Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7126

2016-02-13 09:36

Páteční pohoda anebo nervy nadranc? Na Svobodném rádiu o událostech z rozvráceného domova i světa!


Závislým i nezávislým posluchačům bych rád připomněl, že dnes od 19:00 hodin na Svobodném rádiupokračuje pravidelný pořad s našim šéfredaktorem. Probírat se bude nejenom pán v hnědé bundě a jeho dirigování převlečených policistů za hooligans Slavie (Slavoje?), ale dostane se řada i na další podstatné události týdne, kromě jiného i na kauzu poskytování osobních údajů klientů českých bank americkému federálnímu daňovému úřadu.


VICE-Páteční pohoda anebo nervy nadranc? Na Svobodném rádiu o událostech z rozvráceného domova i světa!


Nepřihlášený uživatel

#7127 VÝZVA: Kukláči ze sobotní demonstrace bez maskování! Kdo je zná? Ozvěte se nám!

2016-02-13 09:51

VÝZVA: Kukláči ze sobotní demonstrace bez maskování! Kdo je zná? Ozvěte se nám!


Naše redakce před okamžikem obdržela od jednoho z našich čtenářů fotografii ze sobotní demonstrace Antify v Praze, o které jsme psali zde, která zachycuje „nácky“ v době ještě předtím, než je začal koordinovat policejní dirigent v hnědé bundě. Fotografie pochází ve skutečnost z videa, které jsme již ve zmíněném článku uveřejnili. Jde o momentový záběr. „Náckové“ totiž v tu chvíli ještě nemají na rukách rukavice a ani jeden z nich ještě nemá na sobě kuklu.


VICE-VÝZVA: Kukláči ze sobotní demonstrace bez maskování! Kdo je zná? Ozvěte se nám!

Nebuďme ovce!

#7128 STOP USA/NATO FAŠISTŮM!!!

2016-02-13 12:31

Nechápu, jak někdo může jen připustit, že je normální, když jeden stát, či několik států vojensky vystoupí proti jinému státu, který ho nijak neohrožuje, nevyhlásí mu válku, neútočí na něj, nezabíjí jeho obyvatele? Jak to může někdo schvalovat, když mezinárodní společenství říká NE, když útočník chce vše uspěchat, aby mu to jeho domácí parlament náhodou nezatrhl? Jakým právem, či proč právě Amerika si bere svůj soukromý mandát podílet se na válkách kdekoliv ve světě? Kdo jim dal to právo k nějaké mezinárodní vojenské policii, která může zasahovat na celé planetě? Pokud tak učiní někdo jiný, tak je vetřelec a agresor, ale pokud tak činí USA, i když k tomu nemá mezinárodní mandát a ani mandát svého lidu, tak se mluví o mírové válce, i když umírá civilní obyvatelstvo. Má snad USA či NATO automatický mandát zasahovat v takových situacích? Který z členských států NATO byl situací v Jugoslávii, Afghanistánu, Iráku, Libyi či Sýrii bezprostředně ohrožen?


Nepřihlášený uživatel

#7129

2016-02-13 13:06

Přehled mešit a modliteben v ČR

Mapa ukazuje nám známé mešity a modlitebny k 6. červnu 2014. Modliteben je pravděpodobně více, neboť ne všechny jsou dostupné z veřejných nebo našich interních zdrojů. Pokud o nějaké další víte, dejte nám prosím vědět. Riziko výstavby další mešity hrozí i např v Karlových Varech.

VICE-MEŠITY V ČR ZA ZADY OBČANU

VICE-O plíživé a tiché islamizaci „z publika“


Nepřihlášený uživatel

#7130 STOP EU HNUSU A STOP USA V ČR

2016-02-13 13:19

CO BYLO UTAJENO NARODU OHLEDNE PROJEVU DSSS


Dne 6.2.2016 se na loretánském náměstí konala demonstrace nazvaná "ZA EVROPU BEZ EU", kterou pořádalo hnutí Za naší kulturu a bezpečnou zem a Národní demokracie. Na této demonstraci měl být přednesen projev představitelů DSSS, kteří se též akce zúčastnili. Bohužel, organizátoři Lucie Hašková a Adam Bartoš neumožnili představitelům DSSS vystoupit. Hlavně, že nechali bečet jistého mladíka v převleku


VICE-Demonstrace Za Evropu bez EU 6.2.2016 - Zakázaný projev


VICE-SPD DEMONSTRACE 6.2.2016 - část první


Nepřihlášený uživatel

#7131 Re: Lotyšsko vymyslelo, jak obejít kvóty EU na uprchlíky

2016-02-13 13:31

#7098: - Lotyšsko vymyslelo, jak obejít kvóty EU na uprchlíky 

 Zajímavé, čím více na východ, tím rozumnější přístup k danému problému. Čím více na západ, tím pomatenější, hloupější a národu nebezpečnější postoje tamní vlády mají. Měli bychom si z nich vzít příklad. Stát musí prvně zabezpečit svoje lidi, až potom se může poohlížet po cizácích. Nepřipadne mi, že by měly země střední a východní Evropy peněz nazbyt, aby si mohly dovolit živit rozmazlené liné uprchlíky, kteří se umí jen množit a dělat bordel.

 


Nepřihlášený uživatel

#7132 Bohemian Grove Exposed!

2016-02-13 15:32

Běda Americe! Mnozí z nejvyšších představitelů našeho národa uctívání Satana, a jsou ochotni služebníci zla. Jsou řízeny Satan, bůh tohoto světa (2. Korintským 4: 4). Satan řídí tyto lidi skrze okultní (tedy "skryté" organizací).Ježíš řekl: "tajně jsem neudělal nic" (Jan 18,20), protože měl co skrývat. Proč ty tajnosti z nejvyšších představitelů našeho národa?

ČESKY OKULTNI CLUB V KALIFORNII

VICE-Bohemian Grove Exposed!

VICE-Bohemian Grove: Bude The World probuzení v červenci tohoto roku 21., 22. a 23., 2015?

PROTO JE MIGRACE,PROTO JE IS,PROTO SE SNAZI VLADY S VLASTNICH OBYVATEL UDELAT OTROKY ZJEVENI JANOVO 13-12,MATOUŠ 24-25

 

BIBLE TOHLE VŠE ZEMI ČEKA-(MATOUŠ 24-25-4-5-6-10-11)-(ZJEVENI JANOVO 19-20-13-12-14-15-16-5-6-8)

Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

Omezení pohybu

Cílem NWO je izolace jednotlivých území a jeho obyvatelstva. To je nezbytné na snížení spotřeby planetárních zdrojů a paliv. Cílem NWO je upoutání člověka do jednoho místa, ale aby se necítil vězněm. To znamená, že zábava přijde za ním do bytu (3D televize, MD televize, zábava v mobilu, v tabletu, všude). Přijde za ním jídlo (online objednávky, donášky), hypotéky a úvěry (člověk nebude moci nejen cestovat, ale ani se stěhovat, protože hypotéky a půjčky bude splácet jako nevolník do konce života). Zadrátování hranic, ale tak, aby občané proti tomu neprotestovali, viz. strach z uprchlíků, konec Schengenu, vysoké ploty na hranici.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

BĚDA TĚM KDO BUDOU NOSIT ZNAMENI NA RUCE NEBO NA ČELE ZJEVENI JANOVO 13!!!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#7133 rači umřit ve viře než zapřit boha pred Islamem

2016-02-13 16:47

Jediny stvoritel a buh nad vsim co je na zemi a na neby a ve vesmiru!!!co se deje na zemi tak to nejedna svoritel ale demoni zabijeni,trizneni,atd,POSTVANI LIDI PROTI SOBE,padly a jeho poddani pouzivaj taktiku klamu pres media!!! 

„Když se v městě troubí na polnici, zda se lid netřese? Stane-li se v městě něco zlého, zda nejedná Hospodin?" (Am 3,6).

DBEJ NA TOHLE DULEZITE-„Hospodin je Bůh; mimo něho není žádný jiný“ (Dt 4,35).

„Já jsem Hospodin a jiného už není, mimo mne žádného Boha (Iz 45,5);

KORAN-ALAH NENI BUH ALAH JE DEMON FALESNY PROROK CO DLAZDI CESTU DRAKU A SELMĚ SE ZJEVENI JANOVO

PSANO JE TEN KDO ZAPŘE SYNA BOŽIHO PRED ČLOVĚKEM TEN SYN BOHA ZAPRE ČLOVEKA PRED OTCEM BĚDA VÁM Bůh neposlal svého Syna na svět, aby svět odsoudil,
ale aby svět byl skrze něho spasen. (J 3,17)

"Všichni zhřešili a jsou daleko od Boží slávy". A "následkem hříchu je smrt". "Bůh ale chce, aby se všichni lidé zachránili." (srv. Řím 3,23; 6,23; 1Tim 2,4)

DULEŽITÉ-"Čiňte pokání a věřte evangeliu"   (Mk 1,14), "obraťte se a každý z vás ať se dá pokřtít ve jménu Ježíše Krista na odpuštění svých hříchů"   (Sk 2,38). POTOM BUDES SPASEN 

(IS-MIGRACE-ISLAMIZACE)

Učedníci se Ježíše zeptali: „Jaké bude znamení skonání věku?“ Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás nikdo nesvedl. Neboť mnozí přijdou v mém jménu a svedou mnohé. Budete slyšet válečný ryk a zvěsti o válkách. Povstane národ proti národu a bude hlad. Vás budou pro mé jméno nenávidět a vydávat na smrt. Vychladne láska mnohých.
V těch dnech, po velkém soužení, se zatmí slunce a měsíc přestane svítit, hvězdy budou padat z nebe a hvězdný svět se zachvěje. A tehdy lidé uvidí Syna člověka přicházet v oblacích s velikou mocí a slávou. Kdo vytrvá do konce, bude spasen.“ (srov. Mt 24, 3-13; Mk 13,24-26)


Nepřihlášený uživatel

#7134

2016-02-13 18:32

Slovanské země by se měly spojit do jednoho mocenského bloku jako protiváha zdegenerovcané rozkládající se evropské unie prolezlé vlastizrádci a smrtelnou infekcí multikulturalismu a neomarxismu!


Nepřihlášený uživatel

#7135 Re: rači umřit ve viře než zapřit boha pred Islamem

2016-02-13 19:22

#7133: - rači umřit ve viře než zapřit boha pred Islamem 

Ktož jsú boží bojovníci
a zákona jeho,
prostež od Boha pomoci
a úfajte v něho,
že konečně vždycky s ním svítězíte.
 
Kristusť vám za škody stojí,
viec než machomet slibuje,
pakli kto proň život složí,
věčný mieti bude;
blaze každému, ktož na pravdě sende.
 
Tenť pán velíť se nebáti
záhubcí tělesných,
velíť i život složiti
pro lásku svých bližních.
 
Protož střelci, kopiníci
řádu rytieřského,
sudličníci a cepníci
lidu rozličného,
pomnětež všichni na pána štědrého!
 
Nepřátel se nelekajte,
na množstvie nehleďte,
pána svého v srdci mějte,
proň a s ním bojujte
a před nepřátely neutiekajte!
 
Dávno Čechové řiekali
a příslovie měli,
že podlé dobrého pána
dobrá jiezda bývá.
 
Vy pakosti a drabanti,
na duše pomněte,
pro lakomstvie a lúpeže
životóv netraťte
a na kořistech se nezastavujte!
 
Heslo všichni pamatujte,
kteréž vám vydáno,
svých hauptmanóv pozorujte,
retuj druh druhého,
hlediž a drž se každý šiku svého!
 
A s tiem vesele křikněte
řkúc: Na ně, hr na ně!
Bran svú rukama chutnajte,
bóh pán náš, křikněte!


Nepřihlášený uživatel

#7136 POZOR JE TO FALŠOVÁNO SPD BY TO VYHRALO TOTIZ

2016-02-13 20:24

POZOR JE TO FALŠOVÁNO SPD BY TO VYHRALO TOTIZ SPD MA DOST PROCENT NEZ TY TRUPKY

SPD-36.0% A DO VOLEB MUŽE MĚT SPD 42.5% AJ VICE

FALŠOVÁNÍ VOLEB-Volby by vyhráli suverénně babišovci, ODS přeskočila komunisty


Nepřihlášený uživatel

#7137 Re: Švédsko se chystá vyhostit polovinu migrantů, jde až o 80 tisíc lidí

2016-02-13 23:38

#6992: - Švédsko se chystá vyhostit polovinu migrantů, jde až o 80 tisíc lidí 

 Jestli se mocní severští vikingští bojovníci dívají z Valhally na tu zbabělou levičáckou svoloč co tam teď vládne, tak musí vzteky rotovat jak turbíny...


Nepřihlášený uživatel

#7138

2016-02-14 12:05

THE ELITE NETWORK+NWO

 

  • UTRŽKY S TAJNÉ SMLOUVY DRAKONSKÉ PŘELOŽENO S EN DO CZ
  • Budeme používat média ke kontrole toků informací a jejich vyznění v náš prospěch.
  • Když proti nám povstanou, rozmačkáme je jako hmyz, neboť nic jiného nejsou.
  • Budou bezbranní cokoli udělat, neboť nebudou mít žádné zbraně.
  • Rekrutujeme některé z nich, aby uskutečnili naše vlastní plány, slíbíme jim život věčný, ale žádný takový nebude, neboť nejsou jedni z nás.
  • Rekrutové budou nazýváni “zasvěcenci” a budou indoktrinováni věřit falešným obřadům průchodů do vyšších sfér. Členové těchto skupin, kteří se budou domnívat, že jsou s námi v jednom celku, nikdy nepoznají pravdu. Tu pravdu se nesmí nikdy dozvědět, neboť by ji obrátili proti nám
  • Nikdy nedosáhnou vyšších realit, neboť zabíjení svého vlastního druhu bude blok k přechodu k osvícení. Tohle nikdy nepoznají
  • Ach ano, iluze svobody bude tak obrovská, že nikdy nezjistí, že jsou našimi otroky.
  • Za svou práci budou odměněni pozemskými věcmi a skvělými tituly, ale nikdy se nestanou nesmrtelními a nepřipojí se k nám, nikdy nepřijmou světlo a nebudou cestova ke hvězdám.
  • Toto je tajná smlouva, kterou budeme žít zbytek svých současných a budoucích životů, neboť tato realita transcenduje mnoho generací a životních období.
  • Tato smlouva je zpečetěna krví, naší krví. Námi, těmi, kteří přišli z nebe na Zemi.
  • O této smlouvě se NIKDY NIKDO nesmí dozvědět, že existuje. Nesmí být NIKDY zapsána či řečena kýmkoli z nás, vědomí toho by bylo příčinou uvolnění hněvu PRVOTNÍHO STVOŘITELE nad námi a my bychom byli vrženi do hlubin, odkud jsme přišli a zůstali tam až do konce času nás samotné.VICE-ZDROJ

 


Nepřihlášený uživatel

#7139 USA PŘIŠLA V SYRII O UTVAR ŠITU KTEŘI PŘEŠLI POMOC B.ASADU V BOJI PROTI IS VEDOU USA

2016-02-14 12:44

Několik iráckých šiitských útvarů, které dříve podporovaly USA, nyní bojují v Sýrii na straně Bašára Asada proti povstaleckým syrským útvarům, jejichž spojenci jsou USA, oznámil informační zdroj Daily Beast s odvoláním na dva představitele ministerstva obrany USA.

„Při nejmenším tři brigády, které s úspěchem bojovaly proti Islámskému státu v Iráku, a sice brigáda organizace Badra, Kataib Hizballáh a Asaib Ahl al-Hakk byly zataženy do boje a mají ztráty na jihovýchodě provincie Aleppo", praví se ve zprávě.

VICE-Válka v Sýrii: kdo s kým bojuje

Přitom američtí armádní činitelé potvrdili, že brigáda Badra bojuje na straně jiných iráckých skupin, které podporují ruské vzdušné a kosmické síly, íránští odborníci a všichni, kdo jsou na straně armády prezidenta Bašára Asada

Více: UTVARY ŠITU VEDENI USA PŘECHAZEJ K B.ASADU

O boji s ISIL, perspektivách politického procesu v Sýrii, problému uprchlíků hovořil v interview pro ruská média syrský prezident Bašár Asad.

 

Západ zpočátku hovořil o syrských událostech jako o pokojných protestech, potom jako o vystoupeních umírněné opozice a teď už mluví o existenci terorismu v zastoupení ISIL a skupiny Džebhat an-Nusra, ovšem vinou syrského státu, syrského režimu a syrského prezidenta. A to znamená, že dokud pokračuje takový propagandistický kurz, budou muset přijmout ještě víc uprchlíků.

Více: B.ASAD ROZHOVOR KRIZE NENI V SYRII ALE V IRAKU MEDIA NAM LZOU

 


Nepřihlášený uživatel

#7140

2016-02-14 13:11

rozumné je odejít s EU

Nepřihlášený uživatel

#7141

2016-02-14 15:14

Kvůli jedné německé máničce:)

Nepřihlášený uživatel

#7142 ČT O TOMHLE BUDE LHAT POZOR NARODE

2016-02-14 15:31

BLABOL A LŽI NOVINEK ZASE MANIPULACE MINENI Putin a Obama v telefonátu podpořili úsilí o zahájení příměří v Sýrii

Ruský prezident Vladimir Putin a jeho americký protějšek Barack Obama v neděli v telefonickém rozhovoru ocenili nedávná jednání o Sýrii v Mnichově a podpořili úsilí zahájit v zemi zmítané občanskou válkou příměří. Informovala o tom agentura Reuters s odvoláním na prohlášení Kremlu.

VICE-NOVINKY PROAMERICKA MANIPULACE Putin a Obama v telefonátu podpořili úsilí o zahájení příměří v Sýrii

A ČT MLŽI TIM ŽE TURECKO ZACLO OSTRELOVANI ALEPPA A VSE HAZI NA SYRII POZOR NA VEREJNOU MEDIALNI MANIPULACU ZE JIM SYRIE ODPOVEDELA STEJNOU PALBOU TAK MEDIA DELAJ SE SYRIA A KURDU ŠPATNÉ PLUS TURECKO,EMIRATY A USA NEMAJ POZVANI OD ASADA JAKO RUSKO RUSKO TAM JE LEGALNĚ

FAKTA

VICE-Prezident Ruska Vladimir Putin vyzdvihl v telefonním rozhovoru se svým americkým protějškem Barackem Obamou závažnost vytvoření společné protiteroristické fronty bez dvojích norem,

VICE-TURECKO OSTRELUJE ALEPPO A KURDY


Nepřihlášený uživatel

#7143 FAKTA Z 2016 O OSTRELOVANI OBCI A ALEPPA V SYRII

2016-02-14 17:36

FAKTA A MEDIA A ČT VAM BUDOU FURT LHAT A DELAT S TURECKA DOBRACKY PRITOM SOU TO ISLAMISTE 

VICE INFORMACI O TURECKU A OSTRELOVANI OBCI V SYRII A ALEPPA PLUS JAK UTOČI RF NA BOJOVNIKY-Пресс-брифинг (14:30, 1 февраля 2016 г.)

Tomáš

#7146 Re: Re: Lotyšsko vymyslelo, jak obejít kvóty EU na uprchlíky

2016-02-14 22:04

#7100: Martin Pospíšil - Re: Lotyšsko vymyslelo, jak obejít kvóty EU na uprchlíky 

 Ano. Kdyby byli opravdu ti nebozí uprchlíci před válkou, bídou a hladomorem, jak se nám snaží namluvit dobroserové z neziskovek, tak by vzali těmito podmínkami zavděk. Ale stačí se podívat, jak skuhrají v táborech u nás nebo Maďarsku a každému je jasné, že se doma neměli zase tak špatně, když si zde stěžují na nedostatek, tak ať urychleně pálí, odkud přišli a nepokouší naši trpělivost. Co by za tyto podmínky dali někteří naši bezdomovci, kteří po vás vybírají odhozené jídlo z popelnic. Pokud opravdu prchají před válkou, budou vděční i za kůrku chleba, pokud za penězi, bude jim málo cokoli. 


Nepřihlášený uživatel

#7147

2016-02-15 09:24

Koncepce systému odmítnutí Nového světového řádu na principech zachování sociální bezpečnosti

Poslední pořad na Svobodném rádiu [1], kde jsem v části telefonických dotazů posluchačů odpovídal na otázku, co dělat se současnou situací nasunování uprchlíků do evropského prostoru, vyvolal mnoho reakcí, a jak jsem si dnes přečetl z diskusí pod pozvánkou ke zmíněnému pořadu, někteří lidé si myslí, že nechci vystoupení z EU, a že dokonce se snažím lidi odradit od boje proti NWO. Tento článek bude mít za úkol vysvětlení několika základních tezí z tzv. „Teorie řízení celků“, což je celkem složitá a nezáživná nauka, ale je naprosto nezbytné, aby čtenáři a posluchači SvR získali určité základy o systémech řízení, aby byli schopni v současných procesech nasunování NWO se orientovat a v pozdější fázi se jim i bránit.

Procesy řízení státu

Jedná se o dva procesy řízení, ze shora a ze zdola. Ten první má za úkol kontrolovat uživatele systému (záměrně neříkám „občany“, protože v NWO se na občanství hrát nebude, viz. uprchlíci a jejich práva v EU) a poskytovat jim základní služby, které sami o sobě uživatelé systému nejsou schopni nebo ochotni si zajistit sami. Ten druhý má za úkol vytvářet tlak na elity v horním procesu řízení, zpětnovazebně, ale v systému NWO je tento dolní systém transformován do zrůdného, maligního a rozvratného procesu. Řídící procesy ve státě zajišťují tedy právě tyto dva mocenské útvary, které se dělí na transparentní a skryté:

Transparentní mocenské útvary (Proces řízení ze shora)

  • Legislativa
  • Exekutiva
  • Justice

Skryté mocenské útvary (Proces řízení ze zdola)

  • Lobby (vnitřní lobby – průmyslníci, oligarchové, domácí banky, podnikatelé)
  • Neziskový sektor
  • Média
  • Kapitálové trhy (deficitní rozpočty státu kryjí zahraniční investoři)
  • Externí mocenská centra (vnější lobby – ambasády, poradci vlády, think tanky, cizí nadace a fondy)
  • Permanentní hrozba revoluce (neustálé nebezpečí rozvratu sociální bezpečnosti)

VICE-Koncepce systému odmítnutí Nového světového řádu na principech zachování sociální bezpečnosti

V POSLKU UZ JE PROCES NWO A VE FRANCII S PODVODNEHO UTOKU NA CHARLIE HEBDO KDO V TOM JEL FR POLICIE A MEDIA

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku

NAŠE VLADA SE NAM POMOCI STRACHU SNAZI VNUTIT ABYCHOM NECHALI NAVYSIT POLICII ALE VSEM JE JASNE KAM BY TO SMEROVALO NASTUPU NWO JAK SE TED ODEHRAVA VE FRANCII A POLSKU MY SI ZEMI S DOMOBRANCI OHLIDAME SAMI A VOJAKA V ZALOZE!!!


Nepřihlášený uživatel

#7148 MANIPULACE VEREJNEHO MINENI V TV A ČT JAK LIDEM NAHNAT STRACH

2016-02-15 09:59

MANIPULACE VČEREJŠI VYSILANI 168H....

CO SI MYSLITE O VČEREJŠI MANIPULACI V PORADU 168H KDE VAM UKAZUJOU JAK ISLAM A TURECKO MLATI SVE OBČANY TURECKO ZA DEMONSTRACE A JAK JE ISLAM TIRANIZUJE V ZAJETI ALE TAM SE UKAZALO ODKUD TO JE TAK ZE ASAD NENI ZADNY DIKTATOR BYLO TO VYSILANO ARABSKYMA MEDIAMA EMIRATY TAK ZE EMIRATY PODPORUJI ISLAM VSEM JE TO JASNE!!!JE SPOUSTU DUKAZU JAK SE B.ASAD CHOVA KE SVOJIM LIDEM ALE ABY NA OBČANY ČR HAZELI TO ZE MAJ NECO SPOLECNE S MINISTERSTVEM VNITRA KETERY SI NECHAL NACKY A DUSTOJNIKA POLICIE ABY UDELALI KOMEDII SE SLUNIČKAŘEMA JE HNUS PLUS TY NACKOVE POPODALI SYŘANA DUVOD NAMIŘENO PROVOKATERY PROTI LIDEM CO TU NECHTEJ ISLAM V ČR STEJNAK MEL FALEŠNÝ PASS TAK ŽE TO BYL ISLAMISTA ALE NIKDY BY OBČAN ČR JEN TAK NEPOBOBAL NEKOHO MY OBČANE ČR JSME SLUŠNI LIDÉ NE ZVĚŘ KTERA NAS MA CHRANIT A VLASTIZRADNA POLICIE!!!A PREMIERA A B.ASADA ARMADA ZASE VYHRAVA EMIRATY A TURECKO SOU ZOUFALI TURECKO NIČI KURDY KTEŘI BOJUJI PROTI ISLAMU A POMAHAJ SYRII A OBČANUM ALEPPA O ZASE OSVOBOZENI OD IS KTERE TAM DOVAŽI A KREJE VLASTNI ARMADOU TURECKO JE KREJE PRI USTUPECH!!!! 

VICE-168H A MANIPULACE VEREJNENHO MINENI NA NAROD

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU

 

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

V 168H... JSTE MOHLI JASNE VIDET ZE VLADA ZA NAS NEBOJUJE ANI POLICIE NACO BYCHOM MELY NAVYŠOVAT BEZPEČNOST POLICIE V ČR KDYZ ZA NAS NEBOJUJE A ŠLA BY PROTI NARODU :-( JE TO SMUTNÉ A HNUSNÉ 


Nepřihlášený uživatel

#7149 SYRIE A RUSKO MA K VITEZSTVÝ KRUČEK

2016-02-15 10:17

Turecko a Saúdská Arábie se zoufale snaží vrátit rovnováhu sil bojujících proti sobě v Sýrii, zatímco teroristé podporovaní oběma stranami ustupují pod náporem syrské armády a ruského letectva, píše The Independent.

V sobotu na tureckém MZV prohlásili, že Ankara a Rijád mohou zahájit v Sýrii společnou operaci „proti IS."Ve skutečnosti, jak připomíná vydání, se Turecko a Saúdská Arábie snaží podpořit protivládní síly v Sýrii.

Ankara také hodlá bojovat se syrskými Kurdy, kteří zase úspěšně válčí proti IS a mají podporu USA. „Zuřivost Ankary sílí kvůli tomu, že Rusko také začalo navazovat těsné vztahy s Kurdy," praví se v článku.

Více: Turecko a Saúdská Arábie se zoufale snaží vrátit rovnováhu sil bojujících proti sobě v Sýrii, zatímco teroristé podporovaní oběma stranami ustupují pod náporem syrské armády a ruského letectva


Nepřihlášený uživatel

#7150 Re: Re:

2016-02-15 11:14

#7102: Martin Pospíšil - Re:  

 Celá věc je jen politickou hrou mocenských špiček. Zatímco Arábii jde o hegemonii sunitského islámu, USA tyhle největší sponzory světového terorismu podporujují proti Rusku, které má v Sýrii svoji jedinou středomořskou základnu a její případnou ztrátou ztratí i vojensko-politický vliv na celý region. Navíc syrský ropný průmysl je (tedy spíš byl, než se rafinerií zmocnil IS) v držení státu, výnosy z něj plní významnou měrou státní pokladnu, ropná produkce tvoří třetinu HDP. Nač kupovat naftu draze od syrské vlády, když do ní můžeme dosadit své loutky a ropná ložiska vysát za pakatel? Komu jde o zisky země? Pokud bude Assad poražen, Rusko zcela ztratí politický nástroj nátlaku na EU prostřednictvím dodávek ropy a plynu, které budou nahrazeny blízkovýchodními zdroji. V případě porážky Assada je také přímo ohrožen režim v Íránu, nejen vnější agresí, ale především nahromaděným vnitřním pnutím. Pokud padne, otevírají se cesty pro dodávky ropy a plynu přes Írán a z Íránu, což zcela eliminuje Rusko s jeho politikou obchodního vydírání EU. Věří snad ještě někdo, že jde o ochranu civilistů a nastolení míru? Zde totiž, jak už bylo řečeno, nejde o žádné civilisty, ti jsou až úplně na posledním místě. Tohle je tvrdá politika, kde životy jdou stranou. Nenechte si nakukat, že má vláda jakékoliv země v zájmu ochraňovat tamější civilisty! Prdlajz!