Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6501 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-14 22:54

#6495: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak naposled, dám ti ještě jednu šanci, protože se mi tě zželelo. I když už předem vidím, že jsi beznadějný případ, ale co bych pro tebe já dobrák neudělal - na jednu stranu tvrdíš, jak neposloucháš, co do tebe lijí za sračky v médiích, jak si sám hledáš fakta a na druhou stranu pak slepě věříš tomu, co ti nabulíkuje nějaký neznámý politik, ani nevíš, jak se jmenuje, aniž by sis to ověřil, i když je to zjevný nesmysl, tudíž ani není co ověřovat, jo? Co takhle zapojit trochu kritického myšlení? Nenapadlo tě někdy, že jsi stejný naivní konzument propagandy jako všichni ostatní, jen z druhé strany? Asi ne, že? Proč taky, že? Nic není černobílé, chlapče. Pravda je vždy někde uprostřed. Pokud chceš dospět k opravdu pravdivým informacím, vyslechni si obě strany konfliktu, vyluč to, co si vzájemně odporuje a všechny fakta zprůměruj, protože všechny strany každého konfliktu lžou, jen některé více, jiné méně obratně. A měj na mysli, že není vždy to, co se hezky čte/poslouchá, hned pravda. Mně je úplně jedno, kdo jede americkou a kdo ruskou propagandu, pro mě jsou obě skupiny naivní zoufalci, jejichž jednostranné názory jsou rozumně uvažujícím lidem vážně k smíchu. Díky Bohu, že všichni Češi ještě nejsou takové gumy, které slepě papouškují tu či onu stranu konfliktu, protože s takovými bychom to měli dávno prohrané. Takže ti dobře radím - zůstaň raději se svým "hrdinským" bojem v anonymitě internetu a neplácej takové blbosti na veřejnosti, pokud nechceš být všem za úplného debila. Ušetříš si tím spoustu zbytečných trapasů.

Já ti to řeknu takhle - já bojuji za to, aby český národ konečně přestal degenerovat a vymírat, aby se postavil na kolena a naše dekadentní úpadková společnost začala opět vzkvétat (jak morálně, tak kulturně, tak duševně, tak hospodářsky), aby se místo konzumu, mamonu, drog, posedlosti všemožnými perverzemi a primitivní ze západu importovanou zábavou začaly ctít tradiční hodnoty jako je čest, odpovědnost, přátelství, láska, tradiční rodina s matkou, otcem a dětmi, aby nás tady za pár let nepřeválcovala kdejaká špína - a jsem podle tebe proamerický troll? Takže tím jsi chtěl říci co? (A teď se, prosím, pořádně zamysli, než z tebe zase vyleze další výblitek - pokud to tedy umíš) Tím jsi chtěl naznačit, že tvým nenáviděným Američanům jde o blaho naší země? To jsou tedy potom ti dobří, ne? V opačném případě si nějak protiřečíš a pak si běž vážně nafackovat, protože to, co z tebe leze, to nemůže vypustit svéprávný myslící tvor. Škoda, že to, co jsem ti zde napsal, tvoje logické myšlení jaksi nepobere a místo, abych tě donutil se nad tím konečně zamyslet a odpovědět z vlastní hlavy, začneš mi tady kopírovat jakési odkazy na články, které většinu vůbec nesouvisí s tématem. Škoda, že když jednou za čas splodíš něco svého, tak to po tobě druhý musí luštit. Z neschopnosti rozumně oponovat se tady oháníš do cizinců, ale sám píšeš caps lockem, bez interpunkce a jak Mongol, co vystudoval max první stupeň základní školy v Ulanbaataru. A v tomhle světle zní argument "ASPON SE UKAZALO ZE SI CIZINEC  KDYZ ME PREDHAZUJES TO S DECKAMA KDO KOLIK JICH MA" naprosto ujetě a u většiny svéprávných čitatelů vyvolává spíš smích. To snad ani nemůžeš myslet vážně a pokud ano, tak opravdu nejsi v pořádku a měl bys ihned vyhledat odbornou pomoc. Takže cizincům jde o to, aby měli etničtí Češi více dětí a správný Čech si má libovat v tom, že náš národ vymírá a brzy již bude minulostí? To taky říkal jakýsi politik na jakési demonstraci, nebo je tenhle invalidní duševní konstrukt originálním produktem tvého mozku? Pakliže ti současný stav degenerace našeho národa vyhovuje a chceš udržovat status quo a napadat všechny, kteří se snaží s tímto bídným stavem něco dělat - pak jsi ale kolaborant ty!

Abych řekl popravdě, je mi současná ruská politika, lpící na konzervativních hodnotách (ať proti ní mám nemálo výhrad), sympatičtější než to liberální neomarxistické zlo, které k nám prosakuje z Bruselu a ničí poslední zbytky naší státnosti a kultury. A když už jsme u toho, víš, že Putin zavedl ve vymírajícím Rusku taky propopulační politiku tím, že za pomocí pravoslavné církve podpořil tradiční rodinu a utnul tipec neziskovkám, které se snažily prosazovat liberalismus a protlačovat dekadentní homosexuální lobby? Soudě dle tvé optiky myšlení je on taky havloidní a USA troll? Soudím, že ne, takže když už plácáš takové nesmysly, tak si alespoň zjisti, nakolik jsou kompatabilní s tím, co sem kopíruješ, aby sis v každém komentáři neprotiřečil, protože pak tvoje už tak dosti pochybné komentáře naprosto ztrácí váhu.