zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky


Nepřihlášený uživatel

/ #365

2016-04-07 09:59

Chovanec: Iráčané zneužili dobrou vůli ČR, pojedou zpět - Sobotka se Schapirem u Obamy. Neuvěříte, co přitom premiéra napadlo - Malí Američané bouřlivě vítají prezidenta Číny. Obřad s hromadou vojáků. Vynadají čeští aktivisté Baracku Obamovi? - Rakouský ministr vnitra chce "masívní hraniční kontroly" a povolat armádu - Řecký parlament schválil vracení migrantů do Turecka - Řecký farmář zahájil jarní orbu navzdory uprchlickému táboru na svém poli - Finská anti-migrační skupina Odinovi vojáci rozšířila své pouliční hlídky i do Švédska - „Jsme připraveni bojovat a zvítězit“ – NATO mění v dramatickém posuvu Východoevropskou doktrínu od strategie „ujištění“ na strategii „odstrašení“ - Pozvánka na demonstraci 9.4.2016 v Praze

VICE-Studio REPORT 4.4.2016

Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

Jiřina Holotová: Islámská demokratická strana - Čechy, Morava a Slezsko - Pavel Fabini: Euro se rozpadá – měnová reforma na obzoru - Hon, na voliče právě začal - začíná doba "průzkumů veřejného mínění" - máme poslední možnost Ty naše Zmetky "Vyautovat"

VICE-TV MAGAZÍN 6.4.2016