Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#13576 DLUH Fašistické Vlády ČR

2017-04-18 00:00


Nepřihlášený uživatel

#13577

2017-04-18 00:20

Informace k Islamizaci CR

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-CSL, CSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do CR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,USVIT,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat voliče, demagogicky oblbovat voliče,občany, útočit na emoce fake zpravodajstvím. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO. 

Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!

Když falešné peníze sou a národy v otroctví sou
Nepřihlášený uživatel

#13578 Nový světový řád Fake krize a pád

2017-04-18 00:25

Nový světový řád /Až bude tá krize jděte po Vladach loutkovejch!!!!!Co porušují Boží zákon co jim Bůh dal musí zemřít!!!!Maj na rukou krev nevinich po staletí. 

Zanikne peníze nemaj žádnou výši hodnotu kus papíru s inkoustem bez ceny.Až bude Fake krize tak se nelekejte národy to už budete vědět jak falešné ty peníze sou.(((Ani nemusíte pak kupovat a prodavat s RFIDČipem protože bude k h...čip co vás má sledovat od N.Y.B 666..)))za kus papíru bez hodnoty do práce ani se nedivím že Vlády ty Satanové děvky neplatí daně to je zbytečné.Vzdyť je to papír a inkoust žádnou hodnotu nemají tyto peníze hrací legrační peníze :-D Dobré navytřeni prd.... leda zkuste.

Konečné řešení
PODVOD FAKE KRIZE,EKONOMIKA,HOSPODÁŘSTVÍ,A KOLABS FAKE

Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímat světovou vládu.

Výzvy k " VICE-Nového světového řádu "

Rodshild řekl :

Dejte mě moc nad národy pomocí falešných peněz žádné hodnoty.A nebude mě zajímat kdo tvoří jeho zákony.

Chodíš makat za kus bezceneho papíru. Banky a Vlády to schvalily jako platidlo ty směšné peníze hrací aby vás mohli otročit po staletí.Pritom vše je zadarmo to nám dává Bůh podívejte se okolo sebe,přírodní plody,bylinky,atd.

farmaceutické společnosti 

Zadné tablety chemický upravené co vás zabíjí záměrně.Za co ty hrací peníze utracite a umirate přitom.

VICE-Viry jako nástroje na vylidnováni populaci

Potravinářské prumysle 

Plus platíte za jídlo které je zadarmo.A ještě k tomu je falešný upravené chemický to by nejedl ani pes to co do vás na zemi cpou za hnůj.Falešne jídlo obchodní hnojiva Lidl,Penny,Byla,takový jedy GMO hnusu.

VICE-Tajnosti o geneticky upravených potravinách Vědec odhalil šokující pravdu a přišel o práci

Vládní prasstitutky a prasstituti
Nepřihlášený uživatel

#13579 Pozor na banky a prosím uvolněte byty migrati přichází

2017-04-18 14:45

Pozor na banky a prosím uvolněte byty migrati přichází

VICE-Pozor na banky 

G.Sorose kurvičky 

Fašisti z vlády a jejich totalitní režim prasstitutky 

VICE-Uvolněte byty pro islamizaci Evropy 

Základní lidská práva a svobody

Článek 7 ČR SNAŽI SE ZNEUŽIT A JE TO TRESTNÝ ČIN VUČI OSOBĚ
(1) Nedotknutelnost osoby a jejího soukromí je zaručena. Omezena může být jen v případech stanovených zákonem.

Hlava první

Obecná ustanovení

Článek 1 VLÁDA PORUŠUJE A UŽ MĚLA BÝT ROZPUŠTĚNA Z DUVODU PODVODU A KORUPCE!!!A PÁCHÁNI GENOCIDY NA NÁRODU
Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. Základní práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné.

Článek 2 ČR PORUŠUJE A NAROD MA PRAVO NA OBRANU
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.


Nepřihlášený uživatel

#13580 Kdo stojí za SK Majdanom aj Kiskova behna

2017-04-19 15:44


Nepřihlášený uživatel

#13581 Re: Nedejme se !!!

2017-04-20 03:39


Nepřihlášený uživatel

#13582 Re: Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de.......

2017-04-21 10:44

#13565: Evropan - Re: EU zakázala šachy to je fakt banda de....... 

 Proč sloužíš těm, kteří lidem v Evropě chystají osud horší než smrt?

Vlastenec

#13583 Francouzi volí prezidenta

2017-04-23 07:37

Oči celé Evropy se upírají ke Francii, kde právě započalo prezidentské klání. Doufám, že Francouzi konečně vezmou rozum do hrsti, skoncují se socialistickými multikulti experimenty a zvolí Marine Le Penovou, jinak je s krásnou Francií, jak ji známe, na dobro konec!


Nepřihlášený uživatel

#13584 Re: Francouzi volí prezidenta

2017-04-23 13:26

#13583: Vlastenec - Francouzi volí prezidenta 

 Snad to vyhraje Maruška a začne dávat věci do pořádku. Když mohla jedna houpá žena Evropu pohnojit, proč by jiná chytrá žena nemohla Evropu z toho hnoje vyvést ... 


Nepřihlášený uživatel

#13585

2017-04-23 16:22

Evropská Unie velmi přesvědčivě předvedla, že není schopna řešit ani jediný z akutních problémů dnešní Evropy. 

Je slepá, hluchá, naprosto blbá a šílená. Názorně je to vidět na jejích představitelích.

Je personifikovanou nenávistí a opovržením k obyvatelům Evropy. Oni si takové svinstvo a zlo nezaslouží.

Sloužím Bohu a Kristu ne člověku nesloužím RUSKU ANI SS USA

#13586 Turecké referendum je pokračováním Brexitu a Trumpexitu

2017-04-23 17:16

Turecké referendum je pokračováním Brexitu a Trumpexitu

Turecko se pod vládou vůdce Erdogana emancipuje, narostou mu křídla a to bude velký problém pro globalisty, kteří s Tureckem měli a mají jiné plány. Turecko mělo a má oslabit a mělo být zmenšeno, přičemž regionální vliv Íránu měl významně posílit. Roztržka Erdogana s USA tomu zpočátku nahrávala, protože USA přišly o svého hlavního spojence v Malé Asii. Na Turecko je ale potřeba se dívat ve velkém obrazu. Turecko má s Izraelem velmi špatné vztahy v poslední době a do značné míry právě Turecko má ambice převzít roli Sýrie, která dříve byla symbolem největšího nepřítele izraelského státu po vojenské stránce, pokud nepočítáme Írán. Silné Turecko tak může globalistům hrát do karet v současné pozici, kdy aspiruje na rivala Izraele a zároveň je Erdogan promuslimsky nastavený, takže bude tlačit na EU a migrace do EU bude stabilně pokračovat, ale tentokrát již za nadiktovaných podmínek Erdogana. Globalisté tak mají nyní jistotu, že islamizace EU bude pokračovat tak jako tak.

VICE-Turecko se zachránilo před Evropskou unií a Turci oslavují. Proč Brusel nepochopil návrat Ankary k fasciálnímu systému řízení? Trump jako jediný politik ze západu pogratuloval Erdoganovi k výsledku referenda!

VICE-Celosvětová perestrojka a role Donalda Trumpa

 

Sloužím Bohu a Kristu ne člověku

#13587 Po pádu Alexadrovcu letadlem si jezdí turné komedie a podvod MSM herci

2017-04-23 17:30

Po pádu Alexadrovcu letadlem si jezdí turné komedie a podvod MSM herci nikdo neumřel to samé šašek R.Velvyslanec a R.Army v Sýrii jakože zabití IS Agenty CIA TRAPOŠIT můžou jinde divadlo a kulisy Fake show :-D 

Pražská kulturní fronta chce Alexandrovcům zakázat zpívat v Česku, protože prý propagují ruskou armádu. Výkvět kavárenských podpindosníků chce po Zaorálkovi, aby Alexandrovcům neudělil víza!

Na vědomost se dává, že jsme vážně vojensky ohroženi Ruskou federací. Podle dostupných informací se připravuje k nám vtrhnout horda přibližně stovky ruských mužiků a děvušek, příslušníků Ruské armády, kteří budou v různých městech ČR (na štěstí ne zbraněmi, ale jen propagandisticky) masakrovat mozky našich občanů, neboť tímto způsobem hodlají oslavovat sovětskou a ruskou armádu, stejně tak jako zahraniční politiku a všechny války vedené jak Sovětským svazem, tak Ruskem!

      Aby nevznikl dojem, že šířím poplašnou zprávu, upřesňuji tuto informaci  v tom smyslu, že se jedná o legendární Ruský armádní sbor Alexandrovců, který se chystá na svou další pouť do Česka.  Jak to však v poslední době bývá, ne všem občanům ČR se to ale líbí. Někteří z nich mají na paměti, že Alexandrovci jsou armádním souborem, který mimo jiné podporoval okupaci ukrajinského Krymu a jeho příslušníci se prý také nijak nevymezovali ani proti některým krokům syrského prezidenta Bašára Asada. Žádají proto ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka, aby těmto pěvcům a tanečníkům nenechal udělit víza.

VICE-Pražská kulturní fronta chce Alexandrovcům zakázat zpívat v Česku, protože prý propagují ruskou armádu. Výkvět kavárenských podpindosníků chce po Zaorálkovi, aby Alexandrovcům neudělil víza!

Herci a placení herci jakože teroristé to sou Vlády EU Terorizmus neexistuje ani 

Petrohrad v Rusku podvod podobné Bruselu jak tam herci leželi trapné.Jinač pěkná spolupráce s MSM médii Putine jak divadlo v Turecku a Syrii Terorizmus neexistuje to jsou Vlády a Elity aby mohli mět potkontrolou národy 

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

USA útok v Syrii podvod divadlo Syria — Muslim 90%

Skutečnost jak se bojuje v Syrii Iráku atd Fake s herci A Ruský vojáci jakože zabití přitom je to plánováno všemi Vládami.IS sou Agenti CIA USA ne teroristé vše to je podvod Maistreamu a západních lživých médii.

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!


Nepřihlášený uživatel

#13588 Vzkaz do světa, že Trump neovládá americkou armádu

2017-04-23 17:41

Zase o Fake válce proti Rusku :-D :-D Celé je to podvod aby vás až přijde NWO mohli lehce otročit.Nikdy nepůjdou proti domluvené maškare to sami proti Číně ta má zastoupit pád EU v Nové Evropě vše je to podvod jak loutky politiku v parlamentu jen hrají v TV komedie a hádají se mezi sebou jak laciné děvky což také sou prasstitutky a prasstituti a buzny stojíme proti Satanovim kurvičkam co Maj rodiny na oko jak Obama přitom má manželku s curakem 
Vzkaz do světa, že Trump neovládá americkou armádu

Trump přišel úplně o všechno. Zejména ale o důstojnost. Generálové v Pentagonu a americký vojensko-průmyslový komplex se rozhodli, že si znovu zaválčí, ale Trumpa k tomu nepotřebují. Na celou věc se dá dívat tímto jednoduchým pohledem. Trump oznámí celému světu, že na svůj rozkaz vysílá skupinu lodí ke KLDR, ale o týden a něco později se ukáže, že celá skupina lodí nikdy ke KLDR neplula. Co se stane? Dojde ke dvěma věcem. Na mainstreamu z toho budou mít odpůrci Donalda Trumpa legraci, že prezident neví, kde má lodě a kam mu plují. Ale druhá věc je horší. Generální štáby v Moskvě a v Pekingu dostanou do ruky jednoznačný důkaz, že Donald Trump je loutka a že neovládá americkou armádu! Je to symbol, vzkaz. A co následuje? Zděšení, obavy a protiopatření.

VICE-Vzkaz do světa, že Trump neovládá americkou armádu


Nepřihlášený uživatel

#13589

2017-04-23 17:47

Evropská unie nemá nic společného s demokracií.

Je spoluzodpovědná za systematickou likvidaci svobody slova. Včetně internetu. To znamená, že v podstatě každý její krok vede na scestí. To znamená, že vede Evropu do katastrofy. 

Bezprecendentní katastrofy.

M.VNITRA k smíchu odstupte prosím
Nepřihlášený uživatel

#13590 Otázky V.Hlodavce a o Modré Velrybě

2017-04-23 18:04

PČR falešný orgán M.V falešný orgán podvodníci a korupčnici uniformy a odznaky nic neznamenají.Jste lidi jako všichni nikdo není nad nikým si uvědomte maškary.A celá ta trapná hra o ochraně lidi atd :-D :-D divadlo teroristi v parlamentu 

VICE-Vše je falešný v naší společnosti dnes - nebo přinejmenším velmi mnoho věcí je. Náš svět je plný s mimořádným množstvím lži, podvodu, dezinformace, dezinformace, fakery, podvody, fasády, přeludy, propagandu a vymývání mozků.

Otázky V.Hlodavce a o Modré Velrybě

Chovanec a nejakej šašek u stolu ještě.Pane Chovanec neznáte ústavu tak nemáte co dělat jako M.V tam kde jste.

Všechny věci sou veřejné co činí soud,parlament,justice,atd nic není soukromé jak můžete bejt M.V taková trubka.A ohledně modré velryby co lžete že to neexistuje existuje tá hra jak vaše zbraně dodávání IS do Sýrie vlastně to sou herci ne mrtví :-D :-D A jak si nechávat platit o G.Sorose za Hovna co zvas vychází a s celé CSSD.Či dodávání zbraně na Ukrajinu divadlo o vybuchlich skladech a zbraně putování na Ukrajinu napomahani rebelum proti civilu asi G.Soros platí dost co když skacete.G.Soros a naše Vláda zabíjí na Ukrajině média dostávají 500,000USD a naši politici 6,500eur a více aj to divadlo s uprchlíky :-D vám vynáší.

VICE-Modrá velryba fakta 


Nepřihlášený uživatel

#13591 Elity ukažte se

2017-04-23 21:22

Satanovy děvky ukažte se 

Brzy sehraji divadlo jakože invaze UFO na zemi že Elity a lidi to už žrát nebudou vše jim odkryjeme 

VICE-Mocenské Elity ukažte se 


Nepřihlášený uživatel

#13592 Fake military korea

2017-04-23 23:24

Fake mobilizace :-D Korea predvadi Fake zbraně aby se nahnal strach Evropanum a prasstituti v médií lžou :-D :-D Zbavme se vlád co nejdříve oni jdou proti Božimu lidu a proti Bohu a J.Kristu 

VICE-Fake military Korea Fake 

VICE-Fake protest Syrii 


Nepřihlášený uživatel

#13593 Fake news

2017-04-24 00:21

Divadlo a divadlo přestaňte věnovat pozornost Fake teroristum to sou Vlády neexistuje Terorismus 

VICE-Report Sýrie Fake Attacker 

Dědek a bazuka atd divadlo pro veřejnost :-D bubu jsem velký mafian :-D :-D 

VICE-BBC Bullshit Fake 

 

ČT HOVNA 80lidi herců bylo zabito k smíchu.Už je to trapné jak nás krmi lžima prasstitutky a prassti

#13594 ČT HOVNA 80lidi herců bylo zabito k smíchu

2017-04-26 10:47

ČT HOVNA 80lidi herců bylo zabito k smíchu.Už je to trapné jak nás krmi lžima prasstitutky a prasstituti v ČT zde je prostě fakt jaký sou děvky v médií G.Soros asi platí co špíny 

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci 

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Netrvalo dlouho a pravda o údajném chemickém útoku v Idlíbu vyplula na povrch. Na internet unikly fotografie, které zachycují pracovníky CIA sponzorované humanitární organizace White Helmets (Bílé přilby), jak aranžují oběti, bez ochranných oděvů a dokonce bez masek zasahují v místě útoku, zatímco přeživší údajně bojují v zamořené oblasti o život. Bílé přilby dělají z veřejnosti idioty. A nejen z veřejnosti, ale i z amerického prezidenta. Záběry a fotografie ukazují, že natočené scény pochází přímo z operační základny Bílých přileb. Na jedné fotografii je vidět, jak dodávka Bílých přileb je zaparkována ve vykopaném výklenku ve skále, který funguje jako garáž. Po okolí jsou na zemi přitom údajné mrtvoly a oběti, které tam podle tweetů lékaře Bílých přileb přišly po svých a po útoku sarinem zůstali na místě ležet. Pracovníci Bílých přileb jsou ale fit a sarinové zamoření vzduchu a těl obětí s nimi evidentně nic nedělá. Dokonce manipulují s těly bez rukavic, přestože sarin prochází pokožkou, vyvolává pálení a paralytické křeče. Kdo se to snaží z nás dělat hlupáky, ptají se vojáci ČSLA, kteří pracovali u protichemické obrany?

VÍCE-A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

Nudné pohádky s TV o teroristech a herci a Fake krev :-D
Nepřihlášený uživatel

#13595 Dnes ČT jela hovna o Sýrii unavuji s pí.....

2017-04-26 11:23

Dnes ČT jela hovna o Sýrii unavuji s pí.....

Slyšel už někdo o divadle se Sarinem v Syrii to je k smíchu.Jak můžou veřejnosti furt lhát ty prasstitutky v médií a ČT.Umira se tam :-D spoustu lidí mrtvých jasný hlavně že je to Muslimský stát blbost a hovna 90%Muslimů a najednou takový pohádky j tím ať si krmi své děcka doma pokud ty mediální prasstituti a prasstitutky maj vůbec :-D Mylá ČT co to zamestavate za prasstitutky furt se snaží nahnat strach veřejnosti špíny škodna sou Média a Vlády ty sou podporovatele neexistujiciho Terorismu :-D :-D Pohádky jak v muslimských zemi řadí Fake teroristi :-D hm zajímavé.A jak ty lidé utíkají Blablabla přitom cti to co teroristické skupiny dotované 40zeměma.A hlavně Turecko,Emirates,Pakistan,USA.Tak mylá Česká Televize plná sraček prosím nekrmte veřejnost hovnama co máte aj ve hlavách prasstitutky.

Kazatel

#13596 Antikrist Jeden Svět Náboženství Se Blíží Korán zanikne jak země

2017-04-26 13:59

Zde celá ta komedia proti Rusku je falešná!!!!Všichni státy ctí Satana totiž!!!!A vy národy jste boži děti proto vás chcou zabijet a proto vám lžou jak Media,tak Vlády u člověka spásu nenaleznete ale u Boha a J.Krista ano!!!! 

VICE-Antikrist Jeden Svět Náboženství Se Blíží, On Bude Mix Islám S Křesťanstvím A Nařídit Všem Křesťanům Postupovat Podle Tohoto Falešného Náboženství, Všechny Ty, Kteří Odmítají Will Be Beheaded

Matouš-24

Předpověd zkázy chrámu

1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.

Počátek Běd-Obrat zemi proti Křestanství-N.Evropa
.9Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.10A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;11povstanou lživí proroci a mnohé svedou,12a protože se rozmůže nepravost, vychladne láska mnohých.13Ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.

Satan v Mešitě převlekl se za Anděla světla

VICE KLAM SATANA V MEŠITĚ-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15-MUSLIMOVÉ V EVROPĚ

13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Právě Vyšel Muslimům Řídit Hromadné Stětí Relace A Vytvoří Obrovskou Kaluže Krve

VICE-Zabijení Křestanu v Syrii 

1. Tesalonickým 4,16: 

Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

Zjevení Janovo 20-V EVROPĚ BRZY RFID ČIP 666 ZNAK 2025

4Viděl jsem trůny a na nich usedli ti, jimž byl svěřen soud. Spatřil jsem také ty, kdo byli sťati pro svědectví Ježíšovo a pro slovo Boží, protože nepoklekli před dravou šelmou ani jejím obrazem a nepřijali její znamení na čelo ani na ruku. Nyní povstali k životu a ujali se vlády s Kristem na tisíc let.5Ostatní mrtví však nepovstanou k životu, dokud se těch tisíc let nedovrší. –6To je první vzkříšení. Blahoslavený a svatý, kdo má podíl na prvním vzkříšení! Nad těmi druhá smrt nemá moci, nýbrž Bůh a Kristus je učiní svými kněžími a budou s ním kralovat po tisíc let.


Nepřihlášený uživatel

#13597 MACRON vs. LE PEN

2017-04-27 12:35

První kolo prezidentských voleb ve Francii právě skončilo a přitakávači eurosvazu se šklebí napříč kontinentem. Lze k němu říci toto. Před 1285 lety francouzský národ porazil islámské hordy v bitvě u Poitiers. 23. dubna 2017, islámské hordy a další nepřátelé francouzského státu a národa porazili Francii v bitvě volebních uren. První kolo voleb vyhrál eurohujerský a oligarchický kandidát Emmanuel Macron. Liberální demokrat odhodlaný zruinovat Francii, vybudovat silnější Eurosvaz v tandemu s říšskou kancléřkou Merkelovou a otevřít Francii dalším migrantským invazním hordám.

Nejprve k výsledkům. Emmanuel Macron získal 24% hlasů. Druhá se umístila vlastenecká kandidátka francouzského národního obrození a Národní fronty, Marine Le Pen s 21,4% hlasů. Třetí místo zaujal „rodinný zaměstnavatel“ Francoise Fillon s 20% hlasů. Čtvrté místo ovládl euroskeptický komunista Jean-Luc Mélenchon s 19,5% hlasů. Socialistický kandidát Hamon získal ušmudlaných 6%, euroskeptický nacionalista Dupont-Aignan ukradl Marině Le Pen 4,8% hlasů. Dalších 5% se rozdělilo mezi euroskeptiky, středového kandidáta a dvojici neomarxistických a islamofilních ultrabolševiků z Dělnického odporu a Nové antikapitalistické strany. Těžká porážka socialistického kandidáta Hamona jen ukázala, jak je francouzský národ nespokojen s vládou Hollanda. S naprostým přehledem historicky nejhorší výsledek socialistického kandidáta. Na výsledku se nejspíše podepsal i fakt, že plných 40% voličů si, ještě v den voleb nebylo jistých, koho budou volit. Mnoho se rozhodovalo v samotné volební místnosti. Přesto byla účast tradičně vysoká.

Nedělám si iluze. Nevěřím a byl bych rád, kdybych se pletl, že by, Marine Le Pen mohla v druhém kole zvítězit. Hned z kraje konce voleb se proti ní zvedla „národní koalice“, jak to bylo nazváno honosně na České televizi. Krom Mélenchona, všichni významní kandidáti vyhlásili podporu eurohujerovi Macronovi. Mélenchon se distancoval od obou kandidátů druhého kola. Socialista Hamon a jeho soudruzi kolem Hollanda, kolaborantský Fillon a téměř celá politická reprezentace Francie se sjednotili proti Marině Le Penové, za patřičné amorální podpory vůdců Eurosvazu Angely Merkelové a Junckera a jejich sluhů jako je Bohuš Sobotka, který blahopřál Macronovi.

Na druhou stranu, Francie je rozdělená a euroskeptické síly získaly, protože Mélenchon taky patří do tábora euroskeptiků, celkem 46,7% hlasů. Druhé kolo bude v nejlepším případě těsné vítězství Macrona, v nejhorším případě se bude opakovat scénář roku 2002, kdy se politické strany napříč spektrem spojili proti otci Mariny Le Pen, Jeanu Marie, aby podpořili zkorumpovaného Jacqua Chiraca.

A to nezmiňuji fakt, že hned po vyhlášení výsledků začala neomarxistická chamraď za nečinného přihlížení a úprků policistů, pustošit Paříž a další oblasti Francie, protože nehodlá akceptovat, že se Marine Le Penová, dostala do druhého kola.

Na výsledcích jednotlivých departmentů je dobře vidět dělení země. Východní polovina, krom pár ostrůvků, stojí za Marine Le Pen. Západní polovina, rovněž krom pár ostrovů národního vzdoru, je plně v moci Macrona.

Výsledky jsou zajímavé i sociologicky. Marině dalo o 1% více mužů přednost před Macronem, zatímco o 5% více žen volilo Macrona, než Marinu. Nejmenší podporu získala mezi nejstaršími voliči, kdežto největší u nejproduktivnějšího věkového období 35-59 let. U nejmladších a prvovoličů zvítězil komunista Melenchon. Manažeři a podnikatelské elity, lumpenburžoazie, z 33% volili Macrona. Naproti tomu 37% dělníků a nízkopříjmového obyvatelstva dalo hlas Marině Le Pen. Zaměstnanci státního i soukromého sektoru dali přednost Marině. Živnostníci a vysokoškolsky vzdělané obyvatelstvo, tedy i neomarxistické studentské kádry, Macronovi.

Vítězství Emmanuela Macrona v prvním kole a nejspíše i jeho vítězství v kole druhém, nám Východoevropanům jen dokazuje, že Západní Evropa je, jak už jsem jednou psal, ztracena. Ať zvítězí Macron, či Le Penová, Eurosvazu bude konec, ale v případě Macronova vítězství na tom budou bity i evropské národy, kdežto vítězství Le Penové by bylo ranou především pro elity Eurosvazu.
Vláda Emmanuela Macrona se bude nést v duchu islamizace, ústupků teroristům a islamizaci, v duchu dalšího exodu Židů z Francie. Bude se nést v duchu stupňujících se teroristických útoků, paralyzace bezpečnostních složek, zbídačení původního obyvatelstva ve prospěch cizích elementů, ze kterých se postupem času bude stávat většina. Macron prosazuje multikulturalismus, ze kterého se, ale stane islámský monokulturalismus. Macron se jistě zhostí úlohy krále Ludvíka XIV., který svého času posílal gratulace osmanskému sultánovi k dobývání Evropy. Tak i Macron bude nyní, svou politikou, postoji a činností, vítat současnou agresi islámského teroru a novoosmanského tyrana Erdogana.

Za pár měsíců sice Francie zažije i volby parlamentní a vítězství Národní fronty by mohlo zkomplikovat působení Emmanuela Macrona, ale francouzský volební systém je nastaven tak, že Národní fronta nemá šanci na reálný úspěch. Všechno berou stranické bloky a koalice. Jen pro představu, Národní fronta ve volbách 2012 obdržela 3,5 miliónu hlasů a 2 poslance, zatímco koalice levicových stran 10 miliónů hlasů, ale 331 poslanců. Podobný volební systém, znemožňující úspěch reálné opozice, funguje i ve Velké Británii, kde výrazně oslabil stranu UKIP.

Uvidíme, jak dopadne druhé kolo, ale nečekám, že by dopadlo jinak, než vítězstvím multikulturního a oligarchického kandidáta Macrona. Je proto nutné přestat hledět na Západ. Na Západě je vše ztraceno. Přežijeme jen, když odvrhneme marné naděje ve vítězství a záchranu západních národů. Ty se už plně podvolují islámskému fundamentalismu. My musíme pozvednout hradbu evropských národů a poslední linii obrany Evropy, Mezimořskou konfederaci.

Určitě očekávejte naše vyjádření i k druhému kolu prezidentských voleb a k parlamentním volbám, které proběhnou v polovině června letošního roku.

Autor: Herakleios Stalker. Praha, ČR, 24.4.2017

Vlastenec

#13598 Maďarský premiér: Naše přežití visí na vlásku, musíme bránit křesťanskou civilizaci před přílivem mi

2017-04-27 12:59

Maďarský premiér: Naše přežití visí na vlásku, musíme bránit křesťanskou civilizaci před přílivem migrantů


Maďarský premiér Viktor Orbán využil velikonoční víkend, aby potvrdil svůj závazek k ochraně Maďarů a křesťanké civilizace před vlnou převážně muslimských migrantů, které do Evropy posílá EU, George Soros a jeho vlivné pavučinové sítě.


Více na Maďarský premiér: naše přežití visí na vlásku, musíme bránit křesťanskou Evropu před přílivem migrantů

Vlastenec

#13599 Polská vláda se nepodřídí EU a nedovolí "krvavou sklizeň" multikulturalismu

2017-04-27 13:07

Polský ministr vnitra potvrdil, že Polsko nebude následovat západní evropskou politiku multikulturalismu, která podle ministra vedla ke "krvavé sklizni" většího počtu teroristických útoků po celém kontinentu od začátku migrační krize.

Vláda konzervativní strany Právo a spravedlnost (PiS) odmítla přijmout přistěhovalce ze Středního východu a Afriky v rámci programu EU pro přesídlení asi 98 000 žadatelů o azyl napříč blokem, kteří v současné době přebývají v táborech v Itálii a Řecku.

Více na Polská vláda se nepodřídí EU a nedovolí krvavou sklizeň multikulturalismu


Nepřihlášený uživatel

#13600 Marine Le Pen postupuje do druhého kola prezidentských voleb!

2017-04-27 18:21

Marine Le Pen postupuje do druhého kola prezidentských voleb! Macron ji ihned označil za nepřítele republiky! Pomůže jí k vítězství mohutný teroristický útok? Proč se globalisté pokusí Macrona potopit homosexuálním a židovským skandálem?

Marine Le Pen postupuje z druhého místa do druhého kola francouzských prezidentských voleb. Za vítězným Emmanuelem Macronem jen nepatrně zaostala a získala 22% hlasů, zatímco její hlavní soupeř obdržel zhruba 23% hlasů. Rozdíl je proto neskutečně těsný a pokud Marine Le Pen získá podporu od pravicového spektra a od části levicového elektorátu Jean-Luca Mélenchona, mohla by ve druhém kole pohodlně vyhrát. S kandidátem levice sdílí dvě hlavní témata, boj proti migraci a referendum o vystoupení z NATO a z EU. Reakce už jsou slyšet i v Berlíně, kde Angela Merkel odmítla německé ARD poskytnout rozhovor a pouze její mluvčí potvrdil, že Berlín výsledek sice uvítal, ale že je třeba si počkat na sečtení všech hlasů. Odstup Marine Le Pen od Macrona je děsivě malý, poznamenal komentátor ARD, protože Macron podle zfalšovaných průzkumů, na které jsme na Aeronetu upozorňovali, měl získat pohodlných 38 až 45% hlasů v prvním kole. Ne, všechno je jinak a na českém mainstreamu už je cítit panika, především na iDnes.cz, kde nastoupila podle našich informací speciální večerní směna redaktorů pro pokrytí „damage control“ na správné vysvětlení výsledku prvního kola volby čtenářům Babišova média.

VICE-Marine Le Pen postupuje do druhého kola prezidentských voleb! Macron ji ihned označil za nepřítele republiky! Pomůže jí k vítězství mohutný teroristický útok? Proč se globalisté pokusí Macrona potopit homosexuálním a židovským skandálem

Z banky Rothschild rovnou do křesla francouzského prezidenta

Emmanuel Macron je muž odnikud. Nikdy nebyl zvolen do žádného úřadu, nikdy se na žádné kandidátce neúčastnil voleb, nikdy se nezajímal o politické soupeření. Je tak ve stejné pozici jako Andrej Kiska na Slovensku, jako Václav Havel v roce 1989, jako Andrej Babiš v ČR, jako Vít Bárta z Věcí Veřejných, jako Petro Porošenko na Ukrajině a jako Donald Trump v USA. Nikdy nekandidovali, nikdy se neúčastnili politických procesů, ale najednou z ničeho nic se objevili v nejvyšších strukturách řízení své země. Všichni mají ale přesto jedno společné: Mají napojení na sionistické kapitálové kruhy. Minulý pátek jsem na Svobodném rádiu hovořil o tom, že politická alternativa nemůže a nesmí fungovat z peněz oligarchů, protože taková strana je potom stranou globalistů. Záznam pořadu je zde. A pokud mluvíme o globalistech, máme na mysli globalisty ekonomické, ne ideologické, o čemž už se několikrát hovořilo, jaký je mezi nimi rozdíl. A níže si to zopakujeme. Světová finanční moc je založena na americkém dolaru, který ovládá FED a ten je ovládán rodinami Rothschild, Morgan, Goldman a Rockefeller. Jinými slovy, ekonomický globalismus v našem západním pojetí znamená „unipolární globalismus“ ovládaný FEDem, čili systém Pax Americana.

VICE-Děsivý příběh Emmanuela Macrona: Bývalý zaměstnanec Rothschild Bank, absolvent a premiant školy pro výchovu elit, muž odnikud s podporou sionistů, který chce zakázat výuku Tóry, ale posílit vliv Talmudu, aneb když židé likvidují Židy a křesťany za pomoci islámu!