Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Vedoucí kolotoče

#13401 Re: BŮH s tebou naloží ty svině Židovská

2017-03-21 20:36

#13400: Bůh s tebou naloží ty svině Židovská - BŮH s tebou naloží ty svině Židovská  

Ty informace na aeronetu jsou faky, která tam vkládají nějaké ruské svině bez vědomí provozovatele stránek. A jestli těm zprávám o krvavých rituálech někdo věří, měl by se léčit na psychiatrii (v Rusku je to v gulagu).

K smíchu k pláči
Nepřihlášený uživatel

#13402 Re: Re: BŮH s tebou naloží ty svině Židovská

2017-03-21 20:44

#13401: Vedoucí kolotoče - Re: BŮH s tebou naloží ty svině Židovská  

Kavárenska zoufalecka spojka :-D XD 

Trapné směšné ubohé zde vidím jaký zoufalce platí naše vláda a provokatery.Jeden a ten sami debil prvé Evropa a teď Vedoucí Kolotoče jak směšné.A s Rusi jdi do Hajzlu už je ten podvod ohranej prasklo to naplánované divadlo dřív než jste vy debili čekali.Tak Putinu můžete říct že už je to venku.

Zabíjení Ruských Army Fake noži 

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

FALEŠNÝ ATENTÁT 

VICE-Proč Se To Fake v Turecku Stalo Ruského velvyslance


Nepřihlášený uživatel

#13403 Tu jde o hrané divadlo a zase Židé se podílejí

2017-03-21 23:42

Tu jde o hrané divadlo a zase Židé se podílejí.To nestačí že jeden skapal a byl to pěkný hajzl.

Rusko varovalo Izrael, že letecké údery Tel Avivu na cíle v Sýrii skončily! Kreml si předvolal izraelského velvyslance a byl křik. Sionisté usilují o válku mezi Ruskem a Izraelem!

Ruské ministerstvo zahraničí si předvolalo nového izraelského velvyslance v Moskvě. Pouhý den po nastoupení do funkce musel v Kremlu vysvětlovat útok izraelských stíhaček na východě Sýrie, které byly při návratu do Izraele zaměřeny ruským protiletadlovým systémem [1]. Tel Aviv argumentoval tím, že útok byl veden proti jednotkám Hizballáhu, které v Sýrii bojují na straně Bašára Asada. Reakce Moskvy tím jasně vyslala vzkaz, že nebude tolerovat pohyb izraelských letadel nad syrským územím a příště ruské protiletadlové systémy izraelské stíhačky sestřelí. Ruský zástupce ministra zahraničí RF Michail Bogdanov hovořil s izraelským velvyslancem Garym Korenem o situaci v Sýrii a zdůraznil ruskou podporu Bašáru Asadovi [2].

Kohorta židovských mogulů okolo ruského prezidenta

Tel Aviv tak má zřejmě z první ruky informace zevnitř Kremlu a Izrael ví, co si může a co nemůže dovolit. A když provádí nálety do Sýrie, kde operují Rusové, asi Tel Aviv toho ví tolik, že má jistotu, že si toho může dovolit opravdu hodně, protože Rusko nemůže na izraelské letouny střílet, protože by to byla, obrazně řečeno, střelba na ruský státní rozpočet a do lidí jako je Fridman, Kantor nebo Leviev. Tuto pozici nelze Vladimiru Putinovi závidět a ukazuje se tady, nakolik je geopolitika provázaná. Zlepšení vztahů mezi USA a Ruskem je zatím v nedohlednu, protože Trump bojuje v USA s neokonzervativci na všech frontách a nemá na zahraniční politiku čas. Bibi Netanyahu to ví, takže mu narůstají křídla a nebojí se ruské přítomnosti v Sýrii. Stejně tak ví, že vyšší priorita Moskvy jsou vztahy s USA a zrušení sankcí, než úkoly v Sýrii. Pokud by Rusko sestřelilo židovskou stíhačku, Trumpa by zachvátil amok, protože ten slíbil ochranu Izraele.

Přesně o tom mluvím domluvíme se zjedname jako by divadlo.Žide a Sioniste ale Putin je S.Zednař.Musi to vypadat věrohodně jak proti nám ty Fake utoky.Pak to odvysílá Maistream a lidi budou mět strach

VICE-Rusko varovalo Izrael, že letecké údery Tel Avivu na cíle v Sýrii skončily! Kreml si předvolal izraelského velvyslance a byl křik. Sionisté usilují o válku mezi Ruskem a Izraelem!

 

 

Evropan

#13404 Re: Tu jde o hrané divadlo a zase Židé se podílejí

2017-03-22 05:42

#13403: - Tu jde o hrané divadlo a zase Židé se podílejí  

Opět lživé zprávy na aeronetu, tedy hlásné trouby ruských tajných služeb. Rusáci podporující Bašára Asáda kolaborují s Hizballáhem, extrémistickou muslimskou organizací, a s Iránem, který také podporuje ředu extrémistů ve svém skrytém boji o moc, který vede se Saudskou Arábií. Je otázka, jestli Rusáci podporují Bašára Asáda, nebo už ve skutečnosti okupují část země. Jak taková okupace vypadá, to bylo celkem jasně vidět v norském seriálu Okupace. V Sýrii to zřejmě probíhá stejně jen s tím rozdálem, že Rusáky podporovaný Bašár Asad je největší masový vrah tohoto století. Podle čerstvých informací má na svých rukou už 400 tisíc mrtvých Syřanů. Ještě stále se divíte, že jich několik miliónů z tohoto pekla na zemi utíká?

Zdá se, že okupace Sýrie Ruskem je nenápadnější a úspěšnější než okupace Krymu, kde kolabuje hospodářství a Rusko už odmítá pumpovat do ekonomiky poloostrova další miliony. Evropská unie a USA by měly přitvrdit svoji sankční politiku vůči Rusku, protože sankce mají výsledky.

Vlastenec

#13407 Zemřel slavný americký bankéř David Rockefeller

2017-03-23 09:36

Ve věku 101 let zemřel americký bankéř, filantrop a prezidentský poradce David Rockefeller. Uvedla to agentura Reuters.

David Rockefeller ze slavného rodu amerických miliardářů zemřel v pondělí ráno ve svém domě v Pocantico Hills ve státě New York. Úmrtí potvrdil mluvčí rodiny Fraser P. Seitel.

Rockefeller řídil od 70. let banku Chase Manhattan a měl velký vliv ve světě, kde šířil „zvuk amerického kapitalismu“, napsal deník New York Times.

David Rockefeller byl posledním žijícím vnukem Johna D. Rockefellera, magnáta, který založil v 19. století ropnou společnost Standard Oil Company a stal se prvním miliardářem v USA a jeho rodina je jednou z nejbohatších a nejmocnějších v historii Spojených států.

Vlastenec

#13408 Na Zaorálkově úřadu našli kontroloři chyby v účetnictví za 2,7 miliardy

2017-03-23 09:43

Chyby v účetnictví ministerstva zahraničních věcí (MZV), které bylo údajně „neúplné, neprůkazné a nesrozumitelné”, odhalilo šetření Nejvyššího kontrolního úřadu (NKÚ). Zjištěné nesrovnalosti byly ve výši 2,7 miliardy korun.

Resort měl chyby v „účtování účetních případů zastupitelských úřadů, podmíněných závazků z transferů a prostředků na financování záloh zastupitelských úřadů”.

„Podle kontrolorů jsou celkové nesprávnosti významné a MZV tak v roce 2015 vedlo nesprávné, neúplné, neprůkazné a nesrozumitelné účetnictví,” konstatovala zpráva NKÚ.

Na desítky tisíc zápisů stačily dva doklady

Kontroloři například zjistili, že resort, v jehož čele stojí ministr Lubomír Zaorálek (ČSSD), neúčtoval položky za jednotlivé zastupitelské úřady průběžně, ale jednorázově. Pouhé dva doklady tak stačily resortu k tomu, aby zaúčtovalo 302 tisíc účetních zápisů, které představovaly 59 procent všech zápisů za rok 2015. „Navíc tyto doklady nesplňovaly zákonné náležitosti účetních dokladů a nebylo z nich tak zřejmé, čeho se týkají,” uvedli kontroloři, podle nichž MZV stanovilo i nesprávné účetní období. Namísto kalendářního roku se jej rozhodlo stanovit od listopadu 2014 do října 2015.

Nesprávně účtované závazky

Dalším problematickým momentem byla skutečnost, že ministerstvo účtovalo veškeré transakce jako bezhotovostní platby mezi účty bez ohledu na to, že se v některých případech jednalo o hotovostní operace.

„Ve výsledku proto stav peněžních prostředků na účtech zastupitelských úřadů nesouhlasil se zůstatky uvedenými ve výpisech z účtů,” konstatovali kontroloři, kteří zjistili i nesrovnalosti v prostředcích na financování záloh.

„V roce 2015 tak v účetnictví například nevykázalo podmíněné závazky za více než 1,4 miliardy korun vyplývající z povinností daných ministerstvu vládou. Jednalo se například o platby příspěvků mezinárodním organizacím, v nichž je ČR členem,” uzavřel NKÚ.

Tak to je síla! Zajímalo by mě, jak dlouho si to ještě necháme líbit a tuhle arogantní neschopnou korupčnickou svoloč dosazovat volbama ke korytům?

Vlastenec

#13409 Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-03-23 09:59

Centrum Londýna zažilo ve středu brutální útok, který si vyžádal čtyři mrtvé a dvě desítky zraněných. Řidič nejdříve srazil několik lidí na Westminsterském mostě. Poté, co narazil do plotu, ubodal ochranku parlamentu. Policisté ho zneškodnili střelbou, muž následkům zranění podlehl.

Čtyři mrtvé potvrdil policejní komisař Mark Rowley. Do té doby se uváděly jen dvě oběti. O identitě čtvrté oběti se nezmínil. Dodal, že policie je v tento moment přesvědčena, že útočník byl jen jeden.

Podle vyšetřovatelů je motivace útočníka „islamistická”. Atentátník se inspiroval teroristickými útoky Islámského státu, uvedl list The Guardian. Auta k útoku na civilisty na chodnících byla použita při atentátech v Nice a Berlíně.

Další multikulti obohacení od těch hodných mírumilovných doktorů a inženýrů, další vystřelený Amorův šíp přímo do srdce Anglie. Tak čekám, co slunckomanči vymyslí za blud, jako že to byl psychicky nemocný člověk a šoustlo mu z kouření marihuany a vlastně to nemělo vůbec nic společného s islámem a podobné žvásty. Kolik mrtvých ještě musí přijít, než se konečně z toho růžovýho snu probudíme? Je naprosto nepochopitelné, že se v EU stále najde tolik sluníčkových šílenců, kteří další potenciální islámské teroristy zvou do EU a pomáhají jim. Nerozumím těmto lidem, musejí to mít v hlavách úplně vypatlané, když pomáhají svým vrahům. To je nějaká duševní porucha. Proč nezavřeme tyto sluníčkářské šílence do psychiatrických léčeben a do věznic?


Nepřihlášený uživatel

#13410 Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-03-23 10:28

#13409: Vlastenec - Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili 

 protoze jedna vec je kecat jako vlastenec (coz umi kazdy politik) a druha vec je se tak zacit chovat.


Nepřihlášený uživatel

#13411 Re: BŮH s tebou naloží ty svině Židovská

2017-03-23 10:38

Evropan

#13412 Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-03-23 14:36

#13409: Vlastenec - Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili 

To, že reagujete na teroristický útok právě vy, to mě až tak nepřekvapuje. Ať už jste placený od Rusáka nebo Japonce, vaše šíření islamofobie je až chorobné. Když zabrousíme s tímto konkrétním způsobem terorismu do historie, tak základy lze pozorovat i u nás. Což takhle jméno Olga Hepnarová, říká vám to něco? Asi to ale byla muslimská teroristka. A co ti řidiči, co vytlačují na dálnici z jízdního pásu ty, kteří se tu "loudají" stotřicítkou? To jsou asi všechno muslimové.

Když si říkáte vlastenec, proč vás netrápí to, co se u nás skutečně děje? Násilník pořeže tenisovou hvězdu Petru Kvitovou, a běhá si po svobodě. Ročně je to znásilněno na šestset žen, a více než tři čvrtiny těch, co to spáchali, jsou nezjištění. O tom, že řada lidí používá svůj vůz jako zbraň, o tom je zbytečné se bavit. A ti mrtví, kteří ročně zemřou na našich silnicích, ti jsou vám také fuk.

Ale když chcete zachraňovat svět, proč nebojujete za to, aby se už konečně odhalili a odsoudili ti, kteří mají na svědomí sestřelení malajského letadla nad Ukrajinou? Tam zemřelo na dvěstě neviných lidí. Zdá se mi, že se řídíte starým Stalinským heslem - Jeden mrtvý, to je tragédie. Stovky mrtvých, to je statistika.


Nepřihlášený uživatel

#13413 Média čeká krach G.Sorose penezovod vysicha

2017-03-23 14:50

Židovský penězovod vysicha 

Média čeká krach G.Sorose penezovod vysicha 

VICE-Média krachuji děvky Sorose


Nepřihlášený uživatel

#13414 CIGAN PROMLUVIL STOJIME PROTI SS VLADĚ A HRANÉ FAŠISTICKÉ DEMOKRACII VLADOU

2017-03-24 08:42

CIGAN PROMLUVIL STOJIME PROTI SS VLADĚ A HRANÉ FAŠISTICKÉ DEMOKRACII VLADOU PROTO NÁS OZNAČUJI ZA RUSE,XENOFOBY,RASISTY, SAMA VLÁDA JE FAŠISTICKÁ TOTIŽ BOJI SE HNĚVU NÁRODU PROTO VÁS TAK OZNAČUJÍ A CHCOU VÁS TÍM UMLČET

VICE-CIGAN PROMLUVIL STOJIME PROTI SS VLADĚ A HRANÉ FAŠISTICKÉ DEMOKRACII VLADOU


Nepřihlášený uživatel

#13415 Re: Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-03-24 08:55

#13412: Evropan - Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili 

JEN ZATĚŽUJEŠ PI..............

TO CO VYSILAJ MEDIA G.SOROSE MAME VĚŘIT SI SPADNUL NA HLAVU NE SPORODNIHO STOLU 

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby dokazují to i výsledky holandského vyšetřování.

Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!

Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena. Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi.

VICE MH17 VYŘEŠENO-Wreckage of Israeli missile Python 4 in Osetia

zkoumání důkazů o ruské agresi

V tomto videu, The WIU-TUT kanál dává hlas lidu Donbass a řekne vám pravdu o tom, co se skutečně děje na Ukrajině. Ten vám ukáže, co místní obyvatelé doopravdy myslí, co vojáci jsou ve skutečnosti bojují, a jak a proč tento konflikt vlastně začal.

VICE-Pravdivý příběh o Ukrajině občanské války (od lidu Donbass)

VICE-Rusko-Ukrajina War - zkoumání důkazů o ruské agresi (epizoda 2)


Nepřihlášený uživatel

#13416 JAK HERCI A PŘEDEM NAPLANOVANÉ DIVADLO PRO VEŘEJNOST

2017-03-24 09:14

FAKE BERLIN!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?

TEN S KAMIONU CO VJEL JAKO ŽE DO LIDÍ FAKÉÉÉ 

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

Ve videu uvidite jak manipuluji MAISTREAMOVÉ media s efekty když IS vraždí fake show.
Jak aj občane teda herci běhaj přes zelené platno tak nás krmí USA.


VICE-Pravda: ISIS je falešný!
Evropan

#13417 Re: Re: Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-03-24 09:14

#13415: - Re: Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili 

Rusácká zmanipulovaná videa vyrobená KGB, pardon FSB na objednávku Putina. Koho to asi zajímá? Každý ví to, co ve zprávě vyšetřovacího týmu stojí černé na bílém - letadlo bylo sestřeleno ruskou střelou typu BUK. Jak se do Donbasu dostala, když ukrajinská armáda na tomto území před okupací Ruskem tento systém nikdy neměla? Nedodali ho tam náhodou ruští agresoři pod rouškou charitativní pomoci? Vždyť jen Rusáci a Daeš (po tvém "Islámský stát") považují zbraně za charitu.  A Rusáci vraždí nejen na Ukrajině a v Gruzii, jejíž část také okupují, ale také v Sýrii, kde podporují masového vraha Asada, který vyvraždil již více než 400 tisíc obyvatel své země, a Rusáci mu dodávají zbraně a útočí spolu s ním na nemocnice a školy.

A co ty, ruskej ambasádníku, kdy se naučíš česky? Ty předešlé lekce ti nic nedaly? No to budeme muset začít znovu. Počkej si na víkend, až na tebe budu mít více času.

Mezitím si procvičuj frázi : Nebudu sem vkládat ruskou propagandu!  Nebudu sem vkládat ruskou propagandu! Nebudu sem vkládat ruskou propagandu!  ... a tak stále dokola, dokukud se z toho nezblázníš.

NA P.... UŽ NEODPISUJÍ DĚCKU
Nepřihlášený uživatel

#13418 Re: Re: Re: Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-03-24 09:17

#13417: Evropan - Re: Re: Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili 

STRČ SI TO DO PRD........ TY NOTIČKY S BRUSELU furt poslouchat stejnou pi...... ŽÁDNÁ RUSKÁ PROPAGANDA NEEXISTUJE  TO OZNAČILA NAŠE LOUTKOVA VLÁDA ABY LIDI UMLČELA PLUS TO SMĚŠNÉ OZNAČOVANI NÁS VLASTENCU ZA RUSE,XENOFOBY,ATD TAM SEDÍ FAŠISTÉ A RASISTÉ!!!!ŽÍDÉÉ

Trapné směšné ubohé zde vidím jaký zoufalce platí naše vláda a provokatery.A s Rusi jdi do Hajzlu už je ten podvod ohranej prasklo to naplánované divadlo dřív než jste vy debili čekali.Tak Putinu můžete říct že už je to venku.

Zabíjení Ruských Army Fake noži 

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

FALEŠNÝ ATENTÁT 

VICE-Proč Se To Fake v Turecku Stalo Ruského velvyslance


Nepřihlášený uživatel

#13419 Re: Re: Re: Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-03-24 10:01

#13417: Evropan - Re: Re: Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili 

NAŠE VLÁDA SI HRAJE NA DEMOKRACII K SMÍCHU TÁ JEJICH FAŠISTICKA DEMOKRACIE 

A nebo jak si Vláda hraje na Demokracii když je Fašisticka jak může hájit a hrát si na Demokracii.A směšně označuje Vlastence a uráží to není Demokratická vláda ale Fašisticka a ještě porušila 8 bodů s Ústavy ČR. A ty si to samé loutka placená G.Sorosem.A měl bys raději držet Židovskou hubu protože ty si zabíjel na Ukrajině a přestat tu šířit ty Bruselské hovna.G.Sorosu vysicha penězovod za co vy nackové bude zase zabíjet nevine lidi a vlastně peníze sou jen papír a inkoust žádnou hodnotu nemají. 

Evropan

#13420 Ruská propaganda

2017-03-24 10:55

Ti lidé z ruské ambasády jsou docela směšní. Texty do češtiny si překládají na primitivních překladačích, které zjevně ovládají jiné jazyky než spisovnou češtinu, odkazují se na videa, u kterých je zjevné, že byly doplněny o titulky, které nemají nic společného s obsahem, a je nich vidět, že je upravila ruská rozvědka. A tou primitivní češtinou se snaží urážet slušné Čechy a sebe představovat jako vlastence, i když to žádní Češi nejsou.

Ale když vytrhnu z textu větu "Trapné směšné ubohé zde vidím jaký zoufalce platí naše vláda a provokatery", tak kromě toho, že česky nedává moc smysl, tak se mi zdá ceklem věrohodné, že ruská vláda na tom musí být opravdu hrozně, když si platí takové zoufalce, co sem vkládají různé rádobyvtipné faky.  


Nepřihlášený uživatel

#13421 Re: Ruská propaganda

2017-03-24 11:24

#13420: Evropan - Ruská propaganda 

 Prosim dolož důkaze nebo jdi do haj..... furt sem nic neviděl a nauč se psát kopírko.

Evropan

#13422 Re: Re: Ruská propaganda

2017-03-24 11:56

#13421: - Re: Ruská propaganda 

Česky má ta věta znít : "Prosím, dolož důkazy!" Když nezvládneš ale ani tuto jednoduchou větu, resp. když to nedokáže tvůj překladač, tak proč se neustále snažíš tady diskutovat na českých webech? Diskutuj si v Rusku.

A důkazy o tom, že malajsijské letadlo bylo sestřelenou Ruskou raketou Buk? No to je snadné :

idnes.cz

pravyprostor.cz

www.denik.cz

Překvapivě se všichni shodnou ...

To je jako když chci po psu kost misto kosti donese miček a misto mičku kost
Nepřihlášený uživatel

#13423 Re: Re: Re: Ruská propaganda

2017-03-24 11:57

#13422: Evropan - Re: Re: Ruská propaganda 

Chapeš co to je vůbec Důkaz a Fakta!!!Takoví starý p..... mě nezajímaj co za to zodpovědná je Ukrajina.

Co to je za snůžku sraček s takovíma jdi do prdele a Židovský Kolaborant má co mluvit fuj.Já sem čistej Čech a Vlastenec ty si pokolení špinavé co ani bůh neuznává.

Vy jste uplně vylizaní tam!!!

Jsem ti to dával aj s videem od Holandska

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby dokazují to i výsledky holandského vyšetřování.Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena.

Evropan

#13424 Re: Re: Re: Re: Ruská propaganda

2017-03-24 13:45

#13423: To je jako když chci po psu kost misto kosti donese miček a misto mičku kost - Re: Re: Re: Ruská propaganda 

Fakt nechápu, co je to tvoje Důkaz a Fakta. To jako co sem napíšeš ty, to je Důkaz a na informačních serverech jsou lži? Jak dokážeš, že to letadlo sestřelila raketa izraelské výroby? Tady žádný důkaz nevidím. Nezlob se, ale tvoje oduševnělá věta s pravopisnými i věcnými chybami není ani Důkaz ani Fakt. A místo nadávek se vrať do Ruska ty ruský vlastenče. 


Nepřihlášený uživatel

#13425 Re: Re: Re: Re: Re: Ruská propaganda

2017-03-24 14:14

#13424: Evropan - Re: Re: Re: Re: Ruská propaganda 

Furt sem neviděl důkaz a fakta že jsou tu Rusové ztráta času s debilem.J na informačnich médiích sou lži platí to ještě G.Soros nikoho ty Maistream hovna nezajímají stejnak je to podvod a celé s Ruskem naplánované.Teda Soros to doplatil vysichají mu peníze sláva konec sraček v Evropě.Agresoři Vláda,Média,Elity 

 ZDE DŮKAZ PRO G.SOROSE DĚVKU CO TO VKLÁDÁM PONĚKOLIKÁTÉ 

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby dokazují to i výsledky holandského vyšetřování.Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!

Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena. Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi.

VICE MH17 VYŘEŠENO-Wreckage of Israeli missile Python 4 in Osetia