Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#13476 Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity

2017-03-29 07:58

Na vrcholu pyramidy je sám G.Soros ten jeden hajzl už pošel D.Rockefeler a Papež František tyhle špíny Židovské teď řídí scénu a naše loutkové Vlády homosexuálů v utajení a Zednařů no Děvek Satana 

Muslimové kde je jakože boj s IS Fake divadlo pro veřejnost s Herci k smíchu. V Syrii umíral pod B.Asadem lidé jo umírají ale herci stát je totiž Islámský cti Fake Korán.((K Smíchu)) Přitom ty země taky,média nám lžou už od 1/2sv Kdy Hitler nebyl zabít ale utekl do USA a tam aj umřel za těma co finacovali obě války no Bruselský fašisti a Židovské špíny v tom maj prstíky 

Skutečnost jak se bojuje v Syrii Iráku atd Fake s herci A Ruský vojáci jakože zabití přitom je to plánováno všemi Vládami.IS sou Agenti CIA USA ne teroristé vše to je podvod Maistreamu a západních lživých médii.

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

Bosnia — Muslim 40%
Chad — Muslim 53.1%
Lebanon — Muslim 59.7%

Albania — Muslim 70%
Malaysia — Muslim 60.4%
Qatar — Muslim 77.5%
Sudan — Muslim 70%

Bangladesh — Muslim 83%
Egypt — Muslim 90%
Gaza — Muslim 98.7%
Indonesia — Muslim 86.1%
Iran — Muslim 98%
Iraq — Muslim 97%
Jordan — Muslim 92%
Morocco — Muslim 98.7%
Pakistan — Muslim 97%
Palestine — Muslim 99%
Syria — Muslim 90%
Tajikistan — Muslim 90%
Turkey — Muslim 99.8%
United Arab Emirates — Muslim 96%

Afghanistan — Muslim 100%
Saudi Arabia — Muslim 100%
Somalia — Muslim 100%
Yemen — Muslim 100%

  • Mezinárodní Terorismus je Podvod!!!!To sou Vlády a Vládami najati teroristé.Znicte Vladu a Elity a média a je mír.
  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

Mainstream Media h.... lži spiknuti proti lidstvu

VICE-Představený vůz bombardování / nálety na civilisty v Iráku, Červeného půlměsíce? (New unikly video!)

Evropan

#13477 Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity

2017-03-29 10:48

#13476: - Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity  

 Odkazy na neokomunistické zdroje a mizerná čeština ... Pane Bože za co nás slušné Čechy trestáš?


Nepřihlášený uživatel

#13478 Prostě teroristé sou Vlády sami Army NATO to potvrzují

2017-03-29 11:16

A americký lid musí podporovat USA opraváři a ženy, kteří odmítají bojovat proti nelegální válce.

  • Obama je válečný zločinec.

     VICE-Zakázaná pravda- USA se Kanálování chemických zbraní pro Al-Káidu v Sýrii, Obama je lhář a terorista

  • Ten podporuje teroristy, kteří jsou jeho placení zabijáci.

     

  • Rozsáhle zdokumentována Syrské rebelové byli vyškoleni v použití chemických zbraní a byly použity chemické zbraně proti nevinným civilistům.

  • Což bylo Faké Maistreamové lži,Herci a divadlo na otrávené chemickejma zbranma

    VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2
     

  • Globální válka proti terorismu je výmysl a lež.
     

  • Válka je nelegální podnik.
     

  • Podle judikatury Norimberk, konečný válečný zločin spočívá v zahájení války.

Obama a jeho evropské protějšky, včetně Davida Camerona a François Hollande jsou zodpovědné za nejvyšší trestný čin:

"Zločin proti míru."

Tato válka je nelegální nezávisle na rozhodnutí Rady bezpečnosti OSN k zasahování do vnitřních záležitostí suverénního státu:

"Všichni členové se vystříhají ve svých mezinárodních vztazích hrozby silou nebo použití síly proti územní celistvosti nebo politické nezávislosti kteréhokoli státu, nebo jakýmkoli jiným způsobem neslučitelným s cíli Spojených národů ...

Nic obsažené v této Chartě povolí spojených národů zasahovat do záležitostí, které jsou v podstatě v domácím jurisdikci jakéhokoli státu nebo musí členům stanoví povinnost předkládat tyto záležitosti vypořádání podle této charty ".

VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii 


Nepřihlášený uživatel

#13479 Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity

2017-03-29 11:19

#13477: Evropan - Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity  

Už to ty špino pochop :-D :-)) 

Ty Čech nejsi ty si Židovské svinstvo a kolaborantské ty hrdý Čech jako já nikdy nebudeš.A děvka G.Sorose ty si ostuda před Bohem ty si nečisté pokolení všechny národy sou čisté ale vaše je špinavé.

Všichni jsme si rovni!!!!

Izraelite,Cigani,Romové,Bílé pokolení atd to sou čisté rasy ale vaše je hanbou pro Boha proto vás nemá v lásce.A ještě jste mu zabili Syna a zabijite do dnes fuj 

TESALONICKÝM 1,2-3-Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku ((od židů))

14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali;nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.

J.Zjeveni 17,10:17/6 jich pošlo 2 pojdou v době soužení co chystáte na Svět vy děvky Satana 

se dne 24. BŘEZNA 2016 20:44

‚Přemýšlí o smrti.‘ Bývalý papež Benedikt XVI. pomalu umírá, řekl jeho tajemník.

Papež

Technicky, papež, který vystoupil na Westminster Hall byl Benedikt XVI (Joseph Ratzinger ) , který byl údajně donucen k rezignaci, protože byl na pokraji zatčení za zločiny proti obchodování s dětmi ze strany státních zástupců z určitých evropských jurisdikcích

(666-Satanska koruna Tiara napis dole na koruně předek (Vicarius Filií Dei)

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18 on schvaluje vraždy ve světě a také brzo zemře!!!!!

2. Tesalonickým 2: 4

Ten se postaví na odpor a povýší se přes všechno, co se nazývá Bůh, nebo je uctíván, tak že on dá sebe v Božím chrámu, prohlásí se za Boha.

Evropan

#13480 Re: Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity

2017-03-29 13:48

#13479: - Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity  

"Ty Čech nejsi ty si Židovské svinstvo a kolaborantské ty hrdý Čech jako já nikdy nebudeš.A děvka G.Sorose ty si ostuda před Bohem ty si nečisté pokolení všechny národy sou čisté ale vaše je špinavé."

Ty můžeš těžko někomu vykládat, že jsi hrdý Čech, když neumíš česky. Vrať se na východ, odkud pocházíš, a neotravuj tady slušné lidi. Tato diskuse k petici není určena pro tvojí bezbožnou propagandu.

Wikileaks Press

#13481 Z Vatikánu tajné TCUNNINGHAM) EO 12958: prohl: 8/26/2015

2017-03-29 17:15

 GMO V EVROPĚ A ČR 

VATIKAN A GMO JEDY do Evropy pozor co nakupujete vždy se koukejte na cizinu potraviny s Maroka,Španělska,Francie,Africa,USA,Německo atd sou to Modifikované škrob,soja,kukuřice, na informacich vždy na zadni straně produktu naleznete!!!!!

Důvěrné Vatikán 000514
SIPDIS

DEPT. EB; EB / TPP / ABT / BTT; EUR / WE (TCUNNINGHAM)
EO 12958: prohl: 8/26/2015
tagy: PREL Phum TBIO EAGR eaid SOCI VT
TÉMA: Vatikán: VYHLÍDKY NA BIOTECH

REF: A. A) ŘÍM 2543,
B. 05 ROME 2543, 03 VAT 4859; 03 ROME 5205; 04 VAT 3810
roztříděné podle: Peter Martin, politický důstojník, POL, státu.
Důvod: 1.4 (b), (d)

-------
Shrnutí
-------

1. © Nedávné rozhovory mezi Svatým stolcem úředníky a USAID a zástupců EB navštěvující Vatikán potvrdil opatrný souhlas s biotechnologickou potravin ze strany Svatého stolce. Vatican úředníci tvrdili, že bezpečnost a věda o geneticky modifikovaných potravin by nakonec být bez problémů na Svatou stolicí.Předpojatost ve Vatikánu, řekli, byla více svázán s ekonomickým argumentům, jak se někteří obávají, že rozšířené používání GMO potravin v rozvojovém světě by se podrobit jeho zemědělec obyvatelstvo a stát formou ekonomického imperialismu jednoduše slouží k obohacení nadnárodní koncerny. Zbývá vokální opozice u některých katolických laiků a kléru, aby Biotech jídlo, a znaky nejsou silné, že papežství nebo jiné subjekty Vatikán, s nímž pracoval Post jsou připraveni vydat silnější schválení těchto technologií.Avšak tím, že se zaměří na ekonomické přínosy GMO potravin pro rozvoj světa zemědělců, bezpečnostní opatření, aby se zabránilo ekonomického vykořisťování a pokračující výzkum v oblasti bezhotovostních plodin, jako jsou manioku, pošta i nadále dialog mezi Svatým stolcem a na to, co jsme nazvali dále jen "morální imperativ" biotechnologických potravin. Vatikán dokument o hladu ve světě plánováno na vypracování této pádu nabízí další otvor pro naši práci na toto téma a možnost ovlivnit širokou část populace v Evropě a rozvojovém světě.

------------ ----------------
USG, Svatý stolec Úředníci Meet
----------------------------

2. (SBU) Michael Hall, Biotechnology poradce pro USAID pro regionální ekonomický rozvoj služeb úřadu v Nairobi, se setkal s Monsignor James Reinert Papežské rady pro spravedlnost a mír (J a P) a Jack Bobo, zástupce náčelníka, EB / TTP / ABT / BTT, se setkal s Fr. Michael Osborn z Papežská rada Cor Unum, které nabízejí příležitost, aby se zasadila Vatikán o biotechnologických otázkách a příležitost pro Post analyzovat současný stav v oblasti biotechnologií ve Vatikánu obecně. Obě setkání se uskutečnilo ve Vatikánu. J a P má oficiální vedení na biotechnologických otázkách ve Vatikánu, a byl velmi aktivní v posledních letech často úzce spolupracuje s Post (03 DPH 4859; 03 ŘÍM 5205; 04 s DPH 3810). Cor Unum, Vatikánu tržiště úsilí pomoci po celém světě, je další potenciální spojenec na biotechnologie, jako potravinová pomoc v rozvojovém světě je velká část jejího návrhu. 

VICE-WikiLeaks - New chargé d'Affaires Christopher Sandrolini lobboval Vatikánu Biotech Foods

VICE-Geneticky modifikované potraviny

Pro hlupáka
Nepřihlášený uživatel

#13482 Re: Re: Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity

2017-03-29 17:36

#13480: Evropan - Re: Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády 

Hlupák 

Syrachovec 21-22

Těžkosti s nemoudrými 

9,Kdo učí hlupáka,jako by slepoval střepy anebo budil spáče z hlubokého spánku.10.Kdo se domlouvá s hlupákem,jako by hovořil s ospalcem:ten se nakonec zeptá:Co je?"

Vyhni se mu a najdeš klid a nebudeš znechucen jeho ztřeštěností.14,Co může být těžší než olovo?Může mít jiné jméno než hlupák"?15,Lehčím břemenem je pisek,sůl i kus železa než člověk bez rozumu.

 

Evropan aka hlupák

#13483 Re: Re: Re: Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity

2017-03-29 21:38

Škoda slov na hlupáka
Nepřihlášený uživatel

#13484 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity

2017-03-30 08:00

#13483: Evropan aka hlupák - Re: Re: Re: Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity  

Víc už s hlupákem nekomunikuji 

Anděl světla Lucifer/klam V MEŠITĚ KORÁN 

VICE KLAM S-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15//O MUSLIMECH 

10Jakože je při mně pravda Kristova, tato moje chlouba nebude v achajských končinách umlčena!11Proč na tom trvám? Snad proto, že vás nemám v lásce? Bůh ví, že mám!12Ale jak to dělám, budu dělat i nadále; nechci dát příležitost těm, kdo by se rádi chlubili, že si počínají jako my.13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Žádná TV stanice na světě to neukázala

Čítajte viac: Nigerská agrese vuči Křestanum tohle jde do Evropy

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Pro 7leteho
Nepřihlášený uživatel

#13485 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity

2017-03-30 09:11

#13483: Evropan aka hlupák - Re: Re: Re: Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity  

 Seš normální?!

 Bible tohle v Koránu není ten bych ochcal a spálil.Nesrovnavej Satansky Korán s Bibli.Šašku hlavně že máš doma Korán to falešné náboženství se rovnat Kristovemu učení nemůže a Božimu.A prej kdo otravuje slušné lidi,sám vidím že Židovský odpad a provokater G.Sorose inteligence děcko.:-D :-))podle rozumu a vyjadřování v komentech tak 7let věk :-D :-P 

Evropan

#13486 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity

2017-03-30 11:38

#13484: Škoda slov na hlupáka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity  

 Odkazy na neokomunistické zdroje a mizerná čeština ... Pane Bože za co nás slušné Čechy trestáš?


Nepřihlášený uživatel

#13487 Drony na oběžné dráze s jadernými hlavicemi

2017-03-30 16:25

Drony na oběžné dráze s jadernými hlavicemi

Důvod je zcela jasný. Jde o další stupeň americké odezvy na ruské protiletadlové a protiraketové komplexy, které podle Pentagonu jsou natolik pokročilé, že při vypuknutí nukleární výměny mezi Ruskem a USA by velká část amerických hlavic na ruské území ani nedopadla. Projekt X-37B ale má úplně jinou a hrozivou perspektivu. Díky tomu, že stroj může v kosmu manévrovat a měnit trajektorii, nemůže ruská protiraketová obrana takovýto nosič zaměřit. Po vstupu do atmosféry se raketoplán neřítí dolů po balistické dráze, kterou využívají protiraketové systémy, ale může manévrovat a úplně tak vyruší protiraketovou obranu Ruska.

VICE-Raketoplán X-37B je americkou odpovědí na ruskou technologii Dead Hand. Potvrzují to i fotografie. Cenově dostupná varianta projektu Aurora? Raketoplány budou vozit bomby až nad Teherán?


Nepřihlášený uživatel

#13488 Národní divadlo v Brně propaguje satanismus

2017-03-30 16:28

Národní divadlo v Brně propaguje satanismus, růžová socha Bafometa se ztopořeným penisem láká na novou multikulti propagandistickou inscenaci, rodiče dětem zakazují vstup do divadel! Proč potichu mizí z Vatikánu kříže?

Obrovská lavina stížností a emailů se nám nashromáždila v uplynulých dnech v naší redakci kvůli neuvěřitelné provokaci v brněnském divadle Reduta, ve kterém Národní divadlo Brno zve diváky na novou inscenaci „Strach jíst duši“ takovým způsobem, že to překračuje všechny meze. Minulý týden divadlo pustilo do médií pozvánku, aby si lidé přišli do divadla Reduta udělat selfie se sochou muže s hlavou jednorožce,  s kopyty místo rukou a se ztopořeným penisem [1]. Oficiální plakát na webu NDB sice vypadá jinak [2] a Bafomet tam není, ovšem plakát také stojí za pozornost. Mutlikulti sameček na obrázku s podtitulem „Emmi je sama a stárne. Salem je z Maroka a o generaci mladší. Je Salem koloušek Bambi?“ napovídá, o čem to celé asi bude. Multikulti agitka o tom, jak evropská žena najde spásu v posteli a v rukách Araba z Maroka. Celá socha je natřena růžovou barvou a na první pohled připomíná Bafometa, biblické ztělesnění satana, ve stejném posedu, ve stejné choreografii, pouze na soše chybí křídla. Desítky čtenářů nám napsali do redakce rozhořčené dopisy, abychom jim napsali, kde si mohou stěžovat.

VICE-Národní divadlo v Brně propaguje satanismus, růžová socha Bafometa se ztopořeným penisem láká na novou multikulti propagandistickou inscenaci, rodiče dětem zakazují vstup do divadel! Proč potichu mizí z Vatikánu kříže


Nepřihlášený uživatel

#13489 V Římě si všichni slíbili, že platí to, co si slíbili dříve

2017-03-30 16:33

V Římě si všichni slíbili, že platí to, co si slíbili dříve

Špičky EU před několika dny podepsaly v Římě patetickou deklaraci o společném dvourychlostním souručenství zemí EU. Deklarace uvádí, že 27 zemí EU chce pokračovat po společné cestě integrace EU (integrace do federativního svazku), jenom to nebude najednou a různé země budou moci postupovat různou rychlostí. Jenže země, které budou pomalejší, budou vystaveny sankcím. Nebudou mít přístup k volnému trhu v EU. Nebudou mít volný pohyb osob v EU. Země slíbily, že EU bude nadále přijímat nové členy. Ale odchody z EU nepřipadají už v úvahu. Dovnitř EU ano, ven z EU jedině přes mrtvolu toho, kdo bude chtít odejít. A první mrtvolou bude Velká Británie, zdůrazňuje Martin Schulz.

A při pohledu na zpocené čelo Bohuslava Sobotky v Římě asi mnoha lidem došlo, že tady je konečná, dámy a pánové. Berlín chce společný stát, federativní svazek, Novou Evropu. A jak zdůraznil Martin Schulz, země EU musí mít společnou měnu, společný trh zboží a práce, společnou rozpočtovou politiku, společné daně a společnou obranu. Země, které toto nebudou akceptovat ihned a teď, tak takové země se zařadí do druhé a pomalejší rychlosti evropské integrace. A to ponese s sebou sankce.

VICE-Británie aktivovala článek 50 a královna hraje o všechno. Globalisté chtějí rozbít její Commonwealth! Skotsko odhlasovalo nové referendum o nezávislosti a Schulz chce udeřit na členské země EU. Dovnitř ano, ven jenom přes vlastní mrtvolu!

Ten Co netančí s bruselskými vlky

#13490 Včera byl zahájen Brexit, je na čase následovat Czexitem

2017-03-30 18:48

Stálý zástupce Spojeného království v EU Tim Barrow předal ve středu předsedovi Evropské rady Donaldu Tuskovi dopis britské premiérky, kterým se spouští článek 50 Lisabonské smlouvy. Na jeho základě země odejde z Evropské unie. Britská premiérka Theresa Mayová v britském parlamentu konstatovala, že už není cesty zpět.

Evropan

#13491 Re: Včera byl zahájen Brexit, je na čase následovat Czexitem

2017-03-30 21:48

#13490: Ten Co netančí s bruselskými vlky - Včera byl zahájen Brexit, je na čase následovat Czexitem 

Eurofobové strašili před referendem tím, že jim Poláci a Češi berou práci. Proto se Britové nechali k Brexitu přesvědčit. A co vy? Budete strašit lidi tím, že nám Britové berou práci? Je na čase, aby okradmůry někam zalezly.


Nepřihlášený uživatel

#13492 Špinavá válka pokračuje

2017-03-30 22:46

Špinavá válka pokračuje na řadě je Makedonie národ určen k likvidaci 

VICE-Budem jezdit do Islámského 


Nepřihlášený uživatel

#13493

2017-03-31 04:26

Babiš hraje s voliči Casino Royale proti českému Deep state? Realisté nejsou moc reální, takže zkouší najít budoucího partnera do koalice mezi Piráty! Prefabrikace veřejného mínění již začala!

Kdo si dnes přečetl Babišův server iDnes.cz, tak musel být docela překvapen, až zaskočen. Toto mainstreamové médium poskytlo zcela nezištně PR předvolební prostor předsedovi strany Piráti, Ivanu Bartošovi [1]. V článku Josefa Kopeckého je tato levicová strana, která má ideologicky blízko k Antifě a také ke Straně Zelených, vykreslována v klasickém prefabrikačním článku, který navazuje na jiný prefabrikovaný výtvor, průzkum agentury STEM, podle kterého z ničeho nic má tato naprosto okrajová strana najednou 5.5% preferencí a vstoupila by tak do poslanecké sněmovny. Že se jedná o typický volební průzkumový prefabrikát, o tom je přesvědčen i náš kolega a spolupracovník z jedné významné průzkumové agentury v Praze, který nám před třemi lety poskytl exkluzivní rozhovor [2] o manipulacích s průzkumy veřejného mínění.

VICE-Babiš hraje s voliči Casino Royale proti českému Deep state? Realisté nejsou moc reální, takže zkouší najít budoucího partnera do koalice mezi Piráty! Prefabrikace veřejného mínění již začala


Nepřihlášený uživatel

#13494 Re:

2017-03-31 11:49

#13453: -  

 Jeden tajnej policajt hodnej, druhej tajnej policajt zlej. Dva prsty jedné pazoury.


Nepřihlášený uživatel

#13495 Naprostý šok! Uniklý dokument EU odhalil plán europoslanců na vetování dohody o Brexitu!

2017-04-01 12:24

Naprostý šok! Uniklý dokument EU odhalil plán europoslanců na vetování dohody o Brexitu! Z Londýna zaznívají slova o fašismu. Europoslanci chtějí pro Británii model Ukrajiny! A globalistický Westinghouse zkrachoval!

Britská média včera uveřejnila šokující odhalení, které uniklo z Bruselu. Sedmistránkový dokument europoslanců za blok Lidovců, Socialistů a Zelených obsahuje návrh rezoluce, kterým by Evropský parlament měl možnost vetovat jakoukoliv dohodu Evropské komise a Londýna o Brexitu v případě, že Londýn podepíše do jara 2019 s jakoukoliv zemí světa, která není členem EU, jakoukoliv obchodní bilaterální smlouv. Toto je natolik skandální výhrůžka a podmínka, která zvedla ze sedadel na Downing Street dokonce i premiérku Theresu May. Podle kuolárních zdrojů britského bulváru prý zaznívaly včera na adresu Bruselu slova, která v sídle britských premiérů nezazněla od konce II. sv. války. Brusel si de facto bere článek 50 a vystoupení Velké Británie za rukojmí ve snaze potrestat Velkou Británii za odchod z EU. Dámy a pánové, dobře se v České republice dívejte a dobře čtěte, jak se chová Evropská unie. Tohle čeká každou zemi, která se pokusí vystoupit z mafiánského svazku s názvem Evropská unie.

Europoslanci chtějí, aby Británie podepsala Asociační dohodu s EU jako Ukrajina!

Sprostá slova a nadávky na adresu Martina Schulze a vedení Evropského parlamentu létaly včera v Londýně na požadavek evropských poslanců, kteří odmítají schválit s Velkou Británií klasickou bilaterální obchodní dohodu mezi EU a Londýnem a místo toho chtějí, aby obchodní dohoda a volný trh fungoval na principu Asociační dohody s EU, jako kdyby Velká Británie byla žadatelem a čekatelem o vstup do EU! Tedy stejná vykutálená Asociační dohoda, kterou podepsala Ukrajina. S touto dohodou se pojí to, že země musí synchronizovat své zákony se zákony EU v předem stanoveném harmonogramu. Země musí platit členské příspěvky jako asociační člen a musí otevřít svůj trh zboží z EU, investicím, službám a hlavně volnému pohybu osob. Europoslanci tím ukazují, že počítají se změnou nálad ve Velké Británii, která může změnit názor a článek 50 stáhne a odchod Británie se konat nebude. Volby v Británii jsou velkou neznámou, protože pokud vyhrají labouristé, téměř určitě budou mít od voličů mandát k setrvání země v EU za každou cenu.

VICE-Naprostý šok! Uniklý dokument EU odhalil plán europoslanců na vetování dohody o Brexitu! Z Londýna zaznívají slova o fašismu. Europoslanci chtějí pro Británii model Ukrajiny! A globalistický Westinghouse zkrachoval!

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

financoval na Ukrajině povstání na Majdanu.

financováni podvodné krize s uprchlíky

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT


Nepřihlášený uživatel

#13496

2017-04-01 12:28

Jak globalisté řídí volby. A kdo stojí za D. Trumpem. A skutečně „vypouštíme bažinu“?

BREXIT A TRUMP 

VICE-GLOBAL EU-BREXIT-UPRCHLICI-PAŘÍŽ- 2015

VICE-Trump a Brexit jsou odplatou za neoliberalismus a korupci

VICE-Brexit vyhrává ! - Cameron rezignoval !! EUpocalypse teď !!!

Evropan

#13497 Re: Naprostý šok! Uniklý dokument EU odhalil plán europoslanců na vetování dohody o Brexitu!

2017-04-01 14:39

#13495: - Naprostý šok! Uniklý dokument EU odhalil plán europoslanců na vetování dohody o Brexitu! 

Takže za všechno může George Soros a neziskové organizace, a pak se odvoláváte na pana Sorose jako na zdroj informací. Buď jste hlupák nebo schizofrenik, ale prosím, už neotravujte. U vás na východě to asi lidé žerou, ale tady je střední Evropa.


Nepřihlášený uživatel

#13498 Fašisticka demokracie VLÁD

2017-04-03 06:13

Fašisticka demokracie EU a západu a našich politiků 

VICE-Demokracie EU fašis

Zase hlupák
Nepřihlášený uživatel

#13499 Re: Re: Naprostý šok! Uniklý dokument EU odhalil plán europoslanců na vetování dohody o Brexitu!

2017-04-03 06:20

#13497: Evropan - Re: Naprostý šok! Uniklý dokument EU odhalil plán europoslanců na vetování dohody o Brexitu! 

Za vším hledej Žida a najdeš Žida Zednařske a Židovské špíny 

 Ty tu otravuješ jako jediný ty špino Židovská konečně zavři hubu.Nikoho to tvé divadlo na Zlé Rusko obehrane a prokoukle naplánované už nezajímá.S Ruskem jdi do prd... podvod na veřejnost nevyšel!!!!!!!!To je placené divadlo G.Sorose aj jsou venku, kolik loutkam účtuje a mediam co ti to říkám, špíně tos viděl, a viděl si to mockrát.A nepřijde mě to jako Evropa spíš afrikoarabsky svět.Ty to nazyvaš pán G.Soros :-D :-)) spíš Satanova děvka jak D.Rockefeler.No j vy mediální prasstituti dostáváte 500,000USD vy ho nemůžete nazvat pravdou.


Nepřihlášený uživatel

#13500 Slovensko demokracie spíše totalita

2017-04-03 06:49

Fašisticka demokracie SK šašku 

VICE-Slovensko demokracie spíše totalita