Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Vedoucí kolotoče

#13432 Re:

2017-03-25 09:09

#13431: -  

Opět fake, který na aeronet dal bůhví kdo. Pokud nazvu článek o odposlouchávání Donalda Trumpa "Kausa větší než Pizza Gate", tak přece každý hlupák vidí, že je to ironie. Proč mi na stránky vkládáte tenhle komunistický shit?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13434 Re: Re:

2017-03-25 22:30:30

#13432: Vedoucí kolotoče - Re:  

proc fake? standard publikace wikileaks.. si to muzes precist sam. aeronet ti to jen prelozil :-) navic o 'intel me' back dooru se jiz vi hoden dlouho, aka Is the Intel Management Engine a backdoor?

Ach to trapné divadlo na zlé Rusko a Komouše vše je to ohrane a proflakle podvod na veřejnost s Rusk
Nepřihlášený uživatel

#13441 Re: Re:

2017-03-26 16:57:45

#13432: Vedoucí kolotoče - Re:  

CO JE NA TOM FAKE FALEŠNÉ SOU TY USA MEDIA PLNÁ HERCŮ,LŽI A SVINÍ PRASSTITUTUTEK 

Tomu říkám alternativní media ne ty Maistream sračky s USA s Fake herci jak Brusel a Berlín nikdo neumřel měly castingy v roku 2012 na to divadlo. Zde vidím že už sou v kavárně u debilu zoufalí když se furt vydávají za V.Kolotoče na Ruse a komouše si nedávejte vy špíny Židovské protože vše je to naplánované a domluvené divadlo pro veřejnost.Aji to potvrďil PČR jeden můj kámoš tu jde o otroceni a zabíjení Evropanů NWO totalita pomocí divadla brát lidem vše nezákoně.Pak se prokec kavárenský šašek ještě.

FAKE BERLIN!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?

Ten s kamionu Fake 

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

A podvod s Herečkou od Erdogana jeho přibuznou fake show Aleppo. Ještě Erdogan má dalši malou kamošku dostava, za herecke vikony, od něj hračky mala brunetka dlouhe černé vlasy stihla postava,hnědé oči, na svojich siti se chluby jak hrala mrtvou a zraněnou pro media BBC,CNN,NY,ATD jak ji dali fake krev atd také hrála v Aleppo často prostě snužka sr..... medialních

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"