Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropan

/ #13426 Lekce češtiny pro Rusáka č. 5

2017-03-24 15:00

#13425: - Re: Re: Re: Re: Re: Ruská propaganda 

Tak hele, ty mi fakt děláš ostudu. Tu češtinu bys měl zvládat. Vždyť sem píšeš stále dokola totéž.

"Furt sem neviděl důkaz a fakta že jsou tu Rusové ztráta času s debilem". Samozřejmě tvoje obvyklá chyba, a to že spojuješ dvě věty, které nemají přímou souvislost. Navíc slovíčko "furt" je spíše hovorové, ale v písemné formě bych ho nepoužíval, a vedlejší věta uvozená slovíčkem že se odděluje čárkou. První věta by pak měla znít : Stále jsem neviděl důkazy a fakta, že tu jsou Rusové. K tomu ale věcnou poznámku. Máš pravdu. Tu ve smyslu tady už Rusové opravdu nejsou, ale pokud to bereš jako "tu u nás v Rusku", pak tam Rusové jsou. Na to existuje mnoho důkazů. Ta druhé věta postrádá sloveso, tedy přísudek. Možná by se mohla upravit na Je to ztráta času, s debilem, ale kromě toho, že to není slušné, tak je to i nečeské. Nesmíš brát vždy vážně to, co náš opilec na hradě řekne. Například, když řekne do rádia slovo kunda ve spojitosti s vaší pop music, tak to nikderak nesnižuje úroveň vulgarity tohoto slova.

"J na informačnich médiích sou lži platí to ještě G.Soros nikoho ty Maistream hovna nezajímají stejnak je to podvod a celé s Ruskem naplánované." - No tak to bude fuška vůbec rozluštit, co tím chtěl pán říct. Opět se tu vešlo do jedné věty tolik bezvýznamných informací, že bych ji razantně zkrátil, ale pokud na délce trváš, asi bych ji upravil následovně. V informačních médiích jsou lži. Platí je George Soros, ale nikoho ty manstreamové informace nezajímají. Stejně je to podvod a celé je to Ruskem naplánované. No nevím, jestli si to tak myslel, ale fakt je nutné, abys kromě překladače používal i hlavu a trochu se tu češtinu učil.

"Teda Soros to doplatil vysichají mu peníze sláva konec sraček v Evropě.Agresoři Vláda,Média,Elity" - Ano, opět zbytečně dlouhé a beznadějně nejednoznačné. Můj překlad by zněl asi tak :  Tedy Soros už to neplatí. Vysichají mu peníze. Sláva, je to konec neslušných informací v Evropě. Ale s tím koncem si fakt nevím rady - Agresoři Vláďa - to myslíš jako agresoři Vladimíra Putina? No já bych s tím souhlasil. Vláďa Putin je agresor opravdu bezskurpulózní. Ale chtěl si to takto říct?

Ale nevzdávej to. Jak říkával váš soudruh Lenin ještě před nabalzámováním : Učit se! Učit se! Učit se!