Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Karel

#11976 Re: Re: Re: APOLLO PODVOD STOLETÍ

2016-11-23 08:42

#11960: - Re: Re: APOLLO PODVOD STOLETÍ  

 Stokrát zopakovaná konspirační teorie se nestane pravdou ;-)


Nepřihlášený uživatel

#11977 Re: Re: Re: Re: APOLLO PODVOD STOLETÍ

2016-11-23 08:52

#11976: Karel - Re: Re: Re: APOLLO PODVOD STOLETÍ  

 tak proč to furt omejvaš zoufalče 


Nepřihlášený uživatel

#11978 SMRT FEMINISTKAM A ŽENAM CO NENAVIDI SPRAVEDLIVEHO MUŽE

2016-11-23 09:09

FEMINISTKY NESNAŠEJI BILE MUŽE UŽ BRZY DOSTANOU ISLAMSKEHO ČURAKA A BUDOU HEZKY POSLOUCHAT MUSLIMSKEHO MUŽE PODLE PRÁVA ŠARÍA NEBO BUDE KAMENOVANI ASPON TROCHU SPRAVEDLNOST PRO BILEHO TYRANEHO MUŽE OD FEMINISTEK AŽ BUDOU PROSIT O ŽIVOT JA JIM NEPOMUŽU JA SE BUDU SMAT A PŘITOM BUDU BROUSIT SVOU ČERNOU MANŽELKU HA HA HA

 


Nepřihlášený uživatel

#11979 Re: SMRT FEMINISTKAM A ŽENAM CO NENAVIDI SPRAVEDLIVEHO MUŽE

2016-11-23 11:03

#11978: - SMRT FEMINISTKAM A ŽENAM CO NENAVIDI SPRAVEDLIVEHO MUŽE  

to už tu bylo si retardován nebo labilní proč se furt opakuješ jak malé děcko co furt opakuje jedno a to same když chce hračku nebo to piše počitáč asi težko nekdo s IQ 1 na urovni malého děcka vid


Nepřihlášený uživatel

#11980 Re: Re: SMRT FEMINISTKAM A ŽENAM CO NENAVIDI SPRAVEDLIVEHO MUŽE

2016-11-23 11:20

#11979: - Re: SMRT FEMINISTKAM A ŽENAM CO NENAVIDI SPRAVEDLIVEHO MUŽE  

 NECHCEŠ SI TO SEMNOU VYŘIKAT DEJ MY VĚDĚT JEN ABY JSI NEBREČEL

PRO HAVLOIDA

#11981 Re: Re: SMRT FEMINISTKAM A ŽENAM CO NENAVIDI SPRAVEDLIVEHO MUŽE

2016-11-23 11:25


Nepřihlášený uživatel

#11982 VČEREJŠI VYPADEK INTERNETU

2016-11-23 11:40

Organizace spojených národů schválila nezávaznou rezoluci odsuzující přerušení přístupu k internetu jako porušování lidských práv.

Rusko a Čína byly mezi zeměmi opačných rozlišení, což znovu potvrzuje postoj Rady OSN pro lidská práva, že "lidé stejná práva byly v režimu offline také musí být chráněny on-line."

Saúdská Arábie připojila dva národy ve svých námitkách. Ale kromě autoritářských režimů, demokracie, jako je Indie a Jižní Afriky také nesouhlasila a vyzval k vypuštění následující pasáž:

"Odsuzuje jednoznačně měří tak, aby záměrně zabránit nebo narušit přístup nebo šíření informací on-line v rozporu s mezinárodním právem v oblasti lidských práv a vyzývá všechny státy, aby se zdržely a přestanou taková opatření."VICE-OSN KRITIZUJE NARUŠENÍ PŘÍSTUP K INTERNETU, PORUŠOVÁNÍ LIDSKÝCH PRÁV


Nepřihlášený uživatel

#11983 Re: Re: Re: SMRT FEMINISTKAM A ŽENAM CO NENAVIDI SPRAVEDLIVEHO MUŽE

2016-11-23 11:46

#11981: PRO HAVLOIDA - Re: Re: SMRT FEMINISTKAM A ŽENAM CO NENAVIDI SPRAVEDLIVEHO MUŽE  

 JSME VLASTENCI NE HAVLOJDI TO UŽ SE UŽ VYDÁVATE AJ ZA VLASTENCE njn s Jungmannové ulice už maj drzost se vydávat za Vlastence ubohost zoufalost 


Nepřihlášený uživatel

#11984

2016-11-23 14:12

#11983: - Re: Re: Re: SMRT FEMINISTKAM A ŽENAM CO NENAVIDI SPRAVEDLIVEHO MUŽE  

 NO CO OČEKAVAT OD PRÁŽSKE KAVÁRNY RADŠI ZMIZ ZA KOLABORANTY

Česká lisabonská lež

#11985 uměví vyšinutých de.... v EU ve videu demence veliká Česká lisabonská lež

2016-11-23 18:47

EU JE PLNÁ TERORISTU

Štrasburk 25. 3. 2009 - Dámy a pánové, vítám, že Rada minulý týden odložila revizi nerealistické Lisabonské strategie. Vítám také, že odložila rozhodnutí o financování klimatu. V této souvislosti chci pochválit výrok předsedy Evropské komise José Manuela Barrosa, který prohlásil, že EU by neměla dělat žádné závazky v oblasti klimatu, pokud jiné země, především USA a Čína nedělají totéž. Chci upozornit, že k těmto zcela racionálním závěrům došlo 27 hlav členských států a Komise v situaci, kdy EU čelí prudkému růstu nezaměstnanosti a propadu ekonomiky a nemá schválenou Lisabonskou smlouvu. Z toho je jasné, že Lisabonská smlouva není k přijímání rozhodnutí, která jsou prospěšná občanům členských států, nutná. Je naprosto zbytečná a současné racionální kroky Evropské rady, uskutečňované na základě dosavadního smluvního rámce, jsou toho jasným důkazem.

Dámy a pánové, včera ztratila důvěru vláda premiéra ČR a předsedy Rady EU Mirka Topolánka. Všechny ty, kteří mají tu drzost v tomto parlamentu kritizovat tento krok české poslanecké sněmovny jako nezodpovědný, upozorňuji, že jde o demokratické rozhodnutí demokraticky zvoleného parlamentu suverénního státu. Evropské unii nepředsedá vláda České republiky, ale předsedá jí Česká republika, jejíž občany mám tu čest zde zastupovat. A vím, že moje země má tak silné byrokraticko-demokratické mechanismy, že dokáže svým povinnostem na eurounijní úrovni jednoznačně dostát.

Po pádu Topolánkovy vlády má v České republice nejsilnější politický mandát prezident Václav Klaus. Jak jste se mohli sami v tomto parlamentu přesvědčit, je to státník se silným demokratickým cítěním, který chápe evropskou integraci nikoliv jako jednosměrnou dálnici vůle politicko-úřednických elit, ale jako složitý proces, který bude úspěšný jen tehdy, bude-li odvozen od vůle občanů. Prezident České republiky nám, dámy a pánové, před několika týdny jasně sdělil, že nevidí pro členství České republiky v Evropské Unii alternativu. Navíc většina občanů České republiky považuje členství své země v Unii za přínosné. Veškeré obavy z nezodpovědnosti jsou tedy naprosto zbytečné.

Na závěr chci upozornit šéfa sudetoněmeckého landsmanšaftu poslance Posselta, který veřejně lituje pádu ministrů Vondry a Schwarzenberga a vyzývá Českou republiku k silné proevropské vládě, že Česká republika není protektorátem Čechy a Morava, ale suverénním státem, kde ministry jmenuje prezident České republiky a vládě dává důvěru poslanecká sněmovna, zvolená českými občany

.VICE-Ruce pryč od České republiky

VICE-Česká lisabonská lež

EU skutečně na nic nepotřebujeme

#11987 Nigel Farage: Jste Bruselští břídilové/Nigel Farage: EU skutečně na nic nepotřebujeme

2016-11-23 19:23


Nepřihlášený uživatel

#11988 FURT NÁS BUDOU KRMIT USA H.... A LŽIMA

2016-11-23 21:33

VIDEO: Europoslanec Štětina už zase ohrozil národní bezpečnost! V EU vyvolal svým blábolem o válce s Ruskem pozdvižení! [CZ Titulky]

Europoslanec Jaromír Štětina opět poškodil zahraniční politiku ČR v Evropském parlamentu. V době, kdy v USA dochází k politické revoluci a ke změnám v přístupu ke globální bezpečnosti, globalističtí aparátčíci v Evropském parlamentu ukázali, nakolik jsou odtrženi od reality. Naprosto netuší, co se děje ve světě a zejména ve Spojených státech. Europoslanci ve Štrasburku totiž odhlasovali rezoluci, která vyzývá k boji proti ruské a islámské propagandě. Největší hrozbou je prý pro EU ruská televize RT a server Sputnik. Europoslanci dali rovnítko mezi ruské zpravodajství a webové stránky Islámského státu, kde jsou videa s popravami a návody na výrobu bomb. Naprosté odtržení europoslanců od reality potom podtrhuje debata a diskuse, která se včera večer strhla před hlasováním o rezoluci. Mnoho poslanců bylo natolik aktivních, že vystoupili s emotivními proslovy. Zástupci z Polska nepřekvapili, ovšem vystoupení Jaromíra Štětiny překonalo veškerá očekávání.

VICE-VIDEO: Europoslanec Štětina už zase ohrozil národní bezpečnost! V EU vyvolal svým blábolem o válce s Ruskem pozdvižení! [CZ Titulky]

G.SOROS DOTOVAL ROZVRAT NA UKRAJINĚ FUJ!!!

Která se promítá do zhruba, 6.700.000 $, které IRF podmínky ukrajinských skupin v roce 2012; Není obrovská suma, ve srovnání s mnoha jinými politickými a sociálními kampaněmi, ale více než jen "významný".V cash-vyhladovělé Ukrajině Soros má dolary jít dlouhou cestu směrem k svádění a kooptovat všechny legitimní politické opozici do Soros schváleného "progresivní" tábora.

VICE-George Soros 'Giant Globalist Stopy v ukrajinském Turmoil

VICE-Vítejte na Nulandistan - multimediální Podívejte se, co USA a EU se puštěn na Ukrajině


Nepřihlášený uživatel

#11989

2016-11-23 21:36

FAKTA O UKRAJINĚ

VICE-Západní Plenění na Ukrajině začala

S názvem G.Soros " VICE-Ukrajina Media Projekt


Nepřihlášený uživatel

#11990

2016-11-24 05:24


MILAN KOHOUT PŘIJMEME 1 MILION UPRHLIKU

 MILAN KOHOUT BYL LIBAT ROMY V CHANOVĚ, OBOHATIL KŘESTANSKY KOSTEL TIM ŽE DO SVĚCENE VODY DAL SVE SPERMA, TRPY NEMOCI TOXO PLAZMA GONDII NEMOC MULTIKULTURNICH LEVIČAKU A ANARCHISTU 


Nepřihlášený uživatel

#11991 Evropská unie má ambici stát se peklem.

2016-11-24 08:28

Má k tomu všechny předpoklady. Prvním z nich je úplná absence zdravého rozumu. To se děje pod kýčovitým praporem zběsilého upřednostňovaných domněle utiskovaných menšin. Čím větší idioti nebo šílenci, tím lépe. Nejlépe všechno najednou.

Ovládání země menšinou je prastará technologie moci. Rozsáhle ji svého času praktikovalo při zotročování zemí carské Rusko.

Je zvláštní, že Evropská unie nevyužívá žádnou z forem fungující demokracie. Zato rozsáhle používá metody, dobře známé z různých diktatur a kryptodiktatur. Idiocie EU se nemá čím přikrýt. Jen pitomým řevem tlampačů.

Tohle že chtěli otcové zakladatelé EU? Zdvořilé by bylo nakopat je do p r d e l e.


Nepřihlášený uživatel

#11992 Re:

2016-11-24 16:07

#11990: -  

 Zato ty trpíš prasečí červenkou, jako každý knedlovepř.

Trump vyhrál právem a spravedlivě
Nepřihlášený uživatel

#11993 Jeste jeden pohled na americke volby.Né ty lži co nám předhazuji v TV věči h..... sem neviděl

2016-11-24 17:01

Jeste jeden pohled na americke volby.

Mainstreamova media opakovane uvadeji, ze v celkovem souctu hlasu Clintonova ziskala o nejakych 206 tisic hlasu vice. Ovsem pri pohledu na mapu s vysledky v jednotlivych volebnich okrscich, je zrejme, ze toho dosahla predevsim diky vitezstvi v 8 nejvetsich mestech New York, Los Angeles, Chicago, Houston, Philadelphia, Phoenix, San Antonio a San Diego. Ale geograficky vyjadreno, Trump zvitezil nejmene v 80% volebnich okrsku a napr. ve statech Oklahoma and Zapadni Virginie vyhral uplne ve vsech volebnich obvodech, ve Wyomingu a Kansasu ve vsech obvodech krome jedineho atd.

Lapidarne receno, krome par nejvetsich mest, Amerika nesnasi Clintonovou.


Nepřihlášený uživatel

#11994 Re: Re:

2016-11-24 17:07

#11992: - Re:  

NEBOJ UŽ BRZY BUDEŠ KULTURNĚ OBOHACEN OD MUSLIMU TO SAME TVUJ PROROK MILAN KOHOUT VUDCE SLUNIČKAŘU

Nevidím že by byla Evropa zklamaná

#11995 Stále věřité TV a mediam podivejte jak vam lžou do xichtu

2016-11-24 17:07

JAK TO BYLO S TRUMPEM OPRAVDU Evropa nebyla zklamaná jak se nám furt lže v Mediach 

Co nás čeká v roku 2025

#11996 Co nás čeká v roku 2025

2016-11-24 17:12

RFIDČIP Z.Janovo12-13/Co nás čeká v roku 2025

Každý jednou za čas narazíte na vládním dokumentu nebo zprávy, která je držitelem imperativ a upřímně děsivé informace.

Ve videu níže Potápím přes dva dokumenty, které zobrazují celkový program o tom, co elita mít na paměti, pro naši zemi.

Chcete-li být upřímný, nemohl jsem si pomoct, ale rozčilovat o informace, které jsem objevil a nejen to bude vám rozzuřit, ale to bude vaše rozproudí krev v žilách, jak zjistíte, 100% důkaz z vládních zdrojů na to, co mají v úmyslu učinit do roku 2025 s mikročipem technologie, důkaz je nesporný ...VICE-1984 Versus 2025 - Přísně tajné vládní agenda pro globální zotročení plánu

VICE-Dokumnety Agendy jak ovládat mysl člověku

Samozřejmě, jako se všemi zařízeními pro sledování soukromí-napadat, vláda bude tvrdit, že sledování vás je "pro vaše dobro."

Můžete očekávat, že Z.JANOVO-RFID čip implantovat na paži, také obsahuje celou anamnézu. Takže pokaždé, když projít blízko RFID čtečkou při kontrolované vládou objektu (letiště, školy, mezistátních mýtného a podobně), celá vaše anamnéza lze snímat a hodnocena z různých metrik. V kombinaci s analýzu krve čipových implantátů to by dát vynucování zdravotnické orgány způsob, jak najít a zatknout "nebezpečné" lidí - například lidí, kteří nejsou berou dost antidepresiva, např. Nebo lidé, kteří vykazují známky konzumace bylinných přípravků.

Všichni tito lidé mohou být vypátráni, zatčeni a pak nuceni konzumovat léky před tím, než jsou uvolněny zpět do veřejnosti.


Nepřihlášený uživatel

#11997

2016-11-24 17:14

Otroci ve vlastnich zemí a furt se nam lže,

LEKY,BANKY-PUJČKY,OBCHODY,REKLAMY,POTRAVINY JEDY,ATD

VICE -Medical_Human_Experimentation

VICE-farmaceutický drogový kartel

VICE-Různé centrální banky

Byologické zbraně proti lidem Zika,Ebola,Aids,atd

#11998 Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

2016-11-24 17:18

čeho jsme otroky aby jsme utraceli za leky co nas maj zabijet podvod 

Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

VICE-Viry jako nástroje na vylidnováni populaci

čeho jsme otroky falešna nezaměstnanost v zemi

VICE-Bude v Evropě krize Nezaměstnanost Spark o návratu fašismu ?

čeho jsme otroci co neumi se rozhodovat sami a musi za ně TV jak za blb.... mluvit a lhtamé to co je nám předhozené jak psum to musí skončit!!!!přitom se nám od narození lže!!!!!

VICE-Návrat ke globálnímu Media Control


Nepřihlášený uživatel

#11999 Úžasné ale utajované s USA a tyran jen sklopenou hlavu s Washingtonu ve videu fuj

2016-11-24 17:22

Úžasné ale utajované s USA a tyran jen sklopenou hlavu s Washingtonu ve videu fuj

VICE-Úžasné ale utajované s USA


Nepřihlášený uživatel

#12000 Re: Stále věřité TV a mediam podivejte jak vam lžou do xichtu

2016-11-24 17:45

#11995: Nevidím že by byla Evropa zklamaná - Stále věřité TV a mediam podivejte jak vam lžou do xichtu  

 K tomu není co dodat. Navrhuji všechny sluníčkáře, čmoudy a podobnej shit poslat do Švédska, obehnat celou Skandinávii zdí a bude hotovo.