Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize / Oznámení / Tiskové prohlášení / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#301 Velmi děkuju za vaši odvahu a doufám, že vám vydrží a že vás lékařů s tímto názorem bude přibývat

2020-10-07 14:24

S nelékařem je málokterý lékař ochoten diskutovat téměř o čemkoli z medicíny. Čím vyšší post zastává, tím obvykle méně.

Takových, jako jste vy, je potřeba jak soli pro vytvoření rovnocenné, neurážlivé a konstruktivní debaty, jak nejlépe zvládnout zejména vir strachu v této velmi podivné době.

Držím pěsti nám všem, aby se co nejdříve situace uklidnila a opatření se dělala se skutečným cílem pomoct obyčejným lidem.

Držím pěsti nám všem, aby se tato pandemie strachu nezvrtla do totalitních režimů. Mnozí se cítí jako zvíře zahnané do kouta, až je to vzhledem k celkovým, hlavními médii prezentovaným počtům, zarážející, proč se tak velmi dbá na vytváření tolika strachu.

Taktéž velmi prosím o radu, jak běžný člověk může přispět ke zlepšení této situace.

Znění této petice má mou plnou podporu, nyní navíc i proto, že je prosta zastrašování, vyhrožování, urážek, ...

Děkuju. Ing.PV

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#302

2020-10-07 14:31

Myslím, že končí legrace a hraní si na vojáčky, podle mého názoru by si měl pan voják (toho času ve funkci ministra zdravotnictví) uvědomit, že není v kasárnách a že je rok 2020. Jsem už pamětník a vzpomínám na "zabetonovanou" situaci v r. 1989, kdy se zcela neotřesitelný režim sesypal jako domeček z karet k údivu celého národa. Chápu, že jestliže začnu lhát, těžce se z toho dostává, ale až to praskne, bude to úžasné divadlo. Doufám, že to bude co nejdříve !

S nadějí Jan Palacký


Nepřihlášený uživatel

#303

2020-10-07 14:43

Velký souhlas. Podporuji Vás a fandím Vám. Jako i všem lidem, kteří mají zdravý rozum.

Nepřihlášený uživatel

#304

2020-10-07 14:50

Je třeba zastavit tu “pandemii strachu” ✌🏼

Nepřihlášený uživatel

#305

2020-10-07 15:09

Naprosto souhlasím s výše uvedeným!!!

Nepřihlášený uživatel

#306

2020-10-07 15:22

Plně s vámi souhlasím. Pan Prymula se chová jako absolutistický vládce a snaží se zavést novou totalitu. Jeho prohlášení stále více evokují porušování lidských práv a omezování osobní svobody.
Honza

#307 Re:

2020-10-07 15:34

#6: -  

Vážení lélkaři,

za to, že zachraňujete obětavě životy druhých vám je každý slušný člověk vděčný.

Otázka však stojí jinak. Každý rok dle statistik umírá na chřipkové onemocnění velké množství lidí, takže vaše záslužná záchrana lidských životů se odvíjela i letech minulých, protože i chřipka je nebezpečné onemocnění, zvláště pro rizikové skupiny obyvatel.

Nikdy se však neprováděli  podobné testy na zcela zdravých lidech v takovém rozsahu a ani v letech, kdy chřipková epidemie udeřila velmi tvrdě. Nikdy jsme nebyli po celý den udržováni v panice a smrtelném strachu, které si vybírají obrovskou daň na zdraví a psychice lidí. Přijímaná opatření přivádějí mnoho idí do neřešitelné ekonomické situace a likvidují celé obory činnosti. Státu hrozí, že se dostane do smrtící dluhové spirály.

Přiměřená opatření jsou zcela na místě, ale zcela zlikvidovat ekonomiku, společenský život a normální mezilidské vztahy, sport, kulturu atd. za situace, kdy  grafy úmrtnosti v letošním roce vykazují stejné nebo dokonce nižší hodnoty než v letech minulých je naprosto nepochopitelné, respektive pochopitelné je pouze to, že se za vším skrývají jiné vyšší zájmy ať už se jedná o byznys spojený s následnou vakcinací populace nebo snahami o ekonomický rozvrat.

A toto by mělo být předmětm otevřené diskuze, kterou byste z titulu vašeho vlivu měli podporovat.

Nechceme být 24 hodin denně strašerni reportéry ČT a dalších médií, chceme otevřenou diskuzi odborníků i za účasti těch, kteří  mají o tom co se dnes děje závažné pochybnosti.

Honza

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#308

2020-10-07 15:39

Minister, ktorý nevie komunikovať a vyjednávať, ale sa len vyhrážať a urážať občanov, by mal okamžite odstúpiť. Je nutné aby mu niekto vysvetlil, že tu nie je vo vojenských kasárňach a jeho vojenská hodnosť so správaním sa lampasáka nemá abslolútne miesto na tomto poste ! Ľudia nie sú jeho podriadení vojačikovia, ktorí by ho museli poslúchať na rozkaz!


Nepřihlášený uživatel

#309 Re: Reny2

2020-10-07 15:47

#8: Kiki -  

Několik tisíc...??? Mýlíte se.....tihle Burešové, Prymulové a další na tomto stavu a nařízeních,co si sami navzájem schvalují, vydělávají denně statisíce.... 


Nepřihlášený uživatel

#310

2020-10-07 16:00

Ministr Roman Prymula musí referovat nebo provést klinickou studii která vycísluje pravdēpodobnost prenosu z osoby na osobu. Podobné studie byly udēlány v minulosti, dokonce i pred 100 lety bēhem Spanēlské chripky (Spanish flu). Jenom potom se mohou nastavit relevantní opatrení.

Mike I.


Nepřihlášený uživatel

#311

2020-10-07 16:24

Naprosto souhlasím.

Nepřihlášený uživatel

#312

2020-10-07 16:31

Bravo! Jsem s vami


Nepřihlášený uživatel

#313

2020-10-07 16:57

S otevřeným dopisem souhlasim, diky za nej. Když pominu všechna data a četná prohlášení, myslím že nyní, po více než 6 měsících COVID hysterie, musí být každému kdo se nad ní pozastaví a krátce zamyslí jasné, že kdyby byl COVID opravdu nebezpečný, viděli bychom všude kolem sebe ukrutně trpící nemocné, a mrtvé v masových hrobech. Pod tíhou takových důkazů by vůbec nebylo nutné hledat oběti pofidérním testování a každý by se proti infekci rád, dobrovolně a s nasazením všech osobních možností chránil, takže roušky nebo omezení fyzických kontaktů by nikdo nemusel nařizovat a vysvětlovat jejich důležitost. Společenský život by se přizpůsobil naprosto přirozeně sám. A stejně přirozeně a nenuceně by se to projevilo také v ekonomice. LIdi by kupovali to co opravdu potřebují a této spotřebě by se výrobci a dodavatelé spontánně přizpůsobily. Kdysi jsem přijal osobní zodpovědnost za svůj život a přesto, že nejsem lékař znám naprosto přesně a lépe než kdokoli jiný svůj zdravotní stav. Touto znalostí se každý den řídím, takže jednoduše řečeno své každodenní aktivity volím podle toho, jak se cítím. Díky tomu jsem již déle než 30 let nepotřeboval navštívit lékaře, kromě stomatologa, kterého si téměř zcela hradím sám, mimo veřejné zdravotní pojištění. Mám se celkem fajn, ale nyní mám strach z povinného testování, nebo dokonce očkování v souvislosti s COVID. Strach o to větší, když jako laik pozoruji, jak jsou odběry při COVID testu invazivní.   Zdravim a dekuji. JD
JD

#314

2020-10-07 17:09

Moc diky za vas dopis.
Když pominu všechna data a četná prohlášení, myslím že nyní po více než 6 měsících COVID hysterie, musí být každému kdo se nad ní pozastaví a krátce zamyslí jasné, že kdyby byl COVID opravdu nebezpečný, viděli bychom všude kolem sebe ukrutně trpící nemocné, a mrtvé v masových hrobech. Pod tíhou takových důkazů by vůbec nebylo nutné hledat oběti pofidérním testováním, nýbrž každý by se proti ní rád, dobrovolně a s nasazením všech osobních možností chránil, takže roušky nebo omezení fyzických kontaktů by nikdo nemusel nařizovat a vysvětlovat jejich důležitost. Společenský život by se přizpůsobil naprosto přirozeně sám. A stejně přirozeně a nenuceně by se to projevilo také v ekonomice. LIdi by kupovali to co opravdu potřebují a této spotřebě by se výrobci a dodavatelé spontánně přizpůsobily.
 
Kdysi jsem přijal osobní zodpovědnost za svůj život a přesto, že nejsem lékař znám naprosto přesně a lépe než kdokoli jiný svůj zdravotní stav. Touto znalostí se každý den řídím, takže jednoduše řečeno své každodenní aktivity volím podle toho, jak se cítím. Díky tomu jsem již déle než 30 let nepotřeboval navštívit lékaře, kromě stomatologa, kterého si téměř zcela hradím sám,  mimo veřejné zdravotní pojištění.
 
Mám se celkem fajn, ale nyní mám strach, z povinného testování, nebo dokonce očkování v souvislosti s COVID. Strach o to větší, když jako laik pozoruji, jak jsou odběry při COVID testu invazivní.

Nepřihlášený uživatel

#315

2020-10-07 17:19

Je to dobre formulovana petice a diky za ni. Mohla prijit drive, protoze ten podvod byl zcela zrejmy uz v breznu. Na druhou stranu se alespon ukazala ta smes nekompetence a pomahani zlym umyslum. Tim se dostavam k tomu, ze petice sama o sobe je jen prvni krok. Aby se z toho nestal jen verbalni boj mezi nasi temer totalitni vladou a autoru petice, bylo by dobre se chovat podle sveho presvedceni, a ne jen sledovat deni pasivne a pritom nosit ty uchylne rousky. Je to jak chodit do prvomajoveho pruvodu, aby nebyl problem a pritom nesouhlasit. Jen naznacim co tim napriklad myslim https://romanvonbruex.blogspot.com/2020/08/seniori-budoucnost-je-na-vas.html?m=1


Nepřihlášený uživatel

#316

2020-10-07 17:23

Dekuji za vas. Prosim neprestavejte a bojujte dal.

Nepřihlášený uživatel

#317

2020-10-07 17:29

Bravo! Vím, že není snadné bojovat s větrnými mlýny.. ale prosím vydržte a zvažte oslovení dalších osobností v ČR a přesah do dalších zemí! Neměl by být větší problém navázat "spojení" se Slovenskem, Polskem a Maďarskem... Je evidentní, že jde jen o politickou zvůli vládního seskupení v čele s Prymulou, Babišem a Hamáčkem.., nikoli službu pro občany. Děkuji za vaší projevenou solidaritu, statečnost a úsilí! R.Č.

Nepřihlášený uživatel

#318

2020-10-07 17:34

Od zmeny na postu ministra zdravotnictvi, to v CR vypada tak, ze vlada ma jen jedno ministra... kde jsou ostatni, ktery ministr za posledni 2 tydny vystoupil s nejakou vizi, planem, napadem? Je slyset pouze jeden hlas, ktery rozhoduje i za skolstvi, prumysl a dalsi... takle tedy ne!

Nepřihlášený uživatel

#319 Re:

2020-10-07 17:36

#139: -  

Ano, podvodník už měl být dávno propuštěn ze státní služby a vyšetřován za svou podvodnou činnost v Hradci Králové.

Marx-Levy

#320 Re: Re: Antisemitismus

2020-10-07 17:41

#247: NEMESIS - Re: Antisemitismus 

Jsou židé etničtí a konvertovaní, chazarové. Ti druzí obětují ty první (a kohokoli je třeba) svým záměrů a zaštiťují se antisemitismem. Velmi mazaný přistup.


Nepřihlášený uživatel

#321

2020-10-07 17:46

Ano! Dekuji ze jste mym hlasem a jasne a srozumitelne formulujete pozadavky demokracie, jez se snazi nase vlada zdeformovat a znormalizovat nepristojne jednani jako vyhruzky a vladu jedince.

Nepřihlášený uživatel

#322

2020-10-07 17:55

Každému je už snad jasné, že tu nejde o virus, ale o obrovské kšefty na základě zcela jasného střetu zájmů. Když budete ministrem zdravotnictví a budete mít firmu na roušky a budete si na tom chtít pořádně nahrabat, uděláte všechno proto, aby těch roušek bylo potřeba co nejvíc. A pokud si k tomu budete chtít vyhlásit nouzový stav, aby jste si v legislativní nouzi mohli napsat zákon, který vám vyhovuje pro vaše kšefty, uděláte opět všechno proto, aby vám vyděšené tupé volební stádo ještě tleskalo. Mají to všechno chlapci dobře naplánované a to, že zhuntují ekonomiku a celý národ jim to zaplatí i s úroky, na to zvysoka kašlou.
jj

#323

2020-10-07 17:59

Vážení,

zde je úspěšná léčba virové infekce, kterou používám již několik let. Náklady jsou na rozdíl od různých komerčních léčiv minimální, o vakcínách a testech nemluvě.

I take coconut fat, 1-2 tsp at the first symptoms of an infection. This much is enough to stop it. Its active agent is Monolaurin (en wiki).
It doesn't work as a prevention though. And when I missed the onset of the infection last year, I used 2 tsp 3x per day and was ok after about 3 days.
I keep my body pH up by eating vegetarian food, avoiding sweets and putting baking soda in drinking water (1 tsp per 1.5 l). Also increasing vitamin C.
To suppress a bronchial mucus I drink a mixture of 0.5 tsp of black pepper and 0.5 tsp of cinnamon.


Nepřihlášený uživatel

#324

2020-10-07 18:08

Souhlasím s vámi do posledníh
Robert

#325 Mame slobodu rozhodovania

2020-10-07 18:14

Sme slobodne bytosti




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...