Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13479 Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity

2017-03-29 11:19

#13477: Evropan - Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity  

Už to ty špino pochop :-D :-)) 

Ty Čech nejsi ty si Židovské svinstvo a kolaborantské ty hrdý Čech jako já nikdy nebudeš.A děvka G.Sorose ty si ostuda před Bohem ty si nečisté pokolení všechny národy sou čisté ale vaše je špinavé.

Všichni jsme si rovni!!!!

Izraelite,Cigani,Romové,Bílé pokolení atd to sou čisté rasy ale vaše je hanbou pro Boha proto vás nemá v lásce.A ještě jste mu zabili Syna a zabijite do dnes fuj 

TESALONICKÝM 1,2-3-Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku ((od židů))

14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali;nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.

J.Zjeveni 17,10:17/6 jich pošlo 2 pojdou v době soužení co chystáte na Svět vy děvky Satana 

se dne 24. BŘEZNA 2016 20:44

‚Přemýšlí o smrti.‘ Bývalý papež Benedikt XVI. pomalu umírá, řekl jeho tajemník.

Papež

Technicky, papež, který vystoupil na Westminster Hall byl Benedikt XVI (Joseph Ratzinger ) , který byl údajně donucen k rezignaci, protože byl na pokraji zatčení za zločiny proti obchodování s dětmi ze strany státních zástupců z určitých evropských jurisdikcích

(666-Satanska koruna Tiara napis dole na koruně předek (Vicarius Filií Dei)

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18 on schvaluje vraždy ve světě a také brzo zemře!!!!!

2. Tesalonickým 2: 4

Ten se postaví na odpor a povýší se přes všechno, co se nazývá Bůh, nebo je uctíván, tak že on dá sebe v Božím chrámu, prohlásí se za Boha.

Odpovědi

Evropan

#13480 Re: Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity

2017-03-29 13:48:45

#13479: - Re: Re: Skutečně Terorismus neexistuje to sou Vlády a Elity  

"Ty Čech nejsi ty si Židovské svinstvo a kolaborantské ty hrdý Čech jako já nikdy nebudeš.A děvka G.Sorose ty si ostuda před Bohem ty si nečisté pokolení všechny národy sou čisté ale vaše je špinavé."

Ty můžeš těžko někomu vykládat, že jsi hrdý Čech, když neumíš česky. Vrať se na východ, odkud pocházíš, a neotravuj tady slušné lidi. Tato diskuse k petici není určena pro tvojí bezbožnou propagandu.