Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#13551 Fake Syria 90%muslimů žádné války jen divadlo s Herci

2017-04-14 04:08

Fake Syria 90%muslimů žádné války jen divadlo s Herci.Nazenem národům strach válkou proti Rusku a pritom je zbavíme práv a svobod pak nasunem islamizaci do Evropy a vyvolame války a nepokoje v zemích EU 

VICE-Trump effect: Čína nasunula k severokorejským hranicím 150,000 vojáků, očekává úder USA na Severní Koreu! Trump se definitivně zbláznil, zachraň se, kdo můžeš?

Bílý dům vlastně řídí blonďatá Ivanka

Otázkou ale je, kdo konkrétně dceru Ivanku takto rozrušil. Alex Jones včera hovořil o tom, že podle informací dostala Ivanka na svůj email fotografie od spolupracovníka svého manžela, který fotografie měl získat ze zdrojů CIA. To prostě znamená, že nosatí pánové z Goldmanu vědí, co na Trumpa platí. Jeho dcera Ivanka! Takže jí pošlou přes prostředníka jejího manžela cinknuté a ve Photoshopu vylepšené fotografie zplynovaných syrských dětí, Ivanka dostane srdcedrásající amok, běží za tátou a začne do něho tlačit požadavek na vybombardování a odkráglování toho prašivého Asada.

VICE-VIDEO: Kdo vlastně ksakru řídí Bílý dům? Sergej Lavrov v Moskvě varoval Rexe Tillersona, aby se už žádný podobný útok USA na Sýrii v budoucnu neopakoval. Ivanka Trump dokopala svého tátu k bombardování Asada!

Američané už nepotřebují Sýrii pohromadě, bude se dělit?

Takže je možné, že USA s Trumpem u moci začnou o Kurdech uvažovat tak, že k získání kontroly nad východem Sýrie vůbec Američané Kurdy nepotřebují a obětují je Erdoganovi, resp. ať jim Rusové nabídnou něco z území pod Asadovo kontrolou. Pro Tillersona je plán pro dopravu arabské ropy Exxonu do Evropy postaven na plánu potrubí přes východní Sýrii nahoru do Turecka a odtamtud přes Bospor do Evropy. Aby to bylo ještě více komplikované, musíme si uvědomit, že úrodná půda, zdroje vody a podmínky pro život jsou jenom na západním pobřeží Sýrie. Více než 85% Sýrie je buď poušť anebo polopoušť. Ekonomika země je koncentrována okolo Damašku a při pobřeží. Američanům je osud Syřanů lhostejný. Jim jde pouze o položení trubek ropovodu, a ty klidně mohou ležet v poušti. Podél trasy ropovodu se postaví silnice pro obsluhu a ostrahu celého díla a tím to hasne.

VICE-VIDEO: Rozzuřený Alex Jones zaútočil na Trumpa a varoval ho, aby nepodrazil své voliče. Padala slova o zradě a sprosté nadávky. Americká vojska jsou na cestě do Sýrie! [CZ Titulky]

Vedoucí kolotoče

#13552 Re: Fake Syria 90%muslimů žádné války jen divadlo s Herci

2017-04-14 08:15

#13551: - Fake Syria 90%muslimů žádné války jen divadlo s Herci  

Opět trapný fake. Na aeronetu nic takového není. Nějaký propagandistický trapásek to vkládá bez vědomí vlastníků. Copak nějaký logicky uvažující novináš napíše větu "Čína nasunula k severokorejským hranicím 150 000 vojáků"? To si asi nějaké děcko hraje v Rusku na písečku, a pak to vyzvrací do klávesnice ...


Nepřihlášený uživatel

#13553 V USA se chystá revoluce ozbrojené milice

2017-04-14 08:18

V USA se chystá revoluce ozbrojené milice brzy dodám info o Fake bombardování Asada a umělých batolat jako živé nahrasky děti :-D 

VICE-V USA se chystá revoluce ozbrojené milice

 

Pro hlupáka

#13554 Re: Re: Fake Syria 90%muslimů žádné války jen divadlo s Herci

2017-04-14 08:23

#13552: Vedoucí kolotoče - Re: Fake Syria 90%muslimů žádné války jen divadlo s Herci  

Zase o Rusku trapoš:-D 

Copak hlupaku aka Evropo jdi s Ruskem do Haj... trapná prasstitutko G.Sorose.Jedine děcko si tu ty podle toho chování :-D :-))Otravuješ jak 7let s tou podvodnou hrou o Rusku přitom to s Ruskem je plánováno.A nechápu proč kopirujes mě jak tě nazývám deckem nemáš vlastní rozum asi na podlaze vid v porodním sálu.A problém je že to na Aeronetu je a už jednou sem ti psal že V.Kolotoče by nikdy tak nepsal Kavárniku to není Fake jak Bruselský odpad médii kde si najimaj herce a kde se veřejnosti lže prase.

A Rusko se proflaklo divadlem o zabití velvyslance a army své Fake show a ještě pád těch Ruských Alexadrovcu zase divadlo komedie Fake a teď Petrohrad podobnej Bruselu k smíchu :-D :-D bubu teroristé jasně Vlády EU ne teroristé.Asi sou na Bahamách jak Bin Ládin co :-D :-D 


Nepřihlášený uživatel

#13555 Re: Re: Re: Fake Syria 90%muslimů žádné války jen divadlo s Herci

2017-04-14 10:08

#13554: Pro hlupáka - Re: Re: Fake Syria 90%muslimů žádné války jen divadlo s Herci  

Hele, Rusáku, nauč se česky, nebo sem nepiš. Ale ten překladač, který používáš, ten je fakt ubohý.


Nepřihlášený uživatel

#13556 Fake war Sýrie :-D

2017-04-15 07:18

Až to uvidíte tak se asi budete smát umělé dětské panenky trapné směšné.To prej považuji za živé ty Fake média no prasstitutky a prasstituti lhát manipulovat veřejnost.

VICE-Fake war Sýrie 

VICE-Sýrie Fake sarin 


Nepřihlášený uživatel

#13557 Vláda a jejich Fašisticka demokracie

2017-04-15 07:54

Vláda a jejich Fašisticka demokracie 

VLÁDA JE FAŠISTICKÁ TOTIŽ BOJI SE HNĚVU NÁRODU PROTO VÁS TAK OZNAČUJÍ A CHCOU VÁS TÍM UMLČET

VICE-CIGAN PROMLUVIL STOJIME PROTI SS VLADĚ A HRANÉ FAŠISTICKÉ DEMOKRACII VLADOU


Nepřihlášený uživatel

#13558 Re: Re: Re: Re: Fake Syria 90%muslimů žádné války jen divadlo s Herci

2017-04-15 08:06

#13555: - Re: Re: Re: Fake Syria 90%muslimů žádné války jen divadlo s Herci  

 Zase o Rusku :-D :-D 

Ty sem nepiš ty špino Židovská Kavárenska kolaborantská.Ajo to ti poručila Fašisticka Vláda tak urážet Vlastence aby je tím umlčela vid prasstitute.To umíš jen to furt dokola njn děcko 6-7let víc bych tě netipoval.S Ruskem je to divadlo už dávno prokoukle podvod tak toho divadla můžete dementi z demenci nechat :-D.


Nepřihlášený uživatel

#13559 Nalepkovani nás občanů fašisty ve vládě

2017-04-15 10:06

TAK zvané označování vlastních občanů od vrahů a fašistů.

Ruská propaganda neexistuje to vláda si vymyslela.Tak jak si vymysleli urážet Vlastenece do Rusů,Xenofobu,atd tím si myslí že vrahove lid umlči.A sám ses minule přiznal že je to vše plánováno proti Rusku s Ruskem Evropou a USA takže ty lži si nech pro buzny v parlamentu.Nebo si pedofil jak Papež František a Benedikt XVI fuj no oni sou aj buzny proto se na fotkách oblizuji.A zanima chodí ty buzny s parlamentu.Satan má okolo sebe sami buzeranty.Nesoudim ale je to hnus aj to G.Sorose LGBT fuj.


Nepřihlášený uživatel

#13560 Amazon pálí knihy co uráží židy

2017-04-15 11:13

Židé neznají dějiny nic proto pálí knihy co je prej uráží idioti jsem v 21století spalme Korán,Talmud,a Satanské a další knihy znevazujici Boha a Krista.Evropa patří Kristu ne špíně.

VICE-Amazon pálí knihy co uráží židy 

TESALONICKÝM 1,2-3-Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku ((od židů))

14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali;nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.


Nepřihlášený uživatel

#13561 PROČ MUSLIMY NEPOSLOUCHÁME?

2017-04-15 21:51

To je opravdu otázka za milion. Na nebezpečí islámu upozorňují i samotní muslimové. Jako třeba Zana Ramadini. Vydala knihu Zahalená hrozba - moc muslimských žen a bludařství tolerance Němců. Říká mimo jiné, že muslimské matky vychovávají ze svých synú neschopné lůzry. Ti si pak svou frustraci vybíjejí na okolní společnosti.

Více v textu z časopisu EchoPrime, který nám zporstředkoval Piet Fenrir Podaný:

Muslimka a právnička Zana Ramadaniová (33), bývalá aktivistka hnutí Femen, napsala bestseller. Ve své knize vystupuje proti falešné toleranci, konzervativnímu islámu, machismu muslimských mužů a proti muslimským matkám, které selhávají při výchově. Její kniha, jež vyšla letos v březnu v Německu, kam se přestěhovala s rodiči ze Skopje ve svých sedmi letech, se jmenuje Zahalená hrozba - moc muslimských žen a bludařství tolerance Němců («Die verschleierte Gefahr – die Macht der muslimischen Mütter und der Toleranzwahn der Deutschen).

Reakce na knihu jsou prudké, říká v interview pro švýcarský list Tages Anzeiger SontagsZeitung. Výhrůžek, které dostává od konzervativních muslimů, je nepočítaně. "Nazývají mě děvkou, hrozí mi znásilněním a zavražděním, a od doby, kdy jsem těhotná, mi vyhrožují, že mi vykopou dítě z těla," říká. Má, přirozeně strach, ale snaží se jím nenechat ochromit.

Tyto reakce si vysvětluje tím, že je muslimka. "Kdybych byla Němka, označovali by mě za rasistku a nacistickou štětku, tyhle výtky přicházejí vždycky. To, že jsem muslimka, situaci jen znesnadňuje a zhoršuje. Že vyjadřuji kritiku jako žena, je úplně to nejhorší." Obává se, protože přesně ví, o čem mluví.

Z krachující integrace činí autorka odpovědnými především také ženy. "Ženy jsou největšími utlačovatelkami dcer," vysvětluje v rozhovoru. Ty jsou totiž v muslimském světě odpovědné za zachování rodiny, nikoli muži. "Synové můžou prodávat drogy, být násilničtí, to ale není pro matky žádný problém, protože tím netrpí čest rodiny. Avšak panenství dcer musí být zachováno za každou cenu." Jinak matka selhala a zostudila celou famílii.

"Synáčkovský kult" považuje Ramadaniová za fatální. Ze synů se vychovávají "princové". "Jsou rozmazlováni, hýčkáni, obsluhováni, a tím nakonec vychováni k neschopným lůzrům. Selhávají, protože Západ je společnost založená na výkonu, doma je ale učí něco úplně jiného. Neznají, že se od nich něco požaduje, že se musejí namáhat. "Když pak ztroskotají, dávají vinu všem ostatním. Učitelce, té nevěřící couře, která synovi nemá co říkat, anebo obecně lidem na Západě, kteří jsou všichni rasisté a muslimům nedávají žádnou šanci."

Ramadaniová si to musela zažít na své vlastní kůži. Zatímco její otec pocházel z liberální rodiny a rychle se integroval, její matka se s Německem nesžila, hodiny telefonovala do své vlasti. "Tamní hodnoty a morálka pro ni byly stále důležitější. Protože Němci platí za nevěřící a Němky za coury, měla pocit, že čím jsem starší, tím více mě musí kontrolovat." Protože bych mohla pošpinit čest rodiny a pak si nemohla vzít za manžela žádného Albánce.

Jednu chvíli na ni matka povolala syny. Týž večer proto Zana Ramadaniová utekla do azylového domu pro ženy, protože jinak jí hrozilo, že by ji odvezli zpátky do Makedonie a tam ji nuceně provdali.

Nepochopitelné pro autorku je, jak se lze na nošení šátku, který je výrazem "pohlavního apartheidu", dívat jako na svobodnou volbu. Jedním z důvodů radikalizace muslimů je podle ní "toleranční poblouznění" Západu. Západní politici se podle ní dlouhé roky dvoří radikálnímu islámu, jeho zástupci jsou zváni do každé talkshow. Oproti tomu umírněné hlasy téměř není slyšet.

I muslimové, kteří do konce minulého století ani nechodili do mešity, mají nyní najednou pocit, že "být muslimem znamená vlastní identitu". A kvůli vší západní toleranci jsou ti tolerantnější mezi muslimy vydáváni všanc radikálním muslimům, dodává Ramadaniová.

Evropan

#13562

2017-04-15 22:57

Terorista vraždící ve Švédsku byl Uzbek. Do Švédska přišel už před několika lety a pravděpodobně přes Rusko. Navíc to je etnický Tádžik.

http://zpravy.idnes.cz/stockholm

V Oslu našli a zneškodnili bombu. Podezřelý, který byl zatčen v souvislosti se sobotním nálezem výbušného zařízení v centru Osla, je sedmnáctiletý občan Ruska, který v Norsku marně žádal o azyl. Podle vyšetřovatelů zatím není jasné, zda plánoval teroristický útok. Policie nalezenou bombu zneškodnila, nikdo nebyl zraněn.

http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/

Nejpočetnější muslimskou menšinu v Evropě má přitom Rusko – 16 miliónů. Ve Francii jich žije 4,7 miliónu. Spolková republika se 4,8 milióny drží jistý rekord: má přibližně tolik muslimů jako celá Severní a Jižní Amerika dohromady.

http://rusko-a-islam-jeste-vetsi-prusvih

Zprávy o tom, že do Německa přišlo asi 2.500 muslimů z Ruska a na území EU následně "zmizeli", možná budou pravdivé. Otázkou je, pro koho vlastně ti muslimové pracují? Je tak velký rozdíl mezi Daeš a koalicí Rusko-Irán-Sýrie, když tato koalice ve skutečnosti proti Daeš nebojuje?

EU a v ní debilove a prasstituti

#13563 EU zakázala šachy to je fakt banda de.......

2017-04-16 00:51

Šachy zakázané Bílý nesmí vyhrát :-D 

VICE-EU zakázala šachy to je fakt banda de 

Terorizmus neexistuje
Nepřihlášený uživatel

#13564 Re:

2017-04-16 00:55

#13562: Evropan -  

TERORIZMUS NEEXISTUJE ŽÁDNÝ TO SOU VLÁDY ZEMI 40-ZEMÍ EU UŽ ANI NESLEDUJI TV KDYŽ VIM PACHATELÉ TERORIZMU VE SVĚTĚ!!!!!!!DO MÉDIÍ A NEZISKOVEK SOROSE TO DÁVAJÍ S HERCI ABY NAHNALI STRACH EVROPĚ :-D :-D PRASSTITUTKY 

No to sou sračky ani sem to neotevrel G.Sorose blitky nečtu.Dobry s tím hercem se Švedska :-D,parodie jak Berlín s tím Anisem.:-D a nejvíce muslimů má Emirat co aj verbuje Islamizaci plus Turecko,Pakistan,ty co dotuji islamizaci Evropy a jdi s Ruskem do prd celá islamizace Evropy je plánovaná Ruskem Evropou a USA takže Blablabla.:-D dokázalo se to divadlem v Petrohradu a v Turecku :-D a s B.Asadem divadlo hrané útok Trumpa na základnu :-D takoví herci tam :-D :-D njn Sýrie má muslimů 90%tak se nedivím že vše je hrané komedie.

ZEMĚ CO HRAJI DIVADLO PRO VEŘEJNOST A JE JICH VÍC CO PODPORUJÍ ISLAMIZACI A ISLÁM 

Bangladesh — Muslim 83%
Egypt — Muslim 90%
Gaza — Muslim 98.7%
Indonesia — Muslim 86.1%
Iran — Muslim 98%
Iraq — Muslim 97%
Jordan — Muslim 92%
Morocco — Muslim 98.7%
Pakistan — Muslim 97%
Palestine — Muslim 99%
Syria — Muslim 90%
Tajikistan — Muslim 90%
Turkey — Muslim 99.8%
United Arab Emirates — Muslim 96%

NEJVÍCE MUSLIMŮ MÁ 

Afghanistan — Muslim 100%
Saudi Arabia — Muslim 100% Vlastní Mekku a Kabbu Satanuv kámen 
Somalia — Muslim 100%
Yemen — Muslim 100%

Ten s kamionu Fake 

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

Švédsko divadlo jak Berlín :-D :-))

21.stoleti boj proti teroristum fake show

Použití termínu " mezinárodního terorismu " má následující cíle:

 

  • Skrytí skutečné cíle ozbrojených sil rozmístěných po celém světě v boji o nadvládu a kontrolu

  • Soustružení na požadavky lidí na boj nedefinovaných gólů protineviditelnému nepříteli

  • Ničí základní mezinárodní normy a mění koncepty, jako jsou: agrese, státní teror, diktatury nebo hnutí národního osvobození

  • Zbavuje lidi jejich legitimní právo na boj proti agresí a odmítnout práci zahraničních zpravodajských služeb

  • Zavedení zásady zřeknutí se národních zájmů, transformovat cíle ve vojenské oblasti, přičemž přednost mají válce proti terorismu, porušování logiku vojenských aliancí na úkor společné obrany a zvýhodnit protiteroristické koalice

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

Evropan

#13565 Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de.......

2017-04-16 06:36

#13563: EU a v ní debilove a prasstituti - EU zakázala šachy to je fakt banda de....... 

 Ty tomu šprímu fakt věříš? A cpeš to sem, přestože byl zveřejněný už 1.4.? Víš, u nás v Čechách je 1.4. tzv. "apríl", kdy se jeden druhého snaží vyvést z míry nějaký šprýmem. To, že ses chytil až po dvou měsících, to svědčí o mnohém :)))

:-D Blablabla zas o Rusku :-D už se bavím při takových jednání s prasstituty
Nepřihlášený uživatel

#13566 Re: Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de.......

2017-04-17 05:54

#13565: Evropan - Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de....... 

 Zase uráží do Rusů špína nic jiného my Kavarna neumíme :-D naše inteligence je buď Osla nebo Slepice nebo 6-7let proto snáma tak je....

Už to pochop ty Čech nejsi ty si ostuda špína hovno na podrážce.Zapadni plevel prasstitutka G.Sorose děcko co neumí nic odpad jen otravuješ s Rusma.Přitom je to podvod a plánované.Ani nemůžeš bejt svepravnej protože takovému d... se svepravnost bere, prostě papouškuješ co ti kdo předhodi házejí ti aj kosti asi j :-D když jim děláš prasstituta :-D :-D.To já nehraju za žádnou stranu mě je Rusko u prd tak jak USA já sloužím někomu jinému já nesloužím člověku.To už sem ti taky jednou psal ale tvá inteligence je jak Homera a nebo fakt malého děcka :-D To už aj ta Opice je chytřejší a to nemá s člověkem nic společného.

Jdi raději mrskat šašku a neotravuj tu slušné lidi západním prujmem.

Evropan

#13567 Re: Re: Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de.......

2017-04-17 09:08

#13566: :-D Blablabla zas o Rusku :-D už se bavím při takových jednání s prasstituty - Re: Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de....... 

Já Čech jsem. Mám to mimo jiné v rodném listě a v občance. V tom mi ty, východní trapáku, těžko dokážeš konkurovat. Takže když nevíš, co je to apríl, raději zalez do zemljanky a zklidni se.


Nepřihlášený uživatel

#13568 Re: Re: Re: Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de.......

2017-04-17 09:57

#13567: Evropan - Re: Re: Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de....... 

 To mám taky prasstitute ale pochybuji to máš buď jak G.Soros to občanství.Přivadrovalec se západu s Madarskym občanství G.Soros.Takže můžeš mět ale nejsi čistý Čech špino.Zatim co já sem :-D Čech jak poleno trapačku co furt cpe Rusko a nic jiného neumí :-D :-D Osliku co mě ještě řekneš :-D 

Evropan

#13569 Re: Re: Re: Re: Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de.......

2017-04-17 10:05

#13568: - Re: Re: Re: Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de....... 

Ty se svojí češtinou že jseš Čech jak poleno - no k popukání. Prostě Rusáci byli vždycky strašně namyšlení, ale upozorňuji tě, že Čechy pod Rusko nikdy nepatřily, takže nemůžeš mít české občanství.

Ale jako pokud o apríl dobrý :))

Nudná komunikace s oslikem
Nepřihlášený uživatel

#13570 Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de.......

2017-04-17 10:09

#13569: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de....... 

 Česko nepatří pod Rusko ani USA Osliku.Česko je samostatny stát ne totalitní.

Och zase o východu och zase uráží špína židovská kolaborantska jde vidět že jste rozum nechali na sálu při pádu na hlavicku . :-D :-D To označování si nechej pro rodinu prasstitute tím nás neuražité a neumlčite  vy fašisti s Kavárny a Vlády.

Evropan

#13571 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de.......

2017-04-17 12:54

Kazatel

#13572 Všichni lidé na zemi jsou uvedeny do manipulace

2017-04-17 15:53

No na mně nic neučinkuje mě chrání výši moc.Proto furt vám sem dávám vše já sem osvicen a probuzen.A zemi co čeká potopa a soužení a armagedon!!!!A to co bylo v Sodomě Komoře to také a neuroda.

VICE-Všichni lidé na zemi jsou uvedeny do manipulace Satanistama 

VICE-Česká nezávislá TV bez MSM lži 

Marek 16.20

17Ty, kdo uvěří, budou provázet tato znamení: Ve jménu mém budou vyhánět démony a mluvit novými jazyky;18budou brát hady do ruky, a vypijí-li něco smrtícího, nic se jim nestane; na choré budou vzkládat ruce a uzdraví je.“19Když jim to Pán řekl, byl vzat vzhůru do nebe a usedl po pravici Boží.20Oni pak vyšli, všude kázali; a Pán s nimi působil a jejich slovo potvrzoval znameními.

Galatským 1,6-10

.10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Čekám odezvu od Oslika :-D to bude zas bezpateřni
Nepřihlášený uživatel

#13573 Vyzva k pokání pro Evropu 20mil splodiny placené G.Sorosem

2017-04-17 17:14

 Výzva k pokání Satanova doktrína se blíží 20milionů placené splodiny míří do Evropy 

VICE-Výzva k pokání 

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti

"VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" byla zmanipulované od začátku do konce

Falešná válka Žádné civilní oběti = žádná vojenská akce ...

#13574 Falešná válka aji Putin přistoupil na hrané divadlo s Herci

2017-04-17 17:22

Falešná válka aji Putin přistoupil na hrané divadlo s Herci prosazují NWO totiž a podporuji ty Fake teroristy a Fake krize divadlo a podvod :-D :-D 

Žádné civilní oběti = žádná vojenská akce ...

Falešná válka Takže určitě existují reálné uprchlíkům z našich bomb v Sýrii a Iráku, a proto ji dluží na ně, aby jim nabídnout útočiště? No, ano i ne ... a hlavně ne. Za prvé, tím menší počet syrských uprchlíků, kteří se mísí se hmotnost migrace ekonomických Chancers nejsou prchají ze svých bomb; utíkají z ruských bomb.

Existuje důvod, proč se Putin byl schopen provést takové obrovské přepady zničit ISIS, protože začal bombardování na začátku tohoto ‚uprchlická krize‘. Bylo to proto, že naše - aka koalice NATO - pokusy o zničení ISIS během posledních několika letech byly přinejlepším žalostné, a v nejhorším případě zcela podvodné.

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

Mainstream Media h.... lži spiknuti proti lidstvu

VICE-Představený vůz bombardování / nálety na civilisty v Iráku, Červeného půlměsíce? (New unikly video!)

Maistreamové lži,Herci a divadlo na otrávené chemickejma zbranma

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

2. Korintským 11,10-15/O MUSLIMECH 

10Jakože je při mně pravda Kristova, tato moje chlouba nebude v achajských končinách umlčena!11Proč na tom trvám? Snad proto, že vás nemám v lásce? Bůh ví, že mám!12Ale jak to dělám, budu dělat i nadále; nechci dát příležitost těm, kdo by se rádi chlubili, že si počínají jako my.13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!


Nepřihlášený uživatel

#13575 Německo a Fake krize s Uprchlíky

2017-04-17 18:10

Výpověď lékařky 

VICE-Německo a chování muslimů