Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#11907 Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 17:48

#11906: - Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

 PŘESNĚ TAK PROTO JSEM NAPSAL ŽE JE TO TAKE PLAN NA OSLABENI A NASLEDNE ZNIČENI BILE RASY ALE ŽIDE  JSOU TOTALNI IDIOTI HLAVNĚ GEORGE SOROS A ROTHSCHILDOVE PROTOŽE POKUD BUDE EVROPA ISLAMSKA TAK ISLAMISTE BUDOU VLASTNIT JADERNE ZBRANĚ KTERE V EVROPĚ JSOU NEJVIC JICH MA ANGLIE A FRANCIE MAJI ASI PŘES 500 JADERNYCH ZBRANI TAKŽE JE ISLAMISTE POUŽIJI NA SVUJ DŽIHAD PROTI SVĚTU A STATY KTERE NEJVICE MUSLIMOVE NENAVIDI JSOU USA RUSKO A IZRAEL TAKŽE TY ZBRANĚ POUŽIJI NA ZNIČENI SVYCH NEPŘATEL A USA RUSKO A IZRAEL ODPOVIJOU TAKE JADERNEJMA ZBRANĚMA TAKŽE CELY SVĚT BUDE ZDEVASTOVANEJ PO JADERNE VALCE A VĚTŠINA LIDSTVA BUDE MRTVA A PŘEŽIVŠI BUDOU MEZI SEBOU BOJOVAT O JIDLO A VODU A BUDE LIDSTVO SKRACENE NA ZLATOU MILIARDU MOŽNA PUL MILIARDY VLASTNĚ TO TAKE DOBŘE ZAPADA DO PLANU JAK TO POPSAL ALBERT PIKE KŘESTANSTVI A ISLÁM MUSI BYT NAVZAJEM ZNIČENE ABY PAK MOHLO NASTOUPIT NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD ŘÁD KTERY MUSI BYT VYTVOŘEN S CHAOSU ABY MOHL PŘIJIT NOVY MESIAŠ KTERY NASTOLY NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD ZE ZBYTKU LIDSTVA KTERE PŘEŽIJE KRALE DESPOTA

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#11908 Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 17:55:08

#11907: - Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

  Evropě svatá valka proti Evropanum a Bělochum potomkum Izraelitu a dalšim potomkum Abraháma,Izákovi,Isaacových synové (dále Saxsons), zaznamenaný v knize Genesis, má přijít k povolení.Jákobovi která dostala jméno "Izrael".VICE-Kdo jsou skutečné Izraelité ?


Nepřihlášený uživatel

#11909 Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 18:03:50

#11907: - Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

2. Tesalonickým 2: 4Ten se postaví na odpor a povýší se přes všechno, co se nazývá Bůh, nebo je uctíván, tak že on dá sebe v Božím chrámu, prohlásí se za Boha.

Černá socha, která Vatikán tvrzení je apoštol Petr, před obvazem vykonané kněží.

Král Tyru byl oceněn tímto způsobem, Lucifer.

 Ezekiel 28: 12-15
: "Lidský synu, zabírají žalozpěv o králi Týru a řekni mu:
" To je to, co Panovník Hospodin říká:
"" Byl jsi pečetí dokonalosti, plný moudrosti a dokonalé kráse

Celý Petrův teologie je založena na falšování jak pravé víry a historie. 

Peter není náhrada Ježíše na Zemi. Peter apoštol není skála naší víry. Ježíš je Mesiáš je skála naší víry.
Duch svatý je výměna Ježíše na Zemi, a je k dispozici všem věřícím.

Zjevení Janovo 13-14

7Volal mocným hlasem: „Bojte se Boha a vzdejte mu čest, neboť nastala hodina jeho soudu; poklekněte před tím, kdo učinil nebe, zemi, moře i prameny vod.“8Za ním letěl druhý anděl a volal: „Padl, padl veliký Babylón, který opojil všechny národy svým smilstvím a dal jim pít z poháru hněvu.“9Za nimi letěl třetí anděl a volal mocným hlasem: „Kdo kleká před šelmou a před její sochou, kdo přijímá její cejch na čelo či na ruku,10bude pít víno Božího rozhorlení, které Bůh nalévá neředěné do číše svého hněvu; a bude mučen ohněm a sírou před svatými anděly a před Beránkem.11A jeho muka neuhasnou na věky věků a dnem ani nocí nedojde pokoje ten, kdo kleká před šelmou a jejím obrazem a nechal si vtisknout její jméno.12Zde se ukáže vytrvalost svatých, kteří zachovávají Boží přikázání a věrnost Ježíši.“

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11-17 


Nepřihlášený uživatel

#11910 Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 18:34:39

#11907: - Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

J.Zjeveni 17:10

6 jich padlo 2 dojdou trestu!!!!

čeká je boži trest páchali ohavnosti vuči svořitelu a jeho Dětem na zemi

Benedikt XVI. a (P.František-šelma beda těm co pokleknou Zjevení Janovo 13-14)

Papež Jan Pavel II. zemřel. Úmrtí 84letého Svatého otce oznámil Vatikán. Papežův zdravotní stav byl od pátku velmi vážný. V sobotu postupně ztrácel vědomí. Navíc dostal vysokou horečku. Polák Karol Wojtyla vedl římskokatolickou církev od roku 1978.


Nepřihlášený uživatel

#11911 Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 18:43:52

#11907: - Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

J.Zjeveni 17,10:17

se dne 24. BŘEZNA 2016 20:44

‚Přemýšlí o smrti.‘ Bývalý papež Benedikt XVI. pomalu umírá, řekl jeho tajemník (P.František-šelma beda těm co pokleknou Zjevení Janovo 13-14)

(666-Satanska koruna Tiara napis dole na koruně předek (Vicarius Filií Dei)

 


Nepřihlášený uživatel

#11912 Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 19:00:38

#11907: - Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

 

Ač obě události vyznívají bohulibě, především po třiceti letech se opakující mezináboženské setkání v Assisi je potvrzením, že jak proces sjednocování všech náboženství, tak migrační vlna, nejsou ničím spontánním, ale naopak cílevědomě řízeným procesem. I přesto by obojí mohlo vyznívat bohulibě, kdyby ovšem v prvním případě nešlo o předstupeň ke zrušení všech náboženství a k zavedení jednoho celosvětového – marxismu.  A kdyby tento proces, jdoucí ruku v ruce s migrační vlnou, nebyl likvidační směrem ke kulturám, tradicím a identitám jednotlivých národů tak, aby jeho výsledkem byla jednolitá šedá masa, pro kterou už označení „lidstvo“ možná nebude platit.

Věřících je mi líto – náboženství právě potvrzuje, že je pouze tím nejrafinovanějším prostředkem, jak lidstvo zmanipulovat napříč hranicemi (neplatí pro ty věřící, kteří k víře v Boha nepotřebují žádné doktríny). A pokud jde o migrační politiku – závěrečný bod přijaté deklarace zní: „Posílit globální řízení migrace“… Diví se někdo, že evropští politici jedno říkají a jiné dělají? Ke shrnutí obojího mě napadá věta, kterou jsem kdysi četla v jednom komentáři (a cituji, tak, jak byla napsána) : „Ľudia, vy neviete, kto proti Vám stojí! Tu pomože iba osobnosť typu Ježíša alebo Putina“.

A úplně na závěr ještě jednou video Jana Pavla II. a Assisi z roku 1986:

VICE-Babylón v Assisi.avi

VLADY ČR A MARXISMUS!!!!

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů


Nepřihlášený uživatel

#11913 Re: Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid

2016-11-18 19:10:37

#11907: - Re: Re: Re: Re: Re: G.Soros je původem Žid  

 Zjisti si co je NWO a tykovi h.... o jadernem konfliktu nepiš jen tu budou obcanske valky a nepokoje ale ne jaderna valka pak bude nasazen NWO projekt!!!!!!tady na petici o NWO atd mas hodne nez mlet nesmysle