Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropan

#13426 Lekce češtiny pro Rusáka č. 5

2017-03-24 15:00

#13425: - Re: Re: Re: Re: Re: Ruská propaganda 

Tak hele, ty mi fakt děláš ostudu. Tu češtinu bys měl zvládat. Vždyť sem píšeš stále dokola totéž.

"Furt sem neviděl důkaz a fakta že jsou tu Rusové ztráta času s debilem". Samozřejmě tvoje obvyklá chyba, a to že spojuješ dvě věty, které nemají přímou souvislost. Navíc slovíčko "furt" je spíše hovorové, ale v písemné formě bych ho nepoužíval, a vedlejší věta uvozená slovíčkem že se odděluje čárkou. První věta by pak měla znít : Stále jsem neviděl důkazy a fakta, že tu jsou Rusové. K tomu ale věcnou poznámku. Máš pravdu. Tu ve smyslu tady už Rusové opravdu nejsou, ale pokud to bereš jako "tu u nás v Rusku", pak tam Rusové jsou. Na to existuje mnoho důkazů. Ta druhé věta postrádá sloveso, tedy přísudek. Možná by se mohla upravit na Je to ztráta času, s debilem, ale kromě toho, že to není slušné, tak je to i nečeské. Nesmíš brát vždy vážně to, co náš opilec na hradě řekne. Například, když řekne do rádia slovo kunda ve spojitosti s vaší pop music, tak to nikderak nesnižuje úroveň vulgarity tohoto slova.

"J na informačnich médiích sou lži platí to ještě G.Soros nikoho ty Maistream hovna nezajímají stejnak je to podvod a celé s Ruskem naplánované." - No tak to bude fuška vůbec rozluštit, co tím chtěl pán říct. Opět se tu vešlo do jedné věty tolik bezvýznamných informací, že bych ji razantně zkrátil, ale pokud na délce trváš, asi bych ji upravil následovně. V informačních médiích jsou lži. Platí je George Soros, ale nikoho ty manstreamové informace nezajímají. Stejně je to podvod a celé je to Ruskem naplánované. No nevím, jestli si to tak myslel, ale fakt je nutné, abys kromě překladače používal i hlavu a trochu se tu češtinu učil.

"Teda Soros to doplatil vysichají mu peníze sláva konec sraček v Evropě.Agresoři Vláda,Média,Elity" - Ano, opět zbytečně dlouhé a beznadějně nejednoznačné. Můj překlad by zněl asi tak :  Tedy Soros už to neplatí. Vysichají mu peníze. Sláva, je to konec neslušných informací v Evropě. Ale s tím koncem si fakt nevím rady - Agresoři Vláďa - to myslíš jako agresoři Vladimíra Putina? No já bych s tím souhlasil. Vláďa Putin je agresor opravdu bezskurpulózní. Ale chtěl si to takto říct?

Ale nevzdávej to. Jak říkával váš soudruh Lenin ještě před nabalzámováním : Učit se! Učit se! Učit se!


Nepřihlášený uživatel

#13427 Re: Lekce češtiny pro Rusáka č. 5

2017-03-24 15:52

#13426: Evropan - Lekce češtiny pro Rusáka č. 5 

TÁK UŽ SE NEMUSÍM DÁL S TEBOU ZAHAZOVAT 

Ták tím si to potvrďil že je to podvod a plánované vše Ruskem a USA a Evropou táhle komedie.IDIOT :-D 


Nepřihlášený uživatel

#13428 ŠOKUJICI výpověď Ukrajinského majora

2017-03-24 19:29

Výpověď Ukrajinského majora USA tam zabíjí civile Pravý sektor vyvos orgánů do Evropy Ukrajina je Byznys!!!!!Pro bohaté bankéře a země 

VICE-Výpověď Majora Ukrajina Fašisticka 


Nepřihlášený uživatel

#13429 Přestaňte chodit do nemocnice

2017-03-24 19:55

Přestaňte chodit do nemocnice a podporovat drogové farmaceutické společnosti 

Lékaři a vědci odhalují fakta o Rakovině schválně zabijime lidi tím co nefunguje

https://youtu.be/nLHweod95ZA


Nepřihlášený uživatel

#13430 Promluvila členka Iluminatu

2017-03-24 20:02

Promluvila členka Iluminatu o tom co se chystá na Evropu od Děvek Satana a Špinavého pokolení Židé,Zednaři,Sionisté 

Zde na videu je Bohemia grover 

https://youtu.be/HYBlQgsQ-xo


Nepřihlášený uživatel

#13431

2017-03-25 07:23

Odin’s Eye: Víme, jak odposlouchávali Donalda Trumpa! Procesory INTEL mají na úrovni hardwaru backdoor instalovaný přímo výrobcem ve spolupráci se CIA. Firewally i antiviry jsou ze hry ven. Kauza větší než Pizza Gate?

Organizace Wikileaks včera uveřejnila novou sérii uniklých dokumentů Vault 7 a nově s názvem Dark Matter. O kauze Vault 7 jsme na AE News psali a toto je pokračování postupného publikování dokumentů, které odhalují praktiky CIA. Média si všímají hlavně toho, že CIA infikovala přímo ve výrobní továrně v Číně firmwary telefonů iPhone, a to již od roku 2008 a pokračuje to dodnes [1]. Přímo z továrny odcházejí iPhony infikované malwarem a nelze jej z telefonu smazat ani aktualizací novou verzí iOS. Koupíte rovnou iPhone s předinstalovaným špionážním malwarem od CIA. No, nekupte to!

Ghost mode v procesorech INTEL

Uvnitř zkompilovaných kódů a programů Windows 10 jsou zdánlivě liché segmenty se zdánlivě zakryptovaným obsahem. Pokud si program spustíte v debuggeru a budete sledovat jeho práci, program tato místa přeskakuje. Zdánlivě jde o smetí. Vstupní body do programů jsou nastavené tak, že programy spuštěné zevnitř Windows 10 přeskakují zakryptované úseky, které se nikdy nedostanou do výkonného cyklu. Když ale program běží na úrovni procesoru, IME detekuje nefunkční zakryptované části v paměti přes full DMA, provede vnitřní přerušení, dekryptuje úseky, vykoná úsek a poté vrátí řízení běhu původnímu úseku programu poslaného do mateřského CPU z vyšší vrstvy (WinAPI/HAL). Debuggerem ve Windows nemá analytik šanci nic poznat, protože IME pracuje ve vnitřním přerušení a běží na odděleném vnitřním procesoru chipsetu IME mimo mateřský procesor CPU bez asistence OS Windows. Tomuto skrytému běhu se mezi programátory říká „ghost mode“ a za normálních okolností takový běh umí virtuální stroj s interpreterem vlastních zakódovaných instrukcí, což používají např. počítačové ochrany VM Protect nebo Denuvo, ovšem ty běží transparentně na CPU. IME však běží mimo režii mateřského CPU. Nedá se debugovat, protože neexistuje pro vyšší vrstvy systému.

VICE-Odin’s Eye: Víme, jak odposlouchávali Donalda Trumpa! Procesory INTEL mají na úrovni hardwaru backdoor instalovaný přímo výrobcem ve spolupráci se CIA. Firewally i antiviry jsou ze hry ven. Kauza větší než Pizza Gate?

VICE-No to snad ne? Zvláštní zmocněnec OSN pro migraci vyzval EU, aby podkopávala etnickou stejnorodost evropských zemí a nahrazovala ji multikulturní diverzitou! Sionista s kariérou v Goldman Sachs a Světové obchodní organizaci chce prosadit Kalergiho plán za každou cenu!

Vedoucí kolotoče

#13432 Re:

2017-03-25 09:09

#13431: -  

Opět fake, který na aeronet dal bůhví kdo. Pokud nazvu článek o odposlouchávání Donalda Trumpa "Kausa větší než Pizza Gate", tak přece každý hlupák vidí, že je to ironie. Proč mi na stránky vkládáte tenhle komunistický shit?

Jsem pro Evropskou unii

#13433

2017-03-25 22:27

 Petici napsal nějakej Putlerovej zmrd jsem, si říkal když jsem to čet. Jo aha Kadimůra už mi to došlo. Vzdechněte vy svině placené rublema. Děte už do hajzlu ruská kolono !!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#13434 Re: Re:

2017-03-25 22:30

#13432: Vedoucí kolotoče - Re:  

proc fake? standard publikace wikileaks.. si to muzes precist sam. aeronet ti to jen prelozil :-) navic o 'intel me' back dooru se jiz vi hoden dlouho, aka Is the Intel Management Engine a backdoor?


Nepřihlášený uživatel

#13435 Re:

2017-03-25 22:34

#13433: Jsem pro Evropskou unii -  

haha. ja jsem si prave vedom par deniku, ktery siri proti ruskou propagandu za prasule. kazdy mesic 100k, pekna dovolena a tak. putin tyhle lidi nazyva "horsi nez prostitutky.."

ze by se nekomu nelibila nezavislost ruska? Russia Readies Back-Up System For Potential "Split With International Banking System"

pripomina to trochu situaci s nemeckem za ww2, ktere se taky chtelo osamostatnit od systemu bankovnictvi. za ty doby to bylo polsko, ktere vyprovokovalo nemecko. dnes to vypada na ukrajinu a rusko.

smrt globalistum

#13436

2017-03-26 10:20

Nelidske zrudy se smeji do xichtu lidem - rozdavaji si ceny za to, ze nici Evropu a svet:
sovereignwales.com/tag/the-coudenove-kalergi-prize/


Nepřihlášený uživatel

#13437 Re:

2017-03-26 12:27

#13436: smrt globalistum -  

 Jeden smrdutej Elitař už skapal D.Rockefeler smrdutej Žid tak lov na Elity a loutkové Vlády a pak na média 


Nepřihlášený uživatel

#13438 Ochranme národ

2017-03-26 14:53

Ochranme národ praštil do toho veterán migrace je řízená 

VICE-Migrace je řízená ano víme G.Sorosem 


Nepřihlášený uživatel

#13439 EET účtenky sou jedovaté

2017-03-26 15:14

EET účtenky obsahují zakazanou látku 

VICE-EET ÚČTENKY SOU JEDOVATÉ 

Vedoucí kolotoče

#13440 Re: Re: Re:

2017-03-26 16:39

#13434: - Re: Re:  

Tak sem nedávej ruský sračky a dej sem odkaz na wikileaks. I když proč se Asange schovává na Equadorské ambasádě. Není to proto, že do nedávna měli v Equadoru komunistického prezidenta?

Ach to trapné divadlo na zlé Rusko a Komouše vše je to ohrane a proflakle podvod na veřejnost s Rusk
Nepřihlášený uživatel

#13441 Re: Re:

2017-03-26 16:57

#13432: Vedoucí kolotoče - Re:  

CO JE NA TOM FAKE FALEŠNÉ SOU TY USA MEDIA PLNÁ HERCŮ,LŽI A SVINÍ PRASSTITUTUTEK 

Tomu říkám alternativní media ne ty Maistream sračky s USA s Fake herci jak Brusel a Berlín nikdo neumřel měly castingy v roku 2012 na to divadlo. Zde vidím že už sou v kavárně u debilu zoufalí když se furt vydávají za V.Kolotoče na Ruse a komouše si nedávejte vy špíny Židovské protože vše je to naplánované a domluvené divadlo pro veřejnost.Aji to potvrďil PČR jeden můj kámoš tu jde o otroceni a zabíjení Evropanů NWO totalita pomocí divadla brát lidem vše nezákoně.Pak se prokec kavárenský šašek ještě.

FAKE BERLIN!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?

Ten s kamionu Fake 

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

A podvod s Herečkou od Erdogana jeho přibuznou fake show Aleppo. Ještě Erdogan má dalši malou kamošku dostava, za herecke vikony, od něj hračky mala brunetka dlouhe černé vlasy stihla postava,hnědé oči, na svojich siti se chluby jak hrala mrtvou a zraněnou pro media BBC,CNN,NY,ATD jak ji dali fake krev atd také hrála v Aleppo často prostě snužka sr..... medialních

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"


Nepřihlášený uživatel

#13442 G.Soros a jeho neziskové sr... plné lži

2017-03-26 17:57

G.Soros a jeho neziskové sr... plné lži 

Peter Sutherland [1], irský politik, bývalý šéf WTO, obchodník a zejména zvláštní zmocněnec OSN pro mezinárodní migraci a nevýkonný ředitel Goldman Sachs International, vyzval Evropskou unii k tomu, aby cíleně podkopávala stejnorodost a dosavadní etnickou homogenitu evropských zemí, protože podle něho je multikulturalismus a etnická migrace hlavním motorem světové globalizace [2]. Kolegům v EU vysvětlil, že ekonomická prosperita v budoucnosti pro mnoho evropských zemí spočívá právě v migraci. Stejně tak ostře napadl současnou po-brexitovou politiku Velké Británie, která prý nemá oporu v mezinárodním právu. Podle něho nemá země Albionu právo zamezovat přílivu uprchlíků, protože jsou v pozici běženců a na ně nelze nahlížet jako na nelegální narušitele hranic. Sutherland tak znovu zopakoval velice nebezpečnou mantru, kterou již od roku 2015 prosazuje George Soros a jeho neziskové satelity.

VICE-No to snad ne? Zvláštní zmocněnec OSN pro migraci vyzval EU, aby podkopávala etnickou stejnorodost evropských zemí a nahrazovala ji multikulturní diverzitou! Sionista s kariérou v Goldman Sachs a Světové obchodní organizaci chce prosadit Kalergiho plán za každou cenu!


Nepřihlášený uživatel

#13443

2017-03-26 18:27

Víte proč tu je tolik Kavárenske špíny na Vlastenecké petici protože jejich loutky nikdo nevolí jen ty idioti co jdou proti ČR.A dnes jdu kolem ČT tak se jim před vchodem asi vyseru ať maj jasno že o hovna jim nestojime 

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO. 

Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA j2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!


Nepřihlášený uživatel

#13444 Jaký mocní Židé tá pakaš teroristu jeden pošel D.Rockefeler

2017-03-26 18:40

Alexej Navalnyj se pokouší odstartovat Ruské jaro, demonstrace v Rusku následují po událostech v Bělorusku. Globalisté chtějí 100 let po VŘSR zopakovat revoluci? Hackeři NSA uveřejnili na Medveděva výbušné kompro!

V Rusku to vře. Udělalo se pěkné počasí a Alaxej Navalnyj dostal befel ze švýcarského Zurichu, že je načase odstartovat revoluci. Ve více než 80 ruských městech byly odstartovány demonstrace [1], které oficiálně jsou namířeny proti korupci, ale ve skutečnosti je každému jasné, že jde o demonstrace proti prezidentu Putinovi, ale hlavně proti premiéru Medveděvovi. Ten čelí obvinění z korupce, že má vilu v Toskánsku. Medvěděv je vnímán jako úplatný kůň globalistů, kterého nejprve zahraniční elity zkorumpují a potom ho odhalí, aby oslabily Putina. Je to stejný proces jako v USA s Michaelem Flynnem, kde se elity snaží prezidenty oslabit tím, že je zbaví jejich nejvěrnějších spojenců.

Putina podporují mocní židé, ale Medveděv ho může stáhnout ke dnu

Nejde o korupci o nic větší, než v České republice je korupční vztah české vlády s německým průmyslem a kapitálem. Česká vláda si půjčuje u Bundesbank každý rok na krytí státních schodkových rozpočtů a česká vláda na oplátku manipuluje kurzem české koruny v neprospěch českých občanů a jejich mezd a naopak ve prospěch Německa, aby německý průmysl měl odběr zboží od českého dělníka za pakatel. Ruka ruku myje. Korupce to je, ale nikde jsem si nevšiml, že by to vadilo některým sluníčkovým organizacím. Rozdíl tam ale také je. Rusko si půjčuje u židů, aby si udrželo svojí pro-národní suverenitu, zatímco ČR si půjčuje, aby se lépe a rychleji integrovala do modelu Nové Evropy se supernízkými mzdami pracovníků a supervelkým zadlužením domácností. Ruské jaro je tak připomínkou toho, jak to vypadalo v roce 1989 v ČSSR. Skupina ze zahraničí financovaných individuí se staví do čela manifestací a mluví jménem lidu, se kterým ale nemají nic společného.

VICE-Alexej Navalnyj se pokouší odstartovat Ruské jaro, demonstrace v Rusku následují po událostech v Bělorusku. Globalisté chtějí 100 let po VŘSR zopakovat revoluci? Hackeři NSA uveřejnili na Medveděva výbušné kompro


Nepřihlášený uživatel

#13445 G SOROS chystá na Slovensku majdan

2017-03-26 19:23

G.Soros a jeho hloupé stádo budou chtít vyvolat konflikt na Slovensku jak na Ukrajině 

VICE-G.Soros chystá na Slovensku majdan 

A pán Kiska prodejna k.... a neměl bejt prezidentem 

VICE-Kiska vystehoval 48 rodin na ulici 

Evropan

#13446 Re:

2017-03-26 20:17

#13443: -  

Hele ty Rusáku, ty se tu češtinu asi fakt nikdy nenaučíš. Ale jednu připomínku mám - krajské volby v ČR už proběhly a zrušeny nebyly. Uspěly vládní i nevládní strany a s výjimkou Ústeckého kraje, kde se komunisti spojili s okamůrami, jsou krajské vlády docela demokratické. To ale asi od vás z Ruska není vidět. Možná by tě měly více zajímat informace o podvodech a korupci vašich představitelů, ať už je to Medveděv nebo Putin. A také bys měl začít šetřit kdo sestřelil malajsijské letadlo nad východní Ukrajinou ruským raketovým systémem Buk, který byl následně "evakuován" do Ruska.

 


Nepřihlášený uživatel

#13447 Re: Re:

2017-03-26 23:56

#13446: Evropan - Re:  

 To vše už je vyřešeno Rusko to nebylo ty idiote.Furt dokola jak malé děcko jestli tak mluvíš aj doma to si musí říkat co to mám za debila.


Nepřihlášený uživatel

#13448

2017-03-27 00:23

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby dokazují to i výsledky holandského vyšetřování.

Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!

Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena.Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi.

VICE MH17 VYŘEŠENO-Wreckage of Israeli missile Python 4 in Osetia

zkoumání důkazů o ruské agresi

V tomto videu, The WIU-TUT kanál dává hlas lidu Donbass a řekne vám pravdu o tom, co se skutečně děje na Ukrajině. Ten vám ukáže, co místní obyvatelé doopravdy myslí, co vojáci jsou ve skutečnosti bojují, a jak a proč tento konflikt vlastně začal.

VICE-Pravdivý příběh o Ukrajině občanské války (od lidu Donbass)

VICE-Rusko-Ukrajina War - zkoumání důkazů o ruské agresi (epizoda 2)


Nepřihlášený uživatel

#13449

2017-03-27 00:30

George Soros je maďarsko-americký průmyslník, investor, filantrop, politický aktivista a autor, který je maďarsko-židovského původu a má dvojí občanství.

Jezdí více než 50 globálních a regionálních programů a nadace. Soros je pojmenovaný architekt a sponzora téměř každá revoluce a státní převrat po celém světě za posledních 25 let. USA je myšlenka být upír kvůli němu a jeho loutky, ne jako maják svobody a demokracie.Jeho přisluhovači rozli krev miliony a miliony lidí, jen aby byl ještě bohatší. Soros je oligarcha sponzoruje Democratic stranu, Hillary Clintonovou, stovky politiků po celém světě. Tato webová stránka je navržena tak, aby všichni uvnitř otevřené nadace George Sorose 'Society a příbuzné organizace. Představujeme vám pracovní plány, strategie, priority a další činnosti Sorose. Tyto dokumenty vrhnout světlo na jednom z nejvlivnějších sítě působící po celém světě.

financoval na Ukrajině povstání na Majdanu.

financováni podvodné krize s uprchlíky

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT

VICE-G.SOROS VS SVĚT


Nepřihlášený uživatel

#13450

2017-03-27 00:33

G.SOROS DOTOVAL ROZVRAT NA UKRAJINĚ FUJ!!!

Mnozí z účastníků v Kyjevě je "euromajdan" demonstrace byly členy nevládních organizací Sorosem financované a / nebo byli vyškoleni stejnými NNO v mnoha seminářích a konferencích sponzorovaných Sorose '  International Renaissance Foundation (IRF ) a jeho jednotlivých institutů Open Society a základy.

IRF, založený a financovaný Soros, chlubí, že to dal,

"Více než jakákoliv jiná organizace dárce" na "demokratické transformace" na Ukrajině.

Výroční zpráva Mezinárodní Renaissance nadace pro rok 2012, poslední dostupné, uvádí, že

"IRF za předpokladu 63 milionů Kč na financování organizací občanské společnosti. - Více než jakákoli jiná dárcovské organizace pracující v této oblasti na Ukrajině" 

Odkaz "UAH" se používá výše odkazuje na Ukrajině hřivny, ukrajinské měny, což je hodnota o 0,11 dolarů v USA, nebo jedenáct centů v americké měně.

Která se promítá do zhruba, 6.700.000 $, které IRF podmínky ukrajinských skupin v roce 2012; Není obrovská suma, ve srovnání s mnoha jinými politickými a sociálními kampaněmi, ale více než jen "významný".V cash-vyhladovělé Ukrajině Soros má dolary jít dlouhou cestu směrem k svádění a kooptovat všechny legitimní politické opozici do Soros schváleného "progresivní" tábora.

VICE-PRAVDA O UKRAJINĚ !! (Welcome to Nulandistan)

VICE-George Soros 'Giant Globalist Stopy v ukrajinském Turmoil

S názvem G.Soros o Fake Rusku na Ukrajině" VICE-Ukrajina Media Projekt