Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#351 Re: Petice na Jednej.cz

2015-03-30 15:47

#349: Piešťan - Petice na Jednej.cz 

 To jsou listy ruskeho parlamentu?


Nepřihlášený uživatel

#352 Re: Petice na Jednej.cz

2015-03-31 08:07

#349: Piešťan - Petice na Jednej.cz 

 Díky za info, poslal jse to i všem známým, o kterých vím, že na krvelačné NATO sdílí můj názor. Kéž by bylo více lidí, jež procitnou.


Nepřihlášený uživatel

#353 Mráz z Bílýho domu

2015-03-31 08:27

Sotva k nám jestřábi zavítali svým provokačním konvojem, opět přišla zima. Ještě před pár dny venku panovalo jaro, příroda se probouzela do nové sezóny a nyní venku zase sněží, vichřice lámou stromy, ničí střechy. Už neplatí, že mráz přichází z Kremlu, ale z Bílýho barrácku! A jeho poslem je mouřenín Satan Klaus. To máme trest za to, jak jsme v naší zemi vítali satanáše! Tento trest stihne všechny, kteří se paktují s ďáblem!!


Nepřihlášený uživatel

#354

2015-03-31 19:23

Kdo podporuje EU, je vlastizrádce, usilující o zotročení naší země. A taky by se s takovým člověkem mělo jako s vlastizrádcem zacházet. Toto už nijak nesouvisí se svobodou slova, to je aktivní usilování o zničení nezávislosti naší země. Ano, máme tu lidi, kteří se nazývají kolaboranti. Kolaborují s Bruselem s cílem dotlačit Českou republiku do jeho poddanství. Jestli to dělají z hlouposti nebo za unijní peníze nebo obojí je úplně jedno.


Nepřihlášený uživatel

#355

2015-04-01 11:10

Režim v USA zabil v posledních 10 ti letech více jak 1,3 milionu lidí v agresivních válkách proti jiným zemím které neohrožovaly ani nenapadly USA. A to je nižší odhad, který hovoří až o možných 2 milionech obětí.

Informace je z americké organizace lékaři proti jaderné válce a za jaderné odzbrojení, kerá získala Nobelovu cenu míru. Zde je odkaz. 'To je například více jak 10 ti násobek za obě čečenské války, které se odehrály na území Ruska, tedy nikoliv v cizí zemi a navíc tu větší provedl a menší začal náš kamarád Boris Jelcin. Jo, to byl demokratický kámoš, dokud rozdával Ruský průmysl a zdroje, to mu nikdo čečnu nevytknul.

O Čečně se hovoří jako o děsivé agresi, ale o naší straně to nějak zapomínáme a o nás moc nehovoříme. Rusko za sebou nezanechalo státy v rozvratu, jako Irák, Libye, Afghanistán... (a snažíme se o Sýrii, ale zatím se nám nepodařilo přes veškerou snahu Syřany zlomit. Ukrajina právě probíhá a my v Evropě to všechno zacvakáme)

Není pochopitelně dobré lézt do zadku ani jedné velmoci, ale z výše uvedeného je jasné, kdo je v posledních desetiletích ten větší agresor a co asi tak svět čeká, když se s ním spolčíme. Nezapomeňte jak skončil Kaddáfí (toho sice vem čert ale jeho země) poté, co se snažil se západem udobřit a začal se s nimi navštěvovat. To samé čeká i nás, jakmile mouřením splní svůj úkol...

My jsme ten mouřenín, pokud Vám to náhodou nedošlo

BTW v prvním bodu Washingtonské smlouvy o NATO se píše:

ČLÁNEK 1
Smluvní strany se zavazují, jak je uvedeno v Chartě OSN, urovnávat veškeré mezinárodní spory, v nichž mohou být účastny, mírovými prostředky tak, aby nebyl ohrožen mezinárodní mír, bezpečnost a spravedlnost, a zdržet se ve svých mezinárodních vztazích hrozby silou nebo použití síly jakýmkoli způsobem neslučitelným s cíli OSN.

 Zdroj je natoaktual.cz

Možná právě proto se tento článek 1 nikde moc nezdůrazňuje... Ona třeba ta Dragounská jízda jela například estonským městem Narva, tj asi 300 metrů od Ruských hranic. Co to je jiného, nežli provokace naprosto v rozporu s výše uvedeným článkem.

Pokud to někdo nevidí nebo vidět nechce, tak není pitomý, je to zločinec, pokud tedy nemá IQ pod 75.


Nepřihlášený uživatel

#356 Re:

2015-04-02 17:23

#355: -  

 Nj Rusko je ten chudacek co jej kazdy provokuje. Jdete s tim nekam,tomu uz dnes veri jen trotlik.


Nepřihlášený uživatel

#357 Re: Re:

2015-04-07 14:30

#356: - Re:  

 No a ne? NATO kolem něj utahuje smyčku každým dnem. Porušilo dohodu o nerozrůstání se dál na východ a hle, už je u Ruských hranic a medvěda ještě provokuje vojenským cvičením v Pobaltí. Na Ukrajině se jede podle stejnýho scénáře „barevných“ revolucí jako při arabským jaru či v Sýrii, kde se to krapet protáhlo. Oranžová revoluce se jim vymkla z rukou, leč majdan sklízí svoje dílčí úspěchy. Vojenská základna na Krymu sice nebude, ale i tak je úspěch vytrhnout Ukrajinu ze spárů Euroasijskýho svazu. Chytře to načasovali na dobu olympijských her, na kterých si Putin dával tak záležet. Už se jedná dokonce s Gruzií, už chybí jen zatvrzelé Bělorusko. Každým dnem se sužuje Ruský prostor, proto se zcela logicky brání, jako by se bránil každej jinej, což našim chronickým kolaborantům zajisté nejde do hlavy. My bysme za to NATu ještě poděkovali. Je třeba pochopit mentalitu ruskýho medvěda, ten se nikdy nevzdá. Ve světle toho všeho je zcela logickým vyústěním, že se Rusko angažuje na Ukrajině. Ale nemůže si dovolit jako agresor USA a NATO vtrhnout kdy chce kam chce a klidně i bez požehnání Rady bezpečnosti. Pokud by Rusko konalo dle zvyků US army, už by dávno vjelo do Kyjeva a svrhlo pučistickou vládu během několika hodin. Ale nejedná. Asi tolik stručně k otázce Ruska a Ukrajiny.


Nepřihlášený uživatel

#358 Re: Re: Re:

2015-04-09 19:13

#357: - Re: Re:  

 Tak predne,zadna dohoda o nerozsirovani NATO nikdy nebyla,nikdo o ni nevi....

pokud by byla,proc by na ni nekdo pristoupil..? Jaky smysl by mela pro byvale staty SSSR a jeho satelitu...prece by museli tusit ze v budoucnu se opet najde nekdo v Kremlu,kdo bude sve sousedy ohrozovat. To uz je takova kremelska tradice od nepameti.

Jen dobre ze je NATO,kdyz uz staty nejsou schopny se sami postarat o svou obranu,coz je prvotni ukol kazde zeme...

a EU.....co byste chteli....RVHP..? Ja to pamatuji a byl to des a bes.


Nepřihlášený uživatel

#359

2015-04-10 09:07

vstup do EU a NATO si nasí zakonodarci zvolili sami a mas obcanu se nikdo na nic neptal. byl to na nas podfuk za strany hajzlovskych politickych vlez prdelek !!! chci abychom mohli o vsech techto navrhách rozhodovat mi sami obcene ! jsme svepravni !!! PRYC S EU A NATO !
-

#360 Re: Re:

2015-04-11 13:15

#347: Blín - Re:  Už abys táhnul pryč, nejlíp do S Koreje 

 Ty raději nezasahuj do diskuze, nulo.


Nepřihlášený uživatel

#361 Re:

2015-04-12 05:47

#359: -  

 ja s vami nesouhlasim,cili tak jednoznacne to neni. Navic o nasem vstupu do EU se rozhodlo v referendu,cili se nejdrive dovzdelejte a pak teprve piste na diskuze. Dekuji.

 

Výsledky referenda o vstupu ČR do EU

Česko vstoupí do Evropské unie. Pro hlasovalo 77 procent voličů. Referenda se jich zúčastnilo 55 procent. V přepočtu k celkovému počtu všech lidí, kteří mohli hlasovat, tak schválila začlenění naší země do splečenství států Evropské unie nadpoloviční většina.   

Česko vstoupí do Evropské unie. Pro hlasovalo 77 procent voličů. Referenda se jich zúčastnilo 55 procent. V přepočtu k celkovému počtu všech lidí, kteří mohli hlasovat, tak schválila začlenění naší země do splečenství států Evropské unie nadpoloviční většina.

Nejvyšší volební účast byla v Královehradeckém kraji, nejnižší naopak v Moravskoslezském kraji. Největší podporu vstupu do Unie vyjádřili voliči ve Zlínském kraji a v Praze (80%), nejmenší v Libereckém kraji (74%). Nejvyšší podpora vstupu byla v obci Dolní Těšnice (okres Přerov), kde zaškrtlo ANO 100 % zúčastněných voličů.

Výsledky sčítání hlasů nalzenete na stránkách Českého statistického úřadu

 


Nepřihlášený uživatel

#362

2015-04-13 13:40

Jsme Slované a nepřejeme si spolupráci s americkými agresory. Je to nehorázné jak beztrestně pod záminkou terorizmu ničí miliony životů. Už by jim bylo třeba ukázat, kde je jejich místo. EU dokázala jen vyrobit miliony žobráků, bezdomovců a chorých lidí. Výsledkem je pár nenažraných zbohatlíků, kteří moudře řídí tento zubožený stát.


Nepřihlášený uživatel

#363 Re:

2015-04-13 22:45

#362: -  

 Neplet hrusky s jablky. EU a USA JSOU odlisne veci....a funguji naprosto odlisne.

Me USA vubec nevadi,rozhodne na mem zivote zadny spatny vliv nenapachala,prave naopak. Asi by mel kazdy psat za sebe...ne za spolecnost. Take nejsme slovane.....pze uz jsme davno smixovani s germany,vikingy,kelty...takze mluvit o cesich jako o slovanech,je dost mytus a historicky patrime rovnez na Zapad.

Co se tyka toho pachani zla....URCITE se na nas po valce vice negativne podepsal Kreml,takze i v tom asi budeme mit odlisne nazory....a Rusko rozhodne v soucasne dobe mirove neni,takze spise jsou tu obavy z jeho politiky. WH naopak hleda cestu k narovnani vztahu,viz Kuba,Iran,Venezuela.

Islám v ČR nechceme

#364 Demonstrace proti islamizaci v Teplicích

2015-04-15 14:00

IVČRN a lokální divize IVČRN Teplice Vás zvou na demonstraci "Islám v ČR nechceme", tentokrát do Teplic, 18. dubna 2015 od 15:00 hodin na Náměstí Svobody.


Nepřihlášený uživatel

#365

2015-04-16 12:58

ČR by po vzoru Rakouska měla být neutrální zemí a spolupracovat s Rakouskem místo nesmyslného Visegradu.
Možná by se přidalo i Maďarsko, Slovensko a Slovinsko.
To už by byl slušný neutrální blok (cca 35 mil.obyvatel), v podstatě na půdorysu zaniklého RU.
Z výše uvedeného je vidět, jaká byla škoda nemodernizovat a nerekonstruovat původní soustátí formou federace, konfederace a pod.
Kočkopes ČSR nebyl dlouhodobě životaschopný. Rozbití RU posloužilo jen jistým finančním kruhům, které rozpoutaly několik válek, konfliktů. Velké modernizované a funkční soustátí nebylo v jejich zájmu. Stejně takové obavy byly z možného modernizovaného postcarského Ruska a proto museli nastoupit židobolševici, Rusko rozvrátit říjnovou pseudorevolucí, instalovat Sověty ....... . I my jsme to po 2.SV poznali na vlastní kůži, jen jsme nějak zapomněli komu za ten kvazi socializmus/komunismus a diktaturu proletariátu máme být skutečně vděčni. Při skromnosti vyvolených to bylo snadné.
Historie se ale dále opakuje - např.Jugoslávie, atd.
Rozděl a panuj!

Nepřihlášený uživatel

#366 Re: Re:

2015-04-16 13:10

#361: - Re:  

Referendum o vstupu do EU a následné vstoupení do Evropské Unie na základě souhlasu většiny nemá nic společného se vstupem do NATO.

O tom rozhodli pouze politici, nikoliv občané, kteří k tomu svůj souhlas nedali. Politici asi tušili, že by referendum o vstupu do NATO dopadlo jinak než o vstupu do EU!

 


Nepřihlášený uživatel

#367 Re: Re:

2015-04-17 09:15

#363: - Re:  

 A USA snad jsou mírové? To si snad děláš srandu? Korea (1950 – 1953), Vietnam (1965 – 1973), 1978 – Guatemala, 1985 – Honduras, 1989 – Panama, 1991 – Kuvajt, Somálsko (1992 – 1994), Bosna (1993 – 1995), Irák (1994 – 1996), 1999 – Kosovo, 2001 – Afghánistán, Irák (2003 – současnost), 2011 – Libye, 2013 – málem Sýrie. Doufám, že tady nikdo není natolik hloupý a naivní, aby uvěřil těm kecům, že je to na ochranu lidských práv, šíření demokracie, války proti terorismu a podobné žvásty, kterými ušáci halí svoji imperiální agresi do sametového hávu, abyto bylo průchodnější pro lidi?

 


Nepřihlášený uživatel

#368 Re: Re: Re:

2015-04-17 15:52

#366: - Re: Re:  

 Ted kdovi...ale pred lety..? CR verejnost byla k NATU velmi otevrena a I dnes,je to tak dost na vazkach,rozhodne to neni,rozhodne ne...

Verejnost by navic v referendech nemela byt dotazovana na zalezitosti ktere nejsou v jeji kompetenci..pze verejnost, tot z velke casti laik. Nedelam si iluze...)


Nepřihlášený uživatel

#369 Re: Re: Re:

2015-04-17 16:02

#367: - Re: Re:  

 No,hlavne to byl SSSR kdo tam rozvracel stabilitu, delal revoluce a pokousel se tam nastolit svuj vlastni vliv. Na to se rado dnes zapomina a nasledky jsou dodnes...

Diky SSSR vznikl Taliban, nastoupil dzihad a uz tam nikdy nebyl klid. 

USA,ano, jsou propagatori demokracie a humaniste. Svet,ktery rozvratil SSSR a zakorenil  tu terorismus,jinde upevnil totality, neni otevreny demokracii,ani lidskym pravum,to je etapa na desetileti....

 I tam jednou ale bude lepe a muslimove hodnoty Zapadu budou prijimat ve sve domovine. Dnes za nema emigruji do Evropy,ci do USA. Obcas se to zvrtne....ale ta cesta uz je nastoupena a muslimum jednou,bude doma lip a I tyhle stredoveke zeme daji sanci zivotu za kterym dnes emigruji.

STOP USA ARMY STOP USA ZAKLADNAM STOP NATO V CR STOP EU V CR

#371 NECHCI TU TERORISTY USA ANI EU ANI NATO

2015-04-17 18:32

 

PRAVDA CO JE VAM UTAJOVANA CO MEDIA NEUKAZALA PROJEV!!!TIM ZNIKLA VALKA MEZI USA A RUSKEM!!!

Vladimir Putin odhaluje New World Order's pravou tvář v výmluvným projevu tolik ve stylu skutečného státníka. V obrácené západním světě je v rozporu se sebou samým, kde růst znamená, strohost, svoboda znamená válku, dluh znamená bohatství, kde zlato nejsou peníze, ale fiat měna je, kam dáme lhář-politiky na podstavcích a zamítl integritu racionálního myšlení, kde sociální je soukromý a soukromé je sociální, kde daňové ráje jsou - investorů kabelku k vytváření bohatství, ale pro všechny ostatní její způsob vyhýbání se daňovým povinnostem, kde i my odpouštíme dluh bohatý, ale pronásledují chudé oni, kde vidíme řezy na základní ustanovení pro společnost pro zobrazení je převede do výdajů na obranu a kapes podnikatelských elit, principy zastánce svobody, ale zvýšit dohled nad celou lidskou populaci, kde peníze ředí spravedlnost a spravedlnost se soustředí peníze, kde jsou sliby řešit podvody dělení finančních prostředků pro boj proti podvodům. Putin říká, některé tvrdé pravdy, které jsem si jist, vyrobené někteří v publiku cítit jako malé děti, když vědí, že they've dostali vejce po celém obličeji.

 

Když Západ rozšiřuje EEU a NATO hranice na východ lámání smlouvu po smlouvě, stejně jako v Varšavské smlouvy, non smlouva šíření jaderných zbraní, ignoruje mezinárodní právo a Ženevské konvence, včetně dvojích standardů na jeho síle OSN vetovat - dělá to vše pod mantra o diverzifikaci hospodářských trhů, kdyby Rusko bylo rozšířit na západ, důkladný někteří "Transatlantic Trade and Investment Partnership jejich vlastní", například do Walesu, Skotska, Mexika nebo rovníkem, že s jistotou by být kvalifikován jako hrozbu pro národní bezpečnost. Kde je rozhořčení West's pro válečné zločiny v Doněcku a Lugansk, nebo dokonce Gaze? Možná, že David Cameron's nový "narychlo mezinárodní obranné task force" by se mělo začít tam. Co se týče amerického prezidenta, že nepředstavuje svobody, spravedlnosti a nejprostších Americe, ale spíše dohled, společných zájmů a tech války místo, přičemž všechny ostatní USA napadl národy spolu s ním. Pokud bychom si zavzpomínali do Německa v roce 1943 život byl vlastně docela dobře - pokud jste byl nacista, který je, problém byl - při není nacista. My všichni potřebujeme, aby se stal Američany? Jsem si jist, že Hitler také znamenalo, dobře při prosazování svobody a prosperity pravděpodobně dělat podobné tvrzení jako: "pokud nejsi s námi ty jsi proti nám", nebo nejasná prohlášení pro "změnu", a pak jsme viděli, co se stalo. Každá dobře informovaný člověk ví, že jediným důvodem, proč Západ chrání Petro Porošenko na Ukrajině, je to, že z něj bude nový prezident loutkou charakter mají být kontrolovány, a zaplatil za západem má být použit pro zájmy USA. Myslím, že to nebyla žádná nadsázka, když autor znamenal "zlé čarodějnice Západu."

O ČEM MEDIA MLČI!!!

ODKAZ-PROJEV CO VYVOLAL VALKU MEZI USA A RUSKEM

 ODKAZ-KDO ZACAL VALKU

ODKAZ-MH17 SESTRELEN UK


Nepřihlášený uživatel

#374

2015-04-17 23:42


Nepřihlášený uživatel

#375

2015-04-18 04:10

Zmizni na sve weby,ruska vterko!