Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#12001 Re: Jeste jeden pohled na americke volby.Né ty lži co nám předhazuji v TV věči h..... sem neviděl

2016-11-24 17:51

#11993: Trump vyhrál právem a spravedlivě - Jeste jeden pohled na americke volby.Né ty lži co nám předhazuji v TV věči h..... sem neviděl 

 To je jako u nás. Lidi z venkova si ještě ponechali zdravý selský rozum a zvolili Zemana, zatímco většina měšťáků jsou beznadějně zmanipulovaní sluníčkářskou propagandou a zvolili si rakouského kolaboranta Schwarzenberga.


Nepřihlášený uživatel

#12002 Re: Evropská unie má ambici stát se peklem.

2016-11-24 18:24

#11991: - Evropská unie má ambici stát se peklem. 

 Současná EU je skutečně neštěstím. nemyslím si ale, že by pro nás měl její úplný rozpad blahý dopad. Řešení by bylo vrátit EU do formy Společenství vzájemného obchodu. je jedno, jak to pojmenujeme, ale původní myšlenka EU nebyla v tom, že se z Bruselu stane byrokratická odchovna úřednictva. Ale lidé ve vedení EU nechtějí přijmout reorganizaci EU (asi proto, že je to moc dobrý byznys).

Žadni hackry ale google falšuje skrytě
Nepřihlášený uživatel

#12003 Levicová média tlačí na Hillary, ale ta mlčí!Žadni hackry ale google falšuje skrytě

2016-11-24 20:19

Liberálové v USA tlačí na Hillary Clinton, aby nechala přepočítat hlasy ve 3 státech a mohla vyhrát volby. Hillary však mlčí a stejně tak vedení její kampaně. Jde o spiknutí?

Již od včerejšího dne začala americká liberální média publikovat informace o tom, že skupina IT odborníků z Michiganu je přesvědčená, že elektronické hlasování ve 3 státech mohlo být zmanipulováno útokem hackerů. Informaci jako první přinesl včera liberální plátek New York Magazine [1]. Za výrokem stojí právník John Bonifaz a ředitel Centra pro počítačovou bezpečnost a společnost na michiganské univerzitě J. Alex Halderman. Podle nálezů odborníků prý byly nalezeny anomálie v podobnosti odstupů hlasů obou kandidátů. Nikdo z nich však neřekl nic v tom smyslu, že by měli důkazy, že někdo úmyslně někomu přidával hlasy nebo odebíral, protože to by ani nešlo zjistit v případě elektronického hlasování, protože změny čísel v paměti počítače nelze zpětně vysledovat. Ovšem samotné potvrzení, že se někdo do systému naboural, by mohlo vést k opakování voleb, protože by byl zpochybněn volební proces a jeho zákonnost.

Levicová média tlačí na Hillary, ale ta mlčí!

Jenže ta největší záhada je okolo Hillary Clinton a její kampaně. Přestože americká mainstreamová média tlačí a buší do Hillary, aby využila práva na přepočet hlasů ve zmíněných 3 státech, tak žádná reakce nepřichází. Hillary Clinton mlčí, nevydala žádné stanovisko a stejně tak mlčí i její kampaň. Příznivci Hillary jí zasypávají dotazy, proč nevyzve k přepočtu hlasů a proč přepočet prosazuje nezávislá kandidátka Jill Stein, která tvrdí na Twitteru, že to dělá ne kvůli sobě, ale kvůli pravdě a spravedlnosti, ale kampaň demokratů a Hillary mlčí? Její Twitter [4] mlčí stejně. Utíká totiž čas. Lhůta pro podání žádosti o přepočet ve Wisconsinu vyprší zítra v pátek, v Pennsylvánii v pondělí a v Michiganu příští středu. Mnoho podporovatelů Hillary zarazilo, jak rychle přijala porážku. Na nynější výzvy nereaguje a její kampaň mlčí. Co to všechno znamená?

VICE-Liberálové v USA tlačí na Hillary Clinton, aby nechala přepočítat hlasy ve 3 státech a mohla vyhrát volby. Hillary však mlčí a stejně tak vedení její kampaně. Jde o spiknutí?

Kazatel

Trump bude zabit pak se zjeví poddanej Satana teda pokud se nepletu/Protože Trump bráni plánu Satana jediny v USA kde on je  

Druhý Tesalonickým 1-3 

7Ta nepravost již působí, ale jen skrytě, dokud nebude odstraněn z cesty ten, kdo tomu brání.8A pak se ukáže ten zlý, kterého Pán Ježíš ‚zabije dechem svých úst‘ a zničí svým slavným příchodem.9Ten zlý přijde v moci satanově, bude konat kdejaký mocný čin, klamná znamení a zázraky10a všemožnou nepravostí bude svádět ty, kdo jdou k záhubě, neboť nepřijali a nemilovali pravdu, která by je zachránila.11Proto je Bůh vydává do moci klamu, aby uvěřili lži.12Tak budou odsouzeni všichni, kdo neuvěřili pravdě, ale nalezli zalíbení v nepravosti.

Vlastenec

#12004 V Bulharsku se vzbouřili migranti, demolují vybavení tábora a zakládají požáry

2016-11-24 22:25

V uprchlickém táboře Charmanli na jihu Bulharska se ve čtvrtek vzbouřilo na dva tisíce migrantů, kteří napadli policisty a začali demolovat nově postavenou budovu, která měla být otevřena tento týden, a založili několik požárů. Na místě jsou připraveni těžkooděnci, ale zatím nezasahují.

Agentura BGNES informovala, že rebelie vznikla spontánně, když nespokojení migranti ubytovaní v objektu tábora zapálili pneumatiky a začali házet kamení na policisty.

Koukám, že doktoři a inženýři zase začali kulturně obohacovat.


Nepřihlášený uživatel

#12005 Re: Levicová média tlačí na Hillary, ale ta mlčí!Žadni hackry ale google falšuje skrytě

2016-11-24 22:28

#12003: Žadni hackry ale google falšuje skrytě - Levicová média tlačí na Hillary, ale ta mlčí!Žadni hackry ale google falšuje skrytě 

 Odborníci vyloučili zmanipulování voleb, včetne hackerských útoků. Zmanipulované může být naopak tzv. ruční přepočítávání hlasů. Je zřejmé, že vládnoucí NEOKONI si přejí Hillary Clinton, nikoliv Donalda Trumpa. Pokud ani "přepočítávání" nevyjde, pak může být vítezství D. Trumpa znemožněno stejně, jako odstranění J. F. Kennedyho a jeho bratra Roberta. To je princip americké demokracie, kde vládne skupina mocných. Otec J. F. Kennedyho byl miliardář a stejně mu miliardy $ nebyly nic platné.


Nepřihlášený uživatel

#12006 Re: Re: Levicová média tlačí na Hillary, ale ta mlčí!Žadni hackry ale google falšuje skrytě

2016-11-25 12:19

#12005: - Re: Levicová média tlačí na Hillary, ale ta mlčí!Žadni hackry ale google falšuje skrytě 

 Smrt JFK byla na objednávku dotována Rockefellerem

Rockefeller návrh byl zaveden po atentátu na prezidenta Kennedyho

"Pozdní v září (1963), bez doprovodu Šťastný, Rockefeller šel do Říma na audienci u papeže, nanejvýš neobvyklé okolnosti a ne zcela bez public relations podtexty. Ale depresivní situace (jeho nedávný rozvod a nový sňatek) nebyl úplně změněná "Prezident Kennedy byl velmi populární s lidmi a byl by zvolen na druhé funkční období v roce 1964. Rockefeller neměl v úmyslu, aby něco stát v cestě do Bílého domu, aby dal rozkaz k zavraždění Kennedyho. To bylo provedeno v Dallasu, Texas, na Nov 22, 1963. Nelson navštívil papeže jen 2 měsíce před atentátem. Nepochybně diskutovat plány pro eliminaci Kennedym a jeho vlastní jmenování prvního krále Spojených států:

Po atentátu na prezidenta Kennedyho, jeho viceprezident Lyndon Johnson, se stal prezidentem. Johnson se ucházel o prezidenta v roce 1964 a byl snadno znovu zvolen.

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)

VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

VICE-Kennedy a Nacisté


Nepřihlášený uživatel

#12007 Nigel Farage: Armáda EU... děláte si z nás srandu? na rok 2018-2025

2016-11-25 13:46

Zde N.Farage řikal kdo vyprovokoval rozvrat na ukrajině EU to byla!!!atd A diky Dyktaruře EU byl svržen prezident Ukrajiny ktery byl demokraticky zvolen!!!!tak EU a USA sou fašisté až to hnus jé k..... EU vyprovokovala krizi na Ukrajině niní se dementi ptaj co bude dale EU se podilela na rozvratu Lybie aji co vše se nedozvime diky N.F. a stale bombardovani Syrie,Afganu,Iraku,Lybie na podporu rebelu ne ke zničeni oooo to vše nám mažou kolem huby zk....... media 

VICE-Nigel Farage: Armáda EU... děláte si z nás srandu?

ANO BUDOU V PRAVU DANĚ NEPLATITE ANI POLITICI ROSKRADATE SUVERENI STATY VŠE NA ČERNEM POLITICI NEPLATI DANĚ K.... A ROSKRADAJI NÁM ZEM NAŠI ČR PRED OCIMA NÁM PROBYHAJI DANOVÉ PODVODY A TO SI NECHÁME LIBIT NARODE A JESTE NÁM SEM TAHAJ ISLAM KDYZ JSME JASNE REKLI NE 

VICE-Lidi nás oběsí a budou v právu. Godfrey Bloom v EP.

Tuto fotografii (viz výše) ukazuje úplné příběh o takzvaných uprchlíků, kterým hrozí utonutí "příběhů v našich médiích, s miminka koná vysoko, z hluboké vody.

Vzhledem k tomu, Muž na vrcholu krajní pravice pořady zdaleka vystaveni riziku utonutí, dále jen "plavci" jsou během několika stop vody, a mohl vstát a chodit ven na pláži kdyby chtěli. Co jsme vlastně v televizi a noviny byl právě oblast v bílém poli.

V každém druhu divadla, kontext je všechno.
Takzvané nepokoje v Doveru v Kentu, Anglie, tento víkend byly zřejmě také představen - bych byl ochoten dát peníze na to - v neposlední řadě proto, že mainstreamová média byla velmi rychlá jeho rozdělení účastníků do pravicovými fašisty a antifašisty (Antifa).
 
VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" bylo zmanipulované od začátku do konce

 

HUSAJN BYL ZABIT PROTOZE MEL V IRAKU KOSMICKE TUNELY A UFO

#12008 NESMYSLNÉ VALČENÍ V MOSULU

2016-11-25 15:11

SADDAM OR STARGATE?CO JE Hlavním cílem Task Force 20. letech?

"Představte si, že tento scénář Americká vláda získává inteligenci, která ukrytou někde ve středním Iráku je skutečný. Stargate , které tam podle Anunnaků " bohy "starověkého Sumeru ... V tomto scénáři, kdy Nibiru (údajný" dvanácté planetě "- JT) je nejblíže k Zemi, Anunnaki "bude" mít možnost cestovat na Zemi prostřednictvím téhož hvězdnou bránu a zřídí svůj tábor v Iráku. "

" S čas krátí, prezident Bush napadne Irák. američtí vědci rAID (Iraqi národní) muzeum a zavření Stargate, a tím zmaření grandiózní ambice samozvané reinkarnace Nebuchadnezzar, Saddáma Husajna, a dělat svět bezpečný pro Nový světový řád. "

" je to pokračování filmu Stargate? je to nová epizoda seriálu? je to nový Star Trek film? Ne, je to žádný z nich. Podle Dr. Michael Salla, to je asi přesně to, co se stalo! "

" Dr. Salla, australský státní příslušník, získal MA ve filozofii na University of Melbourne a pak jeho doktorát (Ph.D.) v vládu z University of Queensland v roce 1993. poté, co strávil dva roky jako spolupracovník centra pro Středního východu a středoasijských studií v Austrálii nastoupil na Fakulta katedry politologie na Australian National University v Canbeře jako odborný asistent. V roce 1996 přišel do USA a získal akademické místo na School of International Service na Americké univerzitě ve Washingtonu, DC, kde zůstal až do roku 2001. "

VICE-SADDAM OR STARGATE?CO JE Hlavním cílem Task Force 20. letech?

VICE-ZABITI SADDAMA HUSAJNA FAKTA CO VÁM MEDIA TAJI


Nepřihlášený uživatel

#12009 BOJE V IRAKU JE TO O ROPĚ JEN NE O PRÁVECH LIDÍ

2016-11-25 16:45

Úvod
Ve svém roce 2003 stát Unie řešit prezident VICE-George W. Bush prohlásil:

"nejvážnější nebezpečí čelí Ameriku a svět, je Outlaw režimy, které vyhledávají a vlastnit jaderné, chemické a biologické zbraně." (1)

Ve svém projevu prezident Bush výmluvně vyjádřil svou hlavní motivaci pro zahájení preventivní válku proti Iráku, aby se zabránilo "za den hrůzy, jako nikdo jsme kdy poznal." Kritici preventivní politiky prezidenta Bushe, včetně politický komentátor, Robert Fisk , argumentovat, že nadcházející US vedl válku proti Iráku "není o chemických hlavicích nebo lidských práv:. Je to o ropě" (2)VICE-Abstraktní


Nepřihlášený uživatel

#12010 Socialistický-fašistická Evropská unie a souvisejících projektů

2016-11-25 16:58

Socialistický-fašistická Evropská unie a souvisejících projektů

Vatikán je členem CEPT (telekomunikace), Eutelsat (satelitní komunikace), Mezinárodní rady pro obiloviny, Intelsat (satelitní komunikace), ITU (telekomunikační) a UPU.

Svatý stolec , který někteří pletou se stát Vatikán , se účastní jako pozorovatel Africké unie, Ligy arabských států, Rada Evropy, Organizace amerických států (35 států Severní a Jižní Americe), Mezinárodní organizace pro migraci (migrace), a v Organizaci spojených národů a její agentury :

  • FAO (potraviny a zemědělství)

  • Mezinárodní organizace práce (pracovní)

  • UNCTAD (obchod a investice)

  • UNEP (životní prostředí)

  • UNESCO (vzdělávání, věda a kultura)

  • UN-HABITAT (lidských sídel)

  • UNHCR (uprchlíci)

  • UNIDO (průmysl)

  • UNWTO (cestovní ruch)

  • WFP (potravinové programy)

  • WHO (zdravotní péče)

  • WIPO (patenty, autorská práva a ochranné známky)

Účastní se jako host Nam (?), A jako řádný člen MAAE (jaderná energie), pro zákaz chemických zbraní (chemických zbraní), OBSE (kauce).

VICE-Bush rodina vázána na nacisty

VICE-Bush Stejně jako Hitler je vatikánský Best Friend


Nepřihlášený uživatel

#12011 V Česku vznikla nová politická strana, která se chce svézt na vlně popularity Donalda Trumpa.

2016-11-25 17:47

V Česku vznikla nová politická strana, která se chce svézt na vlně popularity Donalda Trumpa. Tváří se jako alternativa, ale za stranou stojí globalistická PENTA! Máme se začít bát rozkladu mimoparlamentní opozice?


Vypadá to, že v Česku vzniká nový politický subjekt, který se chce svézt na vlně všeobecného lidového odporu vůči elitám a hlavně na vlně vítězství Donalda Trumpa v USA, který svojí kampaň založil právě na boji proti prohnilým a zkorumpovaným elitám ve Washingtonu. Politolog Petr Robejšek totiž založil stranu „Realisté“, která se chce etablovat jako strana konzervativně-pravicová. Samotný Robejšek má poměrně vstřícné postoje k Rusku a kritizuje migraci. Stranu založil společně s ekonomem Pavlem Kohoutem, analytikem Petrem Havlem a profesorem Jihočeské univerzity Vilémem Kahounem. Členy do své strany začnou nabírat od ledna příštího roku a volební program strana představí na jaře. Realisté by se rádi zúčastnili voleb do poslanecké sněmovny na podzim příštího roku. Tolik tedy jenom stručné informace na úvod.


VICE-V Česku vznikla nová politická strana, která se chce svézt na vlně popularity Donalda Trumpa. Tváří se jako alternativa, ale za stranou stojí globalistická PENTA! Máme se začít bát rozkladu mimoparlamentní opozice?

ZATAVME TYHLE K..... PROCES NWO PENTA

#12012 REALISTÉ CHTEJI UPRCHLIKY A CHUDOBU ČR CIVILIZACE NWO POSTUP NEVĚŘTE JIM

2016-11-25 19:24

Zakládající člen elitního Římského klubu chce bojovat proti elitám?

Podle informací na Wikipedii [5] je Petr Robejšek zakládajícím členem nechvalně proslulého Římského klubu, který je v Evropě hlavním think-tankem globalistů a Nového světového řádu NWO. Klub se opírá o doktrínu „Meze růstu“, která požaduje zastavení celosvětového hospodářského růstu a nastartování procesu globálního chudnutí. Stejně tak Římský klub podporuje politiku „Globálního oteplování“, kdy skrze omezení produkce skleníkových plynů se má zastavit fiktivní oteplování planety, ale ve skutečnosti jde pouze o záminku, protože cílem omezení produkce emisních plynů je logicky redukce průmyslové výroby ve světě a tím pádem snížení ekonomického růstu civilizace. Petr Robejšek je dále členem elitistického Rotary klubu a německého Übersee-Clubu. Člověk s takovýmto profilem si chce hrát na alternativce? To jako vážně?

Nechci ale nikomu ublížit. Je možné, že PENTA má jen šlechetné úmysly a chce zachránit český národ před migrací a chce také normalizaci vztahů s Ruskem. Jde možná o kalkul, PENTA by na normalizací vztahů ČR s Ruskem jedině vydělala. Možná jde o čirý altruismus ze strany skupiny. Rád bych tomu věřil. Ale mám velmi nepříjemný pocit, že to nemusí být přesně tento případ. Nejen o nové straně pana Robejška budeme hovořit dnes večer od 19:00 hodin v mém pravidelném pořadu na Svobodném rádiu. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.

VICE-V Česku vznikla nová politická strana, která se chce svézt na vlně popularity Donalda Trumpa. Tváří se jako alternativa, ale za stranou stojí globalistická PENTA! Máme se začít bát rozkladu mimoparlamentní opozice?


Nepřihlášený uživatel

#12013 8000 TERORISTU Z DŽUNGLE DO ČR ZBRANE PŘIPRAVIT

2016-11-25 19:49

Místo evropského Německa máme německou Evropu. Hraní médií na city ukazujou vám jen děti a rodiče hra na emoce a nastup NWO 

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

Profesor Pánek dále připomněl tezi německého sociologa Ulricha Becka, že místo „evropského Německa“ vznikla „německá Evropa“, což vystihuje pojem „merkeviellismus“, tedy kombinace slov Merkelová a machiavellismus. Německo ovládá Evropu.

Pánek připomněl myšlenku Hannah Arendtové – „lež byla vždy nástrojem politiky“. Dle Pánka jde jen o míru. Informační válka v migrační krizi vede ke zkreslování faktů. Co není v médiích, jako by se ve veřejném životě nestalo. Nebezpečnější než zjevná lež je zkreslování dat, které programově působí na veřejnost. V dřívější době se Evropané příliš nedojímali nad válkami a utrpením třetího světa. Média ale začala plánovitě působit na city – viz fotografie utonulého chlapečka u tureckých břehů. Ta měla vyvolat dojem, jak bezcitná Evropa je a že nese odpovědnost.

Pánek ale vyslovil otázky, proč se média neptala – proč hošíkovi rodiče nesetrvali v první bezpečné zemi, proč je na hranicích nezadržela a nezachránila před nebezpečnou plavbou turecká pohraniční stráž, proč muslimským uprchlíkům nepomáhají bohaté islámské státy Perského zálivu? Stejně tak, proč média nezveřejnila fotografie mladé švédské ženy pobodané uprchlíkem?

VICE-Apokalypsa a spirála nekonečného vraždění. Vědec přinesl převratné vysvětlení, proč Merkelová pozvala migranty, a velmi vážně promluvil, o tom, co k nám přijde...

Změní se podle vás něco v migrační politice EU i v jiných oblastech? Je vůbec EU schopná nějaké sebereflexe a zásadní změny k lepšímu? Lidé důvěřují EU stále méně, přesto Brusel a Berlín volají po větší centralizaci a vytvoření evropské armády... A směrnice, nařízení, předpisy, kvóty, výhrůžky pokutami za nepřijetí uprchlíků chrlí dál...

Na sebereflexi a naději na změny to moc nevypadá. Brusel „vyrábí“ nástroje pro umlčení hlasu veřejnosti. Už i u nás se šušká něco o připravovaném „náhubkovém zákonu“ ve stylu „hate speech“, kdy má být trestná i slovní kritika migrační politiky. Zvláštní chápání demokracie demonstruje i česká vláda ústy svého premiéra – připouští sice potřebu zákona o obecném referendu, ale zároveň vylučuje, že by platilo například pro tak zásadní rozhodnutí, jakým je setrvání anebo vystoupení z EU. policejních zdrojů v roce 2015 kolem 208 tisíc trestných činů, z toho 1700 sexuálních deliktů a 460 dokonaných znásilnění. Došel jsem k jedinému závěru – poválečný denacifikační program Němci poněkud přehnali. Jsou humanisty až k úplnému sebezničení.

VICE-Kritika imigrace bude trestná a přesídlování uprchlíků k nám má být stálé a trvalé. Poslanec Soukup upozorňuje na nové návrhy Bruselu, o kterých jste ještě neslyšeli


Nepřihlášený uživatel

#12014 a media mlči o hranem divadlu pokolena ve vode

2016-11-25 19:54

FAKTA o Uprchlikách hrané divadlo na city a emoce pokolena ve vode hraji topici se lidi a tonouci jak je divadlo směšné 

VICE-Syřan varuje Evropu před migranty

VICE-Evropský uprchlický krize - Anatomie jen zamaskovaná

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" bylo zmanipulované od začátku do konce


Nepřihlášený uživatel

#12015

2016-11-25 19:55

Projev maďarského premiéra Viktora Orbána ze dne 15.3.2016 u příležitosti oslav Maďarského Národního dne (připomenutí revoluce z r. 1848). Zmiňuje se o nebezpečích imigrace a "anonymních mezinárodních silách" které se snaží Evropu zruinovat a přeměnit její etnickou, kulturní a náboženskou strukturu. Vyzývá všechny Evropany zdravého rozumu k odporu proti plánované destrukci.

VICE-Viktor Orbán vyzývá k odporu cz titulky

VICE-Polský katolický kněz Roman Kneblewski - "Braňme se invazi!" cz titulky

VICE-2016-Viktor Orbán o migrační krizi: Buďme realisté cz titulky

POZOR NA PODVOD ZVANEJ REALISTÉ

#12016 Realisté jako Trojský kůň pro potporu migrace a jinych režimu

2016-11-25 20:16

Realisté jako Trojský kůň a produkt fiat-alternativy?

A tady mám obrovský problém. PENTA je silně globalistická investiční firma. Funguje v celé Evropě, v Rusku a dokonce i v USA. Je to tedy tvrdě kovaná firma globalistů. Proč by ale globalistická PENTA podporovala antiglobalistického Robejška? No, zřejmě proto, aby globalisté rozvrátili skutečnou alternativu v ČR. Aby ji získali pod svoji kontrolu. Pokud totiž alternativu financuje globalistická PENTA, potom nemůže jít o nic jiného, než o politickou stranu, která si na alternativu bude jenom hrát, ale ve skutečnosti to bude tvrdý fiat.

Nevěřím příliš tomu, že by Rusové použili PENTU jako proxy subjekt pro založení politické strany pro prosazování ruských zájmů v ČR. Tohle je spíš práce globalistů, kteří chtějí v ČR zlomit mohutný odpor veřejnosti proti migraci a tak zkouší salámovou metodu. Založí stranu, do čela dosadí manžera anti-globalistu, ale postupně ho obklopí desítkami globalistů, obrousí mu hrany, aby za pár let nakonec strana absorbovala největší odpor proti migraci v ČR a postupně ho moderovala. Založit stranu proti migraci a mít proruské postoje, ale financovat jí z kapsy globalistické mamutí firmy, to nedává smysl. Pokud tedy právě nejde o plán absorpce a moderace českých nespokojených voličů, kteří nyní volí skutečné alternativní strany na mimoparlamentní opozici, ale tyto strany jsou pro globalisty absolutně neúplatné, těžko zmanipulovatelné a těžko ovladatelné.

VICE-V Česku vznikla nová politická strana, která se chce svézt na vlně popularity Donalda Trumpa. Tváří se jako alternativa, ale za stranou stojí globalistická PENTA! Máme se začít bát rozkladu mimoparlamentní opozice?


Nepřihlášený uživatel

#12017 Nizozemský politik Geert Wilders v parlamentu odříkal některé ze zážitků,svích občanu

2016-11-25 21:02

Nizozemský politik Geert Wilders v parlamentu odříkal některé ze zážitků, které mu svěřili naštvaní občané.
Vzhledem k tomu, že Sobotka s Babišem budou také přijímat, tak si můžete z výpovědí Holanďanů udělat představu, jaké kulturní obohacení nás čeká.

VICE-Geert Wilders - autentické zážitky občanů cz


Nepřihlášený uživatel

#12018

2016-11-26 10:46

Ve věku 90 let zemřel vůdce kubánské revoluce a dlouholetý prezident Fidel Castro. Oznámil to v sobotu podle agentury AFP jeho mladší bratr Raúl, který Fidela v roce 2006 vystřídal v čele země.


Nepřihlášený uživatel

#12019 Re:

2016-11-26 12:36

WikiLeaks preess

#12020 Dnes, 17. února 2016, WikiLeaks je uvolnění utajovanou zprávu

2016-11-26 12:40

"EUNAVFOR MED - Provoz SOPHIA" - šest Měsíční zpráva: červen, 22. prosinec, 31. 2015

Dnes, 17. února 2016, WikiLeaks je uvolnění utajovanou zprávu o prvních šesti měsíci provozu Sophia, vojenskou intervenci EU proti "uprchlických lodě" v Libyi a Středomoří.

Ve zprávě ze dne 29. ledna 2016 je zapsán velitele operace, kontradmirála Enrica Credendino italského námořnictva, pro Vojenského výboru Evropské unie a Politického a bezpečnostního výboru EU. Dává statistiky toků uprchlíků a nastiňuje vykonávané a plánované provozní fáze (1, 2a, 2b a 3), odpovídající činnost společných sil EU, které působí v oblasti Středozemního moře a budoucí strategie pro operaci.

Jedním z hlavních prvků v rámci této zprávy je plánováno, ale stále čeká přechod z fáze 2A (působící na volném moři) do fáze 2B (působící v libyjských teritoriálních vodách) kvůli nestálé vlády situaci v Libyi, kde se stavba " vláda národní dohodou "(GNA) stále probíhá.

Tato zpráva tlačí na příslušné orgány EU, aby pomohl urychlit proces vytváření "spolehlivé" vládu v Libyi, která na oplátku očekává se, že "pozvat" sil EU pro provoz v rámci svých teritoriálních vod (fáze 2B) a později dokonce dát povolení k rozšíření vojenské operace EU na pobřeží (fáze 3).

V posledním měsíci došlo půl tuctu setkání na vysoké úrovni mezi představiteli EU a USA (mimo jiné s americkou ministryní zahraničí John Kerry v Římě) se uvádí americkou armádou, která aľ 5000 islámský stát bojovníci vzali kontrolu nad částmi libyjská pobřeží. Vážné tlak byl kladen na velkých energetických uskupení v Libyi k urychlení dokončení GNA a "Pozvat" západních sil. GNA invititation bylo očekáváno v lednu.Libyjský stiskněte oznámila, že USA, Velká Británie a francouzské speciální jednotky již dorazily (neexistuje žádný veřejný přijetí ze strany západních zemích). V rámci Evropy, Itálie a Spojené království byly hnací silou vojenské intervence.

VICE-"EUNAVFOR MED - Provoz SOPHIA"

WikiLeaks preess

#12021 WikiLeaks odhaluje tajné soubory na všech vězňů z Guantánama

2016-11-26 12:50

 V GUANTANOMU VZNIKAJ VOJÁCI AL-KAJDA PROTO NEMUŽE BEJT ZRUŠENA

VICE-WikiLeaks odhaluje tajné soubory na všech vězňů z Guantánama


Nepřihlášený uživatel

#12022

2016-11-26 14:15

Díval jsem se, jak stádo zběsilých, smyslů zbavených Američanů při černém pátku rabovalo obchody a chtě nechtě mi nezbývá, než konstatovat: to je vážně národ neandrtálců. Jestli je tohle náš vzor, tak potěš pánbů.

PROČ VÁM LŽOU MEDIA O VYPADKU INTERNETU A GOOGLU

#12023 PROČ VÁM LŽOU MEDIA O VYPADKU INTERNETU A GOOGLU NWO PROCES OVCE

2016-11-26 16:32

Organizace spojených národů schválila nezávaznou rezoluci odsuzující přerušení přístupu k internetu jako porušování lidských práv.

Rusko a Čína byly mezi zeměmi opačných rozlišení, což znovu potvrzuje postoj Rady OSN pro lidská práva, že "lidé stejná práva byly v režimu offline také musí být chráněny on-line."

Saúdská Arábie připojila dva národy ve svých námitkách. Ale kromě autoritářských režimů, demokracie, jako je Indie a Jižní Afriky také nesouhlasila a vyzval k vypuštění následující pasáž:

"Odsuzuje jednoznačně měří tak, aby záměrně zabránit nebo narušit přístup nebo šíření informací on-line v rozporu s mezinárodním právem v oblasti lidských práv a vyzývá všechny státy, aby se zdržely a přestanou taková opatření."VICE-OSN KRITIZUJE NARUŠENÍ PŘÍSTUP K INTERNETU, PORUŠOVÁNÍ LIDSKÝCH PRÁV

GOOGL a Internet lež zváná vypadek

#12024 GOOGL a Internet lež zváná vypadek

2016-11-26 17:05

Stále si necháte mazati med kolem huby 

Proč byly výpadky internetu a googlu no protože agenda 21-a Agenda 2030 potřebuje nabrat informace o všech narodech plus pak udelat falešnou krizi na nastoleni totality RFIDčipu znak 3elmy na zápěstí duvody hraneho divadla je pruhledné oni vám do roku 2025 vezmou přistupy k vaším učtum a penezím aby mohly hrat na to že RFIDčip je pro vaše dobro a kdo ho nema nebude moci kupovat a prodávat Z.Janovo 12-13 proto byly vypadky internetu a googlu mnoho lidi dnes se spoleha na ochranu bank přitom to sou jen zlodeji peněz do roku 2025 své penize už neuvidite!!!!ty nesmysle EET-TPP-a dalši otročeni narodu a vykořistováni TTIP-GMO-Chemtrails-Leky-Farmaceutické drogove společnosti vše na otročeni lidi a mymochodem Rakovina vznika s mikrovrnich troub,a se všeho co je tepelne upravené a ozářené jako Trouby co mate doma!!!a v nemocncicach vám nema pomáhat na rakovinu ozařováni to vás má rychle ji zabít aby vše propadlo státu!!!!!

VICE-V mikrovlnnej rúre - Rakovina Pro věči pohodli ?

VICE-Různé centrální banky

RFIDČIP Z.Janovo12-13

Každý jednou za čas narazíte na vládním dokumentu nebo zprávy, která je držitelem imperativ a upřímně děsivé informace.

Ve videu níže Potápím přes dva dokumenty, které zobrazují celkový program o tom, co elita mít na paměti, pro naši zemi.

Chcete-li být upřímný, nemohl jsem si pomoct, ale rozčilovat o informace, které jsem objevil a nejen to bude vám rozzuřit, ale to bude vaše rozproudí krev v žilách, jak zjistíte, 100% důkaz z vládních zdrojů na to, co mají v úmyslu učinit do roku 2025 s mikročipem technologie, důkaz je nesporný ...VICE-1984 Versus 2025 - Přísně tajné vládní agenda pro globální zotročení plánu