Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Honza

/ #307 Re:

2020-10-07 15:34

#6: -  

Vážení lélkaři,

za to, že zachraňujete obětavě životy druhých vám je každý slušný člověk vděčný.

Otázka však stojí jinak. Každý rok dle statistik umírá na chřipkové onemocnění velké množství lidí, takže vaše záslužná záchrana lidských životů se odvíjela i letech minulých, protože i chřipka je nebezpečné onemocnění, zvláště pro rizikové skupiny obyvatel.

Nikdy se však neprováděli  podobné testy na zcela zdravých lidech v takovém rozsahu a ani v letech, kdy chřipková epidemie udeřila velmi tvrdě. Nikdy jsme nebyli po celý den udržováni v panice a smrtelném strachu, které si vybírají obrovskou daň na zdraví a psychice lidí. Přijímaná opatření přivádějí mnoho idí do neřešitelné ekonomické situace a likvidují celé obory činnosti. Státu hrozí, že se dostane do smrtící dluhové spirály.

Přiměřená opatření jsou zcela na místě, ale zcela zlikvidovat ekonomiku, společenský život a normální mezilidské vztahy, sport, kulturu atd. za situace, kdy  grafy úmrtnosti v letošním roce vykazují stejné nebo dokonce nižší hodnoty než v letech minulých je naprosto nepochopitelné, respektive pochopitelné je pouze to, že se za vším skrývají jiné vyšší zájmy ať už se jedná o byznys spojený s následnou vakcinací populace nebo snahami o ekonomický rozvrat.

A toto by mělo být předmětm otevřené diskuze, kterou byste z titulu vašeho vlivu měli podporovat.

Nechceme být 24 hodin denně strašerni reportéry ČT a dalších médií, chceme otevřenou diskuzi odborníků i za účasti těch, kteří  mají o tom co se dnes děje závažné pochybnosti.

Honza

 

 

 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...