Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#13351 Re: Re: My si mužem psát jak se nám zlíbí my jsme VLASTENCI ČESKA

2017-03-18 07:55


Nepřihlášený uživatel

#13352 Re: Re: My si mužem psát jak se nám zlíbí my jsme VLASTENCI ČESKA

2017-03-18 08:30

#13350: Evropan - Re: My si mužem psát jak se nám zlíbí my jsme VLASTENCI ČESKA 

 Já žádného Rusa tu nevidím vše slušní občané ČR.Prosim doložte to důkazem nebo jdete do Hajzlu.

Mistr Joda

#13353 Re: Re: Re: My si mužem psát jak se nám zlíbí my jsme VLASTENCI ČESKA

2017-03-18 10:55

#13352: - Re: Re: My si mužem psát jak se nám zlíbí my jsme VLASTENCI ČESKA 

Ty podivat se do zrcadla doma, ty tam Rusaka uvidet, to dukaz.


Nepřihlášený uživatel

#13354 Re: Re: Re: Re: My si mužem psát jak se nám zlíbí my jsme VLASTENCI ČESKA

2017-03-18 12:07

Evropan

#13355 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lekce češtiny pro Rusáky č. 4

2017-03-18 16:22

#13347: - Re: Re: Re: Re: Re: Lekce češtiny pro Rusáky č. 3 

Ti předepiši léky na Demenci v Praze v Nemocnici.Protože co tu předvádíš je náznakem vysoké retardace,a vysokého dementního stavu radejí se zavřite doma nevylizejte na veřejnost.Pak se divime že tu je tolik nasilností když tohle běhá po venku. Nikoho ty vaše řeči nezajímaj,laskavě přestante urážet slušné občany ČR. 

Musím říci, že se tvé znalosti češtiny vůbec, ale vůbec nezlepšují. Je to zarážející. Ale v rámci zavedeného inkluzivního vzdělávání budu v lekcích češtiny pokračovat.

Ti předepiši léky na Demenci v Praze v Nemocnici. - Když opominu snahu o zvýraznění urážlivého slova velkým písmenem ("Demenci"), tak je ve větě mnoho chyb. Jednak se nepíše "Ti předepíši" nýbrž "předepíši ti". A samozřejmě s čárkou nad i. Napsat slovo nemocnice s velkým N by se teoreticky dalo v případě, že se jedná o jednu určitou nemocnici, a to by se tak ještě musela jmenovat. My ale v Praze máme více nemocnic a s velkým písmem na začátku se píše vždy její název, nikoli slovo nemocnice.

Protože co tu předvádíš je náznakem vysoké retardace,a vysokého dementního stavu radejí se zavřite doma nevylizejte na veřejnost. - Opět stejná opakující se chyba. Bylo by dobré používat krátké věty. Při tvých znalostech češtiny doporučuji nepouštět se do delších souvětí. Ve větě chybí zájmeno pro předmět, proto zní věta divně, a také jsi použil čárku před a, což se v souvětí používá jen v méně případech, což tu nebudu popisovat. Doporučil bych větu mírně poupravit na : Protože to, co tu předvádíš, je náznakem vysoké retardace a vysokého dementního stavu. Zbytek věty bych napsal jako samostatnou větu. Ve slově raději se používá ě, jinak slovo nemá význam. Věta vlastně obsahuje dvě věty, proto musí obsahovat spojku. Sloveso nevylizejte vzbuzuje trochu peorativní dvojsmyslnost. Jde o rozkazovací způsov od slovesa nevylízat. To má samozřejmě ten běžný význam, kdy děti například olizují zmrzlinu, má ale i i trochu lechtivý význam pro určité sexuální praktiky. Proto bych v tomto případě buď použil správné české slovo nevylézejte, případně ho nahradil slovesem neukazujte se. Proto doporučuji opravit na : Radějí se zavřete doma a neukazujte se na veřejnosti.

Pak se divime že tu je tolik nasilností když tohle běhá po venku. - Samozřejmě hlavně chybí čárka nad i ve slově divíme, za tímtéž slovem současně chybí čárka, která by oddělila větu vedlejší. Obdobně chybí čárka i za slovem násilností, kde ještě k tomu chybí čárka na a. Běhat po venku je spojení, které pochází ze staré češtiny a používá se hlavně v hovorové řeči, pokud se má nějaká osoba ironizovat. Věta by tedy spíše mohla znít : Pak se divíme, že tu je tolik násilností, když tohle běhá venku. Samozřejmě při vašich znalostech češtiny nedokážete správně formulovat tuto ironii tak, aby bylo jasné, nač tím narážíte. No a tím to pochopitelně ztrácí na vtipu.

Nikoho ty vaše řeči nezajímaj,laskavě přestante urážet slušné občany ČR. - Opakovaná chyba. Použití hovorové češtiny u slova nezajímaj není v psané formě ideální a je lepší použití pravopisně správné varianty nezajímají. A opět jsou spojeny dvě věty do jedné tam, kde je nutné věty rozdělit, nebo použít spojku. Protože v předešlém textu jsem nabízel varianty rozdělení souvětí na samostatné věty, použiji tentokrát opačný vzor. Věta by zněla asi takto : Nikoho ty vaše řeči nezajímají, proto laskavě přestaňte urážet slušné občany ČR. Pokud ale chcete zdůraznit výzvu a důraz na konec svého příspěvku, je lepší větu rozdělit na dvě věty, protože pak je text údernější : Nikoho ty vaše řeči nezajímají. Přestaňte laskavě urážet slušné občany ČR.

No a věcně, co myslíš tím, že nemám urážet slušné občany ČR? Vždyť jsem neurazil ani tebe, protože označení Rusák používám pro národ, nikoli jako nadávku. A o žádném občanovi ČR zde přece není řeč. A také nevím, proč má článek vyznívat tak, že snad já tady páchám nějaké násilnosti. Můžeš mi ozřejmit, co jsem provedl? Tím, že napíšu, že z cizinců tady páchají přestupky a trestné činy Rusáci, Ukrajinci nebo Srbové, přece nikoho neurážím. To je statistika. Ale pravdou je, že přestupky a trestné činy páchané cizinci, jsou procentuálně na velmi nízké úrovni.

Evropan

#13356 Piráti získávají popularitu

2017-03-18 16:36

Zdá se, že mimoparlamentní stranou, která by mohla zamíchat kartami při volbách do parlamentu, jsou Piráti. Dotáhli to už na 5,5%.

www.novinky.cz

Určitě je to relativně dobrá zpráva. Piráti mají úspěch například na Mariánskolázeňské radnici. Jsou schopni odebrat část protestních hlasů, které lidé stále dávají hnutí ANO nebo extrémistům typu Úsvit nebo SPD. A je to evropská strana, což by mělo být výhodou.

Rusáci se jim procházejí po Praze a jiní aj Číňané o oni nic

#13357 Rusáci se jim procházejí po Praze

2017-03-18 18:27

Víte co je ubohé že vláda loutek uráží své vlastní občany

Rusáci se jim procházejí po Praze a oni nic.Ale urážet občany ČR a provokovat Vladnima idiotma to by šlo.Ale že se jim po Praze procházejí Japonci Korejci Číňané to oni nic to maj stahlou prd...Oni raději budou provokovat a urážet vlastní občany ČR tá loutková vláda G.SOROSE.

 

PŘEDEM TO JE PLÁNOVANÉ DIVADLO PROTI RUSKU NA VLASTNÍ NÁRODY FAŠISTY A ŽIDY A S.ZEDNAŘI!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#13358

2017-03-18 18:32

Mor na oba vaše domy. Oba jste apoštolové Velkého Svinstva.


Nepřihlášený uživatel

#13359

2017-03-18 19:09

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO. 

Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!

Vladimir Vladimirovič

#13360 Re: Rusáci se jim procházejí po Praze

2017-03-18 20:00

#13357: Rusáci se jim procházejí po Praze a jiní aj Číňané o oni nic - Rusáci se jim procházejí po Praze 

Po Praze se procházejí Japonci, Korejci a Číňané. jsou to turisti a přiletěli běžnými civilními letadly. Rusáci většinou jezdí v tancích nebo velkých vojenských letadlech. Češi to zažili v roce 1968. Ukrajinci přede dvěma lety. Není to plánované. Rusáci prostě jsou fašisti. Vím o tom své.


Nepřihlášený uživatel

#13361 Re: Re: Rusáci se jim procházejí po Praze

2017-03-18 20:36


Nepřihlášený uživatel

#13362 Re: Re: Rusáci se jim procházejí po Praze

2017-03-18 20:41

#13360: Vladimir Vladimirovič - Re: Rusáci se jim procházejí po Praze 

 Tak musíš vědět že USA Finacovala 1-2SV vše USA Bankéři aj Finacovala Hitlera to sou Fašisti 

Fake hra na zlé Rusko podvod NWO nástupu pomocí Islámu Fake náboženství

#13363 Rusáci se jim procházejí po Praze a Brně DIVADLO PODVOD

2017-03-19 02:48

TAK PRŮHLEDNÉ PLÁNOVANÉ!!!!!!!!!!!!!! 

Fake hra na zlé Rusko podvod NWO nástupu pomocí Islámu Fake náboženství 

Víte co je ubohé že vláda loutek uráží své vlastní občany jsme zde svědky podvodů falešné hry.Jak atentát na R.Velvyslanece,na vojáky v Syrii R.Army,a letadlo s Alexadrovci Fake maškarní.

BRNO /PRAHA/EVROPSKÝ PODVOD 

Co slycham jazyků Ukrajina,Rusky,Arabský,atd.Rusáci se jim procházejí po Praze a Brně a oni nic pěkný divadlo hrají na veřejnost.Ale urážet občany ČR a provokovat Vladnima idiotma to by šlo.Ale že se jim po Praze procházejí Japonci Korejci Číňané to oni nic to maj stahlou prd...Oni raději budou provokovat a urážet vlastní občany ČR tá loutková vláda G.SOROSE.

PŘEDEM TO JE PLÁNOVANÉ DIVADLO PROTI RUSKU NA VLASTNÍ NÁRODY FAŠISTY A ŽIDY A S.ZEDNAŘI!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#13364 Za oponou v zákulisí

2017-03-19 02:52

A co je divné že Rusové se baví se všemi pěkný podvod.

Kazatel

#13365 Rusko o všem ví protože v tom jede taky v té Fake krizi.A Fake válce proti Rusku.

2017-03-19 03:48

Rusko o všem ví protože v tom jede taky v té Fake krizi.A Fake válce proti Rusku.

Zde uvedu fakta 

Ruský patryarcha byl na celosvětovém setkání pohanských náboženství aby všichni podporovali Islám falešné náboženství to nás varoval aj J.Kristus ty co se tam sešly aj s Šelmou Papeže Františka ty podporují démony legií od Satana 

2. Korintským 11,10-15-MUSLIMOVÉ V EVROPĚ

13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.


Nepřihlášený uživatel

#13366 Re:

2017-03-19 13:14

#13358: -  

 Evropskou unii nelze reformovat, protože její jedinou ideou je samovláda.


Nepřihlášený uživatel

#13367 Re: Re:

2017-03-20 06:56

#13366: - Re:  

 Ať si vládne ale tam sobě a ať necpe to žrádlo do Evropy v obchodě co je nedá se to žrát GMO taky to končí na kompostu.Se zemi Marokko,Francie,Španělsko,Německo,


Nepřihlášený uživatel

#13368 Tomio Okamura: Podvod na lidi,Tomio Okamura: Vyhozené české miliardy

2017-03-20 07:42


Nepřihlášený uživatel

#13369 Tomio Okamura: Protidemokratický styl diktátu EU,,,Tomio Okamura: Odkladiště nekvalitních potravin

2017-03-20 07:46


Nepřihlášený uživatel

#13370 Tomio Okamura: Zneužití veřejných peněz

2017-03-20 07:51


Nepřihlášený uživatel

#13371 Imigranti zničili Švédsko, proslov v parlamentu (CZ titulky)

2017-03-20 07:55


Nepřihlášený uživatel

#13372 [HACKED VIDEO] CIA caught filming fake ISIS beheading, ILLUMINATI CONFIRMED

2017-03-20 08:53

FAKE-SYRIE,IRAK,MOSUL,BAGHDAD,RAKKA,ALEPPO, FAKE DIVADLO FAKE VÁLKY

VICE-[HACKED VIDEO] CIA caught filming fake ISIS beheading, ILLUMINATI CONFIRMED

řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

A podvod s Herečkou od Erdogana jeho přibuznou fake show Aleppo. Ještě Erdogan má dalši malou kamošku dostava, za herecke vikony, od něj hračky mala brunetka dlouhe černé vlasy stihla postava,hnědé oči, na svojich siti se chluby jak hrala mrtvou a zraněnou pro media BBC,CNN,NY,ATD jak ji dali fake krev atd také hrála v Aleppo často prostě snužka sr..... medialních

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

VICE-Nezávislý kanadský novinář napadá MSM, vysvětluje, co vlastně se děje v Sýrii

Evropan

#13373 Re: Pitomio News

2017-03-20 09:32

Kazatel

#13374 Přichod se bliží počasi je jiné USA ničí Stvořitel přelivá se tam přehrada sou tam tornada,sucho,atd

2017-03-20 09:52

Matouš 24

Počátky běd-Kristus varoval národy před falešnýma mesiašema

4Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.5Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.

((Důkaze falešných mesiašu na zemi mezi nima je aj V.Putin)) 

Ruský policista se prohlásil Kristem, na Sibiři řídí Sluneční město

Zdroj: FALEŠNY MESIAŠ A KRISTUS NÁS PŘEDNIMA VARUJE V MATOUŠI 24

Žena se prohlásila za Krista, kamarádka je archanděl praktikuji Satanské umění

VICE-Spasitelky z Liberce naladily andělský kanál, fandy mají až v Anglii

Hrůzný moment Putinova tvář se zobrazí nad New York 

VICE-Putinova tvář se zobrazí nad New York

 

 


Nepřihlášený uživatel

#13375 Re: Re: Pitomio News

2017-03-20 09:57

#13373: Evropan - Re: Pitomio News 

 Co to je za zpravy alias dementi hlasý jdi s MSM někam sračky čist nehodlám.