Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7147

2016-02-15 09:24

Koncepce systému odmítnutí Nového světového řádu na principech zachování sociální bezpečnosti

Poslední pořad na Svobodném rádiu [1], kde jsem v části telefonických dotazů posluchačů odpovídal na otázku, co dělat se současnou situací nasunování uprchlíků do evropského prostoru, vyvolal mnoho reakcí, a jak jsem si dnes přečetl z diskusí pod pozvánkou ke zmíněnému pořadu, někteří lidé si myslí, že nechci vystoupení z EU, a že dokonce se snažím lidi odradit od boje proti NWO. Tento článek bude mít za úkol vysvětlení několika základních tezí z tzv. „Teorie řízení celků“, což je celkem složitá a nezáživná nauka, ale je naprosto nezbytné, aby čtenáři a posluchači SvR získali určité základy o systémech řízení, aby byli schopni v současných procesech nasunování NWO se orientovat a v pozdější fázi se jim i bránit.

Procesy řízení státu

Jedná se o dva procesy řízení, ze shora a ze zdola. Ten první má za úkol kontrolovat uživatele systému (záměrně neříkám „občany“, protože v NWO se na občanství hrát nebude, viz. uprchlíci a jejich práva v EU) a poskytovat jim základní služby, které sami o sobě uživatelé systému nejsou schopni nebo ochotni si zajistit sami. Ten druhý má za úkol vytvářet tlak na elity v horním procesu řízení, zpětnovazebně, ale v systému NWO je tento dolní systém transformován do zrůdného, maligního a rozvratného procesu. Řídící procesy ve státě zajišťují tedy právě tyto dva mocenské útvary, které se dělí na transparentní a skryté:

Transparentní mocenské útvary (Proces řízení ze shora)

  • Legislativa
  • Exekutiva
  • Justice

Skryté mocenské útvary (Proces řízení ze zdola)

  • Lobby (vnitřní lobby – průmyslníci, oligarchové, domácí banky, podnikatelé)
  • Neziskový sektor
  • Média
  • Kapitálové trhy (deficitní rozpočty státu kryjí zahraniční investoři)
  • Externí mocenská centra (vnější lobby – ambasády, poradci vlády, think tanky, cizí nadace a fondy)
  • Permanentní hrozba revoluce (neustálé nebezpečí rozvratu sociální bezpečnosti)

VICE-Koncepce systému odmítnutí Nového světového řádu na principech zachování sociální bezpečnosti

V POSLKU UZ JE PROCES NWO A VE FRANCII S PODVODNEHO UTOKU NA CHARLIE HEBDO KDO V TOM JEL FR POLICIE A MEDIA

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku

NAŠE VLADA SE NAM POMOCI STRACHU SNAZI VNUTIT ABYCHOM NECHALI NAVYSIT POLICII ALE VSEM JE JASNE KAM BY TO SMEROVALO NASTUPU NWO JAK SE TED ODEHRAVA VE FRANCII A POLSKU MY SI ZEMI S DOMOBRANCI OHLIDAME SAMI A VOJAKA V ZALOZE!!!