Za odvolání ředitele ZŠ Komenského a kantorky dějepisu


Nepřihlášený uživatel

#76 REALITA ISLÁMU V EVROPĚ

2015-10-26 09:12

FRANCIE

ITÁLIE

TOHLE JE TO, CO SI VŠICHNI PROPAGÁTOŘI ISLÁMU A VÍTAČI UPRCHLÍKŮ PŘEJÍ V NAŠICH ULICÍCH?

 

BRUTÁLNÍ POPRAVA

A TENHLE OSUD PRO NAŠE DĚTI?


Nepřihlášený uživatel

#77 Re: REALITA ISLÁMU V EVROPĚ

2015-10-26 09:43

#76: - REALITA ISLÁMU V EVROPĚ 

 Kolik mas deti Nepřihlášený uživateli ?

Blanka Blančulka Otte

#78 Re: Re: Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-26 10:57

#74: - Re: Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista... 

 Bohužel zamlčují pravdivý informace o Islámu a staví ho jako náboženství míru,kdyby tomu tak bylo nemusela jsem se odstěhovat z toho města,jsem ráda,že je tady nemám,ale na jak dlouho.Islám by se prostě neměl na školách vyučovat a dětem cpát do hlavy nesmysli.Děti jsou strašně chytlavý a pokud by rodiče byli při smyslech okamžitě by si začali stěžovat,protože tohle opravdu do školy nepatří.Jak lehce se dají děti ovládat.

Vlastenecký Evropan proti islamizaci západu

#79

2015-10-26 13:06

Je třeba se rázně postavit pozvolnému pronikání islámu do naší kultury. Islám do Evropy nepatří, nespolupodílel se na jejím vývoji, celou jeho exstenci je naším úhlavním nepřítelem a užiteční idioti, kteří ho zde vítají, jsou pátou kolonou džihádistů natěšených na podrobení Evropy!


Nepřihlášený uživatel

#80 Re: Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-26 13:27

#66: - Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista... 

 Je to smutné. Já jsem měla to štěstí a nic takového s nima nezažila a ani bych zažít nechtěla. Ke mě i mému okolí byli vždy hodní a naopak se snažili pohámat. Tady je problém taky v tom, že je všechny házíte do jednoho pytle. Každý s nima má svojí zkušenost a někdo žádnou. Přijde mi, že ti, co tu podepisují tuto petici, si o této aféře moc informací nezjistili. Jak víte, co tam na té hodině dětem říkali?? Oni je o islámu jen učili, stejně tak jako o křesťanství a jiných náboženstvích, jen to oživili názornou ukázkou. Chcete vyhodit paní Růžičkovou v domnění, že je dějepisářka, která propaguje islám..kdybyste si zjistili více informací, věděli byste, že ona na té hodině byla pouhých 5 minut předvést pouze hábit..a to né proto, aby ho ty děti nosily, ale proto, aby jim třeba ukázala, jak omezující to může být! Ti, co tu podepisují petici si natloukli do hlavy, že na té hodině idealizovali islám, to ale třeba VŮBEC NEMUSÍ BÝT PRAVDA! Třeba to těm dětem vykládali v takovém smyslu, aby si lépe uvědomily spojitosti situace a né propagaci!

Denisa

#81 Re:

2015-10-26 15:53

#28: -  

 Achjo! Ani jeden z výše zmínených s žádným islámem nesympatizuje! laskavě si o této kauze něco přečtěte! Co ste se neučili, o náboženství? Aha tak to Vás velmi lituji, protože jste si zjevně z hodin dějepisu absolutně nic neodnesl-absolutně jste tedy očevidně nepochopil, z jakého důvodu byly křižácké výpravy, z jakého důvodu bylo vyvoláno mnoho válek a podobně. Navíc, jak by to mohla být iniciativa té učitelky, když hodinu nevyučovala! Byla vyučující pouze přizvána aby hodinu doplnila o názorné ukázky-jestli totiž nevíte-názorné ukázky děti mnohem více upoutají a dávají pak větší pozor ;) ... 


Nepřihlášený uživatel

#82 Re:

2015-10-26 15:57

#79: Vlastenecký Evropan proti islamizaci západu -  

 Dá se s vámi souhlasit, ale co s tím výše zmíněná učitelka a ředitel mají společného? Víte o co jde v té petici? ... Islám a jiná náboženství do osnov patří-jinak by děti neměly šanci porozumět zásadním zvratům v dějinách... A v této kauze absolutně nejde o to, že by ředitel/učitelka Islám propagovali!


Anonymous

#83 Re: Re:

2015-10-26 19:52

#82: - Re:  

 přesně! #82

Tomáš

#84 Re:

2015-10-26 20:41

#34: -  

 Protože to není jen problém Trutnova. Pakliže tento nevhodný exces budeme tolerovat, je to nebezpečný precedens. Dáme tím jasně najevo, že nám pronikání islámu do naší společnosti nikterak nevadí a dáváme tak prostor dalším kantorům v ČR, aby takto konali, neb je nebude čekat žádná forma postihu. Váš argument je asi jako kdybyste napsal: proč všichni brojíte proti vrahovi, když ten je z jiného města a jeho oběť ani neznáte, nemyslíte? Prostě islamizace je celospolečenský problém, jež se týká nás všech.

Tomáš

#85 Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...

2015-10-26 21:15

#51: EN - Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista... 

 Milá dámo, melete tady cosi o primitivech, ale sama jste tady předvedla sluníčkový názor, překypující hloupostí a dechberoucí naivitou. Takže oni islamisté, kteří usilují o nastolení světového chalífátu, ve svých zemích pozvolna vyhlazují naše křesťanské bratry (Nigérie, Súdán, Egypt, Sýrie, Irák, Írán, Pákistán), kamenují, sekají údy, obřezávají malé dívenky, stínají hlavy, odpalují se opásaní výbušninami jsou vlastně lepší než my, kteří se přílivu téhle barbarské kultury, která se mentalitou zasekla v hlubokém temném středověku, jen bráníme a snažíme se zamezit šíření téhle nenávistné ideologie na své půdě, jelikož s islámem máme své negativní historické zkušenosti a on se od té doby nezměnil, neprošel reformací jako křesťanství, jen naši hlavouni nasadili růžové brýle a rázem se jim zdá vlídnějším partnerem. Jo o těch tisících a tisících zabitých křesťanů, jezídů, kašmírských hindů apod se v našich médiích nemluví, tak to je vlastně v pohodě, to že Putin zatknul pár anarchistek masturbujících v kostele krucifixem je mnohem horší zásah do lidských práv. tam je třeba upřít veškerou pozornost. Co na tom, že se islamisté v celé západní Evropě veřejeně ozývají pro zavedení šarie, v přistěhovaleckých ghettech raketově narůstá kriminalita, však je to jen jejich odlišná mentalita, to je správné, ale mnohem horší a pro demokracii nebezpečnější je ten, kdo se proti tomuto islamizačnímu trendu ozve, toho je třeba umlčet, zdiskreditovat, zavřít, aby nešířil své kacířské názory vůči multikulturní ideologii. Kdo chce žít ve svobodné zemi bez téhle zločinné ideologie, je ten špatný? Lidé bojující proti rozmachu totalitní a agresivní ideologie islámu, jsou špatní? Tak to jsou potom špatní tedy všichni antifašisté. Máte tedy hodně pokřivené názory, pěkně se na vašem uvažování podepsaly léta vymývání mozků multikulti propagandou. A jestli zde někdo v diskuzi propagoval kamenování, tak jen jako reakci na nadstandardní propagování islámu mimo rámec učebních osnov. V době, kdy rozpínající se islámská ideologie ohrožuje existenci evropských hodnot, je tohle značně nemístné.

Tomáš
Nepřihlášený uživatel

#86 Re: Re:

2015-10-26 21:23

#81: Denisa - Re:  

 Zajímavé, jak zde pořád někdo vytahuje staletí starou historii křížových výprav (z nichž prvotní roznětkou bylo právě obsazení Palestiny muslimy a ochrana křesťanských poutníků k Ježíšovu hrobu před nimi), aby zastřel realitu islámu, která je tady dnes – vyhlazování náboženských menšin, teroristické útoky, lynče, bičování, kamenování, dekapitace, sekání končetin, dívčí obřízky apod.


Nepřihlášený uživatel

#87 ???

2015-10-27 03:15

3x jsem text a zdůvodnění petice pročetl a neshledávám naprosto NIC, co by na chování pedagogů mělo být nenormální...spíše mi přijdou hlupácké názory zde prezentované v komentářích...

J

#88 Dotaz

2015-10-27 04:02

Ví někdo, co obecně náboženství je a proč jej člověk vytvořil a k čemu a komu slouží ?


Nepřihlášený uživatel

#89

2015-10-27 04:33

Všechny projevy vnášení metod výuky islámu do škol zakázat a tvrdě trestat.Toto bylo cíleně jednostranné.Má se poukazovat na právo Šariá a myšlení a postoj muslimů k ostatním lidem.O tom,jak ničí památky,jak se chovají k ostatním lidem jiného vyznání a víry.

Nepřihlášený uživatel

#90 Re: ???

2015-10-27 04:34

#87: - ??? 

 ubožáku...


Nepřihlášený uživatel

#91 Re:

2015-10-27 10:35

#19: Aiwa -  Učitelka je veřejně kamenována

Dobrý den,

po seznámení se s Vaším příspěvkem petici s čistým rozumem i svědomím, nebo jak píšete Vy, s klidným srdcem, podepisuji.

Ač brojíte proti používání emocí, uvádíte, že učitelka je veřejně kamenována. Pokud toto tvrzení není výsledek emocionálních pochodů, pak já jsem čínský bůh srandy.

Učitelka nejen že není odsouzena za jednoznačnou preferenci jediné ideologie, kterou navíc podala zcela jednostranně - bez uvedení jejích negativních aspektů, ale ještě se jí dostalo zastání ze strany vedení. Zastání učitelky, která zcela opominula žáky seznámit s nerovnocenným postavením žen podle islámu, tresty smrtí ukamenováním za to, že byly znásilněny, tresty smrtí ve jménu tzv. cti rodiny za to, že si dovolily navázat vztah s nemuslimem. A to nehovořím o státech mimo území Evropy, ale o muslimských zónách ve Velké Británii, Švédsku, Francii, kde muslimové v několika generacích pohrdají místními obecně závaznými právními předpisy a soudním systémem a řídí se výhradně právem šaría. 

Učitelka za svůj trestuhodný přístup k výchově veřejně kamenována nebyla. Zda bohudíky, či bohužel, to ponechávám na úsudku každého jedince.

 


Nepřihlášený uživatel

#92 Re: ???

2015-10-27 23:24

#87: - ??? 

 Nee? Pokud vím, tak propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod (žen, homosexuálů, bezvěrců, ...) podle § 403 trestná je.


Nepřihlášený uživatel

#93 Re: Re: ???

2015-10-28 15:53

#92: - Re: ??? 

 a kdo ho jako propagoval? ... pokud chceme zastávat postoj proti něčemu-měli bychom o tom nejdřívě něco vědět


Nepřihlášený uživatel

#94 Re: Re: Re: ???

2015-10-28 21:36

#93: - Re: Re: ??? 

 Silně pochybuji, že stejnou iniciativu a nadšení věnovala paní učitelka k propagaci ostatních náboženství. Stejně tak pochybuji, že upozorňovala na nešvary současného islámu, které trápí celý svět a ohrožují i evropskou demokracii a naše trediční hodnoty,spíše jen chtěla sluníčkově oblbovat děti exotikou a pohádkama o Mohamedově pravdě a lásce.


Nepřihlášený uživatel

#95

2015-11-02 19:45

A v rámci branné výchovy chcete do škol zavést tohle, milí islámofilové?

Muslimčata v akci


Nepřihlášený uživatel

#96

2015-11-02 19:47

A ve školkách chcete zavést tohle? Muslimská krvavá školka


Nepřihlášený uživatel

#97 Re: ???

2015-11-20 08:18

#87: - ??? 

 Jakto nic neudělali? Obhajoba ideologie potlačující lidský práva je pokud vím trestná!


Nepřihlášený uživatel

#98

2015-11-20 08:20

Komenskému by se nelíbilo, kdyby se dozvěděl, že se na škole nesoucí jeho jméno propaguje islám. Ten se musí při pohledu na dnešní společnost otáčet v hrobě. Ba co víc přímo rotovat jak turbína.


Nepřihlášený uživatel

#99

2016-03-16 13:44

Ihned tu krávu Růžičkovou propustit a zakázat jí přístup k dětem! Taková nechutná propagace totalitního islámu a veřejná propagace upírání práv žen před malými dětmi, to je vrchol! Ihned stížnost na MŠMT, tohle už překračuje všechny meze!!!! Žijeme v sekulární zemi, kde odluka náboženství od státu, zabraňme pronikání tohoto militantní ideologie do školství k mladým dětem, které z toho ještě nemají rozum!!

Karel

#100 Dobrá bouře ve sklenici vody

2016-03-16 19:52

Docela by mě zajímalo, proč všichni řeší takové ptákoviny, navíc plné zkreslených informací. Kde se v lidech bere taková nenávist a zášť?