Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11676 Re: Re:

2016-11-05 12:46

#11672: - Re:  NABOŽENSTVI A CIRKVE JSOU PODVOD

 UPLNĚ VŠECHNY NABOŽENSTVI JSOU PODVOD ISLÁM KŘESTANSTVI KATOLICKA CIRKEV  JUDAISMUS BUDHISMUS HINDUISMUS ŠINTOISMUS NABOŽENSKA INDOKTRINACE JE VELMI NEBEZPEČNA TAK JAK ŘIKAL RICHARD DAWKINS


Nepřihlášený uživatel

#11677 Re: Re:

2016-11-05 12:49


Nepřihlášený uživatel

#11678 Re: Re: Re:

2016-11-05 12:59

#11677: - Re: Re:  

 AJ TEN TVUJ ATEISMUS JE PODVOD ANI O TOM NEVIS


Nepřihlášený uživatel

#11679 Re: Re: Re: Re:

2016-11-05 13:04

#11678: - Re: Re: Re:  

 JSEŠ JAKO SLUNIČKAŘ A ANI O TOM NEVIŠ

SI DOBRY CHUDAK

#11680 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-05 13:13

#11679: - Re: Re: Re: Re:  

JEN ŘIKAM CO JE FAKT MY KŘESTANÉ SE VÁM NEREJPÁME VE VIŘE CO VĚŘITE KDOVI CO SI ZA BLUD KDYŽ TAK VYJIŽDIŠ PO KŘESTANECH TO DĚLAJ SLUNIČKÁŘI A VLASTENCI UŽ POCHOPILY ŽE KŘESTANÉ ZA TO NEMUŽOU ALE NWO A LŽIVA KNIHA KORÁNU JE TEŽKÉ TI NECO RIKAT SAK KAZDEJ VÍ ŽE J.PAVEL 2 CTIL TAKY SATANA VE VATIKANU ŠAK 5 JICH POŠLO A 3 POJDOU POSTUPEM DOBY PAPEŽOVÉ P.FRATIŠEK JE TEN 8 

Z.JANOVO 13 Šelma vystupující z moře

#11681 Americká Satanova církev prezentovala projekt Satanova pomníku

2016-11-05 13:30

Americká Satanova církev prezentovala projekt Satanova pomníku, který jeho následovníci hodlají postavit před budovou Kapitolu v Oklahomě, kde sídlí vláda státu.

VICE-Americká Satanova církev prezentovala projekt Satanova pomníku, který jeho následovníci hodlají postavit před budovou Kapitolu v Oklahomě, kde sídlí vláda státu.

Z.JANOVO 13
Šelma vystupující z moře
1Vtom jsem spatřil, jak z moře vystupuje šelma se sedmi hlavami a deseti rohy; na těch rozích měla deset korun a na hlavách rouhavé jméno. 2Šelma, kterou jsem spatřil, byla podobná pardálu, ale její nohy byly jako medvědí a její tlama jako tlama lva. Drak jí dal svou sílu, svůj trůn i velikou moc.
3Jedna z jejích hlav vypadala jako smrtelně zraněná, ale její smrtelná rána se uzdravila. Celá země šla v úžasu za tou šelmou 4a lidé se klaněli draku, který dal té šelmě moc; klaněli se i šelmě se slovy: „Kdo je podobný té šelmě? Kdo s ní může bojovat?“
5Dostala ústa, jež vedla pyšné a rouhavé řeči, a byla jí dána moc působit dvaačtyřicet měsíců. 6Ta ústa otvírala, aby se rouhala Bohu a urážela jeho jméno, jeho stánek i ty, kteří přebývají v nebi. 7Bylo jí dáno, aby svedla boj se svatými a přemohla je. Dostala moc nad každým kmenem, lidem, jazykem i národem: 8Budou se jí klanět všichni obyvatelé země, každý, jehož jméno není od stvoření světa zapsáno v knize života zabitého Beránka.
 
Americká Satanova církev prezentovala projekt Satanova pomníku,


Nepřihlášený uživatel

#11682 Re: Re: Re:

2016-11-05 14:53

#11676: - Re: Re:  

pako RICHARD DAWKINS smich velký

 J TEN EHM co keca a nema nic podloženo dukazy ani o tom svojim ateismu mozna je slavnej ale je blb..... a na reci nejakeho americkeho loutkare neskočim jak žvatlal neco o evoluci a jak ridit svet varka sr......... evoluce byla podvod a je to dokazatelne

 EVOLUCE JE PODVOD S OPICE K ČLOVĚKU

To nese ohromující podobnost s Gen 1: 1:

"Na počátku stvořil Bůh nebe a zemi."

Gene Bmp3 má sekvenci retrotransposon, který překládá do známého 1K 6:19,

"Copak nevíte, že vaše tělo je chrámem Ducha svatého, který je ve vás, kterého máte od Boha? Nejste sami."[Vi]

VICE-JUNK DNA

VICE-EVOLUCE HUMAN

KRYTON

#11683 Re: Americká Satanova církev prezentovala projekt Satanova pomníku

2016-11-05 17:38

#11681: Z.JANOVO 13 Šelma vystupující z moře - Americká Satanova církev prezentovala projekt Satanova pomníku 

 JA JSEM ANDROID JMENUJI SE KRYTON A PO SMRTI PUJDU DO KŘEMÍKOVÉHO NEBE


Nepřihlášený uživatel

#11684 Írán má stát blízkovýchodní mocností, která svým způsobem bude velet jak Evropě tak Číně

2016-11-05 17:40

Brexit je neplatný? A co když vůbec nešlo o Británii, ale o vzkaz Západu: „Ruce pryč od Sýrie!“

Ve stejném roce pak dochází k další velmi zásadní události, která s předchozími dvěma velmi souvisí, a to historická jaderná dohoda s Íránem.  Jednání se nekonečně táhla, uzavření dohody,  které znamenalo ukončení antiíránských sankcí uvítal nejen Írán, ale také EU – Mogheriniová ocenila podle ní velmi těžkou práci všech zúčastněných. „Je to rozhodnutí, které může otevřít cestu k nové kapitole mezinárodních vztahů. Myslím si, že je to znamení naděje pro celý svět,“ prohlásila představitelka EU. Odstranění antiíránských sankcí totiž má především ten efekt, že íránské energetické zdroje již budou moci nahradit ruské, a to nejen pro Evropu, ale i pro Čínu. Tím se Írán má stát blízkovýchodní mocností, která svým způsobem bude velet jak Evropě tak Číně a současně Evropu s Čínou propojí (Nová hedvábná stezka) a v souhrnu tak Východ převezme dominantní roli ve světě.

VICE-Brexit je neplatný? A co když vůbec nešlo o Británii, ale o vzkaz Západu: „Ruce pryč od Sýrie!“

 

Vlastenec

#11685 V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravicoví extremisté s migranty

2016-11-05 19:05

Policie přiznala, že na náměstí se uprchlíci stali terčem výhrůžek a útoků kameny poté, co byli tři žadatelé o azyl zadrženi kvůli podezření, že zranili Němce. Na devatenáctiletého Němce zaútočil dvacetiletý opilý běženec.

V polovině září se na náměstí v Budyšíně střetly desítky mladých imigrantů a pravicových radikálů. S násilnostmi tehdy začali podnapilí uprchlíci, které předtím pravicoví radikálové slovně provokovali. Policie musela bojující skupiny oddělit pomocí slzného plynu, někteří migranti pak házeli kamení a klacky i po strážcích zákona.

Čili přeloženo do normální, politickou korekcí nezprzněné řeči: Němci, kteří mají až po krk agresivity a drzosti ilegálních vetřelců, které nedobrovolně živí, projevili oprávněný hněv. Když jeden z vetřelců byl tak drzý, že napadl jednoho z Němců, z jejichž daní tato si tato pakáž kupuje chlast, cigára, chodí do českých bordelů, tak pohár trpělivosti přetekl. Je to jejich země, a už je na čase, aby si ji začali bránit.

Vlastenec

#11686 Moskevské úřady zavřely pobočku Amnesty International

2016-11-05 19:07

Úřady v ruském hlavním městě v pondělí zapečetily vstup do kanceláře pobočky Amnesty International (AI).

Správný postup AI jen škodí kde může, ty jejich lži už se nedají poslouchat. AI je nejlepším přítelem, obhájcem, zastáncem teroristů, kriminálníků všeho druhu. AI je rozvracečská organizace neomarxistů, které jsou naprosto lhostejná práva slušných a pracujících lidí, kterým nadřazuje práva lidského odpadu. Je potřeba tyto ochranářské zrůdy, co hájí práva pijavicím na sociálním systému a jim podobným neziskovým zločineckým organizacím zatnout tipec. Ignorovat, potírat.

Vlastenec

#11687 Soudní proces ohledně nošení hidžábu ve školách

2016-11-05 19:18

Žalobou studentky, které škola zakázala nosit hidžáb, se začal ve středu zabývat Obvodní soud pro Prahu 10. Dívka původem ze Somálska se u soudu po škole domáhá omluvy a symbolického finančního zadostiučinění. Ředitelku Střední zdravotní školy v Ruské ulici, stejně jako dívku, přišly podpořit desítky lidí, před jednáním nebyla nouze o emoce.

Už před začátkem jednání uspořádali před Justičním palácem Na Míčánkách krátkou tiskovou konferenci Václav Klaus ml. a František Stárek (oba ODS). K soudu dorazil i zástupce ombudsmanky Stanislav Křeček či poslankyně Jana Černochová (ODS).

„Tady nejde o náboženské svobody, ale o to, že když dítě propadne nebo je z nějaké minority, tak na vás naskáčou aktivisti i státní orgány a dělají řediteli peklo. Místo této ředitelky tady mohly stát desítky nebo stovky jiných ředitelů. V tomto chci paní ředitelku podpořit, hidžáby do českých škol nepatří,“ řekl před soudem Klaus ml.

Studentky školy podpořily ředitelku. Přímo v budově pak vášně rozvířily šátky na hlavách některých z přítomných žen. Zastánci ředitelky školy na ně pokřikovali, že jde o provokaci, případně ať se vrátí, odkud přišly. „Proč teda nosíš šátek, když jsi Češka?“ reagovala jedna z příznivkyň na odpověď jedné z žen, že se v České republice narodila. Žena se bránila, že nejde vůbec o šátek, nýbrž o princip svobody.

Dvě dívky odešly ze střední zdravotnické školy v roce 2013 údajně kvůli tomu, že jim vedení školy zakázalo nosit šátky zakrývající vlasy a krk. První den školy byly obě dívky v ředitelně vyzvány, aby sundaly šátek. Ředitelka přitom odmítla alternativní řešení jedné z dívek, že by měla zakryté vlasy a odhalený krk. Škola považuje nošení šátku v prostorách školy za nespolečenské.

Ředitelka: Dívka byla agresivní

Škola od počátku popírá uplatnění žaloby. Dívčiny argumenty jsou podle ní nepřesné, zavádějící a v mnoha ohledech nepravdivé. Jde údajně o případ tvrzení proti tvrzení. Podle jejího právního zástupce má škola právo v rámci zajištění bezpečnosti žáků stanovit pravidla odívání.

Škola také tvrdí, že obě dívky při nástupu do školy nepředložily potřebné dokumenty, ředitelka jim ale dala prostor, aby je dodaly. Dívka, která žalobu podala, prý dokumenty vůbec nedodala.

Soud ve středu vyslechl ředitelku školy Ivanku Kohoutovou. Podle ní proběhly před začátkem školního roku s oběma studentkami jednání ohledně jejich přijetí. Během setkání podle Kohoutové obě uchazečky o studium prokazovaly chabé znalosti českého jazyka, přesto, že měly doklady o absolvování základního vzdělání. Nicméně jim prý chtěli umožnit školu studovat.

Z bezpečnostních důvodů nemůžeme dělat odlišnosti mezi studenty, protože bychom tím ostatní diskriminovali. Dívky ale neměly potřebné dokumenty, které měly donést nejpozději v první školní den. To se ale v případě žalobkyně nestalo, místo toho donesla dívka žádost o ukončení studia. „Bouchla s papírem, na kterém byla žádost o ukončení studia, na stůl,“ komentovala situaci Kohoutová s tím, že dívka jako důvod ukončení studia uvedla nošení šátku.

Dívka prý byla podle ní agresívní a dupala nohama. „Pokud jsem žalobkyni říkala, že nedodržela naší oboustrannou dohodu, tak jsem jí řekla, že nedodržela dohodu, na základě níž měla přijít do školy s potřebnými doklady,“ uvedla Kohoutová.

Školní řád podle Kohoutové neumožňuje nosit pokrývku hlavy. „Výjimku z toho zákazu jsem udělila jednou, ze zdravotních důvodů,“ podotkla ředitelka s tím, že nikdy předtím neřešila problém týkající se muslimského šátku. „Z bezpečnostních důvodů nemůžeme dělat odlišnosti mezi studenty, protože bychom tím ostatní diskriminovali,“ prohlásila Kohoutová.

Dívek se zastala věčně zakomplexovaná ombudsmanka Anna Šabatová, které činí nesmírné potěšení, když škodí našim lidem. Podle ní se staly oběťmi nepřímé diskriminace, protože muslimský šátek je projevem jejich náboženství. Veřejná ochránkyně práv také uvedla, že řád školy odporuje ústavnímu pořádku České republiky, školskému i antidiskriminačnímu zákonu.

Hájením tzv. "práva na šátek" tihle odporní aktivisté, rozmlsaní evropskou svobodou a tolerancí, plivou na desítky a stovky milionů muslimských žen, které ten hadr nosit nechtějí, ale musí, jinak je zmlátí, zavřou doma, polijí kyselinou, uvězní, popraví apod.

Vlastenec

#11688 Afghánec znásilnil v pražské nemocnici sestřičku!!

2016-11-05 19:27

Policie vyšetřuje znásilnění sestřičky v pražské nemocnici

Pražská policie zadržela cizince, kterého podezřívá ze znásilnění zdravotní sestry v nemocnici z počátku týdne. Policie bližší podrobnosti neuvedla, pro muže žádá vazbu.

Napadení sestry se odehrálo v noci na pondělí. Podle agentury aktu.cz jde o Afghánce, který osahával sestru v Nemocnici Na Bulovce v době, kdy v budově téměř nikdo nebyl.

Muž do Česka přišel z Afghánistánu a zatím tu nemá trvalé bydliště. V nemocnici byl s rodinou, uvedla agentura Aktu.cz s tím, že jeden ze členů jeho rodiny je tu hospitalizovaný.


Nepřihlášený uživatel

#11689 NOVINKY ZASE PROPAGANDA HNUS FUJ

2016-11-05 19:40

PROAMERICKÉ BLITKY LŽI Bojovníci Islámského státu zasáhli ruský vrtulník

Islámský stát (IS) se pochlubil videem, na kterém ukazuje zničení ruského vrtulníku. Došlo k němu v syrské provincii Homs. Ruské ministerstvo obrany potvrdilo, že byl zasažen bitevní vrtulník Mi-35M, ale posádce se podařil bezpečný návrat na základnu Hmejmím.

VICE-Bojovníci Islámského státu zasáhli ruský vrtulník

POSÁDKA BYLA ZACHRÁNĚNA A RUSKA FEDERACE SI PAK ODPALILA  DETONACI VRTULNIK ABY SE TOHO NEZMOCNIL PLACENY SPOJENEC USA

VICE-Como John McCain ha Paralizado la Guerra de Obama contra ISIS

 VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii


Nepřihlášený uživatel

#11690 Re: Soudní proces ohledně nošení hidžábu ve školách

2016-11-05 19:52

#11687: Vlastenec - Soudní proces ohledně nošení hidžábu ve školách 

 PAK SEM DÁVEJ ODKAZE KDO TOHLE VŠE PIŠE J VYPADA TO JAKO SMYŠLENE HLAVNĚ O RUSKU A UPRCHLICI V EVROPĚ NEMAJ CO DĚLAT NIC JIM NEHROZI JE TO INVAZE EVROPA SI MA HAJIT SVE NARODY NE CIZAKY TY NEJSOU CHLEBODARCI ALE EKONOMICKY ZÁPADNI DESTABILIZATOR EVROPY


Nepřihlášený uživatel

#11691 21 PROSINEC 2012 O CO ŠLO ZA MANIPULACI

2016-11-06 09:19

MUŽE MY NĚKDO VYSVĚTLIT CO VUBEC MĚL ZNAMENAT 21 PROSINEC 2012 PREJ KONEC SVĚTA TEN SICE V BUDOUCNU NASTANE KVULI VALEČNYM KONFLIKTUM HLADOMORUM A CHUDOBĚ  ALE MUŽE MY NĚKDO VYSVĚTLIT O CO ŠLO OHLEDNĚ DATUM 21 PROSINCE 2012 NEUSTALE SE MLUVILO O KONCI SVĚTA A O MAJICH A AMERIKA NEUSTALE PROGRAMUJE LIDI HLAVNĚ HOLLYWOOD KTEREJ VLASTNI ŽIDOVŠTI SIONISTE

 


Nepřihlášený uživatel

#11692 Re: V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravicoví extremisté s migranty

2016-11-06 10:17

#11685: Vlastenec - V saském městě Budyšín (Bautzen) se ve v úterý večer opět střeli pravicoví extremisté s migranty 

 Nevím jestli je to cílené, ale sluníčkářské vlády to asi tak chtějí. To skončí občanskou válkou a ti rádoby politici skončí na šibenici. A policie se nakonec přidá k lidu, vždyť jsou jedni z nich. Davový lynč, nebojíte se toho vlastizrádci jak u nás tak v celé únii ? Nechtěl bych to zažít, ale lidem dojde trpělivost když nemají zastání a imigranti se tu začínají roztahovat a ohrožovat obyvatelstvo s tichým souhlasem svých vlád...


Nepřihlášený uživatel

#11693 Re: 21 PROSINEC 2012 O CO ŠLO ZA MANIPULACI

2016-11-06 10:26


Nepřihlášený uživatel

#11694 Re: Re: 21 PROSINEC 2012 O CO ŠLO ZA MANIPULACI

2016-11-06 11:54

#11693: - Re: 21 PROSINEC 2012 O CO ŠLO ZA MANIPULACI  

 ANGLICKY NEUMIM NENI TO NĚKDE V ČEŠTINĚ


Nepřihlášený uživatel

#11695 Re: Re: Re: 21 PROSINEC 2012 O CO ŠLO ZA MANIPULACI

2016-11-06 11:58

Kazatel

#11696 Znaky Satana na zemi Dukazy a Fakta USA je triznena Božíma pohromama tornada,povodné,zemetřesení,atd

2016-11-06 12:59

BOŽI ZNAMENÍ NA ZEMI KDE BYL SVRŽEN SATAN A KLAME NARODY A KRÁLE A SOUDCE

Zjevení 6:12-17

A hle, když rozlomil šestou pečeť, nastalo veliké zemětřesení, slunce zčernalo jako smuteční šat, měsíc úplně zkrvavěl a nebeské hvězdy začaly padat na zem, jako když fík zmítaný vichrem shazuje své pozdní plody, nebesa zmizela, jako když se zavře kniha a žádná hora a žádný ostrov nezůstaly na svém místě. 

Králové země i velmoži a vojevůdci, boháči a mocní - jak otrok, tak svobodný, všichni prchali do hor, aby se ukryli v jeskyních a skalách, a volali k horám a skalám: "Padněte na nás a skryjte nás před tváří toho, který sedí na trůnu, a před hněvem Beránkovým!" Neboť přišel veliký den jeho hněvu; kdo bude moci obstát? Krvavý Měsíc a Super úplněk 28.9.2015  

Zjevení 8:10-11

Zatroubil třetí anděl, a zřítila se z nebe veliká hvězda hořící jako pochodeň, padla na třetinu řek a na prameny vod. Jméno té hvězdy je Pelyněk. Třetina vod se změnila v pelyněk a množství lidí umřelo z těch vod, protože byly otráveny.

26.4. 1986 došlo v Černobylu (Pelyněk) k havárii jaderné elektrárny

Zjevení 13:14-18 RFIDčip

Bylo jí dáno dělat znamení ke cti první šelmy a svádět jimi obyvatele země; rozkazuje obyvatelům země, aby postavili sochu té šelmě, která byla smrtelně zraněna mečem, a přece zůstala naživu. Je jí dáno, aby do sochy té šelmy vdechla život, takže ta socha mluvila a vydala rozkaz, že zemřou všichni, kdo před ní nepokleknou. A nutí všechny, malé i veliké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch, aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména. To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo šest set šedesát šest.

Srovnání babylonské věže na obraze (P. Brueghel, 1563) a dnešního sídla EU. Evropská unie prosazuje ničení křesťanských a demokratických základů, oslabování tradiční rodiny a národnostního cítění, genderismus, oslavy sexuálních deviací. Spoutává vše byrokracií a normováním. Naplno otevřela Evropu vlně migrantů a připravila půdu pro výbuchy hněvu a občanskou válku. Naplňuje tak proroctví o hněvu, smilstvu, zmatení jazyků a pádu veliké říše?

Zjevení 14:8-18

Za ním letěl druhý anděl a volal: "Padl, padl veliký Babylón, který opojil všechny národy svým smilstvím a dal jim pít z poháru hněvu."
Za nimi letěl třetí anděl a volal mocným hlasem: "Kdo kleká před šelmou a před její sochou, kdo přijímá její cejch na čelo či na ruku, bude pít víno Božího rozhorlení, které Bůh nalévá neředěné do číše svého hněvu; a bude mučen ohněm a sírou před svatými anděly a před Beránkem. A jeho muka neuhasnou na věky věků a dnem ani nocí nedojde pokoje ten, kdo kleká před šelmou a jejím obrazem a nechal si vtisknout její jméno. Zde se ukáže vytrvalost svatých, kteří zachovávají Boží přikázání a věrnost Ježíši."

New York Blackout 2003. Slunce vychází nad Manhattanem během výpadku elektrické sítě na severovýchodě USA a v Kanadě. Přes 50 milionů lidí bylo bez elektřiny.
V USA dochází každý rok k výpadkům elektřiny na rozsáhlých územích.

Ze Slunce může být vyvržen oblak plazmy, který by vyvolat na Zemi silnou geomagnetickou bouři s výpadkem elektrické a komunikační sítě. Zvláště ohrožena je Severní Amerika

Zjevení 16:2-12

První anděl šel a vylil svou nádobu na zem: a zlé, zhoubné vředy padly na lidi označené znamením dravé šelmy a klekající před jejím obrazem. Druhý vylil svou nádobu na moře: a změnilo se v krev jako krev zabitého a všechno živé v moři zahynulo. Třetí vylil svou nádobu na řeky a prameny vod: a změnily se v krev...
Čtvrtý anděl vylil svou nádobu na slunce: a byla mu dána moc spalovat lidi svou výhní...
Pátý anděl vylil svou nádobu na trůn šelmy: a v jejím království nastala tma, lidé se bolestí hryzali do rtů a trýzněni vředy rouhali se nebeskému Bohu, ale neodvrátili se od svých činů. Šestý anděl vylil svou nádobu na velikou řeku Eufrat: a její voda vyschla, aby byla připravena cesta králům od východu slunce.Vody v řekách a jezerech se od roku 2011 v řadách zemí po celém světě (Afrika, Francie, Čína, USA, Indie, Rusko…) mění v červenou. Lidé přesně neví, co to způsobuje. Někdo říká, že je to květ řasy. Jak ale v ledové vodě může kvést řasa? To je pochopitelně nesmysl, to jsou jen satanovy (dokonalé) lži. Je to Boží znamení – znamení toho, že žijeme v posledních časech. Konec světa (druhý příchod Ježíše) se nezadržitelně blíží!

Loď vržená do ulice města Coquimbo vlnou tsunami při zemětřesení v Chile.
V září 2015 zasáhlo stát Chile zasáhlo silné zemětřesení (magnituda 8,3). Přes 1 milión lidí muselo být evakuováno. Zemětřesení pohnulo zdánlivě nepatrně zemskou osou ale následky změny osy budou veliké.

Zjevení 16:12-17

Šestý anděl pak vylil svůj koflík na tu velikou řeku Eufrat a její voda vyschla, aby byla připravena cesta králům od východu slunce.
Tehdy jsem uviděl z úst draka, z úst šelmy a z úst falešného proroka vycházet tři nečisté duchy podobné žabám. Jsou [to] duchové démonů, kteří konají divy a vycházejí ke králům země a celého světa, aby je shromáždili k bitvě toho velikého dne Všemohoucího Boha.
"Hle, přicházím jako zloděj. Blaze tomu, kdo bdí a střeží svá roucha, aby nechodil nahý a nebyla vidět jeho hanba." A shromáždil je na místo, které se hebrejsky jmenuje Armageddon.
Sedmý anděl pak vylil svůj koflík na ovzduší a z nebeského chrámu vyšel od trůnu mocný hlas: "Stalo se!"

CO NÁS EVROPANY ČEKÁ A NEMINE 

MATOUŠ 24-Is v Evropě svatá valka proti Evropanum a Bělochum potomkum Izraelitu a dalšim potomkum Abraháma,Izákovi,Isaacových synové (dále Saxsons), zaznamenaný v knize Genesis, má přijít k povolení.Jákobovikterá dostala jméno "Izrael".VICE-Kdo jsou skutečné Izraelité ?
Počátky porodních bolestí
1Tehdy Ježíš odešel z chrámu. Cestou k němu přistoupili jeho učedníci, aby mu ukázali chrámové stavby. 2On jim ale řekl: „Vidíte to všechno? Amen, říkám vám, že tu nezůstane kámen na kameni. Všechno bude zbořeno.“
3Když se pak posadil na Olivetské hoře, přistoupili k němu učedníci o samotě. „Řekni nám, kdy to bude?“ ptali se. „Jaké bude znamení tvého příchodu a konce světa?“4Ježíš jim odpověděl: „Dávejte pozor, aby vás někdo nesvedl. 5Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: ‚Já jsem Mesiáš‘ a svedou mnohé. 6Až uslyšíte válečný hluk a zprávy o válkách, hleďte, abyste se nestrachovali. Musí to přijít, ale to ještě nebude konec. 7Národ povstane proti národu a království proti království a na různých místech vypuknou hladomory a zemětřesení. 8To všechno jsou jen počátky porodních bolestí.9Tehdy vás budou trápit a zabíjet a kvůli mému jménu vás budou nenávidět všechny národy. 10Tehdy mnozí odpadnou a budou se vzájemně zrazovat a nenávidět 11a povstane mnoho falešných proroků a svedou mnohé. 12A protože se rozšíří špatnost, láska mnohých vychladne. 13Kdo však vytrvá až do konce, bude zachráněn. 14Toto evangelium o Království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům. A potom přijde konec.“

Zabiti doktrinou IS a v ty dny nový zakon falešné naboženství Korán!!!!
1. Tesalonickým 4,16: „Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

Kazatel

#11697 Hospodářská apokalypsa - finanční krize 2014-2016 Šelma pusobeni na Evropu

2016-11-06 13:23

Zjevení Janovo 13:16-17

A působí, aby všem, malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům, bylo dáno znamení na pravou ruku nebo na čelo a aby nikdo nemohl kupovat ani prodávat, jedině ten, kdo má znamení nebo jméno té šelmy nebo číslo jejího jména. 

Hospodářská apokalypsa - finanční krize

Nenastala právě nyní, poprvé v našich dějinách, taková situace? Probíhá postupné rušení anonymních plateb v hotovosti a zavádění povinného elektronického bankovnictví s nutností jakoukoliv transakci potvrdit svou jednoznačnou identifikací. Ujímá se vlády nad obchodem apokalyptická bestie? Bude všechny nutit, aby přijali její znamení moci - čipy či jiné elektronické identifikátory umožňující totální kontrolu člověka?

Apokalyptickou bestií by pak byly nadnárodní mocenské struktury budující globální říši  označovanou dnes nejčastěji jako Nový světový řád - The New World Order (NWO). Jejich ideologií, napohled líbivou a lákavou, je neoliberalismus, globalismus, vše pod maskou tzv. boje za lidská práva. Viz Hospodářská apokalypsa - Bestie a její vláda nad obchodem.

Hospodářská válka, ekonomické sankce-Národní bezpečnostní strategie USA z února 2015.Globální vůdcovství Ameriky zůstane nepostradatelné a USA budou vládnout světu i silou.Hned v úvodu se uvádí, že USA bude i nadále určovat tempo globální ekonomiky. Cílené ekonomické sankce zůstanou efektivním nástrojem boje proti všem nezodpovědným činitelům.

Alternativní hospodářské organizace-Brazílie 2014 - setkání představitelů zemí BRICS

Shromažďování zlata-Symbol ruského rublu před bankou Rossija v Moskvě (1. banka používající výhradně rubl) 30.3.2014. Zlatý znak rublu je symbolem Centrální ruské banky.

Konec petrodolaru-Dříve byly měny, včetně dolaru, vázány na zlaté rezervy. Vazba dolaru na zlato byla přetržena v roce 1971

Finanční reset-David Rockefeller (*1915) ,


Nepřihlášený uživatel

#11698 NOVINKY TY PROAMERICKÉ H ANI NEODKAZOVAT NA LŽI A HNUJ PROTI NAŠI VLASTI A HLAVĚ STÁTU!!!!!!

2016-11-06 14:54

PROAMERICKÉ H U šestnácti Čechů našli lékaři virus zika, olympionici mezi nimi nejsou

Na virus zika se v Česku nechalo testovat asi 800 lidí, u šestnácti z nich se infekce potvrdila. Dalších patnáct lidí mělo protilátky po prodělané infekci. Sdělila to Hana Zelená, vedoucí oddělení virologie ze Zdravotního ústavu v Ostravě, kde pracují s potvrzovacím testem schopným prokázat přítomnost protilátek na virus zika. Mezi nakaženými nebyl nikdo z olympioniků či paralympioniků z letošních her v Brazílii.NOVINKY TY PROAMERICKÉ H ANI NEODKAZOVAT NA LŽI A HNUJ PROTI NAŠI VLASTI A HLAVĚ STÁTU!!!!!!

VIRY jako nastroj ke snižení civilizace

VICE-VIRY jako nastroj ke snížení civilizace-Zika,AIDS,Chřipka,Ebola,Sars,Vakciny


Nepřihlášený uživatel

#11699 Jak fašité zneužili starého člověka pro svržení prazidenta

2016-11-06 15:13

PROAMERICKÉ H Zeman vyzval Hermana, aby z vlády odešel

Ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL) by měl z vlády odejít. V souvislosti s kauzou okolo neudělení vyznamenání Jiřímu Bradymu a setkání ministra s dalajlamou to prohlásil prezident Miloš Zeman. Řekl to v rozhovoru Parlamentním listům. Ministr Herman v reakci uvedl, že pan prezident má právo vyslovit vlastní názor.NOVINKY TY PROAMERICKÉ H ANI NEODKAZOVAT NA LŽI A HNUJ PROTI NAŠI VLASTI A HLAVĚ STÁTU!!!!!!

„Brady a medaile“ – video pro všechny fraškou unavené

Odkaz na vložené video se objevil v diskusi na zdejších stránkách a je od čtenáře Lex Druid. Při vší úctě k panu Bradymu a ke všemu, čím byl nucen projít (a čím prošli všichni, kteří zažili holokaust), na frašku, v jakou se jeho životní příběh změnil a jak byl zneužitý pro zájmy těch, kterým dle mého o pana Bradyho jde až v poslední řadě, se vložené video zdá být nejlepší odpovědí.

Celý ten dav na obrázku, stejně jako zmanipulovaný dav 28. října na Staroměstském náměstí, byl jen fraškou a nezbývá než žasnout nad „charaktery těch, kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

VICE-„Brady a medaile“ – video pro všechny fraškou unavené


Nepřihlášený uživatel

#11700 Re: Soudní proces ohledně nošení hidžábu ve školách

2016-11-06 15:32

#11687: Vlastenec - Soudní proces ohledně nošení hidžábu ve školách 

Škola má jistá pravidla, která musí všichni dodržovat. Nemyslím si že se všem studentům všechna pravidla líbí. Každý má dvě možnosti, buďto se přizpůsobit, nebo studovat jinde. Nebo bude u soudu, že někde nesmím nosit piersing, nebo něco jiného?