zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#357

2016-03-22 09:23

Jsme v Evropě a máme svou jurisdikci. Není třeba, zavádět tu platnost dalšího práva, které způsobu života v Evropě neodpovídá.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#358 Re:

2016-03-22 18:39:01

#357: -  

 A víte že byl veřejně vznesen požadavek na zavedení a umožnění práva šaria? A naše justice a úřady  co? No nic! Takže co není zakázano, je povoleno - znění ústavy.! Proto tahle petice. Proto trestní oznámení na pana Muhammada Abbase předsedu muslimské unie, který veřejně propagoval zavádění práva šaria. A také   je načase otevřeně prohlásit: politici jsou naši nepřátelé. Znáte snad Vy nějakého politika, který by to s vámi myslel takzvaně dobře? Který nekrade, netuneluje, neobohacuje.?
Politici musí nést přímou odpovědnost. jak trestněprávní a majetkovou. To je podle mého názoru jediná cesta, jak začít řešit současnou situaci.ždyť se proboha všichni podívejte kolem sebe. Porážka Hala - součást šarie - je dokonce v českém právu - výjimkou ministerstva zemědělství. Zahalování- požadavek kterým nam nkěteří spoluobčané nařizují tolerovat své zvyky.  A mohl bych tady psát minimálně hodinu a pořád by bylo co.  Takže proto!!!!!