Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11726

2016-11-08 12:34

odvolat vsechny ty co skodi nasi zemi,,Herman,DIENSBEIR,SABATOVA,HAMACEK,PROUZA-VLADA CSSD,MIGRANTI,,JE TOHO MOC,,CHTELA BYCH ZPET ČESKOU ZEM,,

Nepřihlášený uživatel

#11727

2016-11-08 17:02

myslim ,kdo je trochu rozumny a vidi co s nama dela vlada,Čssd.do jake zahuby nas zene,,V TETO ZEMI JSEM SE NARODILA.moje deti take ,vnoucatka ,,chci ,aby meli hezky zivot treba i jak jsem mela ja,,budu na strane presidenta Zemana,,mysli to s nama dobre,,
ZEMAN NA HRAD

#11728 Vy tím debilem skutečně jste! Tož asi tak, pane Horáčku.Volim Zemana ne idiota západního

2016-11-08 17:33

VOLIM ZEMANA NE NEJAKÉHO ZAPRODANCE A ZÁPADNÍ PLEVEL CO SI HRAJE NA HODNÉHO VLKA!!!!!!

Nevím, nakolik si uvědomujete, v jakém prostředí se dnes pohybujete,  s kým se stýkáte a s kým spolupracujete, komu jste přítelem a známým. Nacházíte se totiž  v prostředí, které je silně atomizováno antizemanovskou rétorikou, přecházející k nenávisti, odporu a hrubého osočování. Změnou osoby ve funkci prezidenta by  např. ve Vašem případě, byl na Vás vyvíjen představiteli  Pražské kavárny s.r.o., pravdoláskařů a dalších ohromný politický a společenský tlak na změnu Vašich postojů vůči státní politice, ale rovněž vztahů a postojů, které by nutně vedly k výrazné celospolečenské změně a politických  poměrů. Jakým směrem a s jakým výsledkem snad ani nemusím zmiňovat.

    Dělat nepolitickou politiku, chtít se zalíbit všem, být hodným strýčkem pro Západ i Východ, vyhovět tzv. pravičákům i levičákům, prozápadním i umírněným politikům, to milý pane Horáčku nejde. Pokud si myslíte že ano a Vy to jak říkáte neskrýváte, pak se jen potvrzuje co je zmíněno v úvodu a sice, abychom si nemysleli, že jste debil. My si to skutečně nemyslíme, my to víme, Vy tím debilem skutečně jste! Tož asi tak, pane Horáčku.

VICE-Majitel 20,000 knih a dříve i firmy na hazard: „Nemyslete si, že jsem debil, kdybych něco skrýval, tak nekandiduji!“


Nepřihlášený uživatel

#11729

2016-11-08 18:39

Evropská unie je nefunkční impérium na sklonku své existence. Nevidím jediný důvod pro setrvání v téhle uprchlíky vítající hydře.

Beďa

#11730 Re: Vy tím debilem skutečně jste! Tož asi tak, pane Horáčku.Volim Zemana ne idiota západního

2016-11-08 21:01

#11728: ZEMAN NA HRAD - Vy tím debilem skutečně jste! Tož asi tak, pane Horáčku.Volim Zemana ne idiota západního 

 Proč je najednou Horáček tak aktivní? Kde byl  za Husáka? Tenkrát se klepal jak sulc, dnes dělá frajera. Hajný v Rakousku seděl ani nedůtal, jak se bál Husáka. Kdepak,aby se ukázal na Hradě, no a nám nechyběl, byl klid. Kdo tu narušuje chod naší země? Jistě ne my, co sedíme doma. Jsou to ti, co se chtějí, přitom nemohou dostat k lizu. Mít moc nad naší zemí se jim zachtělo. Mě se zase zachtělo jim nepomáhat k moci dostat se na Hrad, jako za Hejvla, nepomáhat. Nechci se už nechat opíjet rohlíkem, to ne, když vidím, kdo se tam dere. Vexlak Horáček, hráč, gambler, hrůza, mezinárodní ostuda. Od takovýho šlověka ruce pryč, ten nepřinese nic dobrýho!


Nepřihlášený uživatel

#11731 KOMENTÁŘ: Trump - Václav Klaus ml.

2016-11-08 23:03

Co si budeme povídat, o našem životě se z velké části rozhodne zítra bez nás. USA jsou nejvlivnější světovou zemí a pro oblast Evropy, a hlavně střední Evropy to platí ještě víc.

Až na pár lidí (Čechy vlastnící americké občanství jako třeba ministr Dienstbier) to tedy budeme jen pasivně sledovat u televize nebo počítače. Nijak to neovlivníme.
Přesto v Americe probíhají volby přelomové. Mnoho let nazpět tu proti sobě stáli typově stejní kandidáti dvou velkých stran, hájící v jádru stejné hodnoty. Kandidáti se lišili zejména mediální dovedností (např. Obama býval zdatný řečník) a schopností dostat na svou stranu důležité vlivové skupiny (menšiny, církve…). Ale nebyl by velký rozdíl ve vnitřní ani zahraniční politice, ať by vyhrál ten, nebo ten.

Všichni svorně směřovali k rozvratu původních západních hodnot. Zejména těchto: stát je souhrn jednotlivců, nikoli souhrn minoritních skupin; hájíme obecná práva a individuální svobody každého – nikoli kolektivní práva menšin; bohatství země vzniká z práce, nikoli z čerpání dotací a vládních programů; moc státu (v USA – Washingtonu) má být co nejmenší; lidé přicházející do země se musí asimilovat a stát Američany, nikoli aby se stát přizpůsoboval jim; země, která nemá hranice – směřuje k zániku; primárním úkolem americké vlády není vybudovat globální vládu světa…

Teď číše přetekla a bělošská střední třída zahodila připravené karty republikánských primárek do koše. Povstal outsider – Donald Trump – a oprášil myšlenky předešlého odstavce. Na řadu lidí z šerého dávnověku zablikaly reaganovská hesla „People before Government“.

Volby jsou tak střetem dvou zcela opačných politických sil. Tak to má být!!! Vždyť si jen připomeňme nedávnou hrůzu českých krajských voleb, kde v jádru žádné rozdíly mezi kandidujícími subjekty nebyly a taky výsledné slepence koalic jsou na principu „pejsek s kočičkou vařili dort“ a nikomu to nevadí, a ani nemůže vadit (a nikoho to ani moc nezajímá).

Budete příště volit Bělobrádka, nebo Zaorálka? V čem se liší? V mediální dovednosti a schopnosti dostat na svou stranu důležité vlivové skupiny (třeba církve, odbory, média)? Ale v čem politicky?

Zkrátka kéž by i v ČR v dohledné době došlo k podobnému souboji, a ne jen ke kašírovanému (byť hysterickému) střetu typově stejných kandidátů hájících v jádru totéž (rozvrat původních západních hodnot). Radši i prohrát, ale stát na správné straně se správnou vlajkou.

Jo, ten boj je teď v Americe neuvěřitelně tvrdý. Velké korporace, velká média, univerzity i herci, zkrátka všechny elity vykreslují Trumpa jako ďábla a ohrožení pro svět a Ameriku. Svět se zmenšil a zglobalizoval – tj. rychle se to přenáší světem. I česká média, politici a elity popisují americké volby stejně.

Já to, s dovolením, vidím jinak. Jde (a možná naposledy s šancí vyhrát) o souboj přání a tužeb normálních Američanů s korporacemi. Nemyslím, že je Donald Trump dokonalý. Ani člověk zdvořilý k ženám jako Guth-Jarkovský, ani ekonomický libertarián. Je to však někdo, kdo se postavil zlu a zatím stojí.

Před brexitem jsem byl velmi skeptický a jsem skeptický i dnes. Můj pesimistický odhad výsledku, i tady na Novinkách, mi pak někteří předhazovali.

Tak to zkusím znovu. Trump prohraje, protože síly stojící proti němu jsou obrovské.
Pokud budu zase za vola – budu šťastný vůl.

Ve středu ráno bude jasno.

ŽIDOVSKE ZLO
Nepřihlášený uživatel

#11732 TALMUD ZDROJ ŽIDOVSKEHO ZLA VE SVĚTĚ

2016-11-09 06:07

ŽIDOVSKA SIONISTKA BARBARA L. SPECTRE ŘIKA ŽE EVROPA SE NENAUČILA BYT MULTIKULTURNI

 JA ŘIKAM PROČ SE ŽIDE NENAUČILI ŽIT S MUSLIMY A ČERNOCHY KDYŽ NAS BĚLOCHY POVAŽUJI ZA NEJVĚTŠI RASISTY NACKY A EXTREMISTY ASI KVULI TOMU ŽE NEJSME ŽIDE JSME GOJIMOVE A JAK JE PSANO V TALMUDU ŽIDE JSOU TI KTEŘI BUDOU VLADNOUT SVĚTU NAD VŠECHNY GOJIMY MEZI NEJZNAMĚJŠI ŽIDY PATŘI RODINA ROTHSCHILDU KTEŘI PACHAJ NEJVĚTŠI ZLO VŠUDE VE SVĚTĚ ABY ZISKALI MOC UŽ DNES OVLADAJI POLITIKY A MEDIA PŘIŠTĚ BUDOU ROZHODOVAT O TOM KDO NA TOMHLE SVĚTĚ BUDE ŽIT JAKO OTROK PRO ELITU VYVOLENICH A NEBO ZEMŘE PROTO DO VĚZENI NIKDY NEBUDOU ZAVIRANI ČERNOŠI KTEŘI ŠIŘI RASISMUS A XENOFOBII PROTI BĚLOCHUM

BLAHOPŘEJÍ

#11733 BLAHOPŘEJÍ DEMOKRATOVI Donald Trumpu konečně láska zvitezila a pravda nad zlem

2016-11-09 11:23

Donald Trump se stal 45. prezidentem Spojených států amerických! Hillary Clinton padla!

Donald Trump slibuje obrovské změny v politice USA. Tvrdé zakročení proti nelegální migraci. Tvrdé odmítání uprchlíků ze Sýrie. Podporu Bašára Asada v Sýrii. Spolupráci s Ruskem v boji proti ISIL. Zrušení sankcí proti Rusku. Uznání samostatnosti Krymu a jeho připojení k Ruské federaci. Restrukturalizaci NATO a změnu financování vojenské pomoci USA členským zemím NATO. V ekonomické sféře chce zavést ochranářská opatření amerického trhu, chce uvalit 35% daň na zboží amerických firem, které mají továrny mimo území USA a do země dováží produkci. Chce zcela překopat smlouvu volného obchodu NAFTA mezi USA, Kanadou a Mexikem. A nemá zájem na uzavření smlouvy TTIP. Místo ní chce jednotný trh s Velkou Británií. To ukazuje na posílení ekonomiky NYLONu.

VICE-Donald Trump se stal 45. prezidentem Spojených států amerických! Hillary Clinton padla!

VICE-Wikileaks vydává 1000+ e-mailů Clintonové války v Iráku - čtení je tady

VICE-WikiLeaks - Hillary Clintonová Email Archiv - External Link

Kazatel

#11734 Re: TALMUD ZDROJ ŽIDOVSKEHO ZLA VE SVĚTĚ

2016-11-09 11:34

#11732: ŽIDOVSKE ZLO - TALMUD ZDROJ ŽIDOVSKEHO ZLA VE SVĚTĚ  

SIONISTÉ NEJSOU VYVOLENÍ JDE VIDĚT ŽE JEN LHTÁŠ ALE FAKTA NEMÁŠ BRATŘE

Evropě svatá valka proti Evropanum a Bělochum potomkum Izraelitu a dalšim potomkum Abraháma,Izákovi,Isaacových synové (dále Saxsons), zaznamenaný v knize Genesis, má přijít k povolení.Jákobovikterá dostala jméno "Izrael".

Jak je sionistický cílem Judaization světa právě přinesl?

Jednoduše řečeno, to je děláno křesťanskými ministrů, z nejznámějších televizních evangelistů dolů na kazatele ve svém rodném městě, který je skrytý sionista nebo kteří prostřednictvím úmyslného propastné neznalosti si pořád myslí, že anti-Christ sionistický je jedním z boží vyvolený národ . Oni jsou opravdu aktivní podněcovatelé pro Lucifer povstání k Jehovovi-Bohu .

Jste začínal chápat, proč je důležité, abyste pochopili různé rodokmeny národů země v souvislosti s tím, co říká Bible o nich? Jak budete rozumět hru, pokud nemůžete identifikovat aktéry?

A Já si furt řikal proč Izrael čeka na J.Krista přichod a proč je na evropany udělan NWO puč pomocí Uprchlíku a proč Kazatelé a Apoštolové zvěstujou Boži pravdu a Kristovu všem národum co má přijit a co nás čeká

Tento svět zákon bude být "právo admirality" (které již zahájených v této zemi, jen o všech common law je pryč), podle kterého náš účet práv budou zrušeny.

Budete přestane být občané Spojených států amerických, ale osoby, subjekty nebo jednotlivci, kteří jsou léčeni ve stejném stavu a konání jako ti, kteří jsou obtěžováni na Internal Revenue Service. Inc ., Který je skrytý aplikací z admirality práva na základě předpokládané nebo skutečné smlouvy, které jste dobrovolně svůj vlastní do nevědomky.

Klamáni Luciferem vlci v rouše Beránčím 

Mohlo by to nikdy nebyla podezření, že pojmy politického sionismu by přišel ovládat tah liberální, stejně jako takzvané základní křesťanství. To je přes tuto konverzi sionistické aktivitě, že křesťané jsou klamáni do podezření, že nový světový řád má být zřízen v Jeruzalémě , je vůle Boží na Zemi.

VICE-Sionistický New World Order

VICE-Protokoly sionských mudrců

VICE-Protokoly múdrych ľudí Zion".


Nepřihlášený uživatel

#11735

2016-11-09 11:59

PROAMERICKÉ H

Gratulující Putin, šokovaná Evropa a strohá Asie. Svět tráví Trumpovo vítězství

Zatímco evropské politiky ze zavedených stran zvolení Donalda Trumpa vesměs znepokojilo, a ty německé dokonce šokovalo, ruský prezident Vladimir Putin je zřejmě spokojen. Alespoň se tak zdá z blahopřejného telegramu, který Trumpovi poslal..NOVINKY TY PROAMERICKÉ H ANI NEODKAZOVAT NA LŽI A HNUJ PROTI NAŠI VLASTI A HLAVĚ STÁTU!!!!!!To samé proti Demokratovi Trumpu 

FAKTA 

America Betrayed
Bush, bin Ládin, 9-11

tím Rhawn Josef, Ph.D.
University Press, 2. vydání ISBN: 0971644578
 

Prescott Bush a Standard Oil Rockefeller byl v obchodě s režimem Hitlera a nacisty od roku 1933 a v roce 1942, tři Bush podniky byly zabaveny americkou vládou, za porušení obchodování s nepřáteli zákona.

Tři generace Bush klanu se staly členy německé tajné společnosti: ". řádu lebky a kostí" Yale kapitola V Německu, Řád lebka kostí - také známý jako "The Brotherhood of Death" - vedla k Hitlerovi a obávané SS. Prescott Bush, přes jeho lodní společnost, se stal speciální "přítele" Himmlerův SS. - Stejný SS, který ve spojení s IG Farben, běžel koncentrační a slave pracovní tábory
Bushův klan a Rockefeller Standard Oil, byly v podnikání s IG Farben, stejně jako u Saúdů, kteří se také dohody s Hitlerem.
na konci druhé světové války a porážce Německa tisíce vysoce postavených nacistů a SS agenti byli přijati tím, že Bush-Rockefeller právník, Allen Dulles, do čeho by později se stal CIA. Allen Dulles, a později, George Bush, by se stal ředitelé CIA ...

Emaile od H.Clinton Syrie plán rozvratu a dohody s IS a převratu v Lybii a svženi Kadafího

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Syrie - External Link

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Lybia převrat a zabití Kadafiho - External Link


Nepřihlášený uživatel

#11736 Mohou zpozdit jen nevyhnutelné. I když přeměna ochotných lidí do božských bytostí je nevyhnutelná

2016-11-09 12:24

Pro božské mláďata vylíhnou, musí zlomit své skořápky.

To již byla zahájena v neviditelných říších, ale ještě nemůžeme vidět v konkrétním hmotném světě. K tomu, aby se skořápky na crack otevřené, musíme kritické množství lidských bytostí, které vzdát se své duše a dovolit nesmírně mocné energie ducha transformovat jejich smrtelné a omezených lidských těl do nesmrtelných, neomezených božskými těly.

Při dosažení tohoto kritického množství, budou cizinci a subjekty, které byly krmení na lidech prostě zmizí.

Nyní konečně musíme pochopit, proč jsou tak zoufalí při zastavení tohoto vznik božských bytostí všemi možnými prostředky:Aby narody nebyly Bohem a J.Kritem Spasení

mikročipů-hybridizace-GMO-chemtrails-záření-únosy, atd.

Satanské kulty s jejich VICE-stroje času , jsou schopni vidět budoucnost. Oni vědí, že nepovede. Mohou zpozdit jen nevyhnutelné. I když přeměna ochotných lidí do božských bytostí je nevyhnutelná, musíme podílet ochotně do porodního procesu. Jak můžeme pomoci? Každý z nás potřebuje říci "Ne, díky!" na zručných manévry inzerátů.

VICE-Cizinci,Ego,Duše národu 

 

Kazatel

#11737 Koneckonců, jako lidé, máme vlastní nesmrtelné, věčně se vyvíjející duše

2016-11-09 12:27

Koneckonců, jako lidé, máme vlastní nesmrtelné, věčně se vyvíjející duše. Vetřelci a démoni ne! Nemusíme se bát. Dělají! Všechny duchovní lidé jsou připravení přiznat, že jsou božské.

No, je čas jít náš rozhovor - a věřte naše duše, za každou cenu!

Kazatel

#11738 KŘEST A VIRA V j.KRISTA A BOHA A ŘEČ O VYTRŽENÍ

2016-11-09 12:33

To může mít pracoval v minulosti, ale ten čas je u konce. Neočekávejte, že buď dobrý, STO cizinci (Service-To-Ostatní), bude nám říct, jak stihnout práci. Již nemohou pomoci, protože se jedná o poprvé vůbec událost.

Pouze naše duše vědět, jak postupovat, a oni jsou skryty uvnitř našeho těla! VICE-Naše transformace do božských bytostí spočívá v našich vlastních rukou. Musíme odmítnout účastnit jako ochotné kontaktérů, unesené nebo Milabs, i když to znamená smrt našich fyzických těl.

JSME V PRÁVU SS NEJSOU VE VLÁDĚ

#11739 VOJÁCI V ZÁLOZE SOU STÍHÁNI ZA PRAVDU KDYŽ VLÁDA PORUŠUJE USTAVU A PRÁVA VLASTENCU

2016-11-09 12:52

VOJÁCI V ZÁLOZE SOU STÍHÁNI ZA PRAVDU KDYŽ VLÁDA PORUŠUJE USTAVU A PRÁVA VLASTENCU SE ZAČNE OHÁNĚT USTAVOU KDYŽ JIM TEČE DO BOT JINAČ NÁS PRODALI JAK PRASATA NA PORÁŠKU ISLAMIZACI EVROPY 

Velitel ozbrojené milice vyhrožoval střílením politiků. Dostal podmínku. Za obejití nepohodlné úřednice měl politik vzít úplatek 2 miliony. Sestry rozdělil odsun, setkání po 70 letech.

VICE-Velitel ozbrojené milice vyhrožoval střílením politiků.Dostal podmínku. Za obejití nepohodlné úřednice měl politik vzít úplatek 2 miliony. Sestry rozdělil odsun, setkání po 70 letech.


Nepřihlášený uživatel

#11740 ČSSD BERE UPLATKY OD USA ZA UPRCHLIKY TO SAME ANO,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

2016-11-09 13:15

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

ČR VLÁDA BERE UPLATKY ZA UPRCHLICKOU KRIZI PODVODNOU INVESTOVANOU G.SOROS

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT

 

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti.Soros byl dříve vyloučen pro tahání politických řetězců na Ukrajině , ale jako jedna poznámka odhalený v masivních DCLeaks mezipaměti je patrné, že globalistická rovněž usilovat o přímou manipulaci západních médií sladit s tímto politické agendy.S názvem " Ukrajina Media Projekt ," autoři Memorandum má přiznat, že"To není správné nezávislé žurnalistiky a my se mohou poškodit naši důvěryhodnost s novináři," ale že "novináři mohou vznikat příběhy, které nemají význam pro vyprávění se snažíme informovat nebo příběhy, které jsou kontraproduktivní (prosazování příběhy fašismu, atd.) "VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

 

 

 

2017-2018 OČEKÁVAN PŘICHOD DEMONU Z NEBES

#11741 Přízrak Říše - "Nad právem"-ONI NEPŘIJDOU NA ZEMI DEMONI ABY NÁS SPASILI 2017-2018

2016-11-09 14:54

Přízrak Říše - "Nad právem"

Dulce Základna je řízen radou:

  • Předseda představenstva je John Herrington .

  • Jim Baker of Tennessee je odkaz NSA / CIA Dulce.

  • Dům mluvčí Jim Wright z Dallasu v Texasu, třetí nejvyšší úřad národa, je pokladník v Dulce.

V současné době je boj o moc děje, jak Rep. William Thomas , R-Caiifornia, dát to,

"Část Jim Wright problému je, že nedokáže pochopit, co je spravedlivé a spravedlivé. Je to arogance moci".

Dokonce i mezi svými kolegy demokraty, mnoho najít Wright být nepříjemné, provozní stylu Wrightova ho opouští zranitelný.

Většina zasedání Dulce rady se konají v Denveru, Colorado a Taos v Novém Mexiku. Bývalý New Mexico senátor Harrison , veřejně známý jen jako "posledním člověkem na Měsíci" Schmitt má plnou znalostí Dulce. Byl jedním ze sedmi astronautů na prohlídku základny. V roce 1979 zastával "Zvířecí zmrzačení" konferenci v Albuquerque v Novém Mexiku. Tato částka byla použita k lokalizaci výzkumných pracovníků a zjistit, co se naučili o vazbách mezi "MUTE" operace a Alien / vládních obchodů.

Senátor Brian of Nevada, ví o "Ultra tajemství v krajině snů" a Dulce. Takže dělat mnoho jiní ve vládě, "to je to, co výzkumníci UFO jsou proti", takže buďte opatrní! Zabili, aby tyto informace v tajnosti, a čtením tohoto dokumentu, teď víte víc než oni chtějí, abyste věděli!

Mají také podmořské základny mimo nákladů na Floridě a Peru. Podrobnější informace budou zveřejněny vládou v návaznosti na plán přípravy na globální Alien zjevení , ve velmi blízké budoucnosti. Bude uvolněna Fotografie není to, videokazety, dokumenty, atd. Dávejte si pozor na agenty mezi vámi teď.

Koneckonců, fašistická skupina, uvnitř této země, měl John Kennedy zavražděn a dostal pryč s ním. Podívejte se na odkazy v rámci větších deštník, "Web" fašistického totalitní tajná policie státu, v rámci Pentagonu; JCS; DIA; Divize Pět FBI; DISC / DIS a CIA.

POZNÁMKA :

V Obranná vyšetřovací služby ( DIS ) - Jejich insignia je složený ze sluneční paprsky, růži a dýku, symbolizující "vyhledávání informací, důvěryhodnosti a nebezpečí".

Níže jsou uvedeny základní diagramy procesu tvorby umělých kříženců na úrovni # 7, v areálu Dulce:

VICE-HYBRIDI MEZI LIDMA DOKUMENTY A DNA MUTACÍ

VICE UFO JAKO FALEŠNY PŘICHOD MESIAŠE-Roger Morneau - zkušenost s démony

Phil Schneider , velmi statečný muž, který byl nedávno přišel o život kvůli tomu, co se zdá být poprava vojensko-style v lednu 1996. Byl nalezen mrtvý ve svém bytě s struna ještě omotal kolem krku. Podle některých zdrojů, on byl brutálně mučen opakován předtím, než je zabit. Phil Schneider byl ex-vládní inženýr, který se podílel na budování podzemních základnách. Byl jedním ze tří lidí, kteří přežili 1979 ohně boje mezi velkými Šedých a americkou inteligencí a vojenských sil na Dulce podzemní základny .

V květnu 1995 , Phil Schneider udělal přednášku o tom, co objevil. O sedm měsíců později byl mučen a zabittěmi, pro koho on předtím pracoval. Konečné akty Tento muž by neměl zůstat bez povšimnutí.

VICE-PHILIP SCHNEIDER - UNDERGROUND ALIEN BASES (FULL VERSION)

Níže jsou uvedeny základní diagramy procesu tvorby umělých kříženců na úrovni # 7, v areálu Dulce:

 

 


Nepřihlášený uživatel

#11742 2017-2018 OČEKÁVAN PŘICHOD DEMONU Z NEBES

2016-11-09 15:02

Pozadí DULCE BASS NEW MEXICO

Na konci roku 1987 jsem byl představen na Dulce dokladech UFO Research Group Quest International, UK. Tyto dokumenty diskutovat společnou Alien / vládní run zařízení v Novém Mexiku, USA. Ukazují a mluvit o kus kamery záběry z cizí chovné komory a nádrže držení co se zdá být šedé cizinci.Tyto dokumenty se vynořily v době, kdy Ufology kvetla po celém světě, pozorování vzrostly a vznik o

KRUHY V OBILICH A NA ZEMI
VICE-Crop Circles si třel nová generace zúčastněných pátrače.

Během této doby bylo mnoho podivných dokumenty přivádí do hladového veřejné doméně, podivnými zataženo pozadí znaky, jako je Bill Moore, Bill Hamilton a John Lear.

Každý z nich řekl matoucí, znepokojující příběh o člověku / cizí interakci podzemních základnách a tajnou vládou v srdci kosmické spiknutí. V roce 1987 mi dokument fascinovala - a kříž odkazoval se únosu příběhy a prohlášení údajný člen ochranky a pamlsky, cítil jsem, že celý příběh měl nějaký prvek pravdy. Téměř deset let později v roce 1996 prostřednictvím internetu jsem našel kus filmového materiálu, který byl označen AREA51.

To se ukázalo ukázat přesně stejné scény jako vydané v Dulce dokumentech téměř deset let dříve. Za jasného detailu velké vzpřímené nádrže může být viděn s tím, co opravdu jeví jako šedé cizince dovnitř!

VICE- DULCE BASS REALITA DOKUMENTACE A DUKAZE


Nepřihlášený uživatel

#11743 Re: KOMENTÁŘ: Trump - Václav Klaus ml.

2016-11-09 16:58


Nepřihlášený uživatel

#11744 Re: Re: KOMENTÁŘ: Trump - Václav Klaus ml.

2016-11-09 17:11

#11743: - Re: KOMENTÁŘ: Trump - Václav Klaus ml. 

 TYRANKU NIKDO NECHCE

Emaile od H.Clinton Syrie plán rozvratu a dohody s IS a převratu v Lybii a svrženi Kadafího

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Syrie - External Link

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Lybia převrat a zabití Kadafiho - External Link


Nepřihlášený uživatel

#11745 Re: BLAHOPŘEJÍ DEMOKRATOVI Donald Trumpu konečně láska zvitezila a pravda nad zlem

2016-11-09 17:28

#11733: BLAHOPŘEJÍ - BLAHOPŘEJÍ DEMOKRATOVI Donald Trumpu konečně láska zvitezila a pravda nad zlem  

 Velká gratulace, Donalde! Začínat z pozice naprostého, všemi zesměšňovaného outsidera, a přesto ve výsledku porazit kandidáta protěžovaného všemi možnými celebritkami, pseudoelitami a prolhanými médii, který vynaložil na svoji kampaň podstatně větší prostředky a v jehož vítězství ukazovaly všechny zfalšované průzkumy, to chce vážně fištróna. Je vidět, že máš Ameriku, na rozdíl od té namistrované důry, čím oslovit.

Petr Bezpič
Nepřihlášený uživatel

#11746 Trumpsong aneb žalostný to den pro Endrjů a jeho sluníčkové nohsledy

2016-11-09 18:04

 

Se smutkem na své tváři,

zírali dnes sluníčkáři,

na výsledky volebního klání,

jež slzy do očí jim vhání.

 

Hvězda Hillary nám pohasla,

nastala pro ně doba zlá.

Já si zpívám jampadampa

v USA si zvolili Trumpa.

 

A ty slizký Shapiro,

tvé angažmá skončilo.

Skončily tvé dny slávy,

ty poskoku Clintonovic krávy.

 

Ondráši, Ondráši,

lžeš jako když tiskne,

až se ti z huby práší,

Zeman ti jednu liskne.

 

Ondráši v tom šapitó

máš pořádně nablito.

Budoucnost růžově si nemaluj,

sbal šapitó a upaluj.

Upaluj, co ti síly stačí,

lidi na tebe se mračí.

 

Ondráši, Ondráši,

ať už jsi pryč za mořem,

tady tě všichni nesnáší,

už tě nechce tahle zem.

 

Ondráši v tom šapitó

máš pořádně nablito.

Zmiz a už se nevracej,

už nám tady nezvracej.

Nechcem slyšet tvoje rady

z americké ambasády.

BLAHOPŘEJU DOBRO NAD ZLEM VZDY ZVITEZÍ

#11747 Po brexitu a puči v Turecku je vítězství Trumpa definitivním ukončením vlivu Západu

2016-11-09 18:30

Po brexitu a puči v Turecku je vítězství Trumpa definitivním ukončením vlivu Západu a výhrou Východu, globalisté odvedli skvělou práci

Hillary Clintonová ve volbách prohrála na plné čáře, přesně tak, jako bylo od začátku jasné, že nevyhraje. A tím je potvrzeno, že odepisování Západu dospělo do své finální fáze, když po brexitu a akci v Turecku v USA zvítězil Trump. A co můžeme čekat dál?

Globalisté odvedli skvělou práci

Že se v současnosti zájmy globalistů, kteří v letošním roce velmi úspěšně pohřbily Západ v čele s USA, shodují se zájmy Číny a Ruska, které si dominantní vliv Spojených států rovněž nepřejí, v tomto směru globalisté skutečně odvedli skvělou práci – obzvláště, když výhra Clintonové by s velikou pravděpodobností znamenala celosvětovou válku, protože její touha po udržení Pax Americana by se nezastavila před ničím!

VICE-Po brexitu a puči v Turecku je vítězství Trumpa definitivním ukončením vlivu Západu a výhrou Východu, globalisté odvedli skvělou práci

VICE-Hillary Clintonová musí odstoupit - Cites falešné zprávy týkající se Sýrie "masakr "

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Syrie - External Link


Nepřihlášený uživatel

#11748 Levicoví extremisté protestují proti Trumpovi. Hoří popelnice i auta, rozbíjejí se výlohy

2016-11-09 20:52

Maskovaní mladí lidé s vysokým počtem cizinců protestují v ulicích proti výsledkům prezidentských voleb – tedy proti Donaldu Trumpovi. Média jim říkají „studenti“ a pyšně ukazují jejich pochody se zamaskovanými obličeji a zápalnými zbraněmi. V ulicích některých měst hoří auta. Účastníků jsou stovky.

„Nemůžeme jen nečinně přihlížet a nechat rasistu a sexistu, aby se stal prezidentem,“ řekl médiím student Adam. Demonstrace ohlásilo několik měst v Kalifornii.

Maskovaní lidé v kapucích s podílem cizinců vypadají spíše jako levicoví extremisté. Údajní studenti pálí popelnice, vozy a rozbíjejí výlohy. Doufáme, že opravdoví studenti by svůj nesouhlas neprojevovali jako extremisté.


Nepřihlášený uživatel

#11749 Americká burza po vítězství Trumpa prudce vzrostla

2016-11-09 22:52

Hlavní akciové indexy po otevření burzy na Wall Street prudce stouply. Do plusu zamířila i část evropských burz. Panika v reakci na vítězství republikána Donalda Trumpa v prezidentských volbách v USA během dne vyprchala.


Nepřihlášený uživatel

#11750

2016-11-10 10:14

Bídák Juncker už se lísá. EU nemohla přijít Trumpovi na jméno a už mu lezou do zadku.