Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7132 Bohemian Grove Exposed!

2016-02-13 15:32

Běda Americe! Mnozí z nejvyšších představitelů našeho národa uctívání Satana, a jsou ochotni služebníci zla. Jsou řízeny Satan, bůh tohoto světa (2. Korintským 4: 4). Satan řídí tyto lidi skrze okultní (tedy "skryté" organizací).Ježíš řekl: "tajně jsem neudělal nic" (Jan 18,20), protože měl co skrývat. Proč ty tajnosti z nejvyšších představitelů našeho národa?

ČESKY OKULTNI CLUB V KALIFORNII

VICE-Bohemian Grove Exposed!

VICE-Bohemian Grove: Bude The World probuzení v červenci tohoto roku 21., 22. a 23., 2015?

PROTO JE MIGRACE,PROTO JE IS,PROTO SE SNAZI VLADY S VLASTNICH OBYVATEL UDELAT OTROKY ZJEVENI JANOVO 13-12,MATOUŠ 24-25

 

BIBLE TOHLE VŠE ZEMI ČEKA-(MATOUŠ 24-25-4-5-6-10-11)-(ZJEVENI JANOVO 19-20-13-12-14-15-16-5-6-8)

Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

Omezení pohybu

Cílem NWO je izolace jednotlivých území a jeho obyvatelstva. To je nezbytné na snížení spotřeby planetárních zdrojů a paliv. Cílem NWO je upoutání člověka do jednoho místa, ale aby se necítil vězněm. To znamená, že zábava přijde za ním do bytu (3D televize, MD televize, zábava v mobilu, v tabletu, všude). Přijde za ním jídlo (online objednávky, donášky), hypotéky a úvěry (člověk nebude moci nejen cestovat, ale ani se stěhovat, protože hypotéky a půjčky bude splácet jako nevolník do konce života). Zadrátování hranic, ale tak, aby občané proti tomu neprotestovali, viz. strach z uprchlíků, konec Schengenu, vysoké ploty na hranici.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

BĚDA TĚM KDO BUDOU NOSIT ZNAMENI NA RUCE NEBO NA ČELE ZJEVENI JANOVO 13!!!!!