Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11876

2016-11-17 11:54

GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

Vzhledem k fantastické rozsah zářivek rtuti, které je třeba zlikvidovat budeme vidět - jsou vidět - vážná kontaminace rtutí na odpadky a skládek.

Ano, oni by neměli být likvidovány takhle, ale to je to, co obrovské množství lidí bude dělat, spíše než aby jim nebezpečného odpadu center.

Systém řízení ví. Již odhadem 80 milionů použité zářivky jsou zaslány skládkách ve Velké Británii každý rok,v závislosti na organizaci odpadu vzdělávání, WasteAware . To odpovídá čtyřem tun smrtícího rtuti a údaj pro celé Evropě a Severní Americe musí být ohromující. To klade sběrače odpadků ohroženi z jakýchkoliv rozbitých žárovek umístěných do domovního odpadu, a také dalšími sousedními státy v komunálních situacích, a ty, ukládán na skládky v měřítku, které přichází mají jasný potenciál znečišťovat zásoby podzemní vody, řek a ryby s kumulativním a smrtící kontaminace rtutí.

VICE-GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

Najednou H1N1 vakcíny jsou k dispozici po celé Americe.

Walgreens a jiné lékárny jsou tlačí vakcíny, jako kdyby existoval "všechno musí jít" likvidace prodej na cestě. Rychle, dostat své vakcína proti prasečí chřipce dnes před všichni zjistí , že jsou k ničemu !Prodejnost vakcín má striktní časový limit. Jsou jen v poptávce během strachu fáze pandemie, a že strach fáze již dávno zmizel za H1N1.

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1


Nepřihlášený uživatel

#11877

2016-11-17 11:57

Chemtrails, letecký postřik, emise aerosolu

cirry, mezi mnoha dalšími podmínkami.

Klimatické inženýři chtějí začít používat výrazy "albedo-zlepšení" a "Cloud zvýšení odrazivost" namísto geoinženýrství, protože lidé se probouzí k významu tohoto pojmu ...

VICE--Chemtrails postřiky na lidi experimenty vše o Chemtrails na obloze

VICE-Chemtrails postřiky na lidi experimenty


Nepřihlášený uživatel

#11879

2016-11-17 12:04

Migrační krize v Evropě přišel k celosvětové pozornosti na podzim roku 2015.

Netřeba říkat, co přichází z úst Sutherland je prokazatelně představitel oficiální politiky Trilaterální komise a VICE-globální elity jako celku.

Ve skutečnosti, že je jedním z nejuznávanějších tvůrců politiky ve světě, a mnozí jej pokládají za "otce VICE-globalizace ".

VICE-Trvalo udržateľný rozvoj, migrácia a multikultúrne Zničenie národného štátu


Nepřihlášený uživatel

#11880 PROČ UŽ ZAVADI TTIP A GMO DO EVROPY FAKTA

2016-11-17 12:35

Pro božské mláďata vylíhnou, musí zlomit své skořápky.

To již byla zahájena v neviditelných říších, ale ještě nemůžeme vidět v konkrétním hmotném světě. K tomu, aby se skořápky na crack otevřené, musíme kritické množství lidských bytostí, které vzdát se své duše a dovolit nesmírně mocné energie ducha transformovat jejich smrtelné a omezených lidských těl do nesmrtelných, neomezených božskými těly.

Při dosažení tohoto kritického množství, budou cizinci a subjekty, které byly krmení na lidech prostě zmizí.

Nyní konečně musíme pochopit, proč jsou tak zoufalí při zastavení tohoto vznik božských bytostí všemi možnými prostředky:Aby narody nebyly Bohem a J.Kritem Spasení

RFIDmikročipů

hybridizace

Modifikované potraviny GMO

chemtrails

záření-únosy, atd.

Satanské kulty s jejich VICE-stroje času , jsou schopni vidět budoucnost. Oni vědí, že nepovede. Mohou zpozdit jen nevyhnutelné. I když přeměna ochotných lidí do božských bytostí je nevyhnutelná, musíme podílet ochotně do porodního procesu. Jak můžeme pomoci? Každý z nás potřebuje říci "Ne, díky!" na zručných manévry inzerátů.

VICE-Cizinci,Ego,Duše národu 


Nepřihlášený uživatel

#11881 17.listopad 2016 - NÁROD SOBĚ - Praha, Nám.Republiky

2016-11-17 14:01

Závěrečná pozvánka na veřejné shromáždění k příležitosti "oslav" 17.listopadu.
Shromáždění se zůčastní i lidé ze zahraničí, a to jak v řadách řečníků, tak návštěvníků. Nejen u nás, ale i v dalších Evropských státech je ohrožena svoboda. Jen v jednotě je síla, proto se spojujeme s dalšími organizacemi a hnutími nejen doma, ale i v zahraničí.
Společně to dokážeme a naší svobodu ubráníme!

VICE-17.listopad 2016 - NÁROD SOBĚ - Praha, Nám.Republiky


Nepřihlášený uživatel

#11882 Vladimír Kapal o pražském Majdanu a podpoře prezidenta 17.listopadu (TV MAGAZÍN 31.10.2016)

2016-11-17 14:17

Rozhovor na skype s Vladimírem Kapalem ze svobodného rádia o pražském Majdanu.

Výzva k občanům na podporu našeho řádně zvoleného prezidenta a podporu proti útokům na něho a českou státnost: Mítink 17.listopadu v Praze na podporu prezidenta a demokracie v naší zemi. Demonstrace se uskuteční 17.11.2016 v Praze na Palackém náměstí od 14 hodin.
Svolává ALIANCE národních si

VICE-Vladimír Kapal o pražském Majdanu a podpoře prezidenta 17.listopadu (TV MAGAZÍN 31.10.2016)


Nepřihlášený uživatel

#11883 Kolik zbývá času!!!!

2016-11-17 18:13

Kolik zbývá času!!!!

43 dní, 4 hours, 54 minutes do 31.12. 2016.

SMUTNA PRAVDA
Nepřihlášený uživatel

#11884

2016-11-17 18:40

BEZ PENĚZ DO POSTELE S HOLKOU NELEZ ANEB PROČ BILA RASA VYHYNE

 TAK CO FEMINIZMUS V ISLAMSKYCH ZEMI AHA TO NIC TAM PLATI PRÁVO ŠARÍA TAM SE ŽENY BOJI O ŽIVOT TAK CO V AFRICKYCH ZEMICH JO ZAPOMNĚL JSEM TAM SI MIRUMILOVNI ČERNOUŠCI MRDAJ BEZ SOUHLASU ŽENY TAK NĚJAK ZNASILNĚNI A K TOMU MAME VĚTŠI PORODNOST MUSLIMU A AFRIČANU K TOMU TOLERANCE HUMANIZMUS MULTIKULTURALIZMUS KDYŽ SEČTEME MUSLIMY AFRIČANY A INDII TAK MAME 4 MILIARDY NEGRU A JINAK NA SVĚTĚ JE MENĚ NEŽ 1 MILIARDA BĚLOCHU K TOMU NEMAME PODPORU RODIN ALE PODPORU FEMINISTEK LGBT A DALŠI HOVADINY JAKO CHUDOBU ASI TĚŠKO ČLOVĚK ZA MINIMALNI MZDU V ČESKU 9900 KČ BUDE ZAKLADAT RODINU ALE FEMINISTKY STALE KŘIČI ŽE NA VINĚ JE MUŽ ALE O ISLAMSKYCH A AFRICKYCH ZEMI TO ŽENY DRŽI HUBU PROČ ASI PROTOŽE NENAVIDI SVUJ NAROD A RASU AŽ  NĚKDY UVIDITE NĚJAKOU ŽENU CO KŘIČI ŽE ZA VŠECHNO MUŽE MUŽ DEJTE JI PŘES HUBU ŽENY JSOU VINE ZA GENOCIDU BILE RASY


Nepřihlášený uživatel

#11885 Re: Kolik zbývá času!!!!

2016-11-17 18:48

#11883: - Kolik zbývá času!!!! 

 NEZAPOMEN NA 24.12. BUDOU MUSLIMSKE VANOCE V ZAPADNICH ZEMICH NEMUSLIMOVE DOSTANOU POD STROMEČEK ZABALENE DARKY ALLAHU AGBAR BOOM

Kazatel

#11886

2016-11-17 19:20

TESALONICKÝM 1,2-3

14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali; nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.

Kolik zbývá času!!!!

43 dní, 4 hours, 54 minutes do 31.12. 2016.-KONEC MILOSTI!!!!

CO MUSITE VĚDĚT 

VICE-KONEC DOBY MILOSTI 2017 - Kdy opravdu nastane? Co to pro nás LIDI znamená? Máme ještě čas?!?


Nepřihlášený uživatel

#11887 Výročí 17. listopadu jako memento zrady, podrazu a zločinného vývoje v naší zemi! ZinscenovanýMajdan

2016-11-17 19:56

Není co slavit, je pouze nejvyšší čas začít se změnami ve společnosti. Výročí 17. listopadu jako memento zrady, podrazu a zločinného vývoje v naší zemi! Zinscenovaný Majdan z listopadu 1989 jen tak nezapomeneme!

Dnes si připomínáme 27. výročí tzv. Sametové revoluce. Všechny servery mainstreamu mluví o jakýchsi oslavách 17. listopadu, já bych se ale v této souvislosti nedotkl slova „oslava“ ani desetimetrovým klackem. Nevidím důvod oslavovat datum výročí události, které odstartovalo rozkradení republiky, vyvedení národních zdrojů do zahraničí, likvidaci průmyslové infrastruktury a hospodářské soběstačnosti. Za asistence estébáků a různých Zifčáků byla na občany Československa ušita bouda, nafukovací, páchnoucí, děravá a nesoběstačná. Milion lidí bez práce (úřady státu přiznávají jen strukturální nezaměstnanost, ne plošnou a ne sociálně-demografickou) a k tomu 100,000 lidí bez domova. Právě teď mají na stole exekutoři v ČR celkem 4.5 milionu exekucí [1]. Více než 120,000 lidí má na krku více než 10 exekucí. V roce 2016 bere průměrný dělník v průmyslu jen 32% toho, co na stejné nebo srovnatelné pozici bere dělník v Německu. Ovšem ceny potravin, zboží a zejména ceny nemovitostí, nájmů a bytů jsou s Německem plně srovnatelné.

StB potřebovala pojistit státní převrat pro případ nezdaru

To je velmi zajímavé, protože klid v Československu byl tak značný, že ani StB si nebyla jistá, jestli lid a občané Československa se nepostaví za KSČ a neodmítnou pád socialismu. Právě proto si StB chtěla nálady ve společnosti pojistit. Pověřila agenta StB Zifčáka, aby během průvodu studentů a během zásahu policejních kordonů sehrál inscenaci usmrceného studenta Šmída. Této úlohy se opravdu Zifčák zhostil bravůrně a ihned poté se začaly dít neuvěřitelné věci. Generální ředitel Československé televize Zelenka dostal přímo od Úřadu pro tisk a informace (tehdejší cenzurní odbor státu) příkaz, že musí umožnit přístup do vysílaní lidem a zástupcům studentů. Ihned poté začala Československá televize 15 milionům šokovaných občanů Československa předávat informace o zabití studenta Šmída na Národní třídě v Praze. Stejný příkaz od úřadu dostal i Československý rozhlas.

VICE-Není co slavit, je pouze nejvyšší čas začít se změnami ve společnosti. Výročí 17. listopadu jako memento zrady, podrazu a zločinného vývoje v naší zemi! Zinscenovaný Majdan z listopadu 1989 jen tak nezapomeneme!


Nepřihlášený uživatel

#11888 TRUMP vyhnání židů z Washingtonu,VYŽENMĚ ŽIDY S BRNA AT TU MAME ČISTO ONI MUZOU ZA VALKY K......

2016-11-17 20:14

TRUMP vyhnání židů z Washingtonu,VYŽENMĚ ŽIDY S BRNA AT TU MAME ČISTO ONI MUZOU ZA VALKY K...... A S ČR

VIDEO: Donald Trump jmenoval šéfem svých poradců Stephena Bannona, provozovatele serveru americké zpravodajské alternativy. CNN je z toho v šoku, neziskovky v USA začaly řvát a židovská komunita se bojí antisemitismu! [CZ Titulky]

Tento šok americká média nemohou rozdýchat. Připojil jsem proto nahoře video CNN s titulky, abyste si vychutnali hysterii CNN, jak prská a plive jed na všechny strany. Provozovatel alternativního serveru podobného formátu jako AE News bude šéfovat skupině analytiků a poradců amerického prezidenta. A pokud jde o profil Stephena Bannona a jeho roli v hnutí Alt-Right, potom vidíme člověka, který bude v Trumpově poradním sboru razit likvidaci globalismu v USA (Bannon v minulosti hovořil o věcech jako o znárodnění FEDu, o pozatýkání bankéřů v USA, o vyhnání židů z Washingtonu, o zapsání muslimů na seznam etnik se zákazem vstupu do USA) a bude prosazovat stejné teze, jako prosazuje na svém alternativním serveru. Podporuje spolupráci s Ruskem, podporuje tradiční rodinu, bipolární rozdělení světa na sféru Rusko x USA bez vzájemného vměšování, prosazuje návrat USA k hodnotám zakladatelů země, tzn. svoboda slova, svoboda držení zbraně, právo na obranu vlastní rodiny, právo na půdu, právo lovu a rybolovu a právo na odměnu za práci s nízkými daněmi.

Donald Trump představil 6 pilířů pro prvních 200 dnů své vlády

Donald Trump představil 5+1 pilířů svého prezidentského působení během prvních 200 dnů. Na seznamu jsou ty nejdůležitější priority jeho volební kampaně a ihned po svém jmenování do funkce prezidenta chce těchto 6 pilířů realizovat jako základ celospolečenských změn v USA. Jedná se o tyto pilíře:

  • Změna a pokud se nevyjedná, tak odstoupení od dohody NAFTA
  • Zastavení ratifikace smlouvy Transpacifického partnerství TPP
  • Zastavení „neférového“ dovozu (zavedení dovozních cel)
  • Ukončení neférových obchodních praktik (omezení offshoringu, outsourcingu)
  • Prosazování bilaterálních obchodních smluv

K tomu navíc Donald Trum přidal šestý princip

VICE-VIDEO: Donald Trump jmenoval šéfem svých poradců Stephena Bannona, provozovatele serveru americké zpravodajské alternativy. CNN je z toho v šoku, neziskovky v USA začaly řvát a židovská komunita se bojí antisemitismu! [CZ Titulky]

VICE-Clintonová: USA vs. globalisté a Rusko. Trump: Globalisté a USA vs. Rusko


Nepřihlášený uživatel

#11889 17.11.2016 - Můstek SPD -Tomio Okamura

2016-11-17 22:28


Nepřihlášený uživatel

#11890 Re: SPD- názor k TTIP a GMO za zadama národa ČR

2016-11-17 22:45

#11871: - SPD- názor k TTIP a GMO za zadama národa ČR 

 Za 25 let "demokracie" naše kdysi průmyslová soběstačná země s vyrovnaným hospodářstvím a nulovým státním schodkem přišla o všecko, všechno se rozkradlo, jsme zadlužení až po uši, exekutorská mafie si u nás dělá zlatej důl, jsme jenom skládka Evropy, kdysi zemědělsky soběstačná země, teď na úrodných polích stavíme logistický centra, Bursíkovy solarpanely a Babišovu řepku. A cílem současný eurototality je připravit nás o poslední zbytky suverenity, aby o nás rozhodovali pošahaní úřednící z Bruselu, kteří pošlapávají naše tradiční hodnoty, v rámci multikulturní ideologie nám sem cpou tisíce muslimů a islamizují naši zemičku a kdo neleze Bruselu/Washingtonu do prdele a hájí svoje národní zájmy, je hned nácek, komouš, extrémista, blázen, ... a USA proti nám svou mocichtivostí a křížovýma výpravama rozeštvala celej muslimskej svět a ještě tady podporuje pochody buzerantů a jiný hnusy.


Nepřihlášený uživatel

#11891 Re: Výročí 17. listopadu jako memento zrady, podrazu a zločinného vývoje v naší zemi! ZinscenovanýMa

2016-11-17 23:16

#11887: - Výročí 17. listopadu jako memento zrady, podrazu a zločinného vývoje v naší zemi! ZinscenovanýMajdan 

 KSČ počítala s možností převratu a proto si vychovávala tzv. kádrový rezervy, který se měly ujmout vedoucích funkcí v případě změny režimu. A tak se taky v 89. stalo. No a bezcharakterní egoista, alkoholik a slaboch z kolaborantský rodiny Havel byl ideálním adeptem, aby ho postavili do čela nového loutkového režimu. Neštítil se mávat nadšeným a doufajícím davům a poté přísahat věrnost komunistické ústavě. Prakticky byl zavázán oběma stranám. Tím získali jistotu, že bude tancovat, jak oni budou pískat, což se taky dělo. První o co se ten pokrytec a ješita zajímal jak získat v restituci svůj majetek. Prolomil Benešovy dekrety, rozdal majetky bývalým komunistickým vrahům a rozjel svoje pravda&láska co. Kecal o humanitě a pacifizmu ale házet bomby na hlavy srbskejm civilistům mu vrásky nedělalo. A stádo prostitutů z médií mají tu drzost toho mizeru a lháře považovat za velikána české historie. Výsměch. Jak toho šaška kulisáka může vůbec někdo považovat za filosofa? Zasvinil všechno svým pokrytectvím a národ se z toho bude jen těžce vzpamatovávat. Celý generace budeme žít v Havlových zvratkách a výkalech. Havel byl vypočítavej, amorální a bezohlednej sobec, vlastizrádce, rakovinovej nádor národa. Ten tuberák naši zemi velmi poškodil, jednou se to bude učit ve školách až opadne ta mánie kolem jeho osoby, ale to chce zatím čas a vystřízlivění z falešnejch ideí naordinovaných sametovým podvodem.

PRYČ SE ŽIDY

#11892 ŽIDY V ČESKU NECHCEME

2016-11-18 06:30

RABIN OVADIA NEŽIDE JSOU NA SVĚTĚ PROTO ABY SLOUŽILY ŽIDUM JAKO OTROCI

 


Nepřihlášený uživatel

#11893 CO STAKOVEJMA LIDMA

2016-11-18 07:56

MOŽNA SI EVROPA MUŽE ZA SLUNIČKAŘE SAMA

 NEMAME PODPORU RODIN ŽENY NEMAJI UCTU K MUŽUM JEN K PENĚZUM PAK MAME TAKZVANE HODNE KLUKY KTERE HOLKY NECHTĚJI PROTOŽE JE HODNY A TAK RADĚJI SOULOŽI S DEMENTEM TAKŽE MAME ZNIČENI TRADIČNICH VZTAHU SKRZE FEMINIZMUS A CO TEDY Z HODNEJMA KLUKAMA A TĚCH JE PŘIZNEJME SI VELMI HODNĚ TAKŽE POKUD TAKOVEJ ČLOVĚK POTPORUJE MULTIKULTI ZNAMENA TO ŽE UŽ NEPLANUJE BYT HRDY NA BILOU HRDOST ALE POTPORUJE MULTIKULTI SOULOŽI S ČERNOŠKAMA A ROMKY A DALŠIMI BAREVNIMY A MA SNĚMA LEPŠI VZTAHY NEŽ K BILIM A NENAVIDI BILOU KULTURU TO JSOU SLUNIČKAŘI ALE PLATI TO I U ŽEN KDYŽ SE ŽENAM VŠTĚPUJE ŽA ZA VŠECHNO MUŽE KLUK A KDO TOHLE MUŽE DĚLAT NO SKRZE BANKY SE FINANCUJE ROZVRAT TRADIČNICH RODIN A PODPORUJE SE FEMINIZMUS LGBT A PODPORA MIGRACE MULTIKULTI A TAKZVANEJ MIRUMILOVNY ISLÁM DALŠI DUSLEDEK VIMIRANI BILE RASI A VZNIK RUZNYCH GHETT PO CELE EVROPĚ KAM SE BILEJ ČLOVĚK NEODVAŽI JIT


Nepřihlášený uživatel

#11894 G.Soros je původem Žid

2016-11-18 08:00

G.Soros je původem Žid svine co dotuje Uprchlickou krizi která je nesmysl nic jim nehrozí a za 2: ještě dotuje rozvrat na Ukrajině Žid smradlava za vším hledej Žida plus ještě Mainstriem média lživa 


Nepřihlášený uživatel

#11895 Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 08:25

#11894: - G.Soros je původem Žid  

 TO JE PRAVĚ ONO ŽIDOVŠTI BANKEŘI VLASTNI MEDIA A URČUJI POLITIMUM CO MAJI DĚLAT PŘIKLAD SI MUŽEME PŘISOUDIT Z USA KDE ŽIDE OVLADAJI VŠECHNO TŘEBA WALL STREET A FEDERALNI REZERVU TAKZVANY FED A JOHN F KENNEDY CHTĚL ZESTATNIT FED JE JASNE PROČ BYL NAPLANOVAN ATENTAT JSEM ZVĚDAVEJ JAK TO BUDE S PREZIDENTEM USA DONALDEM TRUMPEM JESTLI SE MU DA VĚŘIT A POKUD ANO ZŘEJMĚ BUDE DALŠI ATENTAT JAKO ZA KENNEDIHO A KVULI TOMU MOŽNA ZAČNE V USA OBČANSKA VÁLKA


Nepřihlášený uživatel

#11896 Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 09:17

#11895: - Re: G.Soros je původem Žid  

 sak atentát na JFK platil a udělal Rockefeler to bylo na objednávku totiž a Papež František je taky Žid a ty před ním byly také se nechal slyšet totiž a Židé rozpoutavali války po staletí jak 2sv byla vedena Sorosem a Bushem a klanu lebky a kosti aj pak byl Hitler povzbuzen západem aby napadl Polsko se ziskem pro západ půlky světa 


Nepřihlášený uživatel

#11897 Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 10:44

#11896: - Re: Re: G.Soros je původem Žid  

 ŽIDE CHTĚJI VLADNOUT SVĚTU TAK JAK ŘEKLA BARBARA LERNER SPECTRE ŽE EVROPA SE NENAUČILA BYT MULTIKULTURNI A ŽE MUSI VSTOUPIT DO MULTIKULTURNIHO MODU JINAK ZAHYNE MULTIKULTURALISMUS JE VYTVOR ŽIDU NA OSLABENI A ZNIČENI BILE RASY A SVĚT BY SE JIM LEPE OVLADAL TAK JAK JE PSANO V TALMUDU ŽE GOJIMOVE TAKZVANI NEŽIDE JSOU OTROCI ŽIDU JEDINY NAROD KDE SE NEVYTVAŘI MULTIKULTURALISMUS JE IZRAEL TI JSOU TOTIŽ POVAŽOVANI JAKO VLADCI A BOHEM VYVOLENY NAROD NAD CELYM SVĚTEM


Nepřihlášený uživatel

#11898

2016-11-18 12:13

Prezidentské volby v Bulharsku nejspíše vyhrál proruský kandidát Rumen Radev, který podle povolebních odhadů dvou agentur získal v nedělním druhém kole 58,1, respektive 58,5 procenta hlasů. Koukám, že pravdě a lásce se nějak nedaří. Ani v Americe, ani v Bulharsku, ani v Moldávii, kde "proruský" kandidát a lídr socialistů Dodon už málem vyhrál v prvním kole, kde získal 47,98 % hlasů. A ještě nás čeká nejspíš Hofer v Rakousku. To budou mít sluníčka asi dost chudé vánoce, když grantovody vyschnou. Soros je sám všecky neuživí.


Nepřihlášený uživatel

#11899 Mohl by George Soros být zatčen za zločiny proti Evropě?

2016-11-18 12:47

 

Ovládání americký velvyslanec na Ukrajině a dalších klíčových postav ukrajinské

 

Soros a jeho vedoucí pracovníci nevládních organizací provedla podrobná a rozsáhlá jednání s jen asi každý aktér zapojený do převratu Maidan na Ukrajině.

 

 Tito obsahovali,

 

  • Velvyslanec USA Geoffrey Pyatt

  • David Meale (ekonomický poradce velvyslance)

  • Lenny Benardo (OSF)

  • Yevhen Bystrytsky (výkonný ředitel, IRF)

  • Oleksandr Sushko (Board vozíky, IRF)

  • Ivan Krastev (Chariman, Centrum pro liberálních studií)

  • Sabine Freizer (OSF)

  • Deff Barton (ředitel, USAID, Ukrajina)

 

Zajímalo by mě, kde Vicky "Fuck EU" Nuland je v tom všem, ale jsem si jistý, že bude tam někde.

 

Ovlivňování a snaží se využít evropské migrující krizi

"Náš předpoklad pro zapojení do práce související s vládnutí bylo to, že vedle zmírňování negativních dopadů výkonu, měli bychom být také podporou činitelů v oblasti aktivně usiluje o změnu politiky, pravidla a předpisy, které upravují migraci.

Také jsme věřili, že zálohy na regionální či mezinárodní úrovni by mohlo vytvořit impuls pro změnu politiky nebo provádění stávajících norem na národní úrovni.

 Jsme záměrně vyhnul "globálního vládnutí" termín, protože neexistuje jednotný systém na globální úrovni pro řízení migrace ".

VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost " 

VICE-DC heck G.Soros Evropa 2015-2016 dokumenty

VICE-Evropská unie je "nepodařilo" Experiment v "Mezinárodní správa " - Říká George Soros

 


Nepřihlášený uživatel

#11900 Mohl by George Soros být zatčen za zločiny proti Evropě?

2016-11-18 13:00