Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

#11751 Re: Levicoví extremisté protestují proti Trumpovi. Hoří popelnice i auta, rozbíjejí se výlohy

2016-11-10 10:32

#11748: - Levicoví extremisté protestují proti Trumpovi. Hoří popelnice i auta, rozbíjejí se výlohy 

Babylon USA

Ted se šelma rozhněvá na národy protože zase byla sesazena a ponížena Ted šelma bude dělat ohavnosti proti národum!!!! A budou obrateni Synove proti otci a dcery proti matkám a atd

Mt 10:34-40:Nemyslete si, že jsem přišel uvést na zem pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč. Neboť jsem přišel postavit člověka proti jeho otci, dceru proti její matce a snachu proti její tchyni a nepřáteli člověka budou členové jeho domácnosti. Kdo má rád otce nebo matku víc než mne, není mne hoden; a kdo má rád syna nebo dceru víc než mne, není mne hoden. A kdo jde za mnou a nebere svůj kříž, není mne hoden. Kdo nalezne svou duši, ztratí ji; a kdo ztratí svou duši kvůli mně, nalezne ji.“ „Kdo přijímá vás, přijímá mne; a kdo přijímá mne, přijímá toho, který mne poslal“

Z.Janovo 10-11
1. A byla mi dána třtina podobná měřicí holi a postavil se tu anděl se slovy: „Vstaň a změř Boží chrám i oltář i ty, kteří se v něm klanějí.
2. Nádvoří, které je venku před chrámem, však vynech a neměř ho, neboť bylo dáno pohanům a ti budou šlapat po svatém městě čtyřicet dva měsíce.3. Ale dám moc dvěma svým svědkům, kteří budou prorokovat tisíc dvě stě šedesát dní, oblečeni pytlovinou.“4. Ti jsou ty dvě olivy a dva svícny stojící před tváří Boha vší země.5. A kdyby jim chtěl někdo ublížit, vyjde z jejich úst oheň a pohltí jejich nepřátele. Kdyby jim tedy chtěl někdo ublížit, musí být takto zabit.6. Ti dva mají moc zavřít nebe, aby za dnů jejich prorokování nepršel déšť; a mají moc nad vodami, aby je obraceli v krev a aby zasáhli zemi jakoukoli ranou, kdykoli budou chtít.7. Ale když dokončí své svědectví, povede proti nim ta šelma vystupující z propasti válku a zvítězí nad nimi a zabije je.8. A jejich mrtvoly budou ležet na ulici toho velikého města, které se duchovně nazývá Sodoma a Egypt, kde byl také ukřižován náš Pán.9. A mnozí z lidí, pokolení, jazyků a národů se budou dívat na jejich mrtvoly po tři a půl dne a nedovolí jejich mrtvoly pochovat do hrobů.10. A ti, kteří bydlí na zemi, se budou nad nimi radovat a veselit a budou posílat dary jedni druhým; protože ti dva proroci trýznili obyvatele země.11. Ale po třech a půl dnech do nich vstoupil duch života od Boha a postavili se na nohy a na ty, kteří je pozorovali, padla veliká bázeň.12. Potom uslyšeli veliký hlas z nebe, který jim řekl: „Vystupte sem!“ A oni vystoupili v oblaku do nebe a jejich nepřátelé je pozorovali.13. A v tu hodinu nastalo veliké zemětřesení a desetina města padla a v tom zemětřesení bylo zabito sedm tisíc lidí. A ostatní dostali strach a vzdali slávu nebeskému Bohu.14. Druhé „běda“ pominulo; hle, třetí „běda“ přichází rychle:15. Tehdy zatroubil sedmý anděl a v nebi zazněly mocné hlasy říkající: „Království světa se stala královstvím našeho Pána a jeho Krista; a on bude kralovat na věky věků!“16. Tehdy těch čtyřiadvacet starců, kteří sedí na svých trůnech před Božím obličejem, padlo na tváře a klanělo se Bohu17. se slovy: „Děkujeme tobě, Pane, Všemohoucí Bože, který jsi a který jsi byl a který přicházíš; neboť ses chopil své veliké moci a ujal ses kralování!18. Národy se rozhněvaly a přišel tvůj hněv a čas, aby byli souzeni mrtví a aby byla dána odplata tvým služebníkům prorokům a svatým a těm, kteří se bojí tvého jména, malým i velkým, a aby byli zničeni ti, kteří ničí zemi.“19. Tehdy se otevřel Boží chrám v nebi a v jeho chrámu byla vidět truhla jeho smlouvy. A nastalo veliké blýskání, hlasy a hromobití, zemětřesení a veliké krupobití.

Informace k Islamizaci CR

#11752 Informace k Islamizaci CR

2016-11-10 10:52

Informace k Islamizaci CR

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-CSL, CSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do CR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…


Nepřihlášený uživatel

#11753

2016-11-10 11:50

Ta už měla přijít dávno,hned jdu přeposílat

Nepřihlášený uživatel

#11754 VIDEO: Protesty proti Trumpovi. Začátek občanské války a rozkladu USA?

2016-11-10 13:08

VIDEO: Protesty proti Trumpovi. Začátek občanské války a rozkladu USA?


V Kalifornii, kde už existuje hnutí k odtržení od USA, které má naplánováno spustit „Calexit“ v roce 2019, nyní toto volání zesílilo. „Vztah mezi Kalifornií a federálním systémem prostě nefunguje,“ tvrdí pro list Los Angeles Times Marcus Ruiz Evans, viceprezident YesCalifornia.org. Tvrdí, že Kalifornie platí na federálních daních velké částky, ale nedostává se jí podpory v oblasti stárnoucí infrastruktury a veřejných programů ve státě.


VICE-VIDEO: Protesty proti Trumpovi. Začátek občanské války a rozkladu USA?


Nepřihlášený uživatel

#11755 7 Polnic ze Zjevení brzy se cely system zhrouti a v šechny města budou zničeny

2016-11-10 17:17

To, co bude následovat, je nevymyšlený výčet prorokovaných událostí, které mají přijít každým dnem. Tento výčet je založen výhradně na knize Zjevení. S tím, jak se blíží naplnění prorokovaných událostí, je Otcovou vůlí, aby Jeho děti plně rozuměly knize Zjevení, která odhaluje vše, co je nutné vědět o událostech konce. V této knize se nachází ta nejvzácnější zaslíbení a jsou tam také … hrůzostrašná varování.


Náš milující Otec zjevil, že svět velmi brzy zažije sérii 14 pohrom: Prvních sedm jsou „polnice”: Sloužící lidstvu jako poslední varovná výzva těsně před koncem doby milosti, nabízející poslední šanci, než bude zapečetěn osud každého člověka. Zbývajících sedm posledních pohrom jsou ty, které dolehnou po ukončení doby milosti, těsně před Druhým Příchodem. Katastrofické události všech těchto pohrom nebudou považovány za šílené katastrofy způsobené přírodou, ale za božská varování. A jejich dopad bude celosvětový.

VICE-7 Polnic ze Zjevení

VICE-7 Polnic ze Zjevení | Démonský masakr Druhé Bědy (Polnice 6)

 

Nepřihlášený uživatel

#11756

2016-11-10 18:25

bez vahani podepsano, vystoupeni z EU je jedine rozumne reseni. Fandim a podporuji Tomia;)
Kazatel

#11757 svatý 6 den

2016-11-10 19:38

od Západu do Západu 6 den 

A keď už bol večer, keď bolo zapadlo slnce, nosili a vodili k nemu všetkých nemocných i posadlých démonami. (Mar 1,32) A bol deň pripravovania, a nastávala sobota. (Luk 23,54) Potom v prvý deň týždňa, skoro ráno, keď ešte bolo tma, prišla Mária Magdaléna k hrobu ... (Jan 20,1) A keď už bol večer, pretože bol deň pripravovania, to jest deň pred sobotou ... (Mar 15,42)


Nepřihlášený uživatel

#11758

2016-11-10 19:42

Naše děti nás hrozně zlobí, ale tohle si nezaslouží.

Nepřihlášený uživatel

#11759 Medical_Human_Experimentation čeho jsme otroky Zdravotnicvi,Banky-pujčky,a G.Vylidnováni

2016-11-10 20:08

Otroci ve vlastnich zemí a furt se nam lže,

LEKY,BANKY-PUJČKY,OBCHODY,REKLAMY,POTRAVINY JEDY,ATD

VICE -Medical_Human_Experimentation

VICE-farmaceutický drogový kartel

VICE-Různé centrální banky


Nepřihlášený uživatel

#11760 jsme otroci Medii,Nezamestnanosti,a Falešnych viru proti populaci

2016-11-10 20:41

čeho jsme otroky aby jsme utraceli za leky co nas maj zabijet podvod 

Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

VICE-Viry jako nástroje na vylidnováni populaci

čeho jsme otroky falešna nezaměstnanost v zemi

VICE-Bude v Evropě krize Nezaměstnanost Spark o návratu fašismu ?

čeho jsme otroci co neumi se rozhodovat sami a musi za ně TV jak za blb.... mluvit a lhtamé to co je nám předhozené jak psum to musí skončit!!!!přitom se nám od narození lže!!!!!

VICE-Návrat ke globálnímu Media Control

Kazatel

#11761 PROROCTVI SE PLNÍ-Mt 10:34-40

2016-11-10 21:26

Mt 10:34-40: „Nemyslete si, že jsem přišel uvést na zem pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč. Neboť jsem přišel postavit člověka proti jeho otci, dceru proti její matce a snachu proti její tchyni a nepřáteli člověka budou členové jeho domácnosti. Kdo má rád otce nebo matku víc než mne, není mne hoden; a kdo má rád syna nebo dceru víc než mne, není mne hoden. A kdo jde za mnou a nebere svůj kříž, není mne hoden. Kdo nalezne svou duši, ztratí ji; a kdo ztratí svou duši kvůli mně, nalezne ji.“ „Kdo přijímá vás, přijímá mne; a kdo přijímá mne, přijímá toho, který mne poslal“

VICE-#USA People's Reaction When Donald Trump win This Election #2016


Nepřihlášený uživatel

#11762 Nějaký Brady je mi u prdele Hajzlové zkurvení, rozčílil se Jiří Krampol Pak nám vyprávěl, co sám z

2016-11-11 07:42


Nepřihlášený uživatel

#11763 Krátké momentky z Prahy dne 28.10.2016, které v televizi neuvidíte

2016-11-11 07:45

Volič SPD

#11764 Rozbor prezidentských kandidátů USA dle Tomia Okamury

2016-11-11 08:15

Máme tady americké prezidentské volby a není tajemstvím, že podporuji Donalda Trumpa, a v tomto videu podrobně rozeberu PRO a PROTI obou kandidátů. Trump a Clintonová jsou skutečně představitelé naprosto různé životní i politické zkušenosti a koncepce.

Clintonová je profesí právník a do politicky ji ovlivnil Martin Luther King. Pracovala při odhalení aféry Watergat a sesazení prezidenta Nixona. Je tvrdá feministka a genderová hlasatelka práv žen a lidskoprávní aktivistka. Od studentských dob se pohybuje v oblasti veřejného a práva a od 80. let je profesionální první dáma v politické kariéře svého manžela.

Trump je podnikatel. Podnikat začal s milionem půjčeným od otce. Absolvent střední vojenské školy a bakalář vysoké školy ekonomické. Tvrdý podnikatel, řada úspěchů i řada porážek v byznysu. Některé firmy září jiné zbankrotovaly. Nepochybně miliardář, má majetek okolo cca 5 miliard dolarů. Je cca 500. nejbohatší muž světa.

Z těchto charakteristik obou kandidátů vyplývá jednoznačný rozdíl. Trump se dívá na stav současného státního aparátu USA jako na největší ohrožení svobody a demokracie, kdy stávající aparát je nekompetentní, drahý a nebezpečný. Hlavní poslání vidí v řešení problémů uvnitř USA. Trump velmi dobře vnímá ekonomickou realitu v USA i ve světě. Jeho politická ideologie je pragmatizmus. Řešení skutečných problémů efektivními prostředky. Velmi dobře vidí ekonomickou situaci v USA a objektivní ztrátu pozice USA jako jediné supervelmoci světa. Není izolacionista, pouze odmítá koncept USA jako státu odpovědného za všechno a státu, který chce řešit všechny problémy ve světě. Jasně si uvědomuje, že ekonomická i politická síla USA na tuto pozici přestává stačit a uplatnění síly diskredituje a vyčerpává USA.

Oproti tomu je Hillary Clintnová ideolog. Považuje USA za zemi odpovědnou za nastolení světa podle ideologie globálního řádu a pořádku vedeného USA. Je to dnes stejná snaha o hegemonii jako měl kdysi Sovětský svaz. A když se tyto záměry někomu nelíbí, anebo něco stojí v cestě, tak USA praktikuje nátlak, převrat, agrese a zabíjení. Ekonomické problémy se řeší tiskem nových dolarů a tlakem na okolní svět, aby je kupoval.

Vítězství Clintonové bude znamenat nebezpečnou situaci. Bude pokračovat naprosto nekompetentní zahraniční politika a budou se prohlubovat domácí problémy a rozpory v USA. Zadlužování, rasová válka a sociální destabilizace. Bude pokračovat zavádění tyranie a šikany lidí v zájmu lidských práv. USA budou hledat možnosti destabilizovat Rusko a Čínu včetně rozpoutání válečných konfliktů.

Vítězství Trumpa znamená také problémy, ale je šance, že je USA budou řešit pragmaticky a bez přenášení do konfliktů v zahraničí. Války vedou ideologové a ne obchodníci.

Aféra s emaily ukazuje profesionální nekompetentnost Hillary Clintonové. Na výkon v úřadě bude mít zásadní vliv právě ta nekompetentnost a aféra je pouze její projev. Je důvod k obavám, že člověk, který nerozlišuje v oblasti vedení korespondence soukromé a služební maily, bude vrchním velitelem jaderné mocnosti. Ukazuje to na osobnostní selhání a neprofesionalitu. Zahraniční politika USA je katastrofální a je to odpovědnost Hillary Clintonové. Podporuje pád prezidenta Mubaraka v Egyptě, následně vítá demokracii a podporuje demokratické volby, aby ji vzápětí vyděsilo demokratické vítězství islámského bratrstva. Tak USA organizuje vojenský převrat a svržení prezidenta. Výsledkem je diskreditace politiky USA v regionu. Podpora islamizace Evropy v rámci multikulturního projektu likvidace evropských národů je šílená bezpečnostní destabilizace. Všechny tyto přehmaty znamenají spousty mrtvých a nešťastných lidí a USA za to jsou odpovědné.

Trump čelí obrovskému tlaku většiny médií a manipulaci s průzkumy. Součástí této kampaně je publicita a prezentace Trumpa jako politika extrémních postojů a názorů. Jde o stejnou taktiku, která se používá proti našemu hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) v České republice. Nefér podmínky v debatách, skákání do řeči, zneužívání časového limitu, to je situace, které musí Trump čelit. Došlo k bezprecedentní zradě části republikánských politiků, kteří odmítli podpořit kandidáta vzešlého z primárek.

Trump překračuje pravidla takzvaných korektních politických postojů. Je to proto, že korektnost politických postojů je nástrojem omezujícím demokracii. Stejně jako v České republice, když řeknete pravdu o islámu tak i v USA vás obviní z hlásání nenávisti. Řeknete pravdu o integraci migrantů, pravdu a životním stylu nepřizpůsobivých menšin. Hranici přijatelnosti paradoxně vyznačují ti, kteří problémy způsobí, neumí je řešit a pak o nich zakazují mluvit.

Trump je zkušený podnikatel a je nepochybné že má zkušenosti s řízením složitých systémů. Prokázal velkou dovednost při krizovém řízení a má všechny předpoklady pro úspěšné zvládnutí pozice prezidenta. Jeho problémy budou v komunikaci s nepřátelskými médii a v komunikaci se zákonodárci. Je špatně vnímán částí republikánů a tak bude složité prosadit případné legislativní iniciativy prezidenta. Bude bojovat se snahou mainstreamu dostat ho do určité izolace na vnitropolitické scéně. Naopak zahraničí s nadějí čeká jeho úspěch. Tady je možné znovu obnovit dialog o řešení krizí ve světě. Pro Evropské země je to naděje na změnu vztahů směrem k ukončení destabilizující politiky USA. Je nezbytné ukončit snahu USA o podřízení Evropského prostoru. Nástrojem podřízení je zdegenerovaná EU, která zbavuje státy jejich suverenity.

Téma, že Hillary Clintonová je kandidující žena, je uměle vytvořené téma. Téma, které některá média opakovaně akcelerují. Jde o součást hry, která má oslovit menšiny, a souvisí s vytvářením image pokrokovosti pro demokratickou kandidátku. Cílem je odvést pozornost od nekompetentnosti pro funkci prezidenta. Clintonová je nekompetentní ne proto, že je žena ,ale pro své výsledky v pozici ministra zahraničí.

Co se týče změny v zahraniční politice USA podle výsledků voleb, tak se dá říci, že jde o oblast, kde se předpokládají významné změny v případě zvolení Trumpa a prohloubení současného kurzu v případě zvolení Clintnové. Nekompetentnost Clintonové a její ideologie světa podle USA, bude znamenat vážnou hrozbu pro mír, včetně míru v Evropě. Pro Českou republiku to znamená nenechat se vtáhnout do konfrontace. Musíme odmítnout základny na našem území a musíme zabránit dalšímu zhoršení vztahů s Ruskem a Čínou. Trump je politický pragmatik a podle jeho postojů je zjevné, že vnímá nebezpečí s pokračující mocenské expanze USA. Vnímá naprosto jinak než Clintonová problém imigrace, islámu a vnímá nutnost spolupráce v boji proti terorizmu.

TRUMP PATŘI DO BILEHO DOMU A NÉ TERORISTÉ

#11765 Donald Trump v historickém vítězném projevu oznámil zahájení „Americké přestavby“ národa

2016-11-11 08:24

VIDEO: Donald Trump v historickém vítězném projevu oznámil zahájení „Americké přestavby“ národa. Konec amerického imperialismu, mír se všemi národy, izolacionismus! [CZ Titulky]

Globalisté ztratili kontrolu nad Bílým domem

Globalisté utrpěli v USA nejtěžší porážku v historii novodobého globalismu. Přišli o kontrolu nad nejsilnější armádou světa s jadernými zbraněmi. Ačkoliv se budou někteří globalisté snažit označovat vítězství Trumpa v USA za svoji výhru (kvůli Trumpově izolacionismu), nic to nemění na tom, že globalisté do poslední chvíle v USA zoufale pumpovali do kampaně Hillary Clinton miliardy dolarů, a to po dobou prakticky 2 let a výsledkem je stejně jejich porážka, když je porazil kandidát s vlastními penězi, s penězi od podporovatelů a bez asistence televizí a médií, která v USA (stejně jako jinde v západním světě) kontrolují globalisté.

Globalisté v USA budou proti Trumpovi útočit i nadále, např. financováním nepokojů v ulicích. Jen tak snadno se globalisté se ztrátou kontroly nad Bílým domem nesmíří, stejně jako se nesmířili s Brexitem. Pokud se Trump opravdu pokusí realizovat jen zlomek toho, co sliboval, bude mu hrozit fyzická likvidace.Buď jeho samotného, anebo jeho dětí, sourozenců nebo někoho z okolí. Viz. známá historie klanu Kennedyů. Ukončení globalizace v USA, sankcionování firem za dovoz zboží amerických firem do USA, ukončení amerických agresivních výbojů ve světě, spolupráce s Bašárem Asadem a Vladimirem Putinem na ukončení existence ISIL, ukončení financování NATO jen ze zdrojů USA, to všechno vyrobí proti Donaldu Trumpovi hromadu nepřátel.

VICE-VIDEO: Donald Trump v historickém vítězném projevu oznámil zahájení „Americké přestavby“ národa. Konec amerického imperialismu, mír se všemi národy, izolacionismus! [CZ Titulky]

VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii

VICE-ano "ukázal na libyjské islámské bojové skupiny (LIFG )

Kazatel

#11766 MEDIA TAJI CO SE DĚJE V TOMHLE ROCE ROK POSLEDNI MILOSTI BOŽI MATE JEŠTĚ ČAS 2017

2016-11-11 08:47

KLAM SATANA NA OTROČENI LIDI UFO A PAK NASTOLENI FALEŠNEHO ZÁKONA NEDĚLE!!!!

VICE-UFO escorted by Jet Fighters over US military base in TURKEY !!! June 2016

MESIC ZALITY KRVOU BIBLE 

JÓEL 2:31

31Slunce obrátí se v tmu a měsíc v krev, prvé než přijde den Hospodinův veliký a hrozný,

VICE-Two Suns in the sky of New York - Planet X Nibiru approaches... Oct 2016

VICE-Roger Morneau - zkušenost s démony

Kazatel

#11767 KRVAVI MESÍC TRVA UŽ DOST ROKU NA ZEMI DEN HOSPODINA SE BLIŽÍ 2013-2014-2015-2016-2017-KONEC 2030

2016-11-11 08:57


  • Jóel 3


  • 1I stane se potom: Vyleji svého ducha na každé tělo. Vaši synové i vaše dcery budou prorokovat, vaši starci budou mít sny, vaši jinoši budou mít prorocká vidění.
  • 2Rovněž na otroky a otrokyně vyleji v oněch dnech svého ducha.
  • 3Způsobím, že budou na nebi i na zemi divné úkazy: krev a oheň a sloupy dýmu.
  • 4Slunce se zastře tmou a měsíc krví, dříve než přijde den Hospodinův, veliký a hrozný.
  • 5Avšak každý, kdo vzývá Hospodinovo jméno, se zachrání. Na hoře Sijónu a v Jeruzalémě budou ti, kdo vyvázli, jak řekl Hospodin, spolu s těmi, kdo přežili, jež Hospodin povolá.
  • VICE-Krvavý úplněk / Bloody Moon 2015 - FULL HD

Nepřihlášený uživatel

#11768 VLÁDNÍ TAJEMSTVÍ

2016-11-11 09:16

VLÁDNÍ TAJEMSTVÍ

 

V demokracii je rozhodnutí, kde stanovit hranici mezi právem občana na informace a právo vlády k utajování národních bezpečnostních důvodů musí být provedeno pomocí vhodných členy společnosti. Tato otázka se stala věnována značná pozornost a dnes je zvláště důležitá pro probíhající diskuse, a to jak uvnitř, tak vně Kongresu, týkající se UFO jevů.

 

Ze zřejmých důvodů, vojenských útvarů a zpravodajské služby musí udržovat určité množství tajemství. Nicméně, v posledních desetiletích, a to zejména od konce studené války, mnozí pozorovatelé se domnívají, že používání vládních tajemství se stalo přehnané.

 

Síla státních zaměstnanců omezit přístup ke zprávám, které píší o jejich zatřídění "důvěrné", "tajné" nebo dokonce "přísně tajné" je často absolutní. Jakmile jsou tyto zprávy klasifikovány, mohou být odtajněny pouze původce nebo zvláštním postupem, který se pohybuje podél v ledové tempem. Ani zákon o svobodě informací (FOIA) velmi pomoci. To neplatí pro většinu utajovaných materiálů. Mezitím se naše trestní zákony chrání proti neoprávněnému odhalení utajovaných skutečností.

 

Tajemství, stejně jako sílu, půjčuje sebe k zneužívání. Za štítem tajemstvím, je možné, že agentura nebo službu, aby se zabránilo kontrolu a v podstatě pracovat mimo zákon. Odpovědnost vůči daňovým poplatníkům a Kongresu lze pohodlně vyhnout.

 

Drtivá většina lidí zaměstnaných vládou Spojených států nemají přístup k utajovaným informacím. Dokonce i ti s Tajné a Přísně tajné vůlemi nebude mít přístup ke všem velmi utajovanými skutečnostmi. Navíc není jisté, zda některý člen Kongresu může mít přístup ke všem těmto informacím. Vzhledem k velikosti vládní byrokracie a vysokým stupněm kompartmentalizace, který existuje v něm, je možné, že ani prezident sám není plně informován o záležitostech, jsou klasifikovány jako "nad horní tajemství." Takové informace a umožní přístup pouze k nejpřísnějším základě "potřeby vědět", není nutně dána vyšším volené představitele, kteří přicházejí a odcházejí, a proto je možné považovat za dočasné, politické a nespolehlivý.

 

Takový je případ přísně tajné informace o UFO. V roce 1980, například, výzkumníci s žádostí o informace prostřednictvím FOIA se dozvěděl o existenci 156 přísně tajné dokumenty UFO související držení National Security Agency (NSA). To vedlo nebyl nalezen přes samotnou NSA, ale prostřednictvím vnitřních odkazy v UFO-příbuzné dokumenty v držení jiných vládních agentur. Když vědci podali FOIA žádost o dokumenty 156 NSA UFO, které byl odepřen přístup ke všem z nich. Oni se odvolala, ale soudce Gerhard Gesell prvního spolkového soudu, District of Columbia, po přečtení 21-stránkový písemné argumenty předložené NSA, popřel svou přitažlivost. 21-Stránka souhrn byl později propuštěn, ale ani v tomto souhrnu většina informací byla omdlel. 1

 

Taková akce zdá být v rozporu s vládou, která oficiálně bagatelizuje existenci skutečných UFO, a oficiálně uvádí, že není hrozbou pro národní bezpečnost.

 

V případě UFO jevů, je třeba otázka: co by dal un-zvolen vládní úředník právo ponechat si tuto informaci pro sebe, a zbavila tak zbytek světa možného znalostí téměř nepředstavitelné velikosti a důsledek? Takový elitářství úředníci jakékoliv vlády, natož vládu založenou na principech demokracie a individuálních práv, je do očí bijící nespravedlnost nejen svým vlastním lidem, ale pro všechny lidi.

 

V otázce, v tomto případě je přístup ke znalostem snad tak hluboká, že to má vliv nejen na naši samotnou pohled na místě člověka ve vesmíru, ale také možná jeho pokračující přítomnost na této planetě. V případě, že fenomén UFO je skutečný, máme jasný důkaz, že došlo k neznámé technologie je v práci, jejíž potenciál by mohl být obrovské pro dobro lidstva - potenciálního zdroje, například za užitečné energie benigní k životnímu prostředí.

 

Chcete-li uznat obrovskou mezeru mezi naše současné chápání vědy a co je doloženo, by poskytla naléhavě potřebnou výzvu k vědeckým establishmentem prozkoumat, kde některé z jeho základních předpokladů by mohl být vadný a přestěhovat se za nimi.

 

Je možné, že několik málo privilegovaných jedinců mít přístup k těmto informacím a zároveň odmítaly jej k voličům za "národní bezpečnosti" důvodů, takže to může být soukromě studoval? V demokracii by neměly toto rozhodnutí bylo ze strany našich volených úředníků a budou vycházet z informovaného diskuse?

 

"UFO výzkum vede nás kopat a křičet do vědy jednadvacátého století.

" Začal jsem cítit, že tam je tendence v 20. století vědě zapomenout, že tam bude 21. století věda, a opravdu 30. století věda, ze kterého vyhlídek naše znalosti o vesmíru se může objevit úplně jiný než to dělá pro nás. Trpíme, snad z časové provinciálností, forma arogance, která má vždy podrážděnou potomstvo. "

(Z dopisu Dr. J. Allen Hynek do časopisu Science, 1. srpna 1966.)

Dr. J. Allen Hynek, Northwestern University astronom; vědecký poradce na UFO na US Air Force od roku 1948 do roku 1969. Zakladatel soukromého Centra pro UFO studia v roce 1973.

VICE-UFO BRIEFING DOC - OBSAH

 


Nepřihlášený uživatel

#11769

2016-11-11 09:21

Vystupme z EU a staňme se nezávislou zemí.Máme historickou šanci být mostem mezi Evropou a Ruskem,když Ukrajina tak zklamala.


Nepřihlášený uživatel

#11770 Iracký plyn v Evropě nechcem!!!!

2016-11-11 09:35

Vystupme z EU a staňme se nezávislou zemí.Evropy která nebude podporovat EU a NATO které nikdo v Evropě nechce teror organizaci a berme plyn jak jednotna Evropa zase od Vychodu ne od Iraku kde nás vycucaj na drahej kradenej plyn se Syrie,Lybie,!!!!!

FAKTA O UKRAJINĚ

VICE-Západní Plenění na Ukrajině začala

S názvem G.Soros " VICE-Ukrajina Media Projekt

VICE-Vítejte na Nulandistan - multimediální Podívejte se, co USA a EU se puštěn na Ukrajině


Nepřihlášený uživatel

#11771 Ze CIA jsem vynesl přípravy jaderného konfliktu, USA chtěly válku, přiznal dvojitý agent Köcher

2016-11-11 10:37

Ze CIA jsem vynesl přípravy jaderného konfliktu, USA chtěly válku, tvrdí dvojitý agent Köcher
Jak USA verbovalá agenti ze SSSR. - Jestě uníklo jak by chtěly žídé vládnou světu.
Přílišná moc USA se mi jevila nebezpečná, Američané potlačovali svobodu jiných zemí. Vycvičili zabijáky, kteří pak likvidovali opozici, v Guatemale se dá mluvit o genocidě, říká Karel Köcher, sovětský agent, který byl taky zaměstnancem CIA.

VICE-Ze CIA jsem vynesl přípravy jaderného konfliktu, USA chtěly válku, přiznal dvojitý agent Köcher

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

VICE-CIA the central inteligence odhalení


Nepřihlášený uživatel

#11772 CIA, KKK a USA

2016-11-11 10:45

 

PROAMERICKÉ H

„Bílá rasa je zpátky ve hře.” Ku-klux-klan chystá oslavy Trumpova vítězství

 

Rasistické hnutí Ku-klux-klan chystá v Severní Karolíně oslavy vítězství Donalda Trumpa v prezidentské volbě. Na 3. prosince svolává slavnostní průvod, kterým chce demonstrovat návrat bělošského nacionalismu a krajně pravicového hnutí mezi hlavní politické proudy, napsal deník Independent.NOVINKY TY PROAMERICKÉ H ANI NEODKAZOVAT NA LŽI A HNUJ PROTI NAŠI VLASTI A HLAVĚ STÁTU!!!!!!To samé proti Demokratovi Trumpu 

 

FAKTA 

Ku-klux-klan je dotován a verbován USA a CIA

 

VICE-CIA, KKK a USA


Nepřihlášený uživatel

#11773

2016-11-11 11:11

Je zajímavé pozorovat Německo, které bezmyšlenkovitě, díky Merkelové, vsadilo vše na neměnnost politiky USA a to samé se týká i Hollandovy Francie. Najednou jim hrozí, že jim USA řeknou, aby si vedli své země podle svého a Obamovy plody "dobra" se najednou změnily na cosi nepoživatelného - nenávist Turecka a nepřátelství vůči Rusku se tak najednou týká jenom jich samotných (když tedy pominu válkychtivé Polsko). Trochu mi tak jmenované státy připomínají naše milicionáře v prosinci 1989. 

Evropa by měla být více samostatná - tomu se ale dosavadní americké elity snažily dosud zabránit. Co bude nyní dál se uvidí.


Nepřihlášený uživatel

#11774 Šokující novinky o Havlovi Vězeň, který se nebojí a mluví dál

2016-11-11 11:14


Nepřihlášený uživatel

#11775 Úžasné ale utajované

2016-11-11 11:20