Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

/ #340 Re: Re: Re:

2015-03-22 04:23

#339: Svarun - Re: Re:  

 Porusilo hlavne ze nebude zasahovat na Ukrajine a prepisovat hranice,vcetne Krymu a to se bavime o Evrope. Rusko- Ukrajinska Valka oligarchu o moc na Ukrajine, z nejakeho duvodu od pocatku za asistence ruskych dovolenkaru, tu ci tam a hlavne profesionalne vycvicene a moderni technikou zasobene,pry ukrajinske vlastence...) Kde tu techniku vzali,kdo je vycvicil? Kreml nic nepriznava,tak jiny z Ruska pochazejici neoficialni zdroj?...to tam je takovy bordel ze Putin nevi co se tam deje? Panenko skakava....

Proti nim je UA s technikou z dob SSSR.

Podnetem utlacovani obyvatel Rusu...opravdu? Mam jine zkusenosti,pravda pred lety....

Nicmene uz me nebavi jak vsichni obhajuji to slaboucke,do kouta zahnane Rusko,ktere se citi ublizeno. Zatracene vzdyt porusilo a porusuje vsechny mozne dohody ke kterym se kdy zavazalo.Pokud to tak neni,mel by Putin rozkryt karty a nekryt ty,co za tim stoji,to ale neudelal.

Ja neverim ze je nekomu mimo zemi byvaleho SSSR bloku opravdu nebezpecne,zda se to vice jako  hra Putina oblbnout vlastni lidi, pripravit je na nouzi a dale zbrojit a strasit,to zabira. Hlavne to posiluje antiamerikanismus a odpor jako k Zapadu takovemu...vsechno se deje z nejakeho duvodu. Otazka je jak dlouho necha Putin Rusko hladovet,jak dlouho vydrzi obyvatelstvo sankce. Jeste ze ma aspon ty penize za plyn....a tady chapu zvysujici se proruskou propagandu....vetsina z nas je socialne zalozena a nikdo z nas nechce valky....a tady se cili....a proc bojovat za krachujici USA? Opravdu, za krachujici USA? O tom nam SSSR a Rusko povida uz po cele generace..a porad to zabira..)

A zaciname EU a NATO odsuzovat....ne toho Putina,ale jen Obamu a EU. ON prece take to nebo ono,tak proc ne Rusko. Pujde jeste Putin dale...a kde je bod kdy uzna ze jej obranne stity neohrozuji?Pokud ale on neustale tvrdi ze za nic nemuze,nikde RF nezasahuje a presto na Ukrajine jsou sily z Ruska,tak pak je v Rusku pate kolo u vozu a rozhoduji jini.