Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11901 Mohl by George Soros být zatčen za zločiny proti Evropě?

2016-11-18 13:05

Mohl by George Soros být zatčen za zločiny proti Evropě?

Zrovna nedávno bylo konstatováno, předseda vlády Maďarska , který věřil, že Soros byl velmi zodpovědný za pomoc k podpoře na "migranta" krize aka zaplavují Evropu s nekonečnou záplavou nebělochy z třetího světa.

Máme již bylo uvedeno zde jasně na WGP, že se nedomníváme, to takzvané "migrující" krize se právě stalo náhodou.My prostě nevěří, že tito lidé ve svých miliony, rozhodl, že oni šli nutit jejich cestu do Evropy s nikým nasměrováním ze zákulisí. Stejně jako média s oblibou znamenat Evropa má přílivy "uprchlíků" Takhle v minulosti, je to prostě není pravda. Nic v tomto měřítku se stalo do Evropy předtím. To není nic menšího, že pokus někdo někde na:

Úmyslné uvedení kterékoli podmínkách skupiny do takových životních které mají přivodit její fyzické zničení v celém rozsahu nebo zčásti; (Genocida úmluvy Článek 2c)

Nyní prst je namířen na Sorosem, a pokud se zjistí, že kouření zbraň, která spojuje "migrující" krize Soros on bude účtována za zločiny proti Evropu?

Měli jsme vyzývá k tomu, Tony Blair , které mají být zatčen za válečné zločiny.

Existuje dokonce organizace stále snaží dostat jej zastavil.

A co Soros? Může se očekávat, že stejné, pokud se zjistí, že je navržen tak tento "migrantů" krize a byl zlomyslně se snaží zničit prastaré rodové vlasti bílí Evropané?

VICE-Mohl by George Soros být zatčen za zločiny proti Evropě?


Nepřihlášený uživatel

#11902 Agenda 2030 je postup jak budovat Nový světový řád a jak získat absolutní moc nad lidstvem

2016-11-18 13:12

Agenda 2030 je postup jak budovat Nový světový řád a jak získat absolutní moc nad lidstvem

Nenechte se tedy zmást — Agenda 2030 je plán na Nový světový řád, maskovaný načinčanou cukrovou vatou prázdných slov. Přečtěte si dokument sami » a představte si, jak by náš svět ve skutečnosti vypadal, pokud půjde podle plánu oněch symbolických šelem Janova Zjevení… co myslíte, kam vás dovedou? Kde vás chtějí mít? Necháte se tam bez odporu zavést?

Nebo raději použijete Kristovu úzkou Cestu? » Ta jediná totiž vede z toho všeho ven…

ONI chtějí zásadně transformovat celou Zemi pro své účely a svoboda, kterou si ještě dnes užíváte, ta je pro ně nepřijatelná. Podle jejich způsobu myšlení — jediný způsob, jak si lidé mohou „užívat“ jejich rádoby „utopie“, je vše pevně regulovat a jezuitsky kontrolovat dokonce i to co si lidé myslí a říkají… Jejich řešení zahrnuje větší centrální plánování a větší kontrolu v jejich rukou — to jest absolutní moc nad vámi!


Nepřihlášený uživatel

#11903

2016-11-18 13:39


Nepřihlášený uživatel

#11905 Nigel Farage bude pracovat pro Trumpa jako spojka britské vlády!

2016-11-18 14:45

VIDEO: Nigel Farage bude pracovat pro Trumpa jako spojka britské vlády! Posilování struktury NYLON na úkor globalizačním doktrínám! Trump opět zaútočil na Írán. Jeho židovský zeť bude jeho nejvyšším poradcem pro civilní záležitosti! [CZ Titulky]


Nigel Farage jako bývalý předseda britské strany UKIP, která prosazovala Brexit v Británii, poskytl rozhovor americké televizní stanici Fox News. Právě Nigel Farage, který má úzké vazby na Donalda Trumpa, prozradil médiím, že bude v podstatě fungovat jako spojka mezi Donaldem Trumpem a britskou vládou Theresy May. Obě země začaly po zvolení Donalda Trumpa mezi sebou komunikovat a navazovat první signály. A už se hovoří o společném trhu, obraně a dalších bilaterálních vztazích. Nigel Farage si v rozhovoru i silně rýpl do Baracka Obamy a Angely Merkel, kteří se setkali v Berlíně. Barack Obama přijel do Berlína už po 6. v řadě a s Angelou Merkel vydali společné prohlášení o skvělých vztazích obou zemí. Problém je v tom, že jde o labutí písně oobu politiků.


VICE-VIDEO: Nigel Farage bude pracovat pro Trumpa jako spojka britské vlády! Posilování struktury NYLON na úkor globalizačním doktrínám! Trump opět zaútočil na Írán. Jeho židovský zeť bude jeho nejvyšším poradcem pro civilní záležitosti! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#11906 Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 17:18

#11897: - Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

 to je lež nezahyne to sou postupi NWO blbce si můžou dělat s jiných to je SS INVAZE kterou platí Soros aby zničil ekonomicky státy Evropy a etniku a kulturu 


Nepřihlášený uživatel

#11907 Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 17:48

#11906: - Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

 PŘESNĚ TAK PROTO JSEM NAPSAL ŽE JE TO TAKE PLAN NA OSLABENI A NASLEDNE ZNIČENI BILE RASY ALE ŽIDE  JSOU TOTALNI IDIOTI HLAVNĚ GEORGE SOROS A ROTHSCHILDOVE PROTOŽE POKUD BUDE EVROPA ISLAMSKA TAK ISLAMISTE BUDOU VLASTNIT JADERNE ZBRANĚ KTERE V EVROPĚ JSOU NEJVIC JICH MA ANGLIE A FRANCIE MAJI ASI PŘES 500 JADERNYCH ZBRANI TAKŽE JE ISLAMISTE POUŽIJI NA SVUJ DŽIHAD PROTI SVĚTU A STATY KTERE NEJVICE MUSLIMOVE NENAVIDI JSOU USA RUSKO A IZRAEL TAKŽE TY ZBRANĚ POUŽIJI NA ZNIČENI SVYCH NEPŘATEL A USA RUSKO A IZRAEL ODPOVIJOU TAKE JADERNEJMA ZBRANĚMA TAKŽE CELY SVĚT BUDE ZDEVASTOVANEJ PO JADERNE VALCE A VĚTŠINA LIDSTVA BUDE MRTVA A PŘEŽIVŠI BUDOU MEZI SEBOU BOJOVAT O JIDLO A VODU A BUDE LIDSTVO SKRACENE NA ZLATOU MILIARDU MOŽNA PUL MILIARDY VLASTNĚ TO TAKE DOBŘE ZAPADA DO PLANU JAK TO POPSAL ALBERT PIKE KŘESTANSTVI A ISLÁM MUSI BYT NAVZAJEM ZNIČENE ABY PAK MOHLO NASTOUPIT NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD ŘÁD KTERY MUSI BYT VYTVOŘEN S CHAOSU ABY MOHL PŘIJIT NOVY MESIAŠ KTERY NASTOLY NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD ZE ZBYTKU LIDSTVA KTERE PŘEŽIJE KRALE DESPOTA


Nepřihlášený uživatel

#11908 Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 17:55

#11907: - Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

  Evropě svatá valka proti Evropanum a Bělochum potomkum Izraelitu a dalšim potomkum Abraháma,Izákovi,Isaacových synové (dále Saxsons), zaznamenaný v knize Genesis, má přijít k povolení.Jákobovi která dostala jméno "Izrael".VICE-Kdo jsou skutečné Izraelité ?


Nepřihlášený uživatel

#11909 Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 18:03

#11907: - Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

2. Tesalonickým 2: 4Ten se postaví na odpor a povýší se přes všechno, co se nazývá Bůh, nebo je uctíván, tak že on dá sebe v Božím chrámu, prohlásí se za Boha.

Černá socha, která Vatikán tvrzení je apoštol Petr, před obvazem vykonané kněží.

Král Tyru byl oceněn tímto způsobem, Lucifer.

 Ezekiel 28: 12-15
: "Lidský synu, zabírají žalozpěv o králi Týru a řekni mu:
" To je to, co Panovník Hospodin říká:
"" Byl jsi pečetí dokonalosti, plný moudrosti a dokonalé kráse

Celý Petrův teologie je založena na falšování jak pravé víry a historie. 

Peter není náhrada Ježíše na Zemi. Peter apoštol není skála naší víry. Ježíš je Mesiáš je skála naší víry.
Duch svatý je výměna Ježíše na Zemi, a je k dispozici všem věřícím.

Zjevení Janovo 13-14

7Volal mocným hlasem: „Bojte se Boha a vzdejte mu čest, neboť nastala hodina jeho soudu; poklekněte před tím, kdo učinil nebe, zemi, moře i prameny vod.“8Za ním letěl druhý anděl a volal: „Padl, padl veliký Babylón, který opojil všechny národy svým smilstvím a dal jim pít z poháru hněvu.“9Za nimi letěl třetí anděl a volal mocným hlasem: „Kdo kleká před šelmou a před její sochou, kdo přijímá její cejch na čelo či na ruku,10bude pít víno Božího rozhorlení, které Bůh nalévá neředěné do číše svého hněvu; a bude mučen ohněm a sírou před svatými anděly a před Beránkem.11A jeho muka neuhasnou na věky věků a dnem ani nocí nedojde pokoje ten, kdo kleká před šelmou a jejím obrazem a nechal si vtisknout její jméno.12Zde se ukáže vytrvalost svatých, kteří zachovávají Boží přikázání a věrnost Ježíši.“

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11-17 


Nepřihlášený uživatel

#11910 Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 18:34

#11907: - Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

J.Zjeveni 17:10

6 jich padlo 2 dojdou trestu!!!!

čeká je boži trest páchali ohavnosti vuči svořitelu a jeho Dětem na zemi

Benedikt XVI. a (P.František-šelma beda těm co pokleknou Zjevení Janovo 13-14)

Papež Jan Pavel II. zemřel. Úmrtí 84letého Svatého otce oznámil Vatikán. Papežův zdravotní stav byl od pátku velmi vážný. V sobotu postupně ztrácel vědomí. Navíc dostal vysokou horečku. Polák Karol Wojtyla vedl římskokatolickou církev od roku 1978.


Nepřihlášený uživatel

#11911 Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 18:43

#11907: - Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

J.Zjeveni 17,10:17

se dne 24. BŘEZNA 2016 20:44

‚Přemýšlí o smrti.‘ Bývalý papež Benedikt XVI. pomalu umírá, řekl jeho tajemník (P.František-šelma beda těm co pokleknou Zjevení Janovo 13-14)

(666-Satanska koruna Tiara napis dole na koruně předek (Vicarius Filií Dei)

 


Nepřihlášený uživatel

#11912 Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 19:00

#11907: - Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

 

Ač obě události vyznívají bohulibě, především po třiceti letech se opakující mezináboženské setkání v Assisi je potvrzením, že jak proces sjednocování všech náboženství, tak migrační vlna, nejsou ničím spontánním, ale naopak cílevědomě řízeným procesem. I přesto by obojí mohlo vyznívat bohulibě, kdyby ovšem v prvním případě nešlo o předstupeň ke zrušení všech náboženství a k zavedení jednoho celosvětového – marxismu.  A kdyby tento proces, jdoucí ruku v ruce s migrační vlnou, nebyl likvidační směrem ke kulturám, tradicím a identitám jednotlivých národů tak, aby jeho výsledkem byla jednolitá šedá masa, pro kterou už označení „lidstvo“ možná nebude platit.

Věřících je mi líto – náboženství právě potvrzuje, že je pouze tím nejrafinovanějším prostředkem, jak lidstvo zmanipulovat napříč hranicemi (neplatí pro ty věřící, kteří k víře v Boha nepotřebují žádné doktríny). A pokud jde o migrační politiku – závěrečný bod přijaté deklarace zní: „Posílit globální řízení migrace“… Diví se někdo, že evropští politici jedno říkají a jiné dělají? Ke shrnutí obojího mě napadá věta, kterou jsem kdysi četla v jednom komentáři (a cituji, tak, jak byla napsána) : „Ľudia, vy neviete, kto proti Vám stojí! Tu pomože iba osobnosť typu Ježíša alebo Putina“.

A úplně na závěr ještě jednou video Jana Pavla II. a Assisi z roku 1986:

VICE-Babylón v Assisi.avi

VLADY ČR A MARXISMUS!!!!

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů


Nepřihlášený uživatel

#11913 Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 19:10

#11907: - Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

 Zjisti si co je NWO a tykovi h.... o jadernem konfliktu nepiš jen tu budou obcanske valky a nepokoje ale ne jaderna valka pak bude nasazen NWO projekt!!!!!!tady na petici o NWO atd mas hodne nez mlet nesmysle


Nepřihlášený uživatel

#11914 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 20:48

#11912: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

 JA JSEM TAKE ŘIKAL ŽE NABOŽENSTVI A CIRKVE JSOU PODVOD STAČI SI PŘEČIST BOŽI DESATERO KDE VE 4 PŘIKAZANI STOJI ŽE SVĚT BYL VYTVOŘEN ZA 7 DNI COŽ JE UPLNA BLBOST PRO ČLOVĚKA KTEREJ ASPON TROCHU VI NĚCO O VĚDECKYCH VYZKUMECH MUSI VĚDĚT ŽE NAŠE PLANETA SE VYTVAŘELA 1000 LET NEŽ VZNIKL NA NAŠI PLANETĚ ŽIVOT NEŽ VZNIKLY PRVNI HORY JEZERA MOŘE PRVNI ŽIVY DRUH BROUCI ALE JAKO PRVNI BYLI BAKTERIE AŽ VZNIKALI RUZNI ŽIVOČICHOVE A 1000 LET TRVALO NEŽ SE NA ZEMI OBJEVIL PRVNI ČLOVĚK NEANDRTALSKY NE ŽADNEJ ADAM A EVA ALE ČLOVĚK NEANDRTALSKY NABOŽENSKA DOGMATA JSOU JEN ŠIŘENI NENAVISTI KDYŽ VĚŘICI KTEŘI SE HLASI K NĚJAKEMU NABOŽENSTVI ROZDĚLUJI LIDI NA KŘESTANY A NEKŘESTANY KATOLIKY A NEKATOLIKY MUSLIMY A NEMUSLIMY ŽIDY A NEŽIDY TAKZVANEJ GOJIM BLBOST JE TAKE CHODIT A MODLIT SE ZA SPASENI V KOSTELE ZVLAŠT KDYŽ ČLOVĚK NIKDY NEBIL DOKONALI A NIKDY NEBUDE PROTOŽE ČLOVĚK JE V PRVNIM PŘIPADĚ EMPATICKY RADOST A SMUTEK NEBO LASKA A NENAVIST TOHLE JE EMPATIE KTEREJ MA KAŽDEJ ČLOVĚK V SOBĚ BUH EXISTUJE ALE JE TO NĚCO JINEHO NEŽ SI RUZNI VĚŘICI V KOSTELECH MEŠITACH CHRAMECH A SINAGOGACH MYSLI AD UŽ MU ŘIKAME BUH STVOŘITEL NEBO VESMIRNY ČI KOSMICKY ŘÁD JA VĚŘIM V NESMRTELNOU LIDSKOU DUŠI KTERA OPOUŠTI PO SMRTI TĚLO A ZMIZI DO VYŠŠI REALITY TO JE UČENI INDIANSKYCH ŠAMANU O ASTRALNIM CESTOVANI TŘEBA SI MUŽEŠ POSLECHNOUT NA YOUTUBE PETRA CHOBOTA


Nepřihlášený uživatel

#11915 Re: Le Penová: Po výhře Trumpa mám šanci na zvolení do čela Francie

2016-11-18 21:19

#11832: Vlastenec - Le Penová: Po výhře Trumpa mám šanci na zvolení do čela Francie 

 Je zajímavé, že když si lidé v nějakých volbách vyberou dominantní osobnost, tak se v druhém kole sjednotí všichni trpajzlíci a nakonec tu volbu lidu porazí 51/49, viz Hofer, Národní fronta apod. Brexit a Clinxit však ale ukázaly, že to nevyjde vždycky.


Nepřihlášený uživatel

#11924 Mike Krulig radí předsedovi na plánu America 2050.

2016-11-19 15:46

To je obrázek, který globalisti nechtějí, abyste viděli-Mike Krulig radí předsedovi na plánu America 2050. 

Psal jsem o Americe 2050 v posledních dnech, protože je globalistická plán, v čele s Obama 's podáním , Mike Krulig, zakladatel Agendy 21 obyvatel centralizace plánu známého jako " Stavební One America ".

Budova Jeden Amerika je první kroky směrem k naplnění vytvoření 11 mega regionech, které bude obsahovat každý šest milionů lidí.

Chybějící 250 milionů lidí v Americe 2050 plánu, odpovídá Deagel zpráva podobného snížení počtu obyvatel pro Spojené státy, který se bude konat v roce 2025.

VICE- Papež se chystá řeknu, co Leží ve vaší budoucnosti a "Radši Poslouchejte '

To je obrázek, který globalisti nechtějí, abyste viděli-Mike Krulig radí předsedovi na plánu America 2050


Nepřihlášený uživatel

#11925 Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímat světovou vládu.

2016-11-19 15:59

Konečné řešení

Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímat světovou vládu.

Výzvy k " VICE-Nového světového řádu " a pro "globální řešení pro globální problémy" jsou stále častěji slyšet a přenášeny přes éteru pomocí patolízaly médií v područí globalisti .

  VICE-Globální převrat