Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13495 Naprostý šok! Uniklý dokument EU odhalil plán europoslanců na vetování dohody o Brexitu!

2017-04-01 12:24

Naprostý šok! Uniklý dokument EU odhalil plán europoslanců na vetování dohody o Brexitu! Z Londýna zaznívají slova o fašismu. Europoslanci chtějí pro Británii model Ukrajiny! A globalistický Westinghouse zkrachoval!

Britská média včera uveřejnila šokující odhalení, které uniklo z Bruselu. Sedmistránkový dokument europoslanců za blok Lidovců, Socialistů a Zelených obsahuje návrh rezoluce, kterým by Evropský parlament měl možnost vetovat jakoukoliv dohodu Evropské komise a Londýna o Brexitu v případě, že Londýn podepíše do jara 2019 s jakoukoliv zemí světa, která není členem EU, jakoukoliv obchodní bilaterální smlouv. Toto je natolik skandální výhrůžka a podmínka, která zvedla ze sedadel na Downing Street dokonce i premiérku Theresu May. Podle kuolárních zdrojů britského bulváru prý zaznívaly včera na adresu Bruselu slova, která v sídle britských premiérů nezazněla od konce II. sv. války. Brusel si de facto bere článek 50 a vystoupení Velké Británie za rukojmí ve snaze potrestat Velkou Británii za odchod z EU. Dámy a pánové, dobře se v České republice dívejte a dobře čtěte, jak se chová Evropská unie. Tohle čeká každou zemi, která se pokusí vystoupit z mafiánského svazku s názvem Evropská unie.

Europoslanci chtějí, aby Británie podepsala Asociační dohodu s EU jako Ukrajina!

Sprostá slova a nadávky na adresu Martina Schulze a vedení Evropského parlamentu létaly včera v Londýně na požadavek evropských poslanců, kteří odmítají schválit s Velkou Británií klasickou bilaterální obchodní dohodu mezi EU a Londýnem a místo toho chtějí, aby obchodní dohoda a volný trh fungoval na principu Asociační dohody s EU, jako kdyby Velká Británie byla žadatelem a čekatelem o vstup do EU! Tedy stejná vykutálená Asociační dohoda, kterou podepsala Ukrajina. S touto dohodou se pojí to, že země musí synchronizovat své zákony se zákony EU v předem stanoveném harmonogramu. Země musí platit členské příspěvky jako asociační člen a musí otevřít svůj trh zboží z EU, investicím, službám a hlavně volnému pohybu osob. Europoslanci tím ukazují, že počítají se změnou nálad ve Velké Británii, která může změnit názor a článek 50 stáhne a odchod Británie se konat nebude. Volby v Británii jsou velkou neznámou, protože pokud vyhrají labouristé, téměř určitě budou mít od voličů mandát k setrvání země v EU za každou cenu.

VICE-Naprostý šok! Uniklý dokument EU odhalil plán europoslanců na vetování dohody o Brexitu! Z Londýna zaznívají slova o fašismu. Europoslanci chtějí pro Británii model Ukrajiny! A globalistický Westinghouse zkrachoval!

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

financoval na Ukrajině povstání na Majdanu.

financováni podvodné krize s uprchlíky

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT