Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11951 Svoboda informací je tak důležité v těchto dnech.

2016-11-21 10:45

Svoboda informací je tak důležité v těchto dnech.

Jak lidé bojují určit a odhalit pravdu, že jsou splněny lží, manipulací a polopravd z médií, vlády a dalších velkých oficiálních orgánů.

Irák | baghdad | Basra | mosoul

Naštěstí naše kolektivní poptávka po pravdě se stala tak intenzivní, že "jen málo" jsou zjišťují, že je stále obtížnější skrýt před námi.

V dalším velkém úniku VICE-Wikileaks zveřejnil archiv zlatý důl 1258 e-mailů od Hillary Clinton soukromého serveru očím. Všechny tyto e-maily se týkají války v Iráku. To představuje úžasnou příležitost pro lidstvo, která je popsána v blízkosti konci tohoto článku.


Nepřihlášený uživatel

#11952

2016-11-21 10:52

VICE-Odpovědnost za válečné zločiny je nezbytně nutné, " - rozhovor s Cindy Sheehan

VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii


Nepřihlášený uživatel

#11953

2016-11-21 10:55

medialni podvod na ovce 

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku

To jsou lži vlády USA. Chcou pomocí podvodu přimět vás, aby jste se vzdaly své svobody, peníz a životů a svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

VICE-Gladio B, Paříž Terror a ISIS Fakery připustil - obhájila


Nepřihlášený uživatel

#11954 JAK MEDIA LŽOU

2016-11-21 10:56

POD FALEŠNOU VLAJKOU PODVOD FRANCIE UTOKY LŽI NÁRODUM

VICE-Francie pomáhal trénovat na Al-Káida-spojené povstalci spolu s americkými a britskými silami v Jordánsku , je VICE-dlouholetý loutkový stát CIA .  

Zbraně a písek piráti jsou ve stabilním zdrojem pro západní zpravodajské služby potřebují rozptýlení nebo toužit rozjet na teror / bezpečnostní divadlo.

VICE-Francie byla také zapojen do neúspěšného března 2014 tureckého pokusu o falešné vlajky zaměřené na kterou se vinu opět Sýrii a Asada, a potažmo i další zasahovala do Ruska. "


Nepřihlášený uživatel

#11955

2016-11-21 11:15

FAKTA 

America Betrayed
Bush, bin Ládin, 9-11
tím Rhawn Josef, Ph.D.
University Press, 2. vydání ISBN: 0971644578
 

Prescott Bush a Standard Oil Rockefeller byl v obchodě s režimem Hitlera a nacisty od roku 1933 a v roce 1942, tři Bush podniky byly zabaveny americkou vládou, za porušení obchodování s nepřáteli zákona.

Tři generace Bush klanu se staly členy německé tajné společnosti: ". řádu lebky a kostí" Yale kapitola V Německu, Řád lebka kostí - také známý jako "The Brotherhood of Death" - vedla k Hitlerovi a obávané SS. Prescott Bush, přes jeho lodní společnost, se stal speciální "přítele" Himmlerův SS. - Stejný SS, který ve spojení s IG Farben, běžel koncentrační a slave pracovní tábory
Bushův klan a Rockefeller Standard Oil, byly v podnikání s IG Farben, stejně jako u Saúdů, kteří se také dohody s Hitlerem.
na konci druhé světové války a porážce Německa tisíce vysoce postavených nacistů a SS agenti byli přijati tím, že Bush-Rockefeller právník, Allen Dulles, do čeho by později se stal CIA. Allen Dulles, a později, George Bush, by se stal ředitelé CIA ...

Emaile od H.Clinton Syrie plán rozvratu a dohody s IS a převratu v Lybii a svženi Kaddafího

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Syrie - External Link

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Lybia převrat a zabití Kadafiho - External Link

Karel

#11956 Re: APOLLO PODVOD STOLETÍ

2016-11-21 11:40

#11946: - APOLLO PODVOD STOLETÍ  

 To je přesné. Z EU chtějí jen ti zoufalci, co za vším vidí podvod a konsporační teorii :-)))


Nepřihlášený uživatel

#11957

2016-11-21 11:48


Nepřihlášený uživatel

#11958

2016-11-21 11:52

Toto rozhodnutí bylo provedeno ve světle nejhorší uprchlické krizi od druhé světové války.

Podle dohody z minulého měsíce o akčním plánu na podporu Turecka při zmírnění uprchlíka zátěž Evropy, evropští představitelé nabídl Turecku velmi velkorysý balík skládající se ze tří miliard eur ve formě pomoci v průběhu dvou let, což je zmírnění vízových omezení a fast-sledování svých EU členství proces.

Zakázka byla popsána mnoho jako "špinavé dohody", vzhledem k tomu, že by mohl nemít konsensu mezi členskými státy EU, pokud jde o jeho financování.

Zatímco pět set milionů EUR pochází z rozpočtu EU, zbývající dvě a půl miliardy eur bude pocházet z příspěvků členských států, kde je požadovaná částka z každé z nich je na základě stejného vzorce použité pro stanovení příspěvků členských států do rozpočet EU.

To znamená, že Německo bude muset zaplatit nejvíce (534 milionů eur), následované Velkou Británií (410 milionů eur) a ve Francii (386 milionů EUR).

Navzdory tomu, že Berlín je největším přispěvatelem, německá kancléřka Angela Merkelová , jejíž ochotu vzít na sebe téměř milion uprchlíků letos v létě se položila pod obrovským politickým tlakem doma, rozešel se s protokolem k návštěvě prezident Recep Tayyip Erdogan před volbami ve své zemi a vyvíjet tlak na zbytek členských států EU, aby dokončily dohodu.

Avšak samotná myšlenka byla silně odporující CEE zemích , jako je,

  • Maďarsko

  • Slovensko

  • Česká republika

  • Polsko,

... Které mají vážné znepokojení nad kladou příliš velký důraz na zapojení se členský stát non-EU v záležitostech EU.

VICE-Proč by Evropa měla Pozor Turecka


Nepřihlášený uživatel

#11959

2016-11-21 12:40

Islámský džihád NATO

Je zde náznaky, že NATO v koordinaci se západními zpravodajskými službami (včetně izraelského Mossadu), se podílejí na nábor islamistických bojovníků.

Izraelské zpravodajské zdroje potvrzují, že NATO ve spolupráci s Tureckem, je nyní přímo výcvik a nábor v několika muslimských zemích novou džihádistický generaci "bojovníků za svobodu".

Mudžáhidi poté, co podstoupil výcvik jsou kritizovaný k účasti na "prodemokratické" "humanitární" vojenských tažení NATO.

Izraelská Zpráva Debka týká Sýrii, což je další v řadě na vojenské plánu NATO:

"Naše zpráva zdroje, je kampaň [NATO] narukovat tisíce muslimských dobrovolníků v zemích Středního východu a muslimský svět k boji po boku syrské rebely ..."

(Debka Soubor 15.srpna 2011 http://www.debka.com/article/21207/ )

NATO vedené invaze a okupace Libye používá islámské bojovníky jako páteř údajné přechodu k demokracii.

VICE-McCain , republikánský kandidát na prezidenta v roce 2008, se v posledních projevech odsoudili Kaddáfího

VICE-ano "ukázal na libyjské islámské bojové skupiny (LIFG )


Nepřihlášený uživatel

#11960 Re: Re: APOLLO PODVOD STOLETÍ

2016-11-21 12:50

#11956: Karel - Re: APOLLO PODVOD STOLETÍ  

 

Nacistické kořeny "bruselské EU" 

Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

VICE HISTORIE SS-Nacistické kořeny "bruselské EU"

DOKUMENT PDF-Nacistické kořeny "bruselské EU" CZ


Nepřihlášený uživatel

#11961 U SLUNCE SE NAŠLA CIZINECKA CIVILIZACE KLAM CO ČT TAJI

2016-11-21 13:29

Podzemním BASES

Branton píše, že Rand sympozium se konalo ve dnech hluboké podzemní stavby je uvedeno v průběhu byly ve výši 50 plány provedeny stavět podzemní základny, laboratoře a město-komplexy spojeny ohromující síť tunelů zachovat a chránit probíhající tajné zájmy VICE-tajných společností .

Tyto tajné společnosti uzavřeli smlouvu s cizími osobami za účelem další motivy nadvlády.

Ale oni jsou v současné době dominují cizinců, kteří si myslí, že lidé horší.


Síť metra A Agharti

Dulce Kniha podle Brantonem popisuje Mt. Shasta Kalifornie podzemní město, Telos, pobočka podzemního království Agharti pod Mongolska. Zřejmě 2 nepřátelské frakce odtamtud podporovány různé strany 2. světové války. Technologové sousedil s spojeneckých sil a okultistů s osou sil.

Okultní pořadí s názvem Melchizedekův sídlí v Telosu a Sirius. Sirian kultu věří, jedna světová vláda je pro světový mír a zvýšit tuto planetu do 4. dimenze frekvenci.

Lidé v dávných bavorských-Roman kultů (tajné spolky) podporující vznik globální vlády, jsou manipulovánireptiliányanektovat tuto planetu, aby jejich luciferské mezihvězdného impéria-kolektivní.

VICE-THE DULCE BASE CODE: J.B. Ill


Nepřihlášený uživatel

#11962 CO VÁM ČT ZATAJILA O CIZINCECH U SLUNCE DEMONI TU SOU STALETI NÉ UFA

2016-11-21 13:33

VLÁDNÍ TAJEMSTVÍ

V demokracii je rozhodnutí, kde stanovit hranici mezi právem občana na informace a právo vlády k utajování národních bezpečnostních důvodů musí být provedeno pomocí vhodných členy společnosti. Tato otázka se stala věnována značná pozornost a dnes je zvláště důležitá pro probíhající diskuse, a to jak uvnitř, tak vně Kongresu, týkající se UFO jevů.

Ze zřejmých důvodů, vojenských útvarů a zpravodajské služby musí udržovat určité množství tajemství. Nicméně, v posledních desetiletích, a to zejména od konce studené války, mnozí pozorovatelé se domnívají, že používání vládních tajemství se stalo přehnané.

Síla státních zaměstnanců omezit přístup ke zprávám, které píší o jejich zatřídění "důvěrné", "tajné" nebo dokonce "přísně tajné" je často absolutní. Jakmile jsou tyto zprávy klasifikovány, mohou být odtajněny pouze původce nebo zvláštním postupem, který se pohybuje podél v ledové tempem. Ani zákon o svobodě informací (FOIA) velmi pomoci. To neplatí pro většinu utajovaných materiálů. Mezitím se naše trestní zákony chrání proti neoprávněnému odhalení utajovaných skutečností.

Tajemství, stejně jako sílu, půjčuje sebe k zneužívání. Za štítem tajemstvím, je možné, že agentura nebo službu, aby se zabránilo kontrolu a v podstatě pracovat mimo zákon. Odpovědnost vůči daňovým poplatníkům a Kongresu lze pohodlně vyhnout.

Drtivá většina lidí zaměstnaných vládou Spojených států nemají přístup k utajovaným informacím. Dokonce i ti s Tajné a Přísně tajné vůlemi nebude mít přístup ke všem velmi utajovanými skutečnostmi. Navíc není jisté, zda některý člen Kongresu může mít přístup ke všem těmto informacím. Vzhledem k velikosti vládní byrokracie a vysokým stupněm kompartmentalizace, který existuje v něm, je možné, že ani prezident sám není plně informován o záležitostech, jsou klasifikovány jako "nad horní tajemství." Takové informace a umožní přístup pouze k nejpřísnějším základě "potřeby vědět", není nutně dána vyšším volené představitele, kteří přicházejí a odcházejí, a proto je možné považovat za dočasné, politické a nespolehlivý.

Takový je případ přísně tajné informace o UFO. V roce 1980, například, výzkumníci s žádostí o informace prostřednictvím FOIA se dozvěděl o existenci 156 přísně tajné dokumenty UFO související držení National Security Agency (NSA). To vedlo nebyl nalezen přes samotnou NSA, ale prostřednictvím vnitřních odkazy v UFO-příbuzné dokumenty v držení jiných vládních agentur. Když vědci podali FOIA žádost o dokumenty 156 NSA UFO, které byl odepřen přístup ke všem z nich. Oni se odvolala, ale soudce Gerhard Gesell prvního spolkového soudu, District of Columbia, po přečtení 21-stránkový písemné argumenty předložené NSA, popřel svou přitažlivost. 21-Stránka souhrn byl později propuštěn, ale ani v tomto souhrnu většina informací byla omdlel. 1

Taková akce zdá být v rozporu s vládou, která oficiálně bagatelizuje existenci skutečných UFO, a oficiálně uvádí, že není hrozbou pro národní bezpečnost.

V případě UFO jevů, je třeba otázka: co by dal un-zvolen vládní úředník právo ponechat si tuto informaci pro sebe, a zbavila tak zbytek světa možného znalostí téměř nepředstavitelné velikosti a důsledek? Takový elitářství úředníci jakékoliv vlády, natož vládu založenou na principech demokracie a individuálních práv, je do očí bijící nespravedlnost nejen svým vlastním lidem, ale pro všechny lidi.

V otázce, v tomto případě je přístup ke znalostem snad tak hluboká, že to má vliv nejen na naši samotnou pohled na místě člověka ve vesmíru, ale také možná jeho pokračující přítomnost na této planetě. V případě, že fenomén UFO je skutečný, máme jasný důkaz, že došlo k neznámé technologie je v práci, jejíž potenciál by mohl být obrovské pro dobro lidstva - potenciálního zdroje, například za užitečné energie benigní k životnímu prostředí.

Chcete-li uznat obrovskou mezeru mezi naše současné chápání vědy a co je doloženo, by poskytla naléhavě potřebnou výzvu k vědeckým establishmentem prozkoumat, kde některé z jeho základních předpokladů by mohl být vadný a přestěhovat se za nimi.

Je možné, že několik málo privilegovaných jedinců mít přístup k těmto informacím a zároveň odmítaly jej k voličům za "národní bezpečnosti" důvodů, takže to může být soukromě studoval? V demokracii by neměly toto rozhodnutí bylo ze strany našich volených úředníků a budou vycházet z informovaného diskuse?

 "UFO výzkum vede nás kopat a křičet do vědy jednadvacátého století.

" Začal jsem cítit, že tam je tendence v 20. století vědě zapomenout, že tam bude 21. století věda, a opravdu 30. století věda, ze kterého vyhlídek naše znalosti o vesmíru se může objevit úplně jiný než to dělá pro nás. Trpíme, snad z časové provinciálností, forma arogance, která má vždy podrážděnou potomstvo. "

(Z dopisu Dr. J. Allen Hynek do časopisu Science, 1. srpna 1966.)

Dr. J. Allen Hynek, Northwestern University astronom; vědecký poradce na UFO na US Air Force od roku 1948 do roku 1969. Zakladatel soukromého Centra pro UFO studia v roce 1973.

VICE-UFO BRIEFING DOC - OBSAH


Nepřihlášený uživatel

#11963 POSTUP NWO NAHNAT NARODUM STRACH A PAK JIM VZIT PRAVO A SVOBODU ŽE SOBOTKO

2016-11-21 14:21

Islámský stát v Egyptě sťal stoletého duchovního

Odnož Islámského státu v Egyptě oznámila „popravu“ dvou duchovních na Sinajském poloostrově. Jak upozornila agentura AP, extremisté mylně uvedli, že zavraždili kněží, ale ve skutečnosti se jednalo o přední duchovní místních súfistických beduínů. Podle televize Al-Arabíja bylo jednomu z nich sto let.POSTUP NWO NAHNAT NARODUM STRACH A PAK JIM VZIT PRAVO A SVOBODU ŽE SOBOTKO A DALŠI PLEVELA BRAT POTAJI ZAZADY LIDI ČR PENIZKY OD SOROSE 30 000 UPRCHLIKU TO ČINI 120 MILIONU OD SOROSE

VICE-DC heck G.Soros Evropa 2015-2016 dokumenty

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 

PRO VLASTENCE
Nepřihlášený uživatel

#11964

2016-11-21 14:22


ZAPNĚTE SI NA YOUTUBE ISLAMIC EDITION OF EUROPE-LOTR EDITION 2016

 A POTOM MY ŘEKNĚTE JAKEJ JE ROZDIL MEZI MUSLIMY A SKŘETY S TRILOGIE PAN PRSTENU JA MYSLIM ŽE ŽADNEJ ROZDIL MEZI NĚMI NENI


Nepřihlášený uživatel

#11965 PROČ NÁM MEDIA FURT LŽOU USA BOMBARDUJE SYRII ABY SVRHLI B.ASADA

2016-11-21 19:03

PROČ NÁM MEDIA FURT LŽOU USA BOMBARDUJE SYRII ABY SVRHLI B.ASADA A CHEMICKÉ ZBRANE POUŽIVAJI USA OSN DELEGACE TO POTVRDILA VŠE JE PROPAGANDA PROTI SYRII A RUSKU 

Obama nemůže porazit Asada bez pomoci EU.

EU rovněž odmítá Obamy TTIP & Tisé požadavky.

Obamovo prezidentské 'Legacy vedoucími k neúspěchu.

Evropa je zaplavená uprchlíky z amerických bombardovacích kampaní v Libyi a Sýrii, které vytvořily stavu neúspěšný v Libyi, a které hrozí, aby učinily totéž v Sýrii.

VICE-Západní aliance se hroutí - EU opouští USA na Svržení Asada

Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy v Syrii 

VICE-Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy

AGRESE USA V JEMENU S DUKAZY BOMBARDOVÁNI CIVILU

FRAGMENTY, KTERÉ SE ZDAJÍ  být americko-vyrobené bomby byly nalezeny na místě jedné z nejstrašnějších civilních masakrů saúdskoarabské 18 měsíců letecké operace v Jemenu.

Letadla ze Saúdské vedené koalice v sobotu bombardovalo společenský sál v Sana'a, Jemen hlavního města, kde se shromáždil tisíce lidí na pohřbu šejka Ali al-Rawishan, otec ministra vnitra rebel-jmenován. Letadlo zasáhlo na chodbě čtyřikrát , zabíjení víc než 140 lidí a zraňovat 525. Jeden místní zdravotní úředník popsal následky jako " jezero krve ."

Několik bomba fragmenty na scéně objeví potvrdit použití americko-vyráběných MK-82 naváděných bomb.Jeden fragment, posláno do obrázku na stránce na Facebooku prominentního jemenského právník, říká: "K POUŽITÍ ON MK-82 FIN, GUIDED bomba."

VICE-Fotografie zobrazují fragmenty US Bombs při UNESCO v Jemenu Pohřební Massacre


Nepřihlášený uživatel

#11966 Jak vidí bombardování Sýrie samotní Syřané zatim co nám lžou v mediach fuj MASMEDIA

2016-11-21 20:35

Ten, co netančí s bruselskými vlky

#11967 Re: Zpravodajská alternativa a její úloha ve zvolení Donalda Trumpa vyvolává paniku.

2016-11-21 21:23

#11949: - Zpravodajská alternativa a její úloha ve zvolení Donalda Trumpa vyvolává paniku. 

 Více než polovina obyvatel Evropské unie nevěří ve svobodu médií ve své zemi a jen něco málo přes padesát procent Evropanů si myslí, že jim média poskytují důvěryhodné informace. Vyplývá to z průzkumu Eurobarometer. Vypadá to, že čas proamerické mainstreamové propagandy nadobro skončil, lidé už mají plné zuby těch žvástů a věčného věšení bulíků na nos! Díky Bohu!


Nepřihlášený uživatel

#11968 Re:

2016-11-21 23:22

#11964: PRO VLASTENCE -  

 Muslimové nejspu příliš vzhlední, ale abych jim nekřivdil, tak hnusné držky jako skřeti zase nemají. Ve všem ostatním se jim ale podobají.


Nepřihlášený uživatel

#11969 Re: Re:

2016-11-22 06:22

#11968: - Re:  

 ASI JO ALE JEŠTĚ BYCH TAM PŘIDAL ARDOGANA TEN DOST VYPADA NA GLUMA A TEN SARUMAN NA ZAČATKU TO BUDE URČITĚ ABU BAGR BAGDADY


Nepřihlášený uživatel

#11970 Válka v Iráku "Hoax 2016

2016-11-22 15:29

Před deseti lety, 19. března 2003, prezident VICE-George W. Bush zahájil invazi do Iráku, která by vedla k devítileté válce s výsledkem,

  • 4,486 mrtvých amerických vojáků

  • 32,226 servisní členové zraněn

  • přes 100.000 mrtvých iráckých civilistů

Karta pro válku zakončena 3000000000000 $.

Bush se podaří odstranit Saddáma Husajna, ale ukázalo se, nebyly žádné zbraně hromadného ničení a žádné významné provozní vazby mezi Saddámova režimu a Al-Káidy. To znamená, že dva hlavní tvrzení Bushem a jeho posádku používané k ospravedlnění války nebyla pravdaVICE-Arogance" - Nový dokument Reexamines Válka v Iráku "Hoax "


Nepřihlášený uživatel

#11971 cíle americké zahraniční politiky, a o rozbití Sýrie jako suverénního národního státu

2016-11-22 15:36

Včasné článek v Jerusalem Post v červnu přináší do popředí nevyslovené cíle americké zahraniční politiky, a to rozbití Sýrie jako suverénní národní stát - podél etnických a náboženských linek - do několika oddělených a "nezávislé" politických subjektů.

Tento článek také potvrzuje roli Izraele v procesu politické destabilizace Sýrie. 

Setkání za zavřenými dveřmi na ministerstvu zahraničí USA

Špičkové úrovni US State Department setkání se konalo v květnu se členy syrské opozice kurdské.

V návštěvnosti byli zástupci kurdské národní rady (KNC),  Robert Stephen Ford , odcházející americký velvyslanec v Sýrii (který hrál klíčovou roli v nasměrování podpory povstalců), stejně jako Frederic C. Hof , bývalý obchodní partner Richard Armitage, který v současné době slouží jako administrativy "zvláštního koordinátora o Sýrii". (Tamtéž). 

Delegace se rovněž setkala se zástupcem státního tajemníka pro záležitosti Blízkého východu Jeffrey Feltman .

  • Frederic C. Hof

  • Robert Stephen Ford

  • Jeffrey Feltman,

... jsou ministerstva zahraničí klíčové Sýrie politici, s úzkou vazbou na syrské armády zdarma (SFA) a Národní rady syrského (SNC)VICE-Hidden americko-izraelské vojenské Agenda - "Break Sýrii na kousky "


Nepřihlášený uživatel

#11972 země nemohou dovolit reálné náklady na vzájemně zaručené zničení?3WW

2016-11-22 15:42

Myslíte si, že "At-válka" země nemohou dovolit reálné náklady na vzájemně zaručené zničení?

První světová válka zabila přes 38 milionů lidí a stálo v přímých nákladech asi 186 miliard $ a 151 miliard $ v nepřímých nákladů.

Druhá světová válka zabila přes 60 milionů lidí a stála 341 miliard miliard $ v USA a $ 192 až Sovětského svazu sám, v roce 1945. VICE-USA zabila více než 20 milionů lidí v 37 "oběť národů" od druhé světové války.

Rusko není ve válce s nikým. Amerika je.

Však,

Má země skutečně potřebují přímou konfrontaci s Ruskem, aby se uvolnil novou hrůzu?

A je Rusko skutečně připraven pro WWIII?

VICE-Byli jste zmást do podezření, WWIII je Real - Zde je důkaz

WikiLeaks Prees

#11973 TPP+ DOKUMENTY WikiLeaks vydává nové tajné dokumenty

2016-11-22 15:52

VICE-Con el TPP, Obama Expande el Moderno Comercio de Esclavos

VICE-Con il TPP, Obama espande il Moderno Commercio degli Schiavi

Květen 2016 Tisa Publikace

25.května 2016

Dnes, středa 25.květen 2016, 11:30 SELČ, WikiLeaks vydává nové tajné dokumenty z velkého obchodu službami dohoda (Tisá), který je předmětem jednání USA, EU a 22 dalších zemích, které vypovídaly o 2 / 3rds světového HDP ,

Tato verze obsahuje předtím neznámou přílohu k jádrové kapitole Tisá o "státních podniků" (SOEs), který ukládá bezprecedentní omezení státních podniků a bude nutit většinově vlastněné státních podniků fungovat jako podniky v soukromém sektoru. Tento corporatisation veřejných služeb - téměř ve stejném rozsahu jako požadoval nedávno podepsané TPP - je dalším krokem k privatizaci státních podniků na neoliberální agendě za "velké trojky" (TTIP, Tisá, TPP).

Ostatní dokumenty v dnešním uvolnění krytu aktualizované verze příloh Tisá hlavních kapitol, které byly zveřejněny WikiLeaks v předchozích verzích; Tyto aktualizace ukazují pokrok v důvěrných jednání mezi stranami Tiských o problematice domácího nařízení, nová ustanovení, průhlednost, elektronický obchod, finanční služby, telekomunikační služby, profesionální služby a pohybu fyzických osob. WikiLeaks také publikuje odborné analýzy na některé z těchto dokumentů.

Přílohy k domácímu nařízení, transparentnost a nová ustanovení dále postupoval směrem k "deregulace" cílů velkých korporací vstupujících do zámořské trhy. Místní předpisy jako omezení ukládání velikosti nebo hodin provozu jsou považovány za překážku pro dosažení "provozní výkonnosti" velkoplošného maloobchodu, bez ohledu na jejich veřejný prospěch, podporovat snesitelných sousedy a přiměřené pracovní doby pro zaměstnance. Ustanovení Tisa v jejich současné podobě zavede celou řadu nových důvodů pro tuzemské předpisy, které mají být napadeny korporací - dokonce i těch, kteří nemají lokální přítomnost v této zemi.

VICE-WikiLeaks vydává nové tajné dokumenty Obchod dohodě Services


Nepřihlášený uživatel

#11974 Čtyři útoky na policisty v USA v jeden den. Protesty: „Policie i D. Trump jsou rasisté“

2016-11-22 16:22

Čtyři útoky na policisty v USA v jeden den. Protesty: „Policie i D. Trump jsou rasisté“

V neděli 20.11. došlo v USA na čtyřech různých místech k útokům na policisty.  V texaském San Antoniuzastřelil útočník padesátiletého strážce pořádku, když seděl ve služebním autě. Útočník se k vozidle se svým autem přiblížil zezadu a muže zastřelil. V St. Louis ve státě Missouri střelil neznámý pachatel policistu dvakrát do obličeje. Šestačtyřicetiletý muž je v kritickém stavu, lékaři však předpokládají, že zranění přežije. Pachatel byl později zabit při přestřelce s policejní hlídkou.

V neděli došlo v USA ještě ke dvěma dalším podobným útokům. Ve městě Gladstone ve státě Missouribyl postřelen policista ve služebně, na ostrově Sanibel Island u pobřeží Floridy byl postřelen dopravní policista při silniční kontrole.

Útoky proti policistům v USA sílí v době, kdy odborníci debatují o policejním násilí, zejména proti příslušníkům menšin. V červenci zahynulo v Dallasu pět policistů, které zabil ostřelovačskou puškou černošský válečný veterán. Jen o několik dnů později zabil střelec tři policisty v hlavním městě státu Louisiana Baton Rouge (zdroj).

VICE-Čtyři útoky na policisty v USA v jeden den. Protesty: „Policie i D. Trump jsou rasisté“


Nepřihlášený uživatel

#11975 Donald Trump promluvil k národu a oznámil, co se bude dít během prvních 100 dnů

2016-11-22 19:41

VIDEO: Donald Trump promluvil k národu a oznámil, co se bude dít během prvních 100 dnů jeho vlády. Globalisté jsou zděšeni, Trump to fakt myslí vážně! [CZ Titulky]

Donald Trump vystoupil v projevu k národu, kde seznámil občany se seznamem věcí, které udělá během prvních 100 dnů své vlády. Na jeho projev stačili už zareagovat i americké trhy. Dolar posílil, zato ale poklesy opět akcie globalizovaných firem, které mají za hlavní zdroje zisků americký retailový trh. Donald Trump už dříve během kampaně oznamoval, že i po svém zvolení bude upřednostňovat přímou komunikaci s voliči skrze YouTube a sociální sítě. V tomto přístupu tak pokračuje i nyní, kdy jeho projev se začal šířit nejprve opět na americké alternativě, teprve poté ho převzala americká mainstreamová média. Donald Trump v projevu přednesl hlavní klíčové body a oblasti, do kterých se pustí ihned po nástupu do funkce 20. ledna 2017.

Konec smlouvy TPP

Donald Trump po nástupu do funkce oznámí partnerům ve světě, že USA odstupují od smlouvy Trans-pacifického partnerství (TPP). Je to největší obchodní dohoda, kterou USA kdy podepsaly a Barack Obama jí označil za klíčovou dohodu pro celosvětový volný trh v rámci globalizace. Ve skutečnosti je smlouva výhodná pouze pro asijské země, které by získaly zcela neomezený přístup na americký trh, nejen spotřební, ale i trh práce. Donald Trump chce namísto multilaterálních dohod typu TPP raději dojednat samostatné bilaterální smlouvy s jednotlivými zeměmi, kde by mohly USA uplatnit ochranářská opatření, takže volný trh by se týkal jen těch segmentů trhu, které USA nepoškozují. Jak už dnes zaznívá od pozorovatelů v USA, Trump bude chránit především primární a sekundární sektor trhu. Prvovýroba (těžby surovin) je v USA v nejhorším stavu od II. sv. války. USA využívaly hlavně import surovin, i když v poslední době se situace zlepšila, stále drtivou většinu surovin USA dováží.

VICE TTIP-TPP-WikiLeaks vydává nové tajné dokumenty Obchod dohodě Services

VICE-VIDEO: Donald Trump promluvil k národu a oznámil, co se bude dít během prvních 100 dnů jeho vlády. Globalisté jsou zděšeni, Trump to fakt myslí vážně! [CZ Titulky]