Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13444 Jaký mocní Židé tá pakaš teroristu jeden pošel D.Rockefeler

2017-03-26 18:40

Alexej Navalnyj se pokouší odstartovat Ruské jaro, demonstrace v Rusku následují po událostech v Bělorusku. Globalisté chtějí 100 let po VŘSR zopakovat revoluci? Hackeři NSA uveřejnili na Medveděva výbušné kompro!

V Rusku to vře. Udělalo se pěkné počasí a Alaxej Navalnyj dostal befel ze švýcarského Zurichu, že je načase odstartovat revoluci. Ve více než 80 ruských městech byly odstartovány demonstrace [1], které oficiálně jsou namířeny proti korupci, ale ve skutečnosti je každému jasné, že jde o demonstrace proti prezidentu Putinovi, ale hlavně proti premiéru Medveděvovi. Ten čelí obvinění z korupce, že má vilu v Toskánsku. Medvěděv je vnímán jako úplatný kůň globalistů, kterého nejprve zahraniční elity zkorumpují a potom ho odhalí, aby oslabily Putina. Je to stejný proces jako v USA s Michaelem Flynnem, kde se elity snaží prezidenty oslabit tím, že je zbaví jejich nejvěrnějších spojenců.

Putina podporují mocní židé, ale Medveděv ho může stáhnout ke dnu

Nejde o korupci o nic větší, než v České republice je korupční vztah české vlády s německým průmyslem a kapitálem. Česká vláda si půjčuje u Bundesbank každý rok na krytí státních schodkových rozpočtů a česká vláda na oplátku manipuluje kurzem české koruny v neprospěch českých občanů a jejich mezd a naopak ve prospěch Německa, aby německý průmysl měl odběr zboží od českého dělníka za pakatel. Ruka ruku myje. Korupce to je, ale nikde jsem si nevšiml, že by to vadilo některým sluníčkovým organizacím. Rozdíl tam ale také je. Rusko si půjčuje u židů, aby si udrželo svojí pro-národní suverenitu, zatímco ČR si půjčuje, aby se lépe a rychleji integrovala do modelu Nové Evropy se supernízkými mzdami pracovníků a supervelkým zadlužením domácností. Ruské jaro je tak připomínkou toho, jak to vypadalo v roce 1989 v ČSSR. Skupina ze zahraničí financovaných individuí se staví do čela manifestací a mluví jménem lidu, se kterým ale nemají nic společného.

VICE-Alexej Navalnyj se pokouší odstartovat Ruské jaro, demonstrace v Rusku následují po událostech v Bělorusku. Globalisté chtějí 100 let po VŘSR zopakovat revoluci? Hackeři NSA uveřejnili na Medveděva výbušné kompro