Za odvolání ředitele ZŠ Komenského a kantorky dějepisu

EN

#51 Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-24 22:25

Vy, co tu píšete komentáře typu: ukamenovat a nevím co...PROBERTE SE!! Vy tu sami vyvoláváte mnohem víc násilí a zloby, než kdejaký radikální islámista! Proč by se měl pan ředitel odvolávat? Paní Růžičková, na kterou házíte všechnu špínu pouze na 5 minut navštívila hodinu, protože byla požádána, aby předvedla hábit. Zbytek hodiny probíhal s dějepisářkou! Jestli si děti zkusily modlení, myslím si, že k tomu nikdo nucen nebyl. Jste jen zaslepení a věříte všemu, kdo něco někam napíše, ale jak to bylo ve skutečnosti, o to se už nestaráte. Nezdá se Vám to primitivní? Rodiče se dávají svým dětem za příklad, ale jste si jistí, že je to správně? Fakt děláte všechno dobře a nejlíp? Někteří rodiče kouří, dítě to vidí a buď začne taky, nebo ne..to je na dítěti, jaký k tomu má vztah - chci tím hlavně říct, že pokud si děti zkouší modlení, nemusí se z nich hned stát islámisté. Já osobně jsem s muslimy trávila velkou část dětství a mám s nimi dobré zkušenosti, přesto jsem ateistka. Nikdo z nich mě do ničeho nikdy nenutil, ani nic necpal. Do života mi to dalo poznání jiné víry, zvyků a hlavně tolerance. Celý svět se rozvíjí a způsoby výuky konečně taky. Většina lidí má dnes přístup ke spoustě informacím, o kterých se nám dříve mohlo jen zdát, bohužel to někteří zneužívají a ti "neobjektivní" jim věří. Myslím, že sami potřebujete takovou hodinu navštívit, abyste vůbec věděli, kdo je muslim, kdo islámista a kdo radikální islámista :-) Taky bych ráda dodala, že na to nemám vyhraněný názor, zda je tu mít, či ne - každopádně se tato situace musí řešit a tím, že tady budete jen nadávat a věřit všemu, co se objeví na internetu "špatného" - toho moc nevyřešíte. Třeba i díky tomu, že se tato situace a toto náboženství vysvětlí dětem, může přijít na řešení, aby všechny zúčastněné strany byly WIN - WIN. Od dětí se můžeme spoustu věcí naučit!


Nepřihlášený uživatel

#52 Re: Re: Re: Re:

2015-10-24 22:40

#27: Jste idioti - Re: Re: Re:  

 když jsi takový Čech - nauč se aspoň česky!


Nepřihlášený uživatel

#53

2015-10-24 22:47

Toto je zrada , nic jiného než zrada za kterou stojí Ministrstvo školství a ta vlastizrádná vláda v čele s tím největším kriplem Sobotkou !!!
Eva

#54 Vážení autoři petice,

2015-10-25 04:19

souhlasím v bodu, kdy protestujete proti této konkrétní hodině výuky. Ale nemohu podepsat, neboť neformulujete přesně! Voláte po odvolání učitelky dějepisu, což ovšem není Růžičková! Ta, která "zpestřila" hodinu, není dějepisářka, ale kantorka úplně jiného předmětu. Postrádám tedy požadavek  na vyhození Růžičkové, ženské, která se předváděla a zatahovala děti do pro nás nepochopitelného náboženství. Dále - zřizovatelem základní školy je město, ani ministryně nemůže odvolat někoho, koho nezaměstnává ani nezřizuje! Pokud bude petice  správně formulována a adresně určena správnému příjemci, nemám s podpisem problém. Takto je určena ke smetení, protože MŠMT může maximální poslat kontrolní orgán - inspekci, ale jinak nic, není zaměstnavatel, tím je právní subjekt, tedy škola,  ani zřizovatel, jímž je obec!

Eva

#55 Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-25 04:34

#51: EN - Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista... 

 Vážená, jeden problém vidím! Prošla jsem si po této obrovské "aféře" ŠVP ! školní vzdělávací program, abych zjistila, kde je obsaženo učivo o náboženstvích - sama mám jinou aprobaci. Ani v v dějepisu, ani ve výchově k občanství jsem toto učivo nenašla! Domnívám se, že si dámy v Trutnově zahrály na víc než autoři koncepce a obsahu  výuky! Pokud by šlo o rozšiřující učivo, pak forma prezentace nebyla šťastná, stále platí: je-li řečeno A, musí být řečeno i B! Tohle není sranda či divadelní představení, a prezentovat to dětem takto jednostranně je zhůvěřilost. Puboši z toho mají srandu, určitě je to nenasměruje k islámu, vím, jak reagují na podobné formy výuky, takže o jejich  případné konvertování určitě nemám obavy. Ale rodiče mají právo se ohradit! Vezměte si, že budete silně věřící křesťan, což třeba tady na Moravě je běžné, a někdo bude vaše dítě oblbovat úplně jiným druhem víry. Přijde vám to vhodné? Školy mají být apolitické, na jejich půdě nemá docházet k propagaci jakékoliv ideologie - a islám není jen víra, je to nebezpečná ideologie v tom, co dokáže napáchat!


Nepřihlášený uživatel

#56

2015-10-25 06:13

Nesouhlasím jsem z Trutnova a rád bych šířil papírovou petici. Prosím kontaktujte mě.

Nepřihlášený uživatel

#57

2015-10-25 11:20

co si to vubec dovoluete..moje deti by do takove skoly meli zakaz chodit..jeste jim budete cpat do hlav takovej povl..
fadiga

#58 Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-25 11:21


Nepřihlášený uživatel

#59 Re:

2015-10-25 11:40

#36: -  

 A až by probírali defenestraci, vyhodí soudružku a soudruha z okna? V rámci dobrého pochopení přednášeného učiva bych se za to přimlouvala.


Nepřihlášený uživatel

#60 Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-25 11:42


Nepřihlášený uživatel

#61 Re:

2015-10-25 11:45

#42: asdfghjkl -  

 He, že Ty jsi ta soudružka učitelka? tak se styď,naše děti nejsou Tvůj majetek.


Nepřihlášený uživatel

#62

2015-10-25 12:48

Podepsala jsem
psala jsem i řediteli
ale chce to podávat trestní oznámení
Náboženství je ve školách zakázáno
Odbor školství v tom nic nevidí
Petice je málo
Ze zákona máme povinnost hlásit proti zákonné jednání
Hausmatzova

Nepřihlášený uživatel

#63 Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-25 12:49

Monika P.

#64 Re:

2015-10-25 16:47

#19: Aiwa -  

 Vážená, tohle předvést učitelka dějepisu ve třídě, kterou navštěvuje syn, myslím, že by nevydržela na svém postu už ani den. A je to tak správně, protože škola (pokud se nejedná o vyloženě křesťanskou školu, Biskupské gymnázium aj.) má být v sekulárním státě naprosto nestranná, žádné modlitbičky, černé hábity s pytlem přes obličej, a to ani v případě názorné výuky. Je to nechutné, jak dětem vymývají mozky, místo aby je učili vlastenectví a úctě k národu, kterého jsou členy, budou na nich simulovat mohamedánství? V tomle jsou nejlepší Američané - odmala děti vychovávají v tom, že být Američanem, je to nejlepší, co se jim mohlo přihodit, myslím, že v tomhle trendu by to mělo být i u nás.


Nepřihlášený uživatel

#65

2015-10-25 17:25

To už je do nebe volající co si školy už dovolí,vymývat mozky dětem Islámem.Radši by se měli učit o našich dějinách a ne o nějakým ideologickým Islámu.

Nepřihlášený uživatel

#66 Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-25 17:35

#51: EN - Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista... 

 Kde jste dámo s nima žila?Kolik Vám bylo let? Já jsem mezi nima žila 12 let a můžu Vám napsat,že něco hnusnějšího jako jejich chování jsem nezažila.Málem mě ubili syna k smrti ležel půl roku v koma a za to je mám mít ráda?Zničili nám dvě auta,zabili mě psa a kocoura mi umlátili před mýma očima,jejich výkaly jsme měli před vchodovými dveřmi,denně jsme byli napadání jak slovně tak i fyzicky....za to je mám mít ráda? U nich jsem byla jenom špinavá děvka a hrozili mě že mě podříznou celou rodinu a že napíchnou naše hlavy na kůl jako ozdobu.Za to je mám mít ráda? Vy jste se snad zbláznila jako že nikomu nic zlýho nepřeju,tak Vám bych přála aby udělali Vašemu dítěti to co udělali mému synovi,aby jste poznala strach a bezmocnost,aby jste měla strach o život svého dítěte a přemýšlela jestli se z koma probudí nebo ne a jestli bude na vozíčku nebo ne.Pak by jste psala jinak.A cpát dětem do hlavy isámskou ideologii to už je taky silný kafe.


Nepřihlášený uživatel

#67

2015-10-25 19:25

Odvolat okamžitě i učitelku matematiky, ta zas psala na tabuli arabské číslice.


#68 To je opravdu výsměch - tohle se nesmí na našich školách dít

2015-10-25 20:34

Doufám, že si z toho učitelé vezmou příklad a nikdo už nebude nabádat děti klečet. To je neslýchaný skandál. Co takhle raději si zazpívat k této příležitosti KDE DOMOV MŮJ. Za chvíli to totiž bude asi zakázaná píseň.


Nepřihlášený uživatel

#69

2015-10-25 21:58

Podepisujte také tohle, další nechutná propaganda mířící do řad těch nejmladších, kteří se proti tomuto nátlaku a podsouvání názoru nemohou bránit: http://www.petice24.com/vyzva_smrem_k_t_omluvte_se_za_planetu_yo


Nepřihlášený uživatel

#70 Re:

2015-10-25 22:07

#18: -  

 +1


Nepřihlášený uživatel

#71 Re: Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-25 22:25

#55: Eva - Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista... 

Oblbovat myslite to, ze tam bude chodit jednou za tyden takovy cerne odeny pan, ktery prinese sosku nejake mrtvoly na takovych zkrizenych tramech, a ktery bude vazne tvrdit, ze Vesmir a vsechno kolem udelal za tyden na kolene takovy belovlasy dedula v habitu (ale pak se mu to trochu rozlezelo, takze srovnal (nebo nechal srovnat) se zemi par mest, posilal pohromy a nemoci na lidi, kteri ho uctivali, aby je vyzkousel, a sveho vlastniho syna (teda jako Syna, abyste dobre chapala) nechal zemrit jednim z nejhorsich moznych zpusobu, jenom aby si spolu potom mohli vyrikat, ze clovek (tedy Clovek, abyste rozumela) je jako vlastne celkem v klidu ...)?

Statni skola ma byt nejen apoliticka ale taky nenabozenska (pokud ji samozrejme neprovozuje cirkevni / nabozenska instituce).

Jinak souhlasim s #55

...

#72 Re: Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-26 08:28

#55: Eva - Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista... 

 Zjímalo by mne, kde jste takovou kravinu(že náboženství není v osnovách) nalezla... V tom případě asi všechny základní školy a víceletá gymnázia na východě čech učí vše špatně. 

Je sice hezké že se věřícím rodičům nelíbí, že je jejich dětem představeno jiné náboženství ale nemělo by si snad i dítě po čase vybrat? Cožpak můžete svému dítěti vnucovat v co bude věřit? A když nebude věřit v to, co je u Vás tradicí tak se ho zřeknete? ... Úžasné... 

A co se týče oblbování tak jste přesně ten typ, který si jen přečte titulky mediálních zpráv a dále už o tom nepřemýšlí. Nevím co je na názorných ukázkách za oblbování! Pochybuji, že paní učitelka přišla do třídy a řekla:" budete se všichni modlit, nebo dostanete poznámku", nebo:" islámské náboženství je jediná pravá víra, proto apeluji na Vás abyste tuto víru přijali a teď se všichni společně pomodlíme"... 


Nepřihlášený uživatel

#73

2015-10-26 08:55

Naprosto souhlasím o odvolání obou aktérů této nehorázné svévolné akci o propagaci násilí,které toto vyznání upřesňuje nadevše.Čím déle setrvají ve školství, tím více bude hrozit další propagace tohoto náboženství plného zla!


Nepřihlášený uživatel

#74 Re: Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-26 08:59

#66: - Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista... 

 Toto vše měla ta Růžičková vyprávět v hodině dějepisu,aby děti byli v obraze!


Nepřihlášený uživatel

#75 Re: Re: Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-26 09:01

#72: ... - Re: Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista... 

"Vyuka" nabozenstvi (ale tim myslim "systematickou" a pravidelnou, v nasich podminkach by to asi byl prevazne katechismus) do statni skoly proste nepatri.

To ze se ucitelka, proti niz tady nesebevedomi idioti, kteri by vubec nemeli mit pristup k internetu, organizuji a podepisuji idiotskou petici, snazila prezentovat nabozenstvi, ktere u nas neni bezne (, ale je jinak naprosto stejne zcestne jako krestanstvi a jine povery) nepovazuji za vubec zadny problem.

Za problem povazuji to, ze se najde tolik omezencu a idiotu, kteri rvou a dsti nenavist.

A pokud tady nekdo vykrikuje neco o nasili (obsazenem v islamu), tak zrovna ctu (jen tak pro zajimavost) Bibli (to je takova udajne stara kniha, na niz nekteri zakladaji zase jine nabozenstvi) a tolik krutosti a nasili ze strany nositelu te jedine prave viry (rozumej v nejakeho pana Hospodina, to ma byt ten co to tady vsechno vyrobil na kolene za tyden), aby pohledal - mrtvi neverici (vcetne tech proflaknutych zen, deti a starcu) se tam pocitaji na miliony, ale je to uplne v poradku, protoze je to prece neverici plebs ....