Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#276

2015-02-26 22:52

Nesouhlasím s účastí naší země ve válkách za cizí zájmy,s naším členstvím v EU které nám bere suverenitu a s lisabonskou smlouvou,která nám byla vnucena.

Nepřihlášený uživatel

#277

2015-03-05 13:11

obě uskupení jsou nedemokratická a neprospěšná i nemorální a nepředstavitelně drahá!

Nepřihlášený uživatel

#278

2015-03-05 13:31

Nesouhlasím s akcemi do kterých je ČR v rámci NATO zapojena, považuji je za násilné a záminky k nim se nakonec ukáží jako nepravdivé.

Nepřihlášený uživatel

#279

2015-03-06 20:19

Domníval jsem se,že problémy,které přinesl náš vstup do EU vyplývají z nedostatku porozumění a obyčejných lidských chyb.Ukazuje se však,že máme co do činění s velice sofistikovaným postupem,jak zotročit svět.Spojená Evropa je totiž krokem k totální globalisaci...a takto si svobodný život nepředstavuji.

Kritik

#280 Re: Co podpis, to komunista.

2015-03-09 02:12

#229: Vlastenec - Co podpis, to komunista. 

 

Ty jsi vlastenec? Ty jsi osel. Nejsi náhodou napakovanej Kokot z Práglu havloidního prolhaného  typu?

Vyzyvatel

#281 Re: Evropská unie

2015-03-09 02:21

#223: Karel - Evropská unie 

 Jejda, tak¨se tam odstěhuj, kdo ti brání a třeba se tam klidně i poser. Táhni do EU hned. Pečení holuby tam lítaj do otevřený huby. Co tady děláš, vlastizrádče?

HANA

#282 Re: RePRAVICOVÝ : EKONOMICKÝ PORADCE

2015-03-09 02:30

#23: Frosteye - Re:  

 

Titanik by bol keby ste odstúpili. Váš štát by skrachoval. Sila eura by českú korunu prevalcovala a taktiež a kby sa vám podarilo odstúpiť z equrozóny, tak v EU by na vaśe výrobky (napr. oblečenie, stroje a pod.) EU uvalila vysoké clo, čím by zdvyhla umelo cenu vášho výrobku. Kvôli chráneniu si EU výrobcov.

Pokiaľ do toho nevydíte budte radšej ticho.

S pozdravom študent ekonomickej školy.

ODPOVĚDĚLO ZMANIPULOVANÝ ŠLÁFENBERGOVO EKONOMICKÝ EMBRYO, CO HO DOTUJÍ RODIČE A STUDUJE ZADARMO. POSLECHNI, CHYTRÁKU, PLATÍŠ SI ŠKOLNÝ, NEBO JSI PŘÍŽIVNÍK? PRAVICE  A RADIČOVÁ BY SE NA TĚ TUZE ZLOBILA!!!!


Nepřihlášený uživatel

#283

2015-03-09 20:32

Nesouhlasím s politokou NATO coby útočného paktu posvěcujícího agresívní a rozpínavou politiku USA. Nesouhlasím s politickou korektností našich politiků, s vazalstvím politiků EU vůči USA. Dost bylo řešení tvaru a velikosti okurek, likvidace zemědělství, řešení názvů potravin ( pomazánkové máslo, džemy, rum ...) místo toho, coby se evropský parlament zabýval podstatnými věcmi, imigrační plitikou, ochranou a sledování zájmů vlastních občanů. K čemu královsky platit tento spolek? Nesouhlasím s povinnými kvótami na příděl uprchlíků ze zemí, které jsou stran USA a NATO cíleně destabilizovány. Buďme opět suverénní zemí.   A ZATRACENĚ NESOUHLASÍM S TÍM, ŽE SE NÁS NÁMI VOLENÍ POLITICI NA NIC NEPTAJÍ A ROZHODUJÍ ZCELA MIMO ZÁJMY VLASTNÍCH OBČANŮ!


Nepřihlášený uživatel

#284

2015-03-12 07:19

Nehodlám se nadále podílet na zločinné organizaci NATO a EU

Nepřihlášený uživatel

#286

2015-03-12 12:19

Co podpis, to komunista.


Nepřihlášený uživatel

#287

2015-03-12 12:23

Jediný důvod proč v NATO zůstat. Nechci tady smradlavý mužiky ve válenkách. Mají u nás vládnou zase rusáci?

Zodpovědný občan

#288 Už se proberte!

2015-03-12 13:50

Přátelé, jsou v zásadě jen 2 možnosti: Buď budeme západ (EU, NATO), nebo východ (Rusko). Je potřeba si uvědomit, že tak malá zemička, jako ta, ve které žijeme, jinou možnost nemá. Já osobně volím západ. Protože pokud zvolíme východ, vracíme se do dob před 30 lety. Tahle malá zemička už v područí Ruska trpěla dost a pokud se do tohoto područí znovu vrátíme, tak zapomeňte na demokracii, na možnost vyslovit svůj názor a tím spíš na něco jako petice, které teď podepisujete. Za vyslovení svého názoru si půjdete v lepším případě na dlouho sednout. Můžete křičet jak chcete, ale skutečnost je taková, že jste v drtivé menšině. Tahle země bude západ bez ohledu na to, jak moc tu bude těch pár lidí křičet. Tak už se konečně proberte. Kvůli výlevům takových, jako jste vy, nebo náš prezident, jsme světu k smíchu. Je to ostuda.


Nepřihlášený uživatel

#289

2015-03-12 15:42

My nepotřebujeme být součástí EU ani NATO.EU se snaží zlikvidovat naše tradice ignorancí vykrádáním našich hodnot,jsme v organizaci,která o nás nemá zájem.Již mnoho událostí a skutků tomu dalo za pravdu,chceme zpět být tím čím jsme byli,ne poněmčelou nebo poameričtělou skupinou služebnictva nebo vojenskou základnou.

Nepřihlášený uživatel

#290 Re: Už se proberte!

2015-03-12 16:22

#288: Zodpovědný občan - Už se proberte! 

 Takže vy jste zodpovědný za lži a nenávist proti Rusku?Zodpovedný občane?Naše malá zemička znamenala mnoho už v dávných dobách,stačí nahlédnout do historie,ale na to je potřeba ctít otce svého a matku svou,ctít zemi ve které žiji a pomáhat k jejímu rozvoji a obraně.Proto nejspíš je tolik států na světě a ne jen jeden plný lidí,kterým je jedno kým jsou,kde jsou,kdo jim dává chleba a čím za něj platí.Ostuda je,že vy a vám podobní jste ochotni tak levně prodat svou identitu.Naštěstí je dost Čechů v Čechách a budete se ještě divit


Nepřihlášený uživatel

#291

2015-03-12 16:57

EU je zlo..... hnusné zlo vytvořené zločinci.
Jindra

#292 Poznámka ke vzdělanosti Ruska

2015-03-12 21:32


12.3. 2015   Zajímavý vývoj
 ,,V Rusku se děje cosi pozoruhodného.“ „Docela jiného, než by se dalo čekat.“ „Jako národ prochází místo ponížení a deprese tím, co bych nazval renesancí, znovuzrozením.“ „Navzdory tomu či vlastně právě proto, že Západ, vedený takzvanými neokonzervativci ve Washingtonu, na ně zkouší úplně vše.“ Až „po válku na ruském prahu na Ukrajině, snahu vyvolat kolaps ruské ekonomiky, ponížit Putina a vykreslit Rusko v pejorativních barvách.“ A právě pod tímto tlakem „Rusko objevuje klady své dlouho přezírané či potlačované kultury, lidu i země“.

Ruská „renesance“ očima zahraničního vědce

Williama Engdahla – amerického eruditu z Frankfurtu - zná osvícenější publikum hlavně díky knihám a statím na téma ropa-plyn-Washington-lhaní-agrese. Tentokrát nabízí svěží dojmy z poslední cesty do Ruska.

„V Rusku se děje cosi pozoruhodného.“ „Docela jiného, než by se dalo čekat.“ „Jako národ prochází místo ponížení a deprese tím, co bych nazval renesancí, znovuzrozením.“ „Navzdory tomu či vlastně právě proto, že Západ, vedený takzvanými neokonzervativci ve Washingtonu, na ně zkouší úplně vše.“ Až „po válku na ruském prahu na Ukrajině, snahu vyvolat kolaps ruské ekonomiky, ponížit Putina a vykreslit Rusko v pejorativních barvách.“ A právě pod tímto tlakem „Rusko objevuje klady své dlouho přezírané či potlačované kultury, lidu i země“.

V časové řadě je to velký kontrast: „Poprvé jsem Rusko navštívil před více než dvaceti lety, v květnu 1994. Abych tu na pozvání moskevského think-tanku přednesl kritické poznámky o MMF. Tehdy na mne udělalo dojem kdysi velké země, ponižované do poslední kapky své energie. Širokými bulváry se proháněla kvanta mafiánských gangsterů ve zbrusu nových nablýskaných Mercedesech 600 s kouřovými skly a bez poznávacích značek. Řádem tu, v Jelcinově Kremlu se Spojenými státy za zády i v ulicích, byla nezákonnost. Městem se rojili ´harvardští hoši´ typu Jeffrey Sachse, Švéda Anderse Aaslunda či George Sorose, konstruující nové metody znásilnění a vyloupení Ruska pod logem ´šokové terapie´ a ´tržně orientovaných reforem´, takto jen jiné verze pro ´Navalte korunní klenoty´.“

„Daň, již si to trauma totálního kolapsu v Rusku po listopadu 1989 vybralo na lidech, byla šokující. V moskevských ulicích na mne hleděla ze všech očí, taxikářů, nakupujících matek, jiných řadových Rusů.“

„Dnes, o dvacet let později, západní nepřítel Rusko konfrontuje znovu.“ Politikou „NATO, usilující nejen o jeho ponížení, ale přímo o jeho destrukci jako funkčního státu.“ Jde mu po krku za to, že je s to stavět hráz „těm západním elitám, jež stojí za válkami na Ukrajině, v Sýrii, Libyi, Iráku i v Afghánistánu, Africe a Jižní Americe“. Rusko však „místo deprese“ zažívá „nový pocit hrdosti, odhodlání, znovuzrození čehosi dlouho pohřbeného“.

Dopad západních sankcí je „kontraproduktivní“. Engdahl to mapuje na široké ploše. Vůbec „nejpovzbudivější známkou ruské renesance“ je podle něj „generace lehce pod a nad čtyřicet“. „Mladá, vysoce inteligentní“ - a pamatující jak „sovětskou byrokracii“, tak „prázdnotu světa kapitalismu volného trhu´ v čele se Spojenými státy“. Ty ročníky jsou „unikátní“ právě tím, jak moc „hybridní“.

Tedy z lidí se „vzděláním ze škol a univerzit, kde dosud dominuje klasická ruská věda, svou kvalitou na pragmatickém Západě téměř neznámá“. Její převahu Engdahlovi přiblížil i „americký profesor matematiky z MIT, přednášející počátkem 90. let na Moskevské státní univerzitě“: V Rusku toho student přírodovědných fakult zná – z chemie, biologie, fyziky, integrálního a diferenciálního počtu či geometrie – už když na univerzitu přichází, jako v Americe až po 4. ročníku („začíná univerzitní studia na úrovni studenta amerického postgraduálu“).

V „Rusku je navíc naprosto běžné, že dívky chodí na klasický balet či tanec a děti obou pohlaví na klavír či jiný hudební nástroj, sportují a malují jako za klasického řeckého vzdělání za Sokrata“. A už v dětství tak dostanou „základy, jako v amerických školách do 50. let, v 80. letech ovšem zrušené“. Dnešní „americká ekonomika poptává poddajné ´idioty´, co žádné otázky už ani nekladou“.

„Ptal jsem se spousty Rusů, narozených v 80. letech, proč se z USA, kde už žili, vrátili zpátky do Ruska. Odpověď zněla pokaždé zhruba takto: ´Vzdělání ve Spojených státech byla jedna velká nuda a nulové nároky…američtí studenti jsou strašně povrchní, kromě Spojených států nemají o ničem ponětí…tak jsem se vrátil domů, pomáhat stavět nové Rusko…´.“

Ti lidé se narodili v době, kdy „byly zbytky starého sovětského Ruska stále k vidění“. Je to „generace se smyslem pro změny, rozvoj a pokrok“. Pro „ruskou budoucnost to má neocenitelnou hodnotu“. Ať už „prostřednictvím svých rodin, či leckdy i z vlastního dětství“ se – „podobně jako Vladimír Putin“ – „zamýšlejí nad realitou toho starého i nového“. A právě pod tlakem „brutální politiky Washingtonu“ se „tato generace poohlíží po tom, co reálnou hodnotu má“. S vědomím, že je tu „unikátní šance na nové, dynamické Rusko 21. století“. Takové, co „nebude stavět na krachujícím modelu ´amerického století´, jenž právě vypouští duši“.

Engdahl v tom spatřuje samo „srdce rodící se duchovní renesance samotných Rusů“. Právě na ní zakládá i „větší naděje do budoucnosti“ pro lidi s krédem, jako sdílí i on sám.

„Londýnští a newyorští bankéři se, přinejmenším od atentátu na cara Alexandra II. v roce 1881, snažili sílící mírové spojenectví Německa a Ruska zmařit stůj co stůj.“ „Rozbít rostoucí rusko-německou ekonomickou spolupráci je i primárním cílem ukrajinské války Victorie Nulandové.“

O to víc je „kardinální otázkou Německa a Evropy, zda budou němečtí politici i dál na kolenou před trůnem Baracka Obamy či jeho nástupce, anebo své vlastní zájmy definují v kontextu sílící euroasijské hospodářské renesance, prosazované ruským prezidentem Putinem a čínským prezidentem SiŤin-pchingem.“

Samu „pozoruhodnou renesanci ruského ducha“ však iniciovala právě „už faktická, ač ´nevyhlášená válka´ Washingtonu a NATO proti Rusku“. V Rusech „narůstá poprvé po mnoha letech pocit, že tím, s kým přichází dobro, jsou oni sami“ – „ve světě, kde s některými lidmi přichází velké zlo“.
A právě to se může stát „faktorem, který náš svět zachrání před globální diktaturou bankéřů a jejich armád“.
   

 
Samu „pozoruhodnou renesanci ruského ducha“ však iniciovala právě „už faktická, ač ´nevyhlášená válka´ Washingtonu a NATO proti Rusku“. V Rusech „narůstá poprvé po mnoha letech pocit, že tím, s kým přichází dobro, jsou oni sami“ – „ve světě, kde s některými lidmi přichází velké zlo“. 
A právě to se může stát „faktorem, který náš svět zachrání před globální diktaturou bankéřů a jejich armád“.

Nepřihlášený uživatel

#293

2015-03-12 23:55

Sim tě, Jindřichu. Nesersem ty slohovky. Kopírovat už dneska uměj i komouši, a ani ti by tě nepochválili. Chtělo by to spíš nějakou úderku... Dík

Zodpovědný občan

#294 Re: Re: Už se proberte!

2015-03-13 08:35

#290: - Re: Už se proberte! 

 Za nenávist si Rusko může samo svým chováním. Než se pustili do dobrodružství na Ukrajině, nikdo proti nim nic neřekl. NATO je obranná organizace a nebýt té, už dávno tu Rusáky máme (jako v 68. roce). Nevím o žádných lžích ohledně Ruska, nechcete mi nějakou přiblížit? A máte pravdu, naše zem něco znamenala, například mezi válkami. Ale pak přišel kdo? Ano, Vámi tolik opěvovaný národ. Ten tu zaparkoval na 20 let a podívejte, kde jsme teď. Takže pokud jde o mě, tak za rozvojem stojí EU a za obranou NATO. Já svoji identitu neprodávám, jen se moje identita neslučuje s Vaší. A upřímně řečeno myslím, že se divit nebudu a to právě proto, že v Čechách je pořád mnohem víc Čechů než Rusů.

Ing. Ivo Piešťan

#295 Re: Re: Re: Už se proberte!

2015-03-13 13:08

#294: Zodpovědný občan - Re: Re: Už se proberte! 

 Ukrajinská tragédie byla plně v režii USA !

Puč byl podporován, i přes svůj nacistický charakter, Evropskou unií !

Dohody Gorbačov - Reagan nebyly ctěny. NATO se cpe svými základnami na Rusko. USA se netají tím, že nerostné bohatství Ruska je to, co by měly rády pod palcem.

Divíte se Rusku? Rusko jedná mnohem solidněji a rozvážněji. Dál už ustupovat nebude.

*

Jste důkladně propláchnutý našimi těžce závislými médii, jinak si nedovedu vysvětlit Vaše nelogické uvažování. 

Druhá možnost, proč jste nucen přitakávat vlastizradě by mohla být, aby Váš majetek byl chráněn cizí mocností.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#296

2015-03-13 18:41

Myslím si že se dokážeme o sebe postarat samy a né platit ještě další dluhy.Jsem důchodce a EU pro nás nic nedělá akorát nás nutí dělat věci které nechceme.Hana
prcek
Nepřihlášený uživatel

#297

2015-03-14 14:51

Pokud by byla i petice na papire s podpisy podepisu nase vlada by se mela timto zabyvat a udelat referendum,ale ne zmanipulovane.myslim si ze kvuli vstupu do eu bylo proti vic lidi a zesi nase vlada udelala co chtela .


Nepřihlášený uživatel

#298 Re: Re: Re: Re: Už se proberte!

2015-03-14 14:56

#295: Ing. Ivo Piešťan - Re: Re: Re: Už se proberte! 

 Slušnej demagogickej komunistickej blábol. Hele, nepopletl jste si ten titul? Vás bych viděl jako kovanýho RsDr...


Nepřihlášený uživatel

#299 Re:

2015-03-14 14:59

#296: -  

 A jaképak věci, které nechcete, vás nutí dělat EU? Zkuste být konkrétnější, nespěchejte, jste v důchodu, času máte dost.

Piešťan

#300 Re: Re: Re: Re: Re: Už se proberte!

2015-03-14 15:41

#298: - Re: Re: Re: Re: Už se proberte! 

 Proč demagogický blábol ? Ani jeden argument nedokážete rozporovat.