Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11651

2016-11-04 06:42

MICHAL HORAČEK JE KRETEN PĚSTOVANY STBAKY STEJNĚ JAKO BYL VACLAV HAVEL

 


Nepřihlášený uživatel

#11652 Re: Re: Maďarský řidič kamionu a imigranti v Calais 2016

2016-11-04 07:03

#11648: Beďa - Re: Maďarský řidič kamionu a imigranti v Calais 2016 

 To je všechno daň za to, že jsou multikulti, my tohle nesmíme dopustit, nesmíme to nechat zajít tak daleko jako oni!


Nepřihlášený uživatel

#11653 Re: Maďarský řidič kamionu a imigranti v Calais 2016

2016-11-04 07:30

WikiLeaks Preess

#11654 WikiLeaks odkryti H.clintonové obvinění s Korupce

2016-11-04 10:15

 

FBI: Soukromý server Clintonové byl hacknutý nejméně pětkrát. Vyšetřování nadace Billa a Hillary skončí zřejmě obviněním z korupce!

Televize FOX News a její moderátor Bret Baier uveřejnili nejnovější podrobnosti od FBI, která už více než rok vyšetřuje rodinnou nadaci Clintonových, The Clinton Foundation. Z průběhu vyšetřování, které se podle slov FBI blíží ke konci právě v těchto dnech, vyplývá prakticky jednoznačně, že FBI vznese oficiální obvinění proti nadaci a jejím jednatelům, tzn. proti manželům Clintonovým. Je to velmi pravděpodobné, uvedl televizi FOX News zdroj z FBI [1]. Schyluje se tady k neuvěřitelnému skandálu. Pokud by Hillary Clinton byla opravdu zvolena prezidentkou, stala by se prvním prezidentem v historii, který bude čelit během své funkce kriminálnímu vyšetřování. A ta obvinění jsou opravdu závažná. Prvním obviněním bude korupce. Emaily a dokumenty, které FBI posbírala ze zařízení spolupracovníků Hillary, zcela jasně odhalují, že Hillary Clinton v době, kdy byla ministryní zahraničí, zneužívala svoji funkci pro získávání prostředků od dárců své nadace, ale především používala nadaci jako pračku na peníze, na úplatky. Server byl také nejméně 5x hacknutý, uvedla FBI.

VICE-FBI: Soukromý server Clintonové byl hacknutý nejméně pětkrát. Vyšetřování nadace Billa a Hillary skončí zřejmě obviněním z korupce!

WikiLeaks

VICE-RELEASE: The Podesta Emails Part 28 – DoJ/FBI/Huma special


Nepřihlášený uživatel

#11655 Ti, kdož nesouhlasí s Horáčkem jsou automaticky označeni za Zemanovy voliče, hlupáky a vidláky.

2016-11-04 10:28

DALŠÍ FAŠISTICKÝ UTOK NA PREZIDENTA DEMOKRATICKY ZVOLENÉHO!!!!!!

Michal Horáček oficiálně oznámil kandidaturu na Hrad. Nedostupné video a antizemanovská akce na „Staromáku“

Michal Horáček, textař, producent a bývalý spolumajitel sázkové kanceláře Fortuna, se chce na začátku roku 2018 utkat v přímé volbě o post prezidenta republiky. „Moc bych si přál, aby se země úsměšků, proměnila v zemi úsměvů,“ říká Horáček a napsal to i do svých volebních materiálů. „Mstivost je to, co musíme z veřejného prostoru odstranit,“ prohlásil.

Horáček doteď prakticky na nic neřekl nějaký názor. Hezké je, že jezdí po českých zemích aby se dozvěděl od lidí, co má říkat .. +109/−31

Myslím si, že projevy „rádobyintelektuálů“ v Praze a označování voličů Zemana za hlupáky a vidláky, mají opačný účinek, než si sami tito „správní“ voliči myslí. Myslím, že se nerozhodnutí voliči natruc přikloní k Zemanovi. +173/−55

Ti, kdož nesouhlasí s Horáčkem jsou automaticky označeni za Zemanovy voliče, hlupáky a vidláky.

VICE-Michal Horáček oficiálně oznámil kandidaturu na Hrad. Nedostupné video a antizemanovská akce na „Staromáku“


Nepřihlášený uživatel

#11656 Proti Brexitu je v britském parlamentu 73% poslanců

2016-11-04 10:55

VIDEO: Žádný Brexit nebude! Ne bez souhlasu britských poslanců. A ti jsou ostře proti Brexitu! Hrozí Británii občanská válka? Vrchní soud v Londýně ovládli globalisté! [CZ Titulky]

Globalisté přicházejí o kontrolu nad USA, nechtějí vizi New York – Londýn

K čemu se tedy globalisté odhodlali? Využili svého vlivu v Londýně a pokusili se zablokovat Brexit. Tím vznikne v Británii napětí, občanské nepokoje. Oslabí se národní řídící procesy, národní elity budou mít plné ruce práce s tím, aby nevypukla občanská válka mezi dvěma zhruba stejně velkými tábory obyvatel. Kdo bude ale první po ruce jako zachránce? Globalisté! K čemu totiž může dojít? Pokud Nejvyšší soud rozhodne, že Vrchní soud rozhodl správně a poslanci zamítnou v následném hlasování Brexit, bude se muset vláda Theresy May paradoxně a ironicky obrátit na Evropský soudní dvůr, aby rozhodl, jestli projev přímé demokracie (referenda) je pro vládu a hlavně pro parlament závazným aktem, anebo vyšší moc má zastupitelská forma demokracie, skrze poslance. Toto není nijak v Británii kodifikováno, Velká Británie nemá totiž vůbec vlastní Ústavu. To je docela šok, ale je to dáno historicky vznikem konstituční monarchie a dělbou moci mezi Královnu a Parlament. Ústavu nahrazují zákony a kodifikovaná rozhodnutí poslanců a lordů horní komory.

VICE-VIDEO: Žádný Brexit nebude! Ne bez souhlasu britských poslanců. A ti jsou ostře proti Brexitu! Hrozí Británii občanská válka? Vrchní soud v Londýně ovládli globalisté! [CZ Titulky]

VICE-GLOBAL EU-BREXIT-UPRCHLICI-PAŘÍŽ- 2015

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Proč by Evropa měla Pozor Turecka

#11657 Vedoucí představitelé EU nabídli Turkey velmi velkorysý balík sestávající ze tří miliard eur na pomo

2016-11-04 11:11

 

Vedoucí představitelé EU nabídli Turkey

 

velmi velkorysý balík

 

sestávající ze tří miliard eur na pomoc,

 

ale za jakou cenu do Evropy?

 

Předseda Evropské rady Donald Tusk , který se stane být dějepisu absolvent, se zdá, že nebyly věnovat velkou pozornost během svých studií.

To jasně vypadá, jako kdyby minul tuto důležitou lekci z francouzského politický myslitel Alexis de Tocqueville :

"Historie je galerie obrázků ve kterých je několik originálů a mnoho kopií."

Bývalý polský premiér oznámil koncem minulého měsíce na svém oficiálním Twitteru úvahu, že summit EU-Turecko naplánováno na 29. listopadu byla určena k,

"Re-posílit naše vztahy a kmenových migračního toku."

Toto rozhodnutí bylo provedeno ve světle nejhorší uprchlické krizi od druhé světové války.

Podle dohody z minulého měsíce o akčním plánu na podporu Turecka při zmírnění uprchlíka zátěž Evropy, evropští představitelé nabídl Turecku velmi velkorysý balík skládající se ze tří miliard eur ve formě pomoci v průběhu dvou let, což je zmírnění vízových omezení a fast-sledování svých EU členství proces.

Zakázka byla popsána mnoho jako "špinavé dohody", vzhledem k tomu, že by mohl nemít konsensu mezi členskými státy EU, pokud jde o jeho financování.

Zatímco pět set milionů EUR pochází z rozpočtu EU, zbývající dvě a půl miliardy eur bude pocházet z příspěvků členských států, kde je požadovaná částka z každé z nich je na základě stejného vzorce použité pro stanovení příspěvků členských států do rozpočet EU.

To znamená, že Německo bude muset zaplatit nejvíce (534 milionů eur), následované Velkou Británií (410 milionů eur) a ve Francii (386 milionů EUR).

Navzdory tomu, že Berlín je největším přispěvatelem, německá kancléřka Angela Merkelová , jejíž ochotu vzít na sebe téměř milion uprchlíků letos v létě se položila pod obrovským politickým tlakem doma, rozešel se s protokolem k návštěvě prezident Recep Tayyip Erdogan před volbami ve své zemi a vyvíjet tlak na zbytek členských států EU, aby dokončily dohodu.

Avšak samotná myšlenka byla silně odporující CEE zemích , jako je,

  • Maďarsko

  • Slovensko

  • Česká republika

  • Polsko,

... Které mají vážné znepokojení nad kladou příliš velký důraz na zapojení se členský stát non-EU v záležitostech EU.

VICE-Proč by Evropa měla Pozor Turecka

Bude v Evropě krize Nezaměstnanost Spark o návratu fašismu ?

#11658 Bude v Evropě krize Nezaměstnanost Spark o návratu fašismu ?

2016-11-04 11:13


Nepřihlášený uživatel

#11659

2016-11-04 11:47

Obama nemůže porazit Asada bez pomoci EU.

EU rovněž odmítá Obamy TTIP & Tisé požadavky.

Obamovo prezidentské 'Legacy vedoucími k neúspěchu.

Evropa je zaplavená uprchlíky z amerických bombardovacích kampaní v Libyi a Sýrii, které vytvořily stavu neúspěšný v Libyi, a které hrozí, aby učinily totéž v Sýrii.

VICE-Západní aliance se hroutí - EU opouští USA na Svržení Asada

VICE-ano "ukázal na libyjské islámské bojové skupiny (LIFG )

 


Nepřihlášený uživatel

#11660 US předstírá, že svržení Asada by pro "demokraciiAle když katarský režim, který financuje al-Nusra

2016-11-04 11:59

US předstírá, že svržení Asada by pro "demokracii." Ale když katarský režim, který financuje al-Nusra, najal dotazování firma v roce 2012 na průzkum Syrské se zjištěním bylo, že 55% Syřanů VICE-chtěla zůstat jako prezident .

Potom, když jsem informoval dne 18. září 2015, " VICE-Průzkumy ukazují, Syrští Ohromně Vina USA pro ISIS ," a ty Nedávné průzkumy veřejného mínění byly od britské firmy, která má vazby na Gallup.

Žádná otázka byla položena pak o tom, zda Asad by měl zůstat; ale jasně, podpora pro něj značně letech 2012 až 2015 posílila, protože syrské lidé nyní vidět jasněji, než by případně mohlo mít předtím, že USA režim je nepřítel, ne přítel k nim.

Obama a republikáni ", záminkami upřednostňovat demokracie jsou nestydatě podvodné.

To je stěží jen "dědictví" záležitost pro Obamu - jeho válku proti Rusku, přes svržení Kaddáfího , pak Janukovyč a jeho stále se snaží svrhnout Asada - který je nyní nutí rozpad západní aliance, přes výslednou uprchlické krizi ,VICE-Západní aliance se hroutí - EU opouští USA na Svržení Asada


Nepřihlášený uživatel

#11661 Nasrat na EU !!!

2016-11-04 16:58

Spolek, pro nějž jsme jen občany druhé kategorie, kterým sem vyvezou u nich neprodejné šunty a přetozdělí přebytečnou imigrošskou svoloč a ještě nám budou přikazovat, jak se k nim máme chovat. V tomhle spolku nemáme vůbec co pohledávat!


Nepřihlášený uživatel

#11662 PAR MUSLIMU SPOLEČENSTVI ŠABATU

2016-11-05 08:19

ARMADA MORDORU MIŘI DO EVROPY MĚLY BYCHOM ZAČIT VÁLKU

 UŽ V ROCE 2001 VĚDĚLI ŽE BUDE VÁLKA S ISLÁMEM NAŠIM MORDOREM PROTO NATOČILY FILM 1 DIL PAN PRSTENU ABY PŘIPRAVILI LIDI NA VÁLKU A TAKE BYLO 11 ZAŘI 2001 TO NEBUDE NAHODA KDYŽ SIONISTUM PATŘI TAKE HOLLYWOOD

Jak dlouho ještě může leader v Evropě zadržovat hněv veřejnosti?

#11663 Fašismus má své kořeny v Evropě, během 1920 a 1930, v masivních ekonomických neúspěchů

2016-11-05 08:56

Jak dlouho ještě může leader v Evropě zadržovat hněv veřejnosti?pomoci manupulace,lží,podvodů

Fašismus má své kořeny v Evropě, během 1920 a 1930, v masivních ekonomických neúspěchů, ve kterých finanční elity nedokázaly rozpoznat politické důsledky nezaměstnanosti.

Vytvářejí určitý vzor v Evropě

Zvažte geografii nezaměstnanosti.

Pouze čtyři země v Evropě jsou stejné nebo nižší než 6 procent nezaměstnanosti ; zeměpisně sousedících zemí:

Německo

Rakousko

Nizozem

íLucembursko

Bezprostřední obvod má mnohem vyšší nezaměstnanosti;

Dánsko na 7,4 procenta

Spojené království na 7,7 procenta

Francie na 10,6 procenta

Polsko na 10,6 procenta

V opačném periferii,

Itálie je na 11,7 procenta

Litva je na 13,3 procenta

Irsko je na 14,7 procenta

Portugalsko je na 17,6 procenta

Španělsko je na 26,2 procenta

Řecko je na 27 procent

Německo, čtvrtý největší ekonomikou na světě, je v těžišti Evropy.

VICE-Bude v Evropě krize Nezaměstnanost Spark o návratu fašismu ?

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#11664 Člověk si chce udělat hezkou Sobotu svatou a najednou vidí Marxistické Pr.....

2016-11-05 09:12

Proamerické blitky Blablablabla divadlo

Babiš nehraje fér a chce nás zničit, napsal šéf ČSSD

Za nezdarem ČSSD stojí především Andrej Babiš a jeho mediálně mocenské impérium, nikoli kvalita programu soc. dem. a schopnosti ho prosazovat. I takový vzkaz poslal spolustraníkům Bohuslav Sobotka.

VICE-Proamerické manipulace blablabla Babiš nehraje fér a chce nás zničit, napsal šéf ČSSD

Člověk si chce udělat hezkou Sobotu svatou a najednou vidí Marxistické Pr...... jak tvrdí že Někdo nehraje fér

 

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

 

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#11665 Re: U Sarajeva vznikla luxusní arabská čtvrť, místní tam nemají přístup

2016-11-05 09:19

#11564: - U Sarajeva vznikla luxusní arabská čtvrť, místní tam nemají přístup 

 Paralelní společnost... přesně jako ve Francii nebo Německu. Žijí si tam podle sebe, svých zákonů a pak se tam budou bát i policisté.


Nepřihlášený uživatel

#11666 Brusel Bombardování Psyop vítězství pro vládnoucí elity a globální policejní stát

2016-11-05 09:28


Nepřihlášený uživatel

#11667 ET rada - "Zvýšíme UFO, UN adrese v roce 2014, obnovit ekologie v roce 2015 "

2016-11-05 10:04

RFIDČIP Z.Janovo12-13

#11668 1984 Versus 2025 - Přísně tajné vládní agenda pro globální zotročení plánu 2025 rok

2016-11-05 10:39

RFIDČIP Z.Janovo12-13

Každý jednou za čas narazíte na vládním dokumentu nebo zprávy, která je držitelem imperativ a upřímně děsivé informace.

Ve videu níže Potápím přes dva dokumenty, které zobrazují celkový program o tom, co elita mít na paměti, pro naši zemi.

Chcete-li být upřímný, nemohl jsem si pomoct, ale rozčilovat o informace, které jsem objevil a nejen to bude vám rozzuřit, ale to bude vaše rozproudí krev v žilách, jak zjistíte, 100% důkaz z vládních zdrojů na to, co mají v úmyslu učinit do roku 2025 s mikročipem technologie, důkaz je nesporný ...VICE-1984 Versus 2025 - Přísně tajné vládní agenda pro globální zotročení plánu

VICE-Dokumnety Agendy jak ovládat mysl člověku

PODVOD JEDEN VELKÝ BOJ PROTI TERORISMU 

To jsou lží vlády USA. Chcou pomocí podvod přimět vás, aby jste se vzdaly své svobody, peníz a života a svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

RFIDČIP Z.Janovo12-13

#11669 Dalším důvodem, proč nebrat léky DO 2025

2016-11-05 11:08

Dalším důvodem, proč nebrat léky

Existují jistě spousta nezodpovězených otázek a dokonce i některé potenciální rizika spojená s ohledem mikročip léčiv. Pro některé lidi, otázky ochrany soukromí může být největší faktor ze všech, protože kdo chce vysílat skutečnost, že bereš léky na prvním místě? 

Neberu žádné léčiv, samozřejmě, a většina čtenářů se jim vyhnout, příliš ,

Skutečnost, že léky budou brzy mikročip je dalším dobrým důvodem najít více celostní, jak pečovat o své zdraví. Nenechte vsadit svůj život (a vaše soukromí) na pilulky Big Pharma. Vyberte si zdravý životní styl, celostní založen na výživné, biopotravin, pravidelné cvičení a vyvarovat se všech umělých (syntetických) chemikálií a budete s největší pravděpodobností nebude nikdy potřebovat léčiv za celý svůj život. 

Tento věk mikročipů lidí a mikročipů léky je nyní na nás.

Vzhledem k tomu, co TSA dělá právě teď s nahými tělesných skenerů , dovedete si představit jen to, co Big Brother bude dělat s léky data, která mohou být vysílající zevnitř těla. Ve skutečnosti samotná myšlenka, že tam je mikročip uvnitř vašeho těla, které je vysílání data mohou vám příznakem jako možné teroristické TSA, který by pak přistoupit k prst své genitálie a palm vaše prsa jako součást své nové "posílené pat-down" tápání technikou. nejlepší způsob, jak se vyhnout všem toto riziko se prostě jíst vaše vegetariáni a pít své superpotraviny.

Nestanou trackovatelný, sledovatelné, mikročip předmětem lékařského průmyslu, který chce proměnit vaše tělo do chemické ziskové centrum.VICE-Big Pharma k zahájení mikročipů drogy

VICE-Big Brother sledovat svůj dodržování léčebného postupu s elektronickým vysílačů v Pilulky

 

My vám monitoring pro své vlastní dobro

 

To není sci-fi: Je to moderní lékařské fakt.

 

Jako CNSNews zprávy,

 

"... Oblasti zájmu zahrnují léky, které mohou oslovit lékaře, pokud byly vzaty na čas [a] bezdrátové monitorování nutriční informace ..."

 

Samozřejmě, jako se všemi zařízeními pro sledování soukromí-napadat, vláda bude tvrdit, že sledování vás je "pro vaše dobro."

 

Můžete očekávat, že Z.JANOVO-RFID čip implantovat na paži, také obsahuje celou anamnézu. Takže pokaždé, když projít blízko RFID čtečkou při kontrolované vládou objektu (letiště, školy, mezistátních mýtného a podobně), celá vaše anamnéza lze snímat a hodnocena z různých metrik. V kombinaci s analýzu krve čipových implantátů to by dát vynucování zdravotnické orgány způsob, jak najít a zatknout "nebezpečné" lidí - například lidí, kteří nejsou berou dost antidepresiva, např. Nebo lidé, kteří vykazují známky konzumace bylinných přípravků.

Všichni tito lidé mohli být vypátral, zatčen a pak nuceni konzumovat léky před tím, než jsou uvolněny zpět do veřejnosti.

 


Nepřihlášený uživatel

#11670 VIRY jako nastroj ke snižení civilizace

2016-11-05 11:38

NEVĚŘTE KŘESTANUM
Nepřihlášený uživatel

#11671

2016-11-05 11:51

NABOŽENSTVI A CIRKVE JSOU ZLO A VYTVOŘILY JE ILLUMINATI ABY MOHLI OVLADAT SVĚTOVOU POPULACI UDRŽOVAT NAS VE VALKACH A ABYCHOM SI NIKDY NEUVĚDOMILI ŽE VŠICHNI LIDE NA SVĚTĚ JSOU SI ROVNI

 NEEXISTUJE MOŽNOST SPASENI Z JEDINEHO DUVODU ČLOVĚK NIKDY NEBIL DOKONALI ČLOVĚK MA EMPATII TAK MUŽE CITIT LASKU A NENAVIST RADOST A SMUTEK A MNOHO RUZNICH POCITU TAKŽE PROBLEM PŘI SPASENI JE LIDSKA EMPATIE DOKONALOST NEEXISTUJE A NIKDY NEEXISTOVALA


Nepřihlášený uživatel

#11672 Re:

2016-11-05 11:59

#11671: NEVĚŘTE KŘESTANUM -  

 Korán taky vytvořily Ilumináti tam spáse néni na to si zapoměl než se furt navážet do Cirkve šak P.František je satanista a brzy zemře

Korán je špina Kniha satana Spasa ne jen peklo

#11673 Re:

2016-11-05 12:10

#11671: NEVĚŘTE KŘESTANUM -  

 čeho se ty muslimaku bojiš že skrze bilbu dojde ke spáse než Satansky Korán který nikam lid nedovede jen k sebezničeni

Satan a jeho Legie musite pochopit že se to neděje nahodou vše jak v Izraelu proroctvi se plni pustošeni Izraele ten kdo hleda pravdu nalezne jí proste a bude vám dáno ale Stvořitele né pozemské PČR A VLÁDY ty jednaj vše pro NWO diktaturu Satana RFIDčip-GMO-Chemtrails to vše je směr Padlého Anděla a to co se děje v USA pohromy tornada,povodně,hurikany,vychřice,zemětřeseni jak v Italii 5,4 stupnu tam bylo aj silnějši 7,4 stupnu to bude všude po zemi a sopky budou vybuchovat a bude se otvirat zem a Zeman ví že brzy přijde soud na zemi proto vlajka Kalichu Božiho lidu!!!!Před soudem Božim se neschováš neutečeš jedině když smyješ své hříchy a neboj se smrti vyznaš Krista tak budeš žit a vyznáš Boha a to co vše dokázal na zemi za 6 dni a 7 den odpočinul tak budeš vzat jinak Bojte se boha

Plnicí se proroctva J.Krista
Falošné učenia v posledných dňoch
VICE-falešné učení na zemi od Legie aby lid nebyl spasen

Skutky-22-16
Přede všemi lidmi mu budeš svědkem toho, co jsi viděl a slyšel. 16Na co ještě čekáš? Vstaň, pokřti se, smyj své hříchy a vzývej jeho jméno!‘

Z.Janovo 12-13-IS doktrina satana
13Když drak viděl, že je svržen na zem, začal pronásledovat ženu, která porodila syna.
14Ale té ženě byla dána dvě mocná orlí křídla, aby mohla uletět na poušť do svého útočiště, kde ukryta před hadem byla zachována při životě rok a dva roky a polovinu roku.
15A had za ní vychrlil ze chřtánu proud vody jako řeku, aby ji smetl.
16Ale země přispěla ženě na pomoc, otevřela ústa a pohltila tu řeku, kterou drak vychrlil.
17Drak v hněvu vůči té ženě rozpoutal válku proti ostatnímu jejímu potomstvu, proti těm, kdo zachovávají přikázání Boží a drží se svědectví Ježíšova.
18A drak se postavil na břeh moře.

Zabiti doktrinou IS a v ty dny nový zakon falešné naboženství Korán!!!!
1. Tesalonickým 4,16: „Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

Blíží se na zemi IS v Evropě
Matouš 24,29-31: „Hned po sou­žení těch dnů se zatmí slunce, měsíc ztratí svou zář, hvězdy budou padat z nebe a mocnosti nebeské se zachvě­jí. Tehdy se ukáže znamení Syna člově­ka na nebi; a tu budou lomit rukama všechny čeledi země a uzří Syna člově­ka přicházet na oblacích nebeských s ve­likou mocí a slávou. On vyšle své an­děly s mohutným zvukem polnice a ti shromáždí jeho vyvolené od čtyř úhlů světa, od jedněch konců nebe ke dru­hým.“

Jan-3
Kdo přichází shůry, je nade všechny; kdo je ze země, je pozemský a mluví pozemské věci.
Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel, ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.

Pohroma v roku 2011 vody se obratili v krev
Vody v řekách a jezerech se od roku 2011 v řadách zemí po celém světě (Afrika, Francie, Čína, USA, Indie, Rusko…) mění v červenou. Lidé přesně neví, co to způsobuje. Někdo říká, že je to květ řasy. Jak ale v ledové vodě může kvést řasa? To je pochopitelně nesmysl, to jsou jen satanovy (dokonalé) lži. Je to Boží znamení – znamení toho, že žijeme v posledních časech. Konec světa (druhý příchod Ježíše) se nezadržitelně blíží!

Zjevení 8,8-9: „Zatroubil druhý anděl; a jakoby mohutná hora hořící ohněm byla vržena do moře. Třetina moře se obrátila v krev a zahynula třetina mořských tvorů a byla zničena třetina lodí.“

Vody se obratili v krev
VICE-VODA SE OBRATILA V KREV
Polnice Andělu varováni
VICE-POLNICE ZNÍ PO CELÉM SVĚTĚ BĚDA VÁM NA ZEMI

ZATIM CO KORÁN JE LEŽ SATANA BIBLE JE SVĚTLO

#11674 Re:

2016-11-05 12:27

#11671: NEVĚŘTE KŘESTANUM -  

Jidášova evangelia

Jidášovo evangelium dává jiný pohled vztah mezi Ježíšem a Jidášem, který nabízí nový pohled na žáka, který zradil Ježíše. Na rozdíl od účtů v kanonických evangeliích Matouše, Marka, Lukáše a Jana, v nichž Judas je zobrazen jako nadával zrádce, tento nově objevené evangelium líčí Jidáše jako hraní na požádání Ježíšově když podá Ježíše úřadům.

DUKAZ


Nepřihlášený uživatel

#11675

2016-11-05 12:38

Proto nesmyslna invaze Uprchliku co jim nic nehrozi do Evropy na Luciferský zákon a falešnou víru tak vše dává smysl chcou nás před vytržením do království nebeského RFIDčipovat a omamit jedy GMO a Chemtrails ten ma vznik Astmatu u lidí se slabou imunitou kvuli Chemtrailu ktery oslabuje Duši a Mysl Národu proto nemužou přejit lidi do fáze klidu a blaha a poznat Boha a Krista furt jste v depresich a v manipulačnim procesu Lucifera 

Jak je sionistický cílem Judaization světa právě přinesl?

Jednoduše řečeno, to je děláno křesťanskými ministrů, z nejznámějších televizních evangelistů dolů na kazatele ve svém rodném městě, který je skrytý sionista nebo kteří prostřednictvím úmyslného propastné neznalosti si pořád myslí, že anti-Christ sionistický je jedním z boží vyvolený národ . Oni jsou opravdu aktivní podněcovatelé pro Lucifer povstání k Jehovovi-Bohu .

Jste začínal chápat, proč je důležité, abyste pochopili různé rodokmeny národů země v souvislosti s tím, co říká Bible o nich? Jak budete rozumět hru, pokud nemůžete identifikovat aktéry?

A Já si furt řikal proč Izrael čeka na J.Krista přichod a proč je na evropany udělan NWO puč pomocí Uprchlíku a proč Kazatelé a Apoštolové zvěstujou Boži pravdu a Kristovu všem národum co má přijit a co nás čeká

Nový světový řád s jeho kapitálem v Jeruzalémě

Sionistický New World Order byl navržen tak, aby všechny národy světa v rámci systému světového práva. Slyšel jsi prezident Bush zmínil tuto "světovou zákon" na svých nedávných projevech k americkému lidu.

Tento svět zákon bude být "právo admirality" (které již zahájených v této zemi, jen o všech common law je pryč), podle kterého náš účet práv budou zrušeny.

Budete přestane být občané Spojených států amerických, ale osoby, subjekty nebo jednotlivci, kteří jsou léčeni ve stejném stavu a konání jako ti, kteří jsou obtěžováni na Internal Revenue Service. Inc ., Který je skrytý aplikací z admirality práva na základě předpokládané nebo skutečné smlouvy, které jste dobrovolně svůj vlastní do nevědomky.

Klamáni Luciferem vlci v rouše Beránčím 

Mohlo by to nikdy nebyla podezření, že pojmy politického sionismu by přišel ovládat tah liberální, stejně jako takzvané základní křesťanství. To je přes tuto konverzi sionistické aktivitě, že křesťané jsou klamáni do podezření, že nový světový řád má být zřízen v Jeruzalémě , je vůle Boží na Zemi.

 VICE-Kdo jsou skutečné Izraelité ?