovníci Pravého sektoru v Mukačevu měli zázemí v České republice. Kdo poskytuje v ČR výcvik a auta Pravému sektoru na Ukrajině?

Na základě upozornění od našeho spolupracovníka, pana Cvalína, jsme se dostali k zajímavému videu ze včerejšího dne. V Mukačevu došlo ke vzpouře a povstání místní buňky Pravého sektoru a Kyjev poslal do oblasti armádu, aby povstání potlačila. Informaci přinesla i mainstream média [1]. Kromě války na východě Ukrajiny tak hrozí i vypuknutí občanské války na opačném konci země. Co je však zajímavé, v uveřejněném videu, které jsme získali, je zhruba v čase od 01:00 vidět Jeep Cherokee se zcela zřetelnou pražskou poznávací značkou 3AR 4435. Pod autem (anebo spíš za autem) je vidět na zemi mrtvola, zastřelený člen Pravého sektoru.

Další česká značka je vidět na bílém SUV v čase videa 01:45 (pražská „kmotrovská“ 1AV 6666). Podle značek to vypadá, jako by to byl zásah někde na ulici v Praze a ne v Mukačevu.

Je jasné, že česká sluníčková vláda už od roku 2014 hostí různá individua z Ukrajiny a uděluje jim v České republice humanitární pobytové poukazy a povolení k pobytu, ale ty informace o tom, že této pohostinnosti se dostává především operativcům Pravého sektoru, ty se zřejmě s tímto videem nepodaří vyvrátit, právě naopak.

ODKAZ-Video: Bojovníci Pravého sektoru v Mukačevu měli zázemí v České republice. Kdo poskytuje v ČR výcvik a auta Pravému sektoru na Ukrajině?


Nepřihlášený uživatel

#491

2015-07-12 19:31

Popravy prováděné Islámským státem byly zřejmě natočeny ve studiu za použití filmové a trikové techniky

Mistrovský kousek se povedl rusko-ukrajinským hackerům ze skupiny Cyber-Berkut. Podařilo se jim získat video soubor z blíže neurčeného elektronického zařízení (nejspíš smartphone nebo notebook) spolupracovníka amerického senátora Johna McCaina během jejich návštěvy Ukrajiny. Video obsahuje záznam z natáčení popravy v podání Islámského státu. Na záznamu vidíme velkou halu, na zemi je natažená plachta, na ní nasypaný písek. Oběť, která má být popravena, nemá spoutané ruce, naopak se snaží vypadat co nejlépe v záběrech, upravuje se a komunikuje s ostatními. Potom si schová ruce za záda, jako že je má spoutané. Celou akci v popředí diriguje režisér. Na konci videa herec v roli popravčího naznačí několik tahů nožem pod krkem „oběti“ a tím scéna končí, režisér je spokojen, ani kapka krve nebyla prolita. 

ODKAZ-Popravy prováděné Islámským státem byly zřejmě natočeny ve studiu za použití filmové a trikové techniky


Nepřihlášený uživatel

#492 MIGRACE-pro ty co si stale mysli ze jim mame pomahat

2015-07-13 18:16


Nepřihlášený uživatel

#493 HNUS UBOHOST NARODU

2015-07-14 14:16

Svět pořád tančí, jak USA pískají, ale už to jde ztuha

Potěšující je, že svět už netančí, jak USA pískají, přinejmenším už netančí tak lehce. S Řeckem se to jeví na dobré cestě, ale vyhráno pořád není (a kolik úsilí to k dosavadní naději stálo!). K 10. červenci ale měla být zároveň hotova vídeňská dohoda s Íránem o jaderném programu, která však také dosud nemá konce. V reakci na dosavadní průběh a požadavky J. Kerryho se nejvyšší íránský duchovní Chameneí vyjádřil, že USA  jsou „ztělesněním absolutní arogance“ (zdroj). Jednání brzdí také fakt, že Írán se má v příštím roce stát členem ŠOS. Dohoda měla být hotova včera večer, ale opět byla o den oddálena.

ODKAZ-Grexit se zatím nekoná – USA se radují. Robert Fico o tvrdých podmínkách Řecku. Ale vázne to nejen v Bruselu, ale i ve Vídni


Nepřihlášený uživatel

#494 DULEŽITÉ

2015-07-15 18:31

Jak je to s tím Islámem, proč dolar může zachránit pouze 3. světová válka a co s tím můžeme udělat?

Část tohoto článku jsem zveřejnil již před více než rokem na jednom slovenském webu. Bylo to v době, kdy Kyjevská junta páchala na východě Ukrajiny taková zvěrstva, že to, že Putin dokázal zachovat chladnou hlavu a doopravdy nezaútočil, aby Novorusii neosvobodil, bylo až k nevíře. Rok se sešel s rokem a máme zde imigrační Armagedon. Většinu obyvatel zachvátila panika. Když si ale promluvíte s lidmi, kteří sami aktivně nesledují světové dění, o celkové situaci, například s kolegy na pracovišti, nebo se svými sousedy, významný počet z nich vám odpoví, že jde to invaze odjakživa agresivního islámu, nebo že je to důsledek jakési nejasné války muslimů mezi sebou.

Bohužel pouze jeden z dvaceti občanů ČR je v obraze o pravých příčinách a vinících současné imigrační vlny, kdy těch devatenáct mimo to tvrdí, že i Rusko je agresivní netvor, že nás může zachránit jedině hodné USA, a že zde řádí ruská propaganda. Dva roky probíhající intenzivní masáž slaví úspěchy. Nikdo z těch devatenácti si vůbec nechce připustit, že opak je pravdou a už vůbec ne to, že jsme na pokraji katastrofy ještě horší, možná konečné. Zde musím zmínit nejprve něco o těch muslimech. Nejde o důsledek jakési nevysvětlitelné války mezi jimi samotnými, ale ano, je pravdou, že jde o džihád těch nejagresivnějších islámských skupin, které za posledních 10 let giganticky zmohutněli.

ODKAZ-Jak je to s tím Islámem, proč dolar může zachránit pouze 3. světová válka a co s tím můžeme udělat?

Oliver T.

#495

2015-07-15 19:14

Jestli současný marast kolem imigrace chcete lidičky změnit, tak nepostačí vystoupit z EU. To nepomůže. Musíte EU "zbourat". Aby nebylo z čeho vystupovat a kam se nedej Bože vracet. Zbourali jsme Rakousko-Uhersko (taky se už není kam vracet), zbourali jsme vládu jedný partaje, určitě zvládneme nebo hodně přispějeme k zbourání EU. Na to jsme talenti


Nepřihlášený uživatel

#496

2015-07-17 10:02

Zrada států Evropy se šíří napříč politickým spektrem, levice pravice byl jen BLAF - pravice naoko kritizuje zadlužování levicí a zároveň nenápadně masově za hubičku privatizuje majetky států do kapes nadnárodních bankéřů a oligarchů, levice za to naoko krizuje pravici a přitom zároveň astronomicky zadlužuje aby se zdálo že něco dělá pro lidi co maj v nefunkčnim a rozkradenym státě kulový - TO JE HISTORIE STÁTŮ EVROPY. Finito, teď jsme na konci, všichni v situaci Řecka, směřujeme k ukrajinizaci.


Nepřihlášený uživatel

#497 CO JE VAM UTAJENO NAJDETE TADY VSE DO SEBE ZAPADA!!!!!!!

2015-07-18 13:31

Budoucnost USA stojí a padá s Řeckem – zasáhne i NATO? Komu posloužil Tsipras? Od ISIL ke Kurdistánu a přes Írán k finále boje o Evropu (a o dolar)

Nabucco jako projekt k odstavení Ruska z Evropy a k udržení petrodolaru 

Projekt Nabucco vznikl v roce 2002. Je to dosud nepostavený plynovod, který měl snížit závislost Evropy na ruském plynu a měl do Evropy přivést kaspický plyn z Ázerbájdžánu. Jen přes Ukrajinu ale pošle Rusko do Evropy 120 miliard kubíků plynu ročně, zatímco kapacita Nabucca by měla  nanejvýš 31 miliard kubíků. Pokud by ale došlo i k připojení Íránu, kapacita by byla plně pokryta jen z jeho zdrojů. A protože íránské zdroje byly pro Evropu v nedohlednu a kaspické dodávky by byly nedostačující, stavbu Nabucca Evropa ve svém zájmu a proti vůli USA oddalovala (viz krach Nabucca v roce 2013 a jeho  fiasko ). A nyní vše stojí na Řecku.

ODKAZ

Budoucnost USA stojí a padá s Řeckem – zasáhne i NATO? Komu posloužil Tsipras? Od ISIL ke Kurdistánu a přes Írán k finále boje o Evropu (a o dolar)


Nepřihlášený uživatel

#498

2015-07-19 17:22

 

Doněck: „Naléhavá výzva prezidentům USA a Ruska“. USA varují své občany. A ruská „bomba všech bomb“ – video

Zacharčenko vyzývá k míru, Luhanská republika stahuje zbraně

Naléhavá výzva Zacharčenka dává v souvislostech s prohlášeními Kyjeva a varováním americkým občanům jiný význam – schyluje se k velkým bojům? Ve snaze bránit válečnému řešení situace a naplnit Minské dohody, dnes Luhanská republika začala se stahováním některých zbraní: „LLR začíná jednostranné odstoupení od linie kontaktu“ – uvedl náčelník štábu Lidových milicí sboru, Sergej Kozlov. „Navzdory obtížné vojenské a politické situaci na Ukrajině, nemáme v úmyslu využít tuto výhodu a vyvolat nové kolo konfliktu. Plníme závazek k dohodám z Minsku a děláme tento krok otevřeně a jednostranně a těšíme se na vyvážené odpovědi na ukrajinské straně,“ – řekl náčelník štábu. „Aby se v té době zabránilo provokacím, bude odstranění prováděno za přítomnosti zástupců mise OBSE,“ – řekl Kozlov (zde).

Nedávno byla na Ukrajině Nulandová, o dění na Ukrajině hovoří i Pjakin v posledním videu z 15.7. (zde). Do dění by se zřejmě hodily už jen „správné“ výsledky vyšetřování nehody Boeingu 777 (Snaha byla, ale po napadení holandské zprávy Ruskem, a najednou objevícím se australském videu z místa nehody, existují najednou dvě verze výsledku….).

ODKAZ-Doněck: „Naléhavá výzva prezidentům USA a Ruska“. USA varují své občany. A ruská „bomba všech bomb“ – video


Nepřihlášený uživatel

#499

2015-07-20 18:06

Video: Holandsko demonstruje za pravdu o letu MH17-Boeing 777 + australské video + video z prvních minut po dopadu

ODKAZ-Video: Holandsko demonstruje za pravdu o letu MH17-Boeing 777 + australské video + video z prvních minut po dopadu

Video: V.V.Pjakin – Otázky a odpovědi z 15.7.2015

Veliké poděkování i stránkám leva-net, které na českou půdu myšlenky V.V. Pjakina (nejen jeho) přinesly. V úctě k V.V. Pjakinovi budu na zdejší stránky jeho „Otázky a odpovědi“ s českými titulky (tzn. i v úctě k Ireně Aneri) vkládat už jen samostatně.  Dnes dodatečně (a nesamostatně) ještě vkládám i video z 6.7.2015:

ODKAZ-Video: V.V.Pjakin – Otázky a odpovědi z 15.7.2015


Nepřihlášený uživatel

#500

2015-07-22 13:11

Zlato a ropa padají, dolar dostal křídla, rubl očekává šok a svět finanční kolaps. Horké léto a v něm rodící se „sluníčková“ kultura 

Včerejšek přinesl spoustu zpráv. Vévodí jim na jedné straně zpráva o cenách zlata na pětiletém minimu (což není příznivé pro Čínu a další země, které zlato ve velkém už dlouho skupují) a zpráva o ekonomickém šoku pro Rusko, kterou vydala ruská Sberbank. Obě souvisí s tím, co jsem očekávala od nedávných dohod s Íránem – s otevřením íránského trhu pro nové investice (základ úrokových sazeb pro každou banku) a s vývozem íránské ropy (který sníží její cenu a tím oslabí ruskou měnu).

Nerozumím všem těm ekonomickým tahům a různým indexům,  ale souvislost mezi cenami ropy a ruským rublem je jasná i ekonomickému laikovi. A zatímco svět se na její nízké ceny může těšit, pro Rusko to nejsou optimistické předpovědi – podle včerejší zprávy se cena ropy může na konci roku, kdy vstoupí v platnost odstranění íránských sankcí, dostat až na 45 dolarů za barel.Dalším důvodem ruských obav je fakt, že čínská ekonomika zpomaluje a to znamená snížení poptávky po ropě.

Včerejší obchodování na čínské burze navíc přineslo prudký pokles ceny zlata – během 15 minut se dostala na pětileté minimum. K jeho nízkým cenám mělo přispět i čínské oznámení o stavu jeho vlastních zásob, které se ukázaly jako mnohem nižší, než svět očekával.

ODKAZ-Zlato a ropa padají, dolar dostal křídla, rubl očekává šok a svět finanční kolaps. Horké léto a v něm rodící se „sluníčková“ kultura