Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11926 NĚMCI ZVEŘEJNILI STATISTIKY O ZVRHLOSTECH VETŘELCŮ

2016-11-19 16:30

NĚMCI ZVEŘEJNILI STATISTIKY O ZVRHLOSTECH VETŘELCŮ: I KDYŽ SE TÝKAJÍ JEN JEDNÉ SPOLKOVÉ ZEMĚ, JDE O STRAŠNÁ ČÍSLA! Ve skutečnosti celá řada vetřeleckých zločinů není vůbec hlášena anebo hlášena je, ale na veřejnost a do statistik se nedostane. Zločinná EU a její pátá kolony v jednotlivých státech obyvatelstvo Evropy záměrně vystavují vetřeleckým útokům a ohrožují tak jeho způsob života, kulturu, majetek, zdraví a životy.

Němci vydali data o zvrhlostech imigrantů


Nepřihlášený uživatel

#11927 ČEŠI ZVEŘEJNILI STATISTIKY O ZVRHLOSTECH KNEDLOVEPŘŮ

2016-11-19 16:42

 ČEŠI ZVEŘEJNILI STATISTIKY O ZVRHLOSTECH KNEDLOVEPŘŮ. JDE O STRAŠNÁ ČÍSLA! Ve skutečnosti celá řada zločinů není vůbec hlášena anebo hlášena je, ale na veřejnost a do statistik se nedostane. Překvapivě, nemá s tím nic do činění EU, ale lokální prasata.

Sexuální násilí zažilo 39 procent Čechů, znásilnění každý jedenáctý. Agresorem je nejčastěji partner

PAPEŽ zoufalý lotr A SATANISTA JAK PŘEDCHUDCI TAKY ALE POJDE

#11928 papež se svými římskými kardinály není nic jiného než zoufalý lotr, nepřítel Boha

2016-11-19 16:50

PŘED NIM NIKDY NEPOKLEKNU ANI PŘED SOUCHOU PŘED MODLAMA NEKLEKAM A PŘED ČLOVĚKEM CO NESTVOŘIL NIC NA ZEMI RADEJ AT MIJE SOROSA A BERE JEHO PŘIKAZIKY PROTI NARODUM PADLO PAPEŽU JICH 6 A 2 DOJDOU TRESTU ALE V DOBĚ SOUŽENI!!!!PO TOBĚ MILOSTI!!!! 

P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:17 

 »Papežům se vzdává úcta jménem Krista, i když jsou plní nejhorších pekelných ďáblů, a to tak plní, že nemohou ďábla vyhnat, ani zvrátit ani vykýchnout … Nyní vidíme, že on [papež] se svými římskými kardinály není nic jiného než zoufalý lotr, nepřítel Boha, ničitel křesťanství a živý příbytek Satana...«

 

2. Tesalonickým 2: 4Ten se postaví na odpor a povýší se přes všechno, co se nazývá Bůh, nebo je uctíván, tak že on dá sebe v Božím chrámu, prohlásí se za Boha.

 

Černá socha, která Vatikán tvrzení je apoštol Petr, před obvazem vykonané kněží.

 

Král Tyru byl oceněn tímto způsobem, Lucifer. Z.JANOVO 13-14

Ezekiel 28: 12-15
: "Lidský synu, zabírají žalozpěv o králi Týru a řekni mu:
" To je to, co Panovník Hospodin říká:
"" Byl jsi pečetí dokonalosti, plný moudrosti a dokonalé kráse

 

Celý Petrův teologie je založena na falšování jak pravé víry a historie. 

 

Peter není náhrada Ježíše na Zemi. Peter apoštol není skála naší víry. Ježíš je Mesiáš je skála naší víry.
Duch svatý je výměna Ježíše na Zemi, a je k dispozici všem věřícím

 

 

VICE-Papež je vtělený ďábel a převlečený Antikrist. To řekl učitel nynějšího papeže Františka

 


Nepřihlášený uživatel

#11929 Re:

2016-11-19 16:59

#11927: -  

 AUTOR ČTK TAKŽE ZASE PROPAGANDA A HNUJ NA VLASTENCE CO BYCHOM ČEKALY OD AKTUVÁLNE.CZ JAK NOVINKY H..... A PŘECE UPRCHLIK V NEMOCNCI ZNASILNIL SESTRU A TOHO PŘIBEJVA TAK CO NÁM MAŽOU NA HUBU MED ZAKREJVAJ ŠPINU UPRCHLIKU LŽIMA UŽ FUJ FUJ 

Kazatel

#11930 Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.

2016-11-19 17:36

Zde dalši dukaz že slova Boži sou pravdivé už aj falešni mesiaši chodi po zemi ten pravej přijde brzy a ten kdoví jaky bude jeho přichod 

Ruský policista se prohlásil Kristem, na Sibiři řídí Sluneční město

SERIÁL7. srpna 2016  17:53
 
Ježíš Kristus žije a na Sibiři vede komunitu pěti tisíc vegetariánů. Kdo nevěří, ať tam běží - utopii bývalého dopravního policisty Sergeje Toropa najde pár hodin jízdy od Krasnojarsku. Jeho příběh vám přiblíží další díl seriálu Sekty, kulty, mesiáši.

Zdroj: FALEŠNY MESIAŠ A KRISTUS NÁS PŘEDNIMA VARUJE V MATOUŠI 24

Matouš 24

Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.“Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.


Nepřihlášený uživatel

#11931 Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů.

2016-11-19 18:06

Ptali se nás?

Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů. Zatím jich milióny postávají za naší (neexistující) hranicí, protože hlasitě pokřikujeme, že je tady nechceme, což uráží Mutti Merkelovou a její Pátou kolonu, Pražskou kavárnu. Hlavní důvod, proč jich tu zatím máme relativně málo, je ale ten, že si tu zatím nevytvořili dostatečné zázemí – jako v šedesátých a sedmdesátých v Německu. Zatím.

Jenže jsme v EU, kam jsme rovněž dobrovolně vstoupili (hlasy zhruba jedné třetiny voličů, někteří jsme hlasovali proti, ale byli jsme v menšině). A proto už nemáme hranice. Topolánkova vláda se nás sice na souhlas neptala, ale asi by jí podobná většina (jako ta, co hlasovala za vstup do EU) v té době řekla (i bez Babiše) ANO. Jen prezident Klaus byl proti – ale parlament ho přehlasoval. Takže teď nemáme ani státní suverenitu, ani hranice. A už se nás vůbec nikdo na nic neptá.

Neptal se nás ani ministr životního prostředí Martin Bursík, když udělal tunel století pro privátní „solární barony“. Jenom prezident Klaus byl zase proti – ale parlament ho zase přehlasoval. Teď baronům platíme z našich daní každý rok něco kolem pětačtyřiceti miliard (!) korun a soudruzi z vlády spolu s dalšími „experty“ si lámou hlavy, jak zařídit, aby bylo na důchody. Na penzijním účtu schází prý něco přes třicet miliard. Bude se na to prý muset jít přes daně. Pochopitelně. Své soukromé miliardy do toho „spasitel“ Babiš nedá. Je expert na dotace z EU (z našich daní) pro své firmy – a neptá se, zda s tím souhlasíme.

Informace k Islamizaci CR

 

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

 

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-CSL, CSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do CR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

 

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

 

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…

 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 

VICE-Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů.


Nepřihlášený uživatel

#11932 Re: Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů.

2016-11-19 18:45

#11931: - Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů. 

 JE POTŘEBA AD SE LIDE ZAČNOU PŘIPRAVOVAT NA VÁLKU VLADA JE PROTI NAM A EVROPSKA KOMISE CHCE ODZBROJIT EVROPU TAK JAK TO UDĚLAL HITLER PŘED 2 SVĚTOVOU VÁLKOU ZATIM CO DO EVROPY PUTUJI ISLAMŠTI VOJACI TAK VĚTŠINA EVROPY JE MANIPULOVANA PROPAGANDOU NIKDO ZA NAS BOJOVAT NEBUDE TOHLE JE VÁLKA PROTI EVROPĚ TAKŽE RADIM KAŽDEMU ZAČIT SE ZBROJIT JEN OZBROJENEJ ČLOVĚK JE PŘIPRAVENEJ CHRANIT SVOU RODINU A PŘATELE A POKUD NEFUNGUJE PRAVNI STAT TAK MUSI ČLOVĚK VZIT SPRAVEDLNOST DO VLASTNICH RUKOU TAKŽE POKUD NAS EVROPSKA KOMISE ODZBROJI TAK JE TO FAŠISMUS POKUD ZAKAŽOU LEGALNI ZBRANĚ TAK SI MUSIME OBSTARAT NELEGALNI ZBRANĚ JE LEPŠI BYT VE VĚZENI NEŽ BYT V MARNICI ALE JEŠTĚ UPOZORNIM I KDYBY NEBILA MIGRACE MUSLIMU DO EVROPY TAK MUSLIMU V ZAPADNI EVROPĚ MAME NĚKOLIK MILIONU TAK ŽE VÁLKU S ISLÁMEM V EVROPĚ MAME ZA 10 AŽ 20 LET ZNOVU A TO KVULI MUSLIMSKE PORODNOSTI V ZAPADNI EVROPĚ TAKŽE RADIM LIDEM AD SE ZBROJI JA VIM JAKE TO JE BYT MEZI CIGANY MAM S TIM VELKE SKUŠENOSTI ALE SNĚMA SE JEŠTĚ DA VICHAZET ALE S MUSLIMY TO NIKDY NEFUNGOVALO STAČI SI PŘEČIST HISTORII ISLÁMU OD BILLA WARNERA JE TO VĚDEC Z USA TEN STUDOVAL PRÁVO ŠARÍA HADISI A HISTORII ISLÁMSKYCH DOBYVAČNYCH VÁLKACH PO BLYSKEM VYCHODĚ A V SEVERNI AFRICE NAJDETE TO TAKE NA YOUTUBE


Nepřihlášený uživatel

#11933 Tomio Okamura: Ukradené ideály a vítězství elit

2016-11-19 18:46


Nepřihlášený uživatel

#11934 NESESTŘÍHANÝ ZÁZNAM Z AKCE SPD NA MŮSTKU/Nelze věřit islámské řiti....

2016-11-19 18:59


Nepřihlášený uživatel

#11935 17.11.2016 1989 - Podvod storočia

2016-11-19 19:16


Nepřihlášený uživatel

#11936 Re: ČEŠI ZVEŘEJNILI STATISTIKY O ZVRHLOSTECH KNEDLOVEPŘŮ

2016-11-19 20:33

#11927: - ČEŠI ZVEŘEJNILI STATISTIKY O ZVRHLOSTECH KNEDLOVEPŘŮ 

 Proboha, umíte číst? Melete jabka s hruškama. V článku se jasně píše o znásilnění cizí osobou, zatímco vy uvádíte partnerské znásilnění. Vzhledem k faktu, že to, co je u nás kvalifikováno jako znásilnění, je u nich bráno jako standardní zacházení s ženami (podřadnými bytostmi), tak u nich by byly znásilněné skoro všechny ženy. A taky nelze opomenout fakt, že naši lidi se zcela záměrně neorganizují do takových skupin jako o Silvestra v Kolíně nad Rýnem (propagandistické německé lžiúřady se to zprvu snažily ututlat, ale když se ty stovky případů provalily, tak alespoň sveřepě tvrdily, že násilí nemá vůbec nic společného se současnou imigrační vlnou, až se nakonec ukázalo, že šlo téměř výhradně o uchazeče o azyl), nebo na hudebních festivalech v celém Německu či Švédsku, kde musulmani doslova pořádají hony na domácí holky. A ubožáci typu Bělobrádka a Žilkové to budou ještě zesměšňovat, že mají být naše ženy rády za příliv exotických mužů, kterým mají skákat do náruče. To považuji za nejodpornější cynismus, jaký kdy někomu může vylézt z huby.


Nepřihlášený uživatel

#11937 Re: papež se svými římskými kardinály není nic jiného než zoufalý lotr, nepřítel Boha

2016-11-19 20:42

#11928: PAPEŽ zoufalý lotr A SATANISTA JAK PŘEDCHUDCI TAKY ALE POJDE - papež se svými římskými kardinály není nic jiného než zoufalý lotr, nepřítel Boha  

 Papež je neomarxistický zrádce. Zatímco proradní muslimové ve svých zemích vybíjí křesťany po tisících, on myje uprchlíkům nohy, slouží za ně mše a na důkaz své podřízenosti líbá korán. On musí být skrytý salafistický agent, jinak si to nedokážu vysvětlit.


Nepřihlášený uživatel

#11938

2016-11-20 00:52

   Beze slov

 


Nepřihlášený uživatel

#11939 Re:

2016-11-20 06:58

JSEM PRO ODSUN SLUNIČKAŘU DO ISLÁMSKÉHO STÁTU

 

Nekorektně

#11940 Zotročení. Už nemáme svou zemi pod kontrolou, zní ze Švédska

2016-11-20 09:48

Poslední statistiky ukazují, že přes tři čtvrtiny veškerého populačního růstu Švédska je zapříčiněno migrací. V reakci na tyto zprávy ekonomický tiskový mluvčí Švédských demokratů Oscar Sjöstedt prohlásil, že již ani uzavření hranic není dostatečně silným opatřením, píše americký Breitbart. Aktivistka mluví o hrozbě občanské války.

Oscar Sjöstedt prohlásil, že mimo uzavření hranic by Švédsko mělo začít odesílat ze země pryč více migrantů, než do Švédska přichází, a tím vytvořit efekt „negativní imigrace“. Jeho návrh zazněl v rozhovoru, který se objevil na stranické internetové televizi. „Prvním krokem samozřejmě musí být co největší snížení počtu přijímaných uprchlíků,“ podtrhl během rozhovoru.

Mezinárodně proslulá aktivistka a novinářka z již citované WND Pamela Geller prohlásila, že „švédská vláda již v podstatě ztratila kontrolu nad svým vlastním územím“. „Ty zóny, kam se nikdo neodvažuje vydat, navzdory neochotě mainstreamových médií o nich hovořit existují. Jedná se o zóny, ve kterých muslimové respektují jen právo šaría,“ uvedla.

Geller se dokonce obává propuknutí občanské války ve Švédsku. „Jestliže si švédští občané brzy neuvědomí, co se v zemi děje, bude jim brzy hrozit zotročení a islamizace,“ napsala aktivistka.

Navzdory současné situaci podle WND švédská politická elita nevykazuje žádné znaky toho, že by se svůj přístup k uprchlíkům chystala změnit. Bývalý ministerský předseda Fredrik Reinfeldt nedávno vyvrátil tvrzení o tom, že je Švédsko na hranici kolapsu.

„Jestliže Švédsko kolabuje a nic nefunguje, jakými slovy lze popsat aktuální situaci v Sýrii?“ otázal se politik.

Kazatel

#11941 Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.43 dní, 4 hours, 54 minut

2016-11-20 10:18

DOVOLTE MĚ POSLEDNI SLOVA NEŽ NASTANOU ČASY PÁNĚ!!!!!TĚŽKÉ DNY PRO VŠECHNY NA ZEMI!!!! A KŘEST JAK SE DĚCKO URAŽELO A NADÁVALO MĚ TAK KŘEST SE MUŽE KONAT AJ KDYŽ JE DITĚ MALÉ POKUT JE RODINA ZBOŽNA A JINAČ KŘTIT SE SMI FURT NE ZA ROK ATD JAK SE VÁM LŽE OD FARIZEU V KOSTELECH KŘEST MUŽE KONAT VĚŘICÍ NA TOM CO UVĚŘIL V KRISTA A KŘTY SE MOHOU KONAT BES SOUHLASU VLAD NIKDO NEMUŽE ZAKÁZAT TO PRO CO JSTE NA ZEMI KE SPASE PŘEDURČENI NEŽ PŘIJDE SOUŽENI A ZLÉ ČASY KŘTY SE MUŽOU KONAT VŽDY A KDYKOLIV A KDEKOLIV NEZÁLEŽI NA VĚKU ČLOVĚKA!!!!!ALE NA VÍŘE!!!

Skutky-22-16
Přede všemi lidmi mu budeš svědkem toho, co jsi viděl a slyšel. 16Na co ještě čekáš? Vstaň, pokřti se, smyj své hříchy a vzývej jeho jméno!‘

43 dní, 4 hours, 54 minutes do 31.12. 2016.KONEC MILOSTI BOŽÍ LIDÉ NEUČINILY POKÁNI A NEPROSILI O ZÁCHRANU A SMYTÍ CHŘICHU JEN HRSTKA TAK UČINILA BLAZE JÍ

Jan-3
Kdo přichází shůry, je nade všechny; kdo je ze země, je pozemský a mluví pozemské věci.
Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel, ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.

Galatským 1,6-10-KORÁN NÉNI NIC JINÉHO NEŽ LEŽ A HNUJ SATANA NEVĚŘTE CO CTI DEMONY TO SAME ŠAMANIZMUS CTI DEMONY A DALAJLÁMA CTI DEMONY ATD JINÉ EVANGELIUM NEEXISTUJE JEN TO BOŽÍ A NIKDY BYCH NECTIL TO CO JE SPOLČENO S MAGII ČERNOU!!!! 

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Bědy na zemi tresty FARIZEU poddanich Nedelni mši ke cti Satana!!!!

J.Zjeveni 17:10

6 jich padlo 2 dojdou trestu!!!!

Papež Jan Pavel II. zemřel. Úmrtí 84letého Svatého otce oznámil Vatikán. Papežův zdravotní stav byl od pátku velmi vážný. V sobotu postupně ztrácel vědomí. Navíc dostal vysokou horečku. Polák Karol Wojtyla vedl římskokatolickou církev od roku 1978.

J.Zjeveni 17,10:11:18

se dne 24. BŘEZNA 2016 20:44

‚Přemýšlí o smrti.‘ Bývalý papež Benedikt XVI. pomalu umírá, řekl jeho tajemník (P.František-šelma beda těm co pokleknou Zjevení Janovo 13-14)

(666-Satanska koruna Tiara napis dole na koruně předek (Vicarius Filií Dei) a znaky (Amberla Korporeisen-červené křiže tyhle křiže mel aji Hitler na sobě)

Zde dalši dukaz že slova Boži sou pravdivé už aj falešni mesiaši chodi po zemi ten pravej přijde brzy a ten kdoví jaky bude jeho přichod 

Ruský policista se prohlásil Kristem, na Sibiři řídí Sluneční město

SERIÁL7. srpna 2016  17:53
 
Ježíš Kristus žije a na Sibiři vede komunitu pěti tisíc vegetariánů. Kdo nevěří, ať tam běží - utopii bývalého dopravního policisty Sergeje Toropa najde pár hodin jízdy od Krasnojarsku. Jeho příběh vám přiblíží další díl seriálu Sekty, kulty, mesiáši.

Zdroj: FALEŠNY MESIAŠ A KRISTUS NÁS PŘEDNIMA VARUJE V MATOUŠI 24

Matouš 24

Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.“Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.

 

DUKAZ BOŽIHO SLOVA

Pohroma v roku 2011 vody se obratili v krev
Vody v řekách a jezerech se od roku 2011 v řadách zemí po celém světě (Afrika, Francie, Čína, USA, Indie, Rusko…) mění v červenou. Lidé přesně neví, co to způsobuje. Někdo říká, že je to květ řasy. Jak ale v ledové vodě může kvést řasa? To je pochopitelně nesmysl, to jsou jen satanovy (dokonalé) lži. Je to Boží znamení – znamení toho, že žijeme v posledních časech. Konec světa (druhý příchod Ježíše) se nezadržitelně blíží!

 

Zjevení 8,8-9: „Zatroubil druhý anděl; a jakoby mohutná hora hořící ohněm byla vržena do moře. Třetina moře se obrátila v krev a zahynula třetina mořských tvorů a byla zničena třetina lodí.“

 

Zabiti doktrinou IS a v ty dny nový zakon falešné naboženství Korán!!!!a Pohany!!!
1. Tesalonickým 4,16: „Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

PLANUJE SE ZAVÁDĚNI NA ZEMI RFID totalita!!!!Z,Janovo 12-13

Samozřejmě, jako se všemi zařízeními pro sledování soukromí-napadat, vláda bude tvrdit, že sledování vás je "pro vaše dobro."ale je to lež bude to k otrocvi moc nebudete chodit na pořby nikam budete otročeni doma!!!!!

Můžete očekávat, že Z.JANOVO-RFID čip implantovat na paži, také obsahuje celou anamnézu. Takže pokaždé, když projít blízko RFID čtečkou při kontrolované vládou objektu (letiště, školy, mezistátních mýtného a podobně), celá vaše anamnéza lze snímat a hodnocena z různých metrik. V kombinaci s analýzu krve čipových implantátů to by dát vynucování zdravotnické orgány způsob, jak najít a zatknout "nebezpečné" lidí - například lidí, kteří nejsou berou dost antidepresiva, např. Nebo lidé, kteří vykazují známky konzumace bylinných přípravků.

Všichni tito lidé mohli být vypátral, zatčen a pak nuceni konzumovat léky před tím, než jsou uvolněny zpět do veřejnosti.

TO ČEKÁ EVROPU PO VOLBÁCH Prezidenta ČR takže Zeman vyhraje zase bude zvolen Demokraticky!!!!tak jak Trump včele samé Demokraty a vlastence

Mt 10:34-40: „Nemyslete si, že jsem přišel uvést na zem pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč. Neboť jsem přišel postavit člověka proti jeho otci, dceru proti její matce a snachu proti její tchyni a nepřáteli člověka budou členové jeho domácnosti. Kdo má rád otce nebo matku víc než mne, není mne hoden; a kdo má rád syna nebo dceru víc než mne, není mne hoden. A kdo jde za mnou a nebere svůj kříž, není mne hoden. Kdo nalezne svou duši, ztratí ji; a kdo ztratí svou duši kvůli mně, nalezne ji.“ „Kdo přijímá vás, přijímá mne; a kdo přijímá mne, přijímá toho, který mne poslal“

FAKTA BIBLE slova se plní VICE-#USA People's Reaction When Donald Trump win This Election #2016

DNY KONCE A SATANSKÉ VLÁDY A TYRANIE BĚDA TĚM CO POKLEKNOU 

2. Tesalonickým 2: 4
Ten se postaví na odpor a povýší se přes všechno, co se nazývá Bůh, nebo je uctíván, tak že on dá sebe v Božím chrámu, prohlásí se za Boha.

Černá socha, která Vatikán tvrzení je apoštol Petr, před obvazem vykonané kněží.

Král Tyru byl oceněn tímto způsobem, Lucifer.

 Ezekiel 28: 12-15
: "Lidský synu, zabírají žalozpěv o králi Týru a řekni mu:
" To je to, co Panovník Hospodin říká:
"" Byl jsi pečetí dokonalosti, plný moudrosti a dokonalé kráse

Celý Petrův teologie je založena na falšování jak pravé víry a historie. 

Peter není náhrada Ježíše na Zemi. Peter apoštol není skála naší víry. Ježíš je Mesiáš je skála naší víry.
Duch svatý je výměna Ježíše na Zemi, a je k dispozici všem věřícím.

Zjevení Janovo 13-147Volal mocným hlasem: „Bojte se Boha a vzdejte mu čest, neboť nastala hodina jeho soudu; poklekněte před tím, kdo učinil nebe, zemi, moře i prameny vod.“8Za ním letěl druhý anděl a volal: „Padl, padl veliký Babylón, který opojil všechny národy svým smilstvím a dal jim pít z poháru hněvu.“9Za nimi letěl třetí anděl a volal mocným hlasem: „Kdo kleká před šelmou a před její sochou, kdo přijímá její cejch na čelo či na ruku,10bude pít víno Božího rozhorlení, které Bůh nalévá neředěné do číše svého hněvu; a bude mučen ohněm a sírou před svatými anděly a před Beránkem.11A jeho muka neuhasnou na věky věků a dnem ani nocí nedojde pokoje ten, kdo kleká před šelmou a jejím obrazem a nechal si vtisknout její jméno.12Zde se ukáže vytrvalost svatých, kteří zachovávají Boží přikázání a věrnost Ježíši.“

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18 


Nepřihlášený uživatel

#11942 40 dní, 12 hours, 16 minutes do 31.12. 2016.

2016-11-20 10:43

40 dní, 12 hours, 16 minutes do 31.12. 2016.

Kazatel

#11943

2016-11-20 11:02

Trump bude zabit pak se zjeví poddanej Satana teda pokud se nepletu/Protože Trump bráni plánu Satana jediny v USA kde on je  

Druhý Tesalonickým 1-3 

7Ta nepravost již působí, ale jen skrytě, dokud nebude odstraněn z cesty ten, kdo tomu brání.8A pak se ukáže ten zlý, kterého Pán Ježíš ‚zabije dechem svých úst‘ a zničí svým slavným příchodem.9Ten zlý přijde v moci satanově, bude konat kdejaký mocný čin, klamná znamení a zázraky10a všemožnou nepravostí bude svádět ty, kdo jdou k záhubě, neboť nepřijali a nemilovali pravdu, která by je zachránila.11Proto je Bůh vydává do moci klamu, aby uvěřili lži.12Tak budou odsouzeni všichni, kdo neuvěřili pravdě, ale nalezli zalíbení v nepravosti.


Nepřihlášený uživatel

#11944

2016-11-20 13:02

Otázky a odpovědi V.V. Pjakina ze dne 14.11.2016. Vítězství Trumpa jako vítězství globalistů, porovnání voleb a brexitu, reakce politiků, vítězství Trumpa a Rusko, protesty v USA, interview H. Kissingera

Vítězství Trumpa jako vítězství globalistů, porovnání amerických voleb a brexitu, význam Trumpova vítězství pro Rusko, reakce politiků na vítězství Trumpa, protesty v USA, interview H. Kissingera a další.

00:19 Prezidentské volby v USA a vítězství D. Trumpa – Americké volby jsou jednou z nejnosnějších událostí poslední doby, která je určující pro vývoj politiky v celém světě, určuje se, jak bude probíhat přestavba v USA i celého světa a budoucí vývoj USA a světa.  Všichni věřili ve vítězství Cintonové, s jasnou převahou ale zvítězil Trump, od začátku bylo jasné, že zvítězí, bylo to v zájmu globalistů. Státní elita USA rovněž věděla, že zvítězí Trump a jediné, co řešila bylo, jak mu vítězství ukrást. Mediální tlak o vítězství Clintonové byl pouze propagandou. Pokud jde o média, existuje analytika a „analytika“ – jedna se snaží pochopit, co se děje, druhá formuje informační pole, vhodné k realizaci vlastního řízení.  Ke skutečné analýze je nutné chápat proces, bylo nutné se ptát, kde se vzal Trump, jaké síly co ovlivňují, jaké mají cíle. Státní elita USA všechny zahrnula „analytikou“, podle které vyhraje Clintonová a všichni, kteří nechápou proces řízení, to opakovali. Globalisté si na volbách otestovali, že jim v řízení nikdo nemůže konkurovat, že se státními elitami si mohou dělat, co chtějí.

VICE-Otázky a odpovědi V.V. Pjakina ze dne 14.11.2016. Vítězství Trumpa jako vítězství globalistů, porovnání voleb a brexitu, reakce politiků, vítězství Trumpa a Rusko, protesty v USA, interview H. Kissingera


Nepřihlášený uživatel

#11945 APOLLO A LED NA MESÍC BYL USA SINSCENOVAN PODVOD VŠE VE STUDIU

2016-11-20 13:31

APOLLO PODVOD STOLETÍ 

Přilétající meteory z vesmíru jsou nově - tajné Takže po 15 let to byly ty nejlepší záběry které si vědci mohli jen přát (z satelitů, které jinak mají hlídat dodržování netestování jaderných zbraní) - ale nově jsou "nehodné šutry ve vesmíru" (a v atmosféře) prostě - tajné

Vida vida, co vše lze utajovat - už i meteory. To je zoufalost.

Masivní průšvihy číhají na každé druhé fotce. Dnes jsem si zběžně pročetl studii Colina Rourkeho z Mathematics Institute, University of Warwick, COVENTRY CV4 7AL, UK (vyučuje perspektivu a někdo dostal ten "nešťastný" nápad mu strčit pod ruce některé problematické Apollo fotky...) o tom, jak jsou fotografie pohoří Hadley z Apolla 15 zfalšované a mimo jiné se pozastavil nad tímto fotem:

VICE-APOLLO PODVOD S DUKAZY 


Nepřihlášený uživatel

#11946 APOLLO PODVOD STOLETÍ

2016-11-20 13:41

APOLLO PODVOD STOLETÍ 

Ale dává to smysl - ve vlákně jsou linky i já dal fota ,,, jak vytvořit měsíc ,,,,
A tzv. šutr kde je písmeno C jen dodává jistotu že ne vše je z Měsíce . Byla studená válka a museli ukázat rusům JAK JSOU DOBŘÍ.VICE-APOLLO PODVOD S DUKAZY 

Jak se dá udělat Měsíc ??

Janca

#11947 Re: Nedejme se !!!

2016-11-21 07:28

#9679: pozor na islám !!! - Nedejme se !!! 

 islám a jeho zákony odmítám-do naší země, ani do celé Evropy nepatří!!!


Nepřihlášený uživatel

#11948 CO VÁM MEDIA NEŘEKLA VČERA NEŘEKLA ALE OBAMU VÁM PUSTÍME

2016-11-21 10:15

CO VÁM MEDIA NEŘEKLA

VICE-Guantánamo Soubory vystaveny systematické a rutinní porušování ženevských konvencí a zneužívání 800 vězňů, jak mladý jak 14 a stejně starý jako 89. v zálivu Guantánamo.

Tyto dokumenty čerpají z výpovědi svědků - ve většině případů vězňů spoluvězni - jejichž slova jsou nespolehlivé, buď proto, že byli podrobeni mučení nebo jiných forem nátlaku (někdy ne na Guantánamu, ale v VICE-tajných věznicích provozovaných CIA ), nebo proto, že poskytli nepravdivé prohlášení zajistit lepší zacházení na Guantánamu.

Pravidelné vystoupení v celé této dokumentace ze strany svědků, jejichž slova by měla být považována za nedůvěryhodná obsahovat následující "s vysokou přidanou hodnotou zadržované" nebo "duch vězňů".Upozorňujeme, že "ISN" a čísla v závorkách následujících jmen vězňů odkazují na krátkých "internační sériová čísla", podle níž jsou vězni nebo byly identifikovány v americkém vězení:

VZNIK FANTICKYCH PSYCHOPATU UZNAVAČU KORÁNU VIDEU KTERÉ VAM MEDIA NEUKAŽI JAK SE DĚLAJ Z VĚZNU DŽIHADOVÉ

VICE-Guantanamo USA


Nepřihlášený uživatel

#11949 Zpravodajská alternativa a její úloha ve zvolení Donalda Trumpa vyvolává paniku.

2016-11-21 10:24

Zpravodajská alternativa a její úloha ve zvolení Donalda Trumpa vyvolává paniku. Globalistické korporace chtějí servery odpojit od příjmů z reklamy. Model pro Evropu a obavy mainstreamu z alternativní intifády?

Alternativa nahrazuje funkci mainstreamu

Určitě jste si v poslední době všimli, že mainstreamová média změnila svůj charakter z informačních stanic na propagandistické stroje, které protlačují na veřejnost vlastní politickou agendu. Celý americký mainstream razil proti-Trumpovskou a současně pro-Clintonovskou agendu, podobně jako v Evropě mediální mainstream razí proti-ruskou a zároveň pro-migrační hysterii dohnanou až za hranice únosnosti. Média a „Big Money“ jsou jako dvojčata. Zájmy korporací, bank a globalizovaných elit prosazují globalisty vlastněná média, anebo alespoň globalisty ovládaná zevnitř. Stále více lidí si uvědomuje, že pro pravdivé informace musí člověk jít na internet a alternativu, namísto zapnutí si televize nebo rádia.

VICE-Zpravodajská alternativa a její úloha ve zvolení Donalda Trumpa vyvolává paniku. Globalistické korporace chtějí servery odpojit od příjmů z reklamy. Model pro Evropu a obavy mainstreamu z alternativní intifády?


Nepřihlášený uživatel

#11950

2016-11-21 10:44

Nicméně, jak VICE-Hillary Clintonová zdůraznila al-Káida byla dílem CIA vyškolen americkou vládou a uvolňovány do strategických zemí za účelem destabilizace své vlády, v důsledku čehož úkol zmocňovat ovládání snadnější pro americkou vládu.
Podle vyšetřovací reportéra Seymour Hersch , v VICE-Bushově administrativě , ve spojení s Saúdské Arábii, byl tajně financuje radikální Suni skupiny s vazbami na al-Káidu proti šíitské skupiny podpořené Íránu.VICE-Obama Používa CIA financovaných z al-Kájdy útokov v Jemene, aby určil, stav národnej núdze